עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by mk550605,

שלום לכולם, חיברתי מחשב חדש, כאשר אני מפעיל את המחשב לוקח לו מאד הרבה זמן לעבור את בדיקות הIDE ו הSATA עד שהוא מציג אותם!!! לאחר מכן לוקח לו זמן עד למצב העלעת מערכת. בנוסף יש בעיה נוספת שמערכת הפעלה שהותקנה ונבדקה וסופצה לא רוצה לעלות ללא דיסק של WINXP בפנים! אם מישהו יודע תעזרו בבקשה M.K

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  2. Started by wild_3d_raptor,

לאתרים לוקח שנה להיכנס ויש כאלה שניטענים חלקית .... לאייסיי לא מתחבר ... למסנגר גם לא ... לאיימייל גם לא ליפעמיים מצליח להתחבר לאייסיי ... האנטי וירוס נורטון אתמול החליט פיתאום שלא בא לו לעבוד יותר כי הוא חושב שהוא לא מקורי ... מה עושים ? כמו מה זה ניראה ????????? בתודה עמית [לא קראנו עדיין את חוקי הפורום ?]

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by יוני הרטמן,

מחשב חדש מחברת TECLAST F6 PLUS עשיתי עדכון לווינדוס לאחמ"כ המסך מגע הפסיק לעבוד איך אני אמור לבדוק אם רה משהו להתקן? וכמון האם יש לכך פתרון? אגב האם המסך מגע קשור לכרטיס מסך או שאני סתם מחבר ביניהם? תודה

4. Started by RazKaziRo,

אני מפעיל משחקים משחק בהם 5 דק לפעמים פחות או יותר ופתאום המחשב קורס נתקע לא מופיעים מסכים כחולים אין לי אפילו כיוון של מה זה יכול להיות עדכנתי דריבר לכרטיס מסך הטמפ תקינות זה קורה בכמה משחקים ככה שזה לא בעיה עם המשחק מישהו יכול לעזור לי?

• 4 תגובות
    • 789 צפיות
  5. Started by Forest14,

המחשב כולל מעבד QUAD Q9400, עם לוח ASUS P5Q PRO ו4G של זיכרון. בנוסף כ. מסך 285GTX של ג'בייט. וכ. קול של קריאטייב, מע' הפעלה - ויסטה אולטימייט. תוך כדי משחק ישן ביצעתי לו ריסט, המחשב עלה עם הודעות של ERROR : 1. קירור מעבד לא עובד (לא נכון) 2. לא מזהה HD (יש 2 של 320 ו2 של 1 טרה) מבקש ללחוץ על מקש להמשך. ולאחר הלחיצה עולה ללא כל בעיה.(כאילו אין שום בעיה בכלל) נראה לי שהבעיה היא בביוס- אם כן, מה לשנות שם ?

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  6. Started by Chamuelm,

אני מנסה להעתיקסרט מתקליטור, מופיעה לי השגיאה הבאה: יש דרך אחרת להעתיק (עם תוכנה...)?

• 4 תגובות
    • 582 צפיות
  7. היי, השאלה בכותרת. תודה רבה מאוד מראש . [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  8. ברשותי עותק חוקי של ווינדוס בגרסת 8.1. אני מעוניין להשתמש באפשרות "הסר הכל והתקן מחדש את windows" שמאפשר לי למחוק את כל הנתונים למעט מערכת ההפעלה. אך כשאני לוחץ על התחל עכשיו אני מקבל את ההודעה: "קבצים מסוימים חסרים. התקנת windows או מדיית השחזור שלך תספק קבצים אלו". מה עליי לעשות? נ.ב קניתי בזמנו ב-TMS את המחשב עם ווינדוס 7 ועדכנתי דרך האינטרנט לווינדוס 8, כלומר אין ברשותי דיסק. וגם במידה ואני מכניס את מפתח המוצר האם זה "מבזבז" לי הכנסה של הקוד או משהו כזה? עריכה: אם לא הובן מה אני רוצה לבצע http://windows.microsoft.com/he-il/windows-8/restore-refresh-reset-pc "הסרה של הכל והתקנה מחדש של Windows". נראה לי שהבנתי מה הבעיה, כשאני רוצה ליוצר כונן גיבוי, החלק של להעתיק את המ…

• 3 תגובות
    • 4.5k צפיות
  9. Started by hardgore1,

הי יש לי מסך סמסונג 913b כרטיס מסך gforce 8400 gs לפעמים עובד, אבל אחרי שהמסך נכבה (לאחר הכמה דק שאני לא במחשב) ואז אני חוזר אז הוא נשאר שחור.. לפעמים מראה אתזה: [ATTACH=CONFIG]6275[/ATTACH] כשאני עושה ריסט, לפעמים מראה את התמונה הראשונה (של הלוח אם) ואז את הלוגו של הווינדוס כשהוא עולה, ואז המסך בד"כ כמה שניות שחור (לפני שהדסקטופ עולה) , ואז הוא נשאר שחור.. ולפעמים הוא מראה פשוט את מה שבתמונה. אגב, אני כבר ברזולוציה הזאת.. -ניסיתי עם מסך אחר, שעה גג אולי, והכל היה תקין. יש טעם לתקן את המסך או עדיף כבר לקנות חדש? (מקוה שאכן הבעיה במסך ולא בכרטיס אולי) יש עוד דרכים לבדוק שאדע בוודאות איפה הבעיה? תודה

• 3 תגובות
    • 986 צפיות
  10. היי אנשים ! המפרט שלי :מעבד INTEL PENTIUM D 930 לוח אם gigabyte GA-8i945P-G כרטיס מסך GeForce 7600GT זכרון PQI TURBO DDR2 667MHZ 1024MB DUAL CHANNEL דיסק קשיח SAMSUNG SATA2 160GB 7200RPM מערכת הפעלה windows xp 64 bit פירמטטי את המחשב לפני כמה ימים. מאז הפירמוט המחשב נתקע כל כמה דקות, לא מתכבה ולא סוגר יישומים. לפני כן, המחשב עבד בלי שום בעיות, הייתי מריץ כמה תוכנות כבדות במקביל בלי שום בעיה. ניסיתי להריץ את MEMTEST אבל לצערי היא לא תומכת ב - 64 ביט יכול להיות שיש לי בעיה בBIOS אבל אני לא יודע איך מתעסקים איתו. יש מצב שהוא לא מזהה את ה SATA2. בנסיון לאתר את התקלה פירמטטי את המחשב והתקנתי ווינדוס כמה פעמים, ניסיתי כל מיני גרסאות של הדרייברים א…

• 34 תגובות
    • 3.5k צפיות
  11. שלום לכולם ושבת שלום! פירמטתי את המחשב וקרה לי דבר שבחיים לא קרה לי! המחשב לא מזהה את הכרטיס קול! חיפשתי דרייבר כל היום ולא מצאתי! יש לי את התכנה אוורסט אבל אני לא יודע איפה רשום איזה כרטיס קול יש לי (הוא onboard) מישהו יכול לעזור לי בבקשה???? זה מאוד דחוף לי! תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 959 צפיות
  12. הסיפור קצת ארוך בל בבקשה תקשיבו עד הסוף כי זה מאוד חשוב. כל העבודה של אבא שלי על המחשב הזה והוא רוצה להרוג אותי. אז ככה, עשיתי בדיקות שגיאות בדיסק (המחשב שלי, לחצן ימני על כונן C, כלים, בדיקת שגיאות) שזה סיים הוא הפעיל את המחשב מחדש ואז שהמחשב בא לעלות הוא כתב שיש שגיאה בדיסק והדבר היחידי שאפשר לעשות זה Alt+Ctrl+del ולהפעיל מחדש. הגדרתי את הביוס כמו שצריך והכנסתי את דיסק ההתקנה של XP. הופיע לי Press Any Key to.... ולחצתי אנטר. ואז זהו! מפה כל מה שאני רואה זה מסך שחור והמחשב נתקע! לא זז! ניסיתי את זה כמה פעמים עם דיסקים שונים(של התקנת XP) ואותו דבר. ניסיתי לשחק בהגדרות של הביוס וגם לעשות ריסט לביוס. בבקשה תעזרו לי אני נואש!

• 2 תגובות
    • 526 צפיות
  13. שלום לכולם ברשותי לפטופ של דל i7 16 gig ram win 10 לפני כמה ימים המחשב התחיל לעשות בעיות עם משחקים. הם פשוט לא זזים. משום מה הייתה לי תחושה שזה הכרטיס מסך. במאפיינים בדקתי והוא וכותב שהוא מותקן ועובד כראוי. אך אך אחכ בעמודה אחרת הופיעה לי שגיאה 43 עשיתי UNINSTALL והשגיאה נעלמה. אך הבעיה לא נפתרה. אני חושד שזה עדיין הדבר מאחר ואני לא מצליח לפתוח לא את ה nvidia control panel וגם לא את ה nvidia experience כמו כן ב task mannager אני לא רואה את ה"ביצועים" של הכרטיס המסך. רק את הכרטיס המסך המובנה (אני אמור לראות את שניהם?) מה עוד יכול לעשות. כי המחשב בעקרון עובד בסדר גמור. יכול לראות סרטים. HDMI עובד. רק במשחקים הוא לא מתפקד. את…

14. היי חבריה, מחשב gigabyte כרטיס קול מובנה, הבעיה: רמקולי המחשב פועלים שניהם רק בחיבור השקע הקדמי ואילו בחיבור לשקע האחורי רק רמקול אחד פועל מה הפתרון? תודה

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  15. שלום לפני כחודש התחילה לי בעיה קשה מאוד במחשב ואני מפחד שהוא הולך לקרוס סופית. מדי פעם כשאני מפעיל אותו הוא כל פעם מגיע למסך הטעינה של הXP (או לפעמים אפילו לפני זה) ואז עושה לעצמו ריסט ואני מגיע למסך שבו אפשר לבחור להפעיל בSAFE MODE או הפעלה רגילה. לפעמים מהמסך הזה הוא יעלה ולפעמים לא. לדעתי יש קשר לבעיה אחרת שהתחילה באותו זמן, כל פעם שאני מפעיל את המחשב הוא עושה רעש חזק מאוד כמו של איזה רכב מקולקל, והוא מפסיק רק שאני נותן עליו מכה, בתנאי שהווינדוס כבר עלה ועובד במשך דקה שתיים. אם הוא עד לא עלה, אז אני יתן מכה והרעש יפסיק ל2 שניות ואז יחזור. הקשר הוא שבכל פעם שהמחשב מסרב לעלות אני פשוט נותן לו את אותה המכה, הרעש הקבוע מפסיק ואם יש לי מזל אז הוא יעלה בהצלחה. חשבתי בהתחלה ש…

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  16. Started by Aviad56,

היי, בזמן האחרון (חודש-חודשיים) אני מקבל המון BSOD, זה בעיקר כשאני לדוגמא פותח הרבה סרטונים ביוטיוב בלי לסגור את האחרים, או סתם גולש עם הרבה סימניות, פעם זה היה קורה לדעתי בגלל טמפ' - הכרטיס מסך היה מגיע ל90 מעלות ואז המחשב היה מקבל, סידרתי את הבעיה עם TRIXX ככה שהמעלות לא עוברות את ה70-75 בזמן משחק או משהו. כרטיס מסך: HD 7970 - עם הקירור סטוק. יושב אצלי בבית קירור של Arctic Xtreme ל7970 אבל אין לי מושג איך מתקינים וזה גם יהרוס את האחריות אז לא יודע... מעבד: i5 3470 מה דעתכם חבר'ה?

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by liran2003,

הכל התחיל כשחיברתי אליו את הספק כח מהמחשב השני כדי לבדוק אותו (הוא היה שרוף). החזרתי את הספק הרגיל שלו והוא לא עבד. נדלקת הנורה של ההארד דיסק בלי להתכבות והמאווררים נדלקים, המסך נשאר שחור (וזה לא קשור לכ. מסך כי גם כשאני מנסה לפתוח את הכוננים הם לא מגיבים). הצואתי את הסוללה, את הזיכרון, כלום לא קורה.. מה יכולה להיות הבעיה? יכול להיות שהספק השרוף גרם לנזק? במחשב השני החלפתי את הספק השרוף ועכשיו הוא עובד מצויין. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  18. Started by GUY550,

היי יש לי כרטיס מסך 580 GTX שכרגע מחובר לשני מסכים בDVI יש לו עוד יציאה של מיקרו HDMI אבל כשאני מחבר את שלושתם זה מזהה את שלושת המסכים אבל יש אפשרות להציג רק ב שני מסכים יש אפשרות לחבר את המסך השלישי? אולי גם עם מתאם או משהו כזה? תודה ענקית לעוזרים

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by ras81,

שלום מופיעה לי ביומיים האחרונים הודעת שגיאה "00" על הצג של הלוח אם (שבחתימה) חיפשתי בחוברת ולא מצאתי מה הפירוש (מצב תקין זה FF) עידכנתי את הביוס וזה לא ניפתר. כמו כן פעם אחת ההודעה השתנתה והיה כתוב 01 (שזה לפי החוברת "expand the Xgroup codes locating in phsical address 1000:0") מה זה אומר? תודה

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  20. טוב, בתור אחד שיצא לו לתקן כל מיני תקלות, אני חייב לציין שעדיין לא נתקלתי במשהו כזה (אני בכוונה נותן תיאור מפורט ככל שאפשר - לכן צריך קצת סבלנות בשביל לקרוא את הכל): נתון מחשב PC נייח, מסך LCD עם חיבור VGA, וכרטיס מסך מובנה על לוח אם. כשאני מדליק את המחשב, המסך נדלק לכ3 שניות, רואים את המסך של הדוס, אחרי 3 שניות הוא נכבה. אחרי מספר שניות - רואים את המסך טעינה של ווינדוס (בסביבת הדוס) - אחרי 3 שניות הוא נכבה. אחרי זה רואים את התמונה של ווינדוס כשהוא כבר בסביבת וינדוס - ואחרי 3 שניות הוא נכבה. בכל אחד מהפעמים שהמסך נדלק - אין שום עיוותים בגרפיקה/צבעים/ריצודים או כל תקלה ויזואלית באיכות התצוגה. עכשיו הנה עוד קטע מעניין - אם אני מוציא את חיבור הVGA מהחיבור במחשב, ומחזיר - המ…

• 9 תגובות
    • 21.4k צפיות
  21. אוקי ככה אני שומע רק שאני מדליק את המחשב יענו בזמן עליית הווינדוס אך ורק מן רעש מההארדיסק כמו ששומעים שהמחשב נכבה אבל הכל פועל טוב וחשוב לציין זה רק בעליית הווינדוס(יענו שהוא עושה את הטעינה הזאת) פעם לא הייתי שומע את זה יש מצב שזה קשור לאחת התוכנות שהתקנתי להאצת המחשב? תודה רבה לכולם!

• 4 תגובות
    • 765 צפיות
  22. Started by shapin,

היי חבר'ה אתמול במשך שש שעות (מתסכלות) ברצף ניסיתי להיכנס לBIOS, הלוח הוא GIGABYTE EP43-DS3L. אלו השלבים שעשיתי אתמול: 1. עדכון גרסא. 2. ניסיתי להוריד TOUCH BIOS, הלוח שלי לא תומך. 3. קניתי מקלדת PS\2, עובדת במחשב אחר, לא עובדת במחשב הזה, שאני מחבר אותה היא מקפיאה את מסך הפוסט (עד שאני מוציא ואז המחשב עולה), לא ניתן להגדיר אותה בווינדוס (המחשב לא מזהה אותה בכלל!). 4. שינוי הערך ברגיסטרי I8042PRT, לא עזר. 5. אני עם G15 בדרך כלל וידוע שהמקלדת לא נדלקת לפני הווינדוס, אלא אם כן סימנת בביוס שיקבל מקלדת USB (מה שאני לא יכול לעשות כי אני לא מצליח להיכנס). 6. איפסתי את הביוס ואת הCMOS, הDEAFULT בביוס הוא לא לקבל מקלדת USB, זה כמובן לא עזר. 7. ניסיתי לנתק הכל ולהשאיר רק את המקלדת…

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by YohaiM,

שלום לכולם, כבר איזה שבוע וחצי ה-Chrome לא נכנס לדפי HTTPS. ניסיתי למחוק את ה-Cache,אבל הדבר לא עזר. התקנתי אותו גם מחדש,וגם לא עזר. לדעתי מדובר שם על משהו עם ה-SSLים,אבל אני לא ממש מבין בזה. מה עלי לעשות? תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 754 צפיות
  24. Started by shalabi,

שלום, הזמנתי לפני כחודש זכרונות מסוג sumsung 2x512 registerd בשביל המערכת הדואלית שברשותי. אחרי שהגיעו הזכרונות לא היה כתוב עליהם שהם מסוג REGISTERD היה רק PC2100 . וכשהתקנתי אותם המערכת התחילה לצפצף כאילו לא מותקנים זכרונות,ואחרי כמה נסיונות המערכת אכן פעלה אבל ב ASUS PROB הראה שאלה לא זכרונות ECC . שלחתי אותם לחנות שקניתי מהם את הזכרונות בשביל שיחליפו אותם ,ואחרי שבועיים בהמתנה קיבלתי זכרונות מסוג GET ,וכשהתקנתי אותם המערכת התחילה לצפצף שוב . השאלה האם למישהו יש מידע לגבי זכרונות אלו ואיך אפשר לבדוק אותם דרך פורום זה ולדעת את האמת. אגב גם אלה דרך ASUS PROB הראו שהם לא ECC/ תודה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Jack_g,

יש לי שניי זיכרונות של CORSAIR XMS 3200C2 512MB שעבדו מצויין במערכת הקודמת שלי שהייתה: ABIT NF7SL VER2 WITH BARTON 2500 המערכת הייתה ב OC של באס 200 כל הזמן והזיכרונות עבדו ב CAS2.0 6.3.3 והתוכנה QUICKPAR 0.91 (למי שלא מכיר את התוכנה זוהיא תוכנה שמתקנת קבצי RAR או כל קובץ אחר לפי קבצי ה PAR המצורפים ) עבדה מצויין. עכשיו כשהחלפתי את המערכת ללוח GIGABYTE K8NS ULTRA S939 WITH A64 3200 S939 והשארתי את אותם הזיכרונות אז התוכנה התחילה לעשות בעיות היא מדווחת על MEMORY FAULKT ושהיא לא מצליחה לתקן, חיפשתי את השגיא בפורומים של התוכנה ואמרו שזו בעיה של זיכרונות ואם הם ב OC אז צריכים להוריד אותו מכיוון שהתוכנה משתמשת בזיכרון בצורה כמו שאף תוכנה אחרת לא. אז ניסיתי לשחק עם התיזמונים וז…

• 2 תגובות
    • 636 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.