עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by MBN,

יש לי מעבד AMD 64 3000+ עם לוח אם ABIT KV8 מאתמול בערך הלוח אם מפעיל את ה"אזעקה" שלו ואומר שהטמפרטורה של המעבד מעל 80 מעלות (בסביבות ה85) פתחתי את המחשב וזה בכלל לא היה חם... ליתר ביטחון כיביתי את המחשב לכמה שעות טובות... שהדלקתי אותו הטמפרטורה הייתה אותו הדבר בדקתי את הטמפרטורה בכל מיני תוכנות ובתפריט הפעלה של הלוח אם... הרצתי בדיקת ווירוסים עם נורטון אני ווירוס ובדקתי ספייואר עם אד אוור. מה יכולה להיות הבעיה?

• 12 תגובות
    • 881 צפיות
  2. Started by BorisAlt,

משהו יודע באיזה באס אמור המעבד לעבוד??? יש לי אחד ונראה לי שהלוח מוריד לו את הבאס יש מצב כזה???

• 6 תגובות
    • 881 צפיות
  3. Started by Shayvert,

שלום לכולם בשבוע האחרון התעוררה בעיה מוזרה אצלי בעת שימוש "סטנדרטי" (גלישה באינטרנט, לא יותר מזה) במחשב בערך אחת ליום הוא "קורס", פותח מסך כחול, ורושם לי משהו על דאמפינד דיסקס (לפי מה שהצלחתי לראות בכמה שניות שהוא היה פתוח. לאחר מכן הוא עושה לעצמו ריסטרט, מעלה את הווינדוס וההודעה שאני מקבל היא כזו: לאחר שאני לוחץ על סגירה המחשב עובד כרגיל הכל טוב ויפה עד הפעם הבאה שזה קורה. יש לציין, שלפני כחודש פתחתי את כרטיס הHD 6950 שלי לHD6970, לא יודע להעריך עם זה בדיוק מאותו הזמן התחיל, אבל בטוח שלא היה לפני. בנוסף, יש לי טיפה ארטיפקטים במסך בעת שימוש "כבד" במעבד הגרפי (פוטושופ, משחקים וכו') מישהו יודע לייעץ? להעריך מה הבעיה? אשמח לעזרה ואשמח לנדב עוד פרטים עם צריך. תו…

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  4. Started by 1506,

יש לי כונן הארדיסק שיש איתו בעייה, הלוח שמורכב עליו יש בו פסנתר שאליו מתחבר הכבל IDE ... אחד מהחוטים שם נשבר הלחימו אותו לפני כחודשיים והסתדר ועכשיו ההלחמה נפתחה. לא הצלחתי להלחים שוב יש מצב שאפשר להשיג לוח להארדיסק? משומש כמובן, ואיפה?

• 5 תגובות
    • 682 צפיות
  5. Started by liav25,

היום בצהריים גלשתי באינטרנט, שמעתי מוזיקה ועוד 2 תוכנות פעלו. שמתי לב שהמחשב נתקע טיפה ואז חוזר לעבוד רגיל. מתישהו הוא נתקע לגמרי, ואחרי דקה התייאשתי ובאתי לכבות, בטעות נתתי מכה די חזקה למארז (החלק שמאחורי הלוח) והמחשב כבה. ניסיתי להדליק עוד הפעם, עבד ומיד כבה. אחרי כמה דק' ניסיתי שוב, נדלק, אחרי איזה 10 שניות הוא שוב כבה. חשבתי שאולי יש התחממות ולכן גם קניתי מאוורר של AC 80MM בחנות שליד הבית שלי והוספתי אותו בצד המארז (הוא מכניס אוויר אם זה משנה). התקנתי את המאוורר, ניתקתי את המחשב מהחשמל ויצאתי למגרש, כשחזרתי הפעלתי את המחשב (המאווררים עובדים כראוי). המחשב נדלק ולאחר שבחרתי בSAFE MODE הוא כבה. ניסיתי גם להפעיל ווינדוס רגיל והוא כבה שוב לאחר חצי דקה. לדעתי הבעיה היא בזכ…

• 13 תגובות
    • 2.6k צפיות
  6. Started by maxwell10,

האם כשמכניסים את המחשב למצב של sleep אז צריכת החשמל יורדת? כשאני עושה זאת אני שומע את המאווררים עובדים בדיוק באותה המהירות.

• 7 תגובות
    • 696 צפיות
  7. קניתי מחשב חדש שאמור להיות בו 512 DDR2 . עכשיו תוכנת האיידה אומרת שזה 512 SDRAM . אני צריך עוד דרכים לבדוק. אולי עוד תוכנות או אולי איך ניראה SDRAM ואיך ניראה DDR2. תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 576 צפיות
  8. Started by benhalaf,

החלפתי ספק כוח, אך המחשב עדיין לא נדלק. מה יכול לגרום לכך?

• 4 תגובות
    • 840 צפיות
  9. Started by kaboonkal,

שלום. יש לי בעיה במחשב העבודה: כיביתי אותו היום בבוקר ומאז הווינדוס מסרב לעלות. המחשב מגיע למסך התיקונים של ווינדוס אך לא מאפשר לי לשחזר מנקודת שחזור ולא מצליח לבצע תיקון אוטומטי. הדבר היחיד שהוא מאפשר לעשות זה לאפס את המחשב ולהתקין מחדש ווינדוס, אך ישנם מיילים חשובים של עבודה שאינם מגובים (עובדים באאוטלוק, המיילים אינם מגובים בPST, רק עד 2018). 1. האם יש דרך להוציא את המיילים מהתיקייה בהם הם נמצאים ע"י חיבור הHDD למחשב אחר? אם כן איפה הם אמורים להימצא בכונן? 2. האם יש איזושהי דרך לתקן את התקלה מבלי לאפס את המחשב? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 955 צפיות
  10. Started by D.A.Y.C,

הי. הרבה פעמים שאני בגוגל ומקליד טפסים בסוף הוא עושה לי I m not robot. ולוקח לי בערך 4 דקות למלאת את כל השאלות שלו. יש דרך להוציא את זה לגמרי?

11. קיבלתי את המחשב לפני יומיים התקנתי עליו ויסטה 64 פעמיים ולא היתה בעיה אני מבין שזאת בעיה די נפוצה אבל לא מצאתי פתרון לבעיה הספציפית שלי אני מפעיל את המחשב (לוח של ג'יגהבייט) לוחץ F12 עושה Boot From CD הכל רץ ואז מגיע החלק של הבחירת פרטיטישן שזה C או D או להגדיר אותם מחדש וזה נתקע אני לא יכול לזוז בין C וD לא יכול למחוק לצאת או לבחור לא יכול לעשות כלום תודה לעוזרים.

12. בבקשה מי שיכול לנתח את קובצי הDUMP ולהגיד לי מה הבעיה בדיוק. טמפרטורות תקינות. מתח תקין. ספק כח תקין. כרטיס מסך תקין. מעבד תקין. וזה אחרי בדיקת מעבדה. תודה לעוזרים ושבת שלום. [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. יש לי כרטיס TV במחשב חיברתי אותו והוכל עובד כמו שצריך אבל אין קול, בא אלינו טכני אבל הוא לא ידוע מה הבעיה כי הוא לא מתעסק במחשבים והוא אמר שכל החיבורים מחוברים היטב. אז למה אין קול? מה הבעיה? בבקשה תעזרו לי....

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  14. Started by yaniv.s,

הה לי לוח אם מסוים עם מעבד 3.0 לפני כמה ימים הבאתי מחבר שלי לוח אם יותר טוב משלי עם מעבד 2.6 ושמתי אותו אצלי במחשב.. המחשב עבד טוב.. אחרי זה ניסיתי להכניס את המעבד שלי ה3.0 והמסך לא נדלק המחשב עובד חלק המאווררים פועלים והכל ניסיתי להחזיר את ה2.6 למחשב והמסך עבד מה יכולה להיות הבעיה ?

15. Started by daniel2019,

שלום מחשב נייד Dell Latitude E5420 ממש לאחרונה החלפתי דיסק קשיח עקב קריסות חוזרות ונשנות ומסכים כחולים וכן בדיקות שהעידו על כשל בדיסק. עם הדיסק הקודם לא הצלחתי להפעיל את אופציית הדיאגנוסטיקה שבודקת את תקינות מכלול חלקי המחשב שיש באתר של דל בגלל שדי בתחילת הסריקה המחשב היה קורס. כעת לאחר החלפה ביצעתי בדיקה, אז הבדיקה המהירה יוצאת תקינה, אבל בדיקה מורחבת יוצאת עם כשל בכרטיס מסך, הן בבדיקה רגילה והן בבדיקת עומס. מצ"ב צילומי מסך. בעבר שהייתי מבצע בדיקות כאלה, היה שלב שבו רצו על המסך במשך כמה דקות כל מיני אנימציות כחלק מהבדיקה, וכעת מופיע משהו אחד ולאחר מכן המסך מדי פעם מנסה משהו ונכבה (אולי זה קשור לכשל). אציין שהמחשב עובד רגיל (אני לא משתמש במשחקי מחשב) בצורה…

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. האם כאשר הסי די רום עובד המחשב שלכם הופך להיות איטי יותר מצב העכבר נתקע כל שנייה ואפילו ה WINAMP לא מצליח לנגן שיר בזמן אמת ? אז יכול להיות שהבעיה שלכם היא הבעיה שהייתה לי הנה הפתרון : פשוט מאוד יכול להיות שהסי די רום עובד על מצב PIO במקום DMA דבר המאט את ההארד דיסק שלכם... שהסי די עובד במהירות נמוכה מזו של ההארד דיסק הוא מכריח את ההארד דיסק לעבוד במהירות שלו וזה הגורם לאיטיות אחת הפתרונות היא לכוון את הסי די רום לעבוד במצב יותר טוב הנקרא DMA תוכלו לעשות זאת כך WINXP PRO) Goto Device Maneger Now under the category of IDE ATA/ATAPI controllers press the primery or secondary IDE Channel goto advanced settings and just cheack that all of your devices currently …

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by Kfir,

אני מנסה לחבר 2 מסכים, שאחד יפעל ברזלוציה 1024 , והמסך השני יפעל בו זמנית דרך הTV OUT ברזולוציה 800 על 600 , ולא כמו שמסך ברירת המחדש, יש למישהו מושג אם זה אפשרי בכלל?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. אוקיי, אז תשמעו, קניתי מחשב לפני בערך חצי שנה- זהו המפרט שלו: מעבד - AMD Athlon 64, 2000 MHz (10 x 200) 3200+ לוח אם- MSI K8N Diamond (MS-7100) (3 PCI, 2 PCI-E x16, 4 DDR DIMM, Audio, Dual Gigabit LAN, IEEE-1394) צ'יפסט לוח אם - nVIDIA nForce4 SLI, AMD Hammer כרטיס מסך - NVIDIA GeForce 7900 GT/GTO (256 MB) רם - RAM 1024 הארדיסק- 80GB (אין בעיה של מקום) בקיצור, לפי מה שאני חושב- המחשב אמור להיות תותחי, ואני פשוט לא חושב שהוא מריץ את המשחקים בצורה הטובה ביותר, איך אני בודק את היכולות שלו? או איך אני משפר אותם? ועוד בעייה בקשר לטמפרטורה: שימו לב לTemp3 זה ממש מדאיג אותי המינוס 99 מעלות איך אני יודע על איזה רכיב במחשב מדובר? ומה אפשר לעשות. תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  19. Started by ymizrachi,

היי חברה.. אני פשוט רוצה לברר.. יש לי זיכרון של TWINMOS PC2-6400 DDR2 800MHZ. בדקתי כמה דברים מCPU-Z וPC WIZARD מראה שהמהירות לא 800 אלה 400. אולי חשבתי שהעיניין הוא שDDR2 שווה ל400X2 שזה כל DDR עובד במהירות של 400 >> וכך זה יוצא DDR2 800MHZ ??? מישהו יכול לעזור לי להבין את זה? זה מv שמופיע c PC WIZARD >> : DDR2-SDRAM PC2-6400 (399 MHz) - [DDR2-800] תודה [br]פורסם בתאריך: 29.10.2007 בשעה 19:52:01 vbv v,aucv ! xdur! Hi, Everything seems right with your memory. Here is the explanation: Clock: DDR, DDR2 and DDR3 memories are labeled with double their real clock rate. DDR2-800 memories run in fact at 400 MHz transferring two data per clock cycle.…

20. שלום לכולם פתאום אני לא יכול לשנות את הרזולוציה ואיכות הצבע כרגע זה 640*480 ואיכות צבע הכי נמוכה (4 סיביות). כשאני מנסה לשנות את זה לא קורה כלום. במה יכולה להיות הבעיה? כרטיס מסך? המסך עצמו? משהו אחר?

• 3 תגובות
    • 821 צפיות
  21. Started by PuppEDogg,

זה בעייה שהופיעה בזמן האחרון כשאני משחק אחרי פרק זמן מסוים זה מקטין את המשחק בלי סיבה וחוזר לdesktop, לא מופיעות לי הודעות או משהו בסגנון זה סתם מקטין וזה ממש מפריע. לפעמים זה מקטין וחוזר לבד למשחק ולפעמים אני צריך ללחוץ למטה על המשחק כדי שיחזור אליו. מישהו יכול לעזור לי?

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by Dodelez,

שלום לכולם,כמה שאלות שלא הצלחתי למצוא תשובות כל כך כרגע משתמש ב 3900x ryzen עם קירור של nzxt x73 הרדיאטור עם המאוררים מותקן למעלה במארז,למה הכוונה בפוש פול? מצאתי כמה וכמה תמונות וכל אחד מראה כיווני איוורור שונים(השיא שכרגע הגעתי במשחקים ובנצ'ים זה 73-75 מעלות) נראה שתקין,אבל השאלה אם יש מה לשפר מבחינת זרימת אוויר(יש שלושה מעוררים בקידמת המארז ואחד מאחורי . מדוע אני רואה שרוב האנשים ביוטיוב מורידים את המישחה הטרמית המקורית ושמים חדשה? מה רע במה שמגיע מקורי? האם יש עוד הגדרות בביוס שיש לבצע חוץ מהזיכרונות(מכיוון שאני משתמש ב 3600mhz) וחוץ מהגדרות של בוט אבל זה לא קריטי (asus rog x570-e)

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by pro.surfer,

היי חברים זאת המערכת שלי : מעבד- INTEL CORE 2 QUAD Q9550+TERMALTEK V1 FAN לוח אם- ASUS P5Q DELUX כרטיס מסך- GIGABYTE ATI Radeon HD4870 512MB DDR5 זכרונות- 4X 2GB DDR2 800MHZ CL4 OCZ TUBE צורב- ASUS DRW-1814BL מארז- COLLER MASTER CM 690+5X12V ספק-SWEEKS 650W החלפתי את הלוח אם ללוח אם הנ"ל אתמול ולאחר ההדלקה המחשב לא ניכנס לחלונות והמסך היה כולו קוביות צבעוניות הבחור בחנות אמר לי לפרמט. פירמטתי והתקנתי את חלונות ויסטה 64BIT שהייתה לי והרגשתי שהמחשב לא עובד כול כך טוב. מיד לאחר שסיימתי את ההתקנות עשיתי התחול והמחשב שוב חוזר לקוביות הצבעוניות ושמתי לב שהביוס מתאפס למישהו יש מושג במה מדובר ? יכול להיות שזה הספק ? נ.ב הגדרתי בביוס את הזיכרונות ידנית לפי הגדרות היצרן.

• 3 תגובות
    • 761 צפיות
  24. אחים שלי שלום רכשתי את הלוח הזה לוח אם Gigabyte Ga965ds4 התקנתי והכל בסדר עד שצרפתי את הHD הישן שלי שיהיה מקור אחסון, ומה הבעיה מאחר והHD שלי לא SATA אלא IDE חברתי אותו אם מתאם מיוחד שממיר מSATA ל IDE הפעלתי המחשב ומאחר וזה אמור להיות PLAG?&PLAY התברר לי כי לא מזוהה כלל חזרתי לביוס וניסתי ולא הצלחתי כלל. למי יש הצעות או פיתרון, לא יתכן שהלוח לא נותן גיבוי לHD ישנים אודה לסיוע בברכה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום לכולם! היום הילד היה קצת באינטרנט במחשב ופתאום הריח ריח שרוף, אשתי ניגשה למחשב וראתה ממש אש מהחלון שבצד המארז והמחשב עדיין עבד כרגיל, היא מיד ניתקה את החשמל. כאשר הגעתי הביתה פתחתי את המארז ונדהמתי לגלות את התמונות שלהלן ייתכן שחלקכם מנוסים מאוד ולא מתרגשים מכך אך אני מאוד טרוד ולא יודע מה לעשות. מעבר לעובדה שאם המחשב היה נשאר דולק ואף אחד לא היה בבית - הכל היה נשרף!!! אשמח לעצתכם המקצועית במהרה! 1. האם להחליף כרטיס מסך בלבד ולנסות להדליק את המחשב? 2. האם מקור הבעיה בכלל בלוח או בספק? 3. האם לדעתכם יחליפו לי את הכרטיס? יש לו אחריות 3 שנים ונדמה לי שעברו שנתיים. 4. האם להתאזר בסבלנות וללכת למעבדה? 5. כל עצה אחרת תתקבל בברכה. http://imageshack.us/photo/my-images/594/im…

• 46 תגובות
    • 6.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.