עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. במחשב ישנה מצלמת אינטרנט מובנית, בדקתי, מנהל התקן מותקן כמו שצריך, אבל כשאני מנסה לנהל שיחת וידאו במסנג'ר או איי סי קיו המחשב לא מפעיל אותה בעצם לא הצלחתי להפעיל אותה אף פעם עדיין. מה יכולה להיות הבעיה???

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  2. Started by godis,

שלום, יש לי צורב lg h22 ניסיתי להכניס דיסק של דיוידי לצריבה של "sky" מה שכתוב על הדיסק זה : dvd-r 4.7gm/120min 1-8x speed/ver2.0 קיצר.. מה שקורה אני מכניס תדיסק לכונן ולא קופץ לי החלון הזה שהכניסו דיסק לכונן.. ואני כשאני מנסה לפתוח תדיסק דרך המחשב שלי זה לא עובד זה כותב "פונקיצה לא נכונה" - תרגום מאנגלית.. אז למה זה קורה? אמרו לי שהצורב הזה תומך בכל הפורמטים ככה הצורב כתוב בתוכנה אברסט: HL-DT-ST DVD-RAM GSA-H22N SCSI CdRom Device [glow=red,2,300] עריכה: הוספתי תמונה.. [/glow] אני רואה שזה עושה בעיות עם התמונה אז הנה קישור ישיר.. http://img352.imageshack.us/img352/4714/ashp2.jpg

• 9 תגובות
    • 819 צפיות
  3. Started by most,

היי, התקנתי לוח ASROCK 939 DUAL וכל עובד מלבד דבר אחד: מנורת ה POWER ON (ירוקה) הבעיה כזו: הפלג שבא מהמארז הוא בעל 3 פינים כאשר שני החוטים מחוברים לשני הפינים הקיצוניים (האמצעי חופשי - ללא חוט). אבל בלוח יש רק שני פינים והם צמודים (בלוח הקודם לא הייתה בעיה) כך שנוצר מצב שאני צריך לחבר פלג של 3 פינים ל2 פינים. יש פתרון לזה?? מישהו נתקל?? נ.ב: בתכלס מקסימום המנורה לא תעבוד (כמו עכשיו) אבל............למען הסדר הטוב. תודה

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  4. Started by הקוסם מארץ עוץ,

עם הלוח הזה מקבלים במתנה חלק PCI עם בננות מה זה ? למה זה משמש ? זה עם אותם יציאות שיש בכרטיס מסך RCA ו SVIDEO לא ? http://www.asus.com/products4.aspx?l1=3&l2=101&l3=296&model=1138&modelmenu=1 רשום HDTV OUT ליד

• 10 תגובות
    • 837 צפיות
  5. Started by stingeR-,

כפי שכבר נאמר על המחשב הישן שלי ומה שקרה לו(לאלו שקראו את התארד) עוד פעם בעיה צצה אחרי 3 ימים של עבודה רציפה עכשיו עשיתי ריסטרט למחשב ופתאום הוא מראה לי לפני שבכלל הוא מראה לי את הדבר הזה שטוען את WINXPPRO הוא כותב לי "file is missing : c:/windows/system32/config/system" ואז הוא אומר לעשות ריפייר... אבל שאני לוחץ על ריפייר הוא שואל אותי איזה התקנה לתקן והוא לא מזהה בכלל התקנה של וינדוס וגם הsafe mode לא עובד... וכבר נימאס לי להתקין את הוינדוס מחדש כל יומיים! אנשים... אני חושב שזה משהו בקינפוג של הביוס... זה ביוס של MSI award "plug and play" נסו לעזור לי ככל יכולתכם... לדעתי זה הזיכרון שגורם לכל הבעיות(הקינפוג שלו בביוס) ואני לא מתמצא בזה ממש(בקינפוג של הSDRAM) מישה…

• 6 תגובות
    • 982 צפיות
  6. Started by Shino,

כונן ה DVD שלי הפסיק לקרא דיסקים של DVD הוא עדיין צורב דיסקים רגילים אבל כשאני מכניס DVD הוא מתחיל לקרא אותו שעות ועושה רעשים מוזרים, רק כשאני מוציא את הדיסק הוא מפסיק משהו יודע מה הבעייה או פשוט כדי ללכת ולקנות חדש?

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  7. Started by Mactural,

לא מזמן אח שלי קנה מחשב. עניין של כמה חודשים בודדים. מחשב די חדש. המפרט, אם זה משנה: Intel Core 2 Duo E6600 2.4Ghz DFI Infinity 975X XFX 7900GT 2x1024MB G.Skill DDR2 800Mhz אני מקווה שכל החלקים הרלוונטיים הוזכרו. בכל מקרה, יש בעיה של תקיעות כשמשחקים חלק מהמשחקים. באמצע המשחק המחשב פשוט נתקע, נותן צרור כזה של רעש ועושה ריסט. כשהווינדוס עולה אח"כ, הוא מציע לבצע עידכון ביוס. עידכנו את הביוס וזה לא ממש עזר. בקשר לתדירות של התקיעות, פעם ב 4-5 שעות של משחק בערך, כדי לתת קנה מידה. - די בעייתי. תודה רבה רבה מראש. מקווה שיש לזה פיתרון =\

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  8. Started by max-l,

טעינת בטרית ליפו -------------------------------------------------------------------------------- כמה זמן אני צריך לטעון את הבטריה? על הבטריה כתוב:8.4v 650mAh ni-mh ek1-0100 ועל המטען כתובV-1230CP-4112 מצטער אם זה לא המקום המתאים לשאול.

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  9. Started by dodoboy,

השאלה שלי האם הcommit charge שנמצא במנהל משימות שלי גדל האם זה יכול לגרום לתקיעת המחשב כי פעם היה לי בסביבות ה500 פעם אחת שהפעלתי משהו כל הלילה אז זה הגדיל אוטומטית את זה ל1249 ונראה לי שזה מה שתוקע לי את המחשב האם זה ייתכן ואיך אני משנה את זה?

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  10. Started by sharkitxt,

תראו, לקחתי מחבר שלי מצלמת אינטרנט ואני לא יודע מה החברה שלה... הנה התמונות שלה www.avidentallaser.com/p/cam1.jpg www.avidentallaser.com/p/cam2.jpg www.avidentallaser.com/p/cam3.jpg כשאני מכניס אותה היא לא מזוהת.... מה עליי לעשות? תודה מראש :]

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום, יש לי לוח אםGA945p- S3, ושאני מחבר אוזניות, אין לי סאונד בצד שמאל של האוזנייה שאני מחבר אותה ל-IPOD שלי האוזניות תקינות, האם זו בעיה בלוח אם?

• 7 תגובות
    • 801 צפיות
  12. שלום, יש לי לוח אםGA945p- S3, ושאני מחבר אוזניות, אין לי סאונד בצד שמאל של האוזנייה שאני מחבר אותה ל-IPOD שלי האוזניות תקינות, האם זו בעיה בלוח אם?

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  13. שלום חיברתי את ה-6280 של אחותי היום למחשב(ממש לא פעם ראשונה, אבל רק היום זה עשה בעיות) וישר שאני נכנס לתיקיות מופיע מסך כחול עם שגיאה בקובץ FastFat.sys ואין לי מושג לכיוון למה זה קורה :[] ואגב זה לא חד פעמי זה קרה לי כרגע פעמיים רצוף ואז פתחתי את הדיון תודה מראש לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  14. Started by tomiv,

יש לי כרטיס מסך עם אפשרות TV-IN , אני מחפש תוכנה שבעזרתה אני יוכל לראות את הדברים שאני יחבר בין אם זה יהיה מצלמה או כבלים... יש לכם הצעה לתוכנה ?

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  15. Started by AndreyT,

שלום לכולם, אחרי פורמת והתקנה של מערכת הפעלה, ה-HD שלי הוגדר כהתקן חיצוני. הוא מותקן כ-SATA2. מה הסיבה לכך ? האם קיימות הגדרות כל שהם מתוך מערכת הפעלה ? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 507 צפיות
  16. אז ככה... סתם היום ישבתי וישחקתי בCNC3 ופתאום המסך אומר שהוא לא מקבל אותות ונכבה.. ואני מנסה ללחוץ על הNUMLOCK אבל הנורית לא נכבת או נדלקת אז זה אומר שנתקע המחשב.. טוב עשיתי ריסט.. בכל זאת .. אפשר פעם ב להיתקע.. טוב אז המחשב נדלק הווינדוס עלה.. אני מנסה להיכנס לאיזה משחק.. בום.. שוב נתקע, טוב אז לא ידעתי מזה אז חיפשתי דריוורים חדשים שאולי זאת הבעיה. הורדתי תדריוור החדש של ATI לכרטיס מסך וקיוויתי שזה יעזור.. התקנתי הכל כמו שצריך וזה.. וגם זה לא עוזר. עכשיו ניסיתי שוב להיכנס למשחק(משחק קל מאוד, וגם הפעלתי אותו על רמת הגרפיקה הכי נמוכה שיש..מחשבים ישנים מאוד מריצים אותו ככה בכיף) ואז הפעלתי וגם אז נתקע.. *ריסט*. אחרי זה שוב ניסיתי להיכנס, אפילו לא נכנסתי למשחק יענו אפילו לא …

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  17. שלום לכולם.. יש לי מחשב יחסית חדש וטוב... אבל יש לי בעיה איתו כבר זמן ממושך!! כל פעם שאני משחק איזה משחק "כבד" כמו למשל COH או C&C3 פתאום אחרי זמן מה, בין 15-60 דקות של משחק רצוף המחשב פתאום נתקע!! נתקע לגמרי !! מהרמקולים יש ציפצוף של קול גבוה כזה ורועד.. או משהו כזה! והמחשב ממש נהיה לבנה!! המקלדת והעכבר לא מגיבים, על המסך יש חצאי תמונות רועדות וקבעות (התמונה לא משתנה!).. ורק RESET יכול להציל אותו!! ד"א בדקתי טמפ' הכל נורמלי, כל הדרייברים מעודכנים FIX! אני לא יודע ממה זה נובע!! אשמח לקבל עזרה בדחיפות..! יש לי וויסטה אבל הבעיה היית גם כאשר היה לי XP.. זה המפרט פחות או יותר: E6600 X1900XT 2GB ram .... תודה!

• 7 תגובות
    • 700 צפיות
  18. Started by No_Man,

שאני מפעיל את המחשב יש לי את השגיאה הזאת, אני לוחץ על מקש כלשהו ואז ה-Win ממשיך בבוט כרגיל והכל עולה. המחשב די חדש,אין לי כונן דיסקטים. החזרתי את ההגדרות של הביוס לברירת מחדל אבל זה עדיין מופיע. מה הבעיה ואיך פותרי אותה ? שאלה נוספת: ב-Safely Remove Hardware אני רואה את ה-HD שלי (שהוא SATA2). למה \: זה אומר שאפשר פשוט לנתק אותו באמצע שהמחשב דולק (במידה והוא לא מריץ את ה-Win ממנו מן הסתם) ? למה זה ככה ? זה בסדר ?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. טוב, היה לי במחשב גם ווינדוס וגם לינוקס, יש כזה מסך בפתיחה, שמאפדר בחירה של מה בא לי עכשיו (ווינידוס או לינוקס), רציתי למחוק את הלינוקס לזמן מה, אז עשיתי לו פירמווט דרך הווינדוס (למחיצה שעלייה הלינוקס), ועכשיו כיביתי את המחשב, ושאני פותח הוא מגיע למסך בחירה בין הווינדוס ללינוקס ובמקום זה עושה ארור ולא נותן לי לעשות שום דבר, מה אני עושה??? איך אני עושה שייעשה פירמוט מ-CD דרך הביוס או משהו?? בטוח יש פתרון!!! איתי

• 3 תגובות
    • 550 צפיות
  20. מערכת הפעלה - ויסטה 32 ביט. כל הדרייברים הכי מעודכנים. ברגע שאני פותח איזה סרט עם Windows Media Player 11 המחשב כל הזמן עושה מסך כחול. צילמתי את המסך עם המצלמה הדיגיטלית ואני צריך לדעת מה גורם לבעיה הזאת. מפרט: (לא זה שבצד אלא אחר) AND 3800 DUAL CORE DFI NF4 ULTRA D KINGSTON 2G 400MHZ X1800GTO THERMALTAKE 460W המחשב לא ב-OC.

• 7 תגובות
    • 699 צפיות
  21. שלום לכם! יש לי בעייה במחשב, יש לי מחשב פנטיום 4 עם 40 gb ארד דיסק, ומערכת הפעלה xp. המחשב אראה לי מסך כחול לא מזמן. אז אמרתי אני יפרמט את המחשב ויתקין win xp חדש. התקנתי הכל טוב ויפה והמחשב עבד לי חודש וחצי בלי מסכים כחולים, אחרי חודש וחצי פתאום עוד פעם מסך כחול. העלתי pqmagic ומחקתי את כל המחיצות בארד דיסק ויצרתי מחדש והתקנתי win xp עוד פעם. ואז המחשב פעל יפה חודשיים וחצי , ואחרי זה עוד פעם מסך כחול. מה זה יכול להיות? מה הסיבה ? אולי הארד דיסק לא טוב וצריך להחליפו ? תודה לכם !!!

• 2 תגובות
    • 504 צפיות
  22. Started by kritikal,

שלום, לאחרונה נדפק לי הלוח אם, והביאו לי ב-KSP, לום אם חילופי, יד שניה, כאשר התקנתי אותו המחשב נדלק אבל לא עולה לי המסך. הלוח אם דפוק? או מה יכולות להיות האופציות שאני יבדוק.

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  23. Started by roih3,

יש לי בעיה שאני לא מצליח לפתור אותה..וגם אין לי ראוטר ואין לי כלום שחוסם... יש לי את תוכנת Kaspersky Internet Security 6.0 שהיא חוסמת לי את המסנגר..וכשאני מוציא אותה המסנגר שלי ניכנס... יש בתוכנה אפשרות לאפשר שזה יתן למסנגר שלי להיכנס..מה אני צריך לעשות כדי שזה יכנס חופשי...!!!!. תודה מראש רועי

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  24. Started by TheReaper,

אני משתמש בתוכנה procesexplorer ואני רואה שמה שINTERUPTS לוקח 100 אחוז... מה יכול לגרום לזה?

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  25. שלום, אני חדש בפורום ואני מקווה שזה הסאב פורום הנכון לכתיבת הודעה זו. הבעיה החלה אתמול, כאשר אני משחק משחק מסוים, לאחר פרק זמן של כ10 דקות לערך המשחק נתקע ולאחר מספר שניות גם הסאונד נתקע ואז המשחק קורס וקופץ לי החלון של ALCWZRD (יש לי כרטיס קול מובנה של REALTEK על הלוח אם ) אני לא יודע כל כך אם זה קשור הALCWZRD הזה או לא אבל בכל זאת, בחלק מהמשחקים הוא נתקע ואז גם הסאונד ואז המשחק מתמזער ואני מקבל Error (לדוג' בC&C3 המשחק קורס ואני מקבל 2 ארורים ולאחר מכן זה עושה ריסטרט למחשב) ובמשחקים אחרים זה פשוט נתקע וגם הסאונד לאחר מספר שניות נתקע ואז הכל חוזר לעצמו ועובד רגיל עד התקיעה הבאה. הדבר מציק מאוד ומונע ממני להשתמש באותם משחקים.. אם למישהו יש מושג מה הבעיה וכיצד ניתן לפת…

• 2 תגובות
    • 538 צפיות

דיונים חדשים בפורומים