עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by bigi37,

שלום לכולם, יש לי מחשב חדש בן כמה חודשים לפעמים כשאני מנסה להדליק אותו, הוא לא נדלק עד שאני לא מוציא ומכניס את הכבל שמחבר בין הספק כוח לחשמל כמה פעמים, וגם מדליק ומכבה את המתג שבספק הכוח. חשדתי שזו בעיה בכבל (כבל קומקום), אז החלפתי אותו אבל הבעיה לא נפתרה. פרט לבעיה הזאת, המחשב פועל בסדר גמור. אשמח לעזרה

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  2. Started by hike101,

שלום! לא לפני זמן רב קניתי מסך "MAG , LCD , 18. מייד שמתי לב שישנם אזורים מסוימים שבהם הצבעים כהים יותר ובאזורים אחרים הצבעים בהירים יותר. לדוגמא: צבע אפור ייראה כהה יותר בצידו השמאלי של המסך, לעומת צידו הימני של המסך בו הצבע אפור ייראה בהיר יותר. האם מישהו מכיר תופעה כזו? האם זה שכיח? האם ישנו דרך להתגבר על הבעיה? תודה על תשומת הלב.

• 4 תגובות
    • 711 צפיות
  3. המחשב של חבר שלי הפסיק לעבוד. הביא אותו אליי שאעזור לו ואני רואה שהקבלים נפוחים ויש שם שחור כזה. האם יש מה להתעסק עם זה או לזרוק לפח? (אולי להחליף קבלים או שאולי יש פתרון כלשהו ששווה לנסות לפני הפח ) הסימפטום הוא שכשמחברים את המחשב לחשמל הוא מיד נדלק ואי אפשר לכבות אותו (גם ע"י גישור הפינים בלוח אם ישירות, כך שנשללה תקלת לחצן על המארז), אין ביפ של פוסט למרות שהכל מנותק מלבד הזכרונות.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by BoA,

בזמן האחרון שמתי לב רק כאשר האימיול דולק ואני משאיר את המחשב לעבוד והולך לעבודה, אז כאשר אני מגלה שהמחשב מכובה פתאום עכשיו השארתי את האימיול לעבוד והלכתי ללמוד ומול העיניים שלי אחרי 3 שעות עבודה המחשב התכבה בפיתאומיות. אין לי מושג למה זה קורה.. בדקתי טמפ' בביוס וזה הראה 48 מעלות ויש לי AMD 3000 64 מה כבר יכולה להיות הבעיה? לא קרה לי עדיין ששיחקתי או גלשתי והמחשב התכבה, רק כאשר הLHeMule עובד..

• 10 תגובות
    • 968 צפיות
  5. שלום רב ספק כוח מעביר מתח לחומרה גם לאחר כיבוי מחשב. הכוונה שאורות העכבר נשארים דלוקים גם לאחר הכיבוי, וזה מאוד מפריע, בעיקר בלילה. רציתי לדעת האם יש דרך לבטל זאת? תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. יש לי בעיה שארצה לדעת מה פתרונה! ובכן ובכן, מה זה אומר כאשר אני מפעיל משחק, ולאחר 10 דקות משחק בערך, התמונה קופאת, ויש רעש מחריש אוזניים של "טררררררררררררר" שיוצא מן הרמקולים, והדרך היחיד שנותר לעשות הוא ריסט. אמרו לי שזוהי בעיה בלוח האם אבל אין לדעת. ובכן הנה המפרט שלי: P4 2.8 512 ram readeon 9600 xt 256 mg asus p4p800 (אני דיי בטוח.) נ.ב זה לא קורה לי רק במשחק אחד, זה קורה לי כמעט בכל משחק. למשל כאשר שיחקתי לי בלודליינס, אין זה נתקע, בC&C:Generals זה נתקע, אבל כאשר העלתי את הרזולוציה אין זה נתקע. ענו לי בבקשה. נ.ב 2 אני חושב שהדיון אינו מתאים לפורום. אם כן הגידו באיזה פורום עליי לפרסמו. ובבקשה אתם חייבים לענות לי, זה מצב מייגע=(

• 10 תגובות
    • 861 צפיות
  7. Started by ndv,

קניתי מחשב חדש ואני רוצה להרכיס אותו לבד, עכשיו יש לי בעיה קטנה- לאן אני מחבר את החוטים של המארז (כפתור הדלקה, ריסטרט, נורה ירוקה ונורה אדומה) מצורפת תמונה של הלוח אם אודה לכם אם תגידו לי לאן לחבר כל חוט. תודה לעוזרים http://img225.imageshack.us/img225/962/asrockfi4.gif [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  8. Started by zzz727,

יש לי בעיה במחשב שאני נכנס למחשב שלי אין לי כוננים של צורב או סידירום ובביוס רשום שיש יש לי צורב וסידירום ובכלל הווינדוס לא מזהה לי כמעט דברים גם את הכרטיס קול זה לא מזהה (כרטיס קול מובנה)...

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  9. Started by Pumiki,

בשעה טובה עברתי לADSL איך שולחים פקסים ישירות ממעבד התמלילים? ??? ???

• 13 תגובות
    • 954 צפיות
  10. Started by שמואל,

שלום לכולם אני מכווה שאני בפורום הנכון... יש לי בעיה...מקווה שתוכלו לעזור... רכשתי מקלדת גיימינג של לוג'יטק G19 יש לי במחשב WINDOWS 8 לפי האתר של לוג'טק המקלדת תומכת בחלונות 8 כמובן שהורדתי את הדרייבר המתאים (??) מהאתר של לוג'יטק מכיוון שבדיסק ההתקנה אין דרייבר ל WIN8 כאשר אני מנסה להתקין את הדרייבר...אני מקבל הודעה שהוא לא תומך... האם משהוא ניתקל בבעיה הזו? יש פתרון? מפרט המחשב שלי הוא זה: מעבד-Core i7 3960X Extreme לוח אם-Gigabyte X79-UD3 s2011 זיכרונות-4x4 GB DDR3 כרטיס מסך-Sapphire Radeon Vapor-X HD 7970 OC GHZ Edition 6GB GDDR5 כונן קשיח-WD 1TB כונן SSD- אינטל 240GB מערכת הפעלה- WINDOWS 8 יש לציין שניסיתי להתקין את הדרייבר לי ההוראות, כלומר, ליפני חיבור המקלדת... ת…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by dudisrea1,

שבת שלום, היום צצה בעיה שנתקלתי בה פעם ראשונה! יש לי מחשב די סבבה והכל כבר 4 שנים בערך (עזבו את התגובות של - הגיע הזמן להחליף הוא מספיק טוב לי כרגע...). הכל התחיל כאשר ניסיתי להכנס למשחק שאני משחק בו כבר שנה בערך, לפני שהמשחק עלה הוא פתאום גרם למחשב להיכבות (עלי להדגיש ששיחקתי בו היום מספר פעמים, ופתאום בערב אחרי שנכנסתי אליו הוא החליט שבא לו לכבות את המחשב) אוקי אז הדלקתי תמחשב נכנסתי למערכת הפעלה ניסיתי לראות אם זה היה חד פעמי, מסתבר שלא... זה קרה עוד פעמיים שלוש... חיפשתי מה ניתן לעשות, כי המשחק פשוט גרם למחשב להכבה ללא התראה או איזה הודעה שמסבירה אפילו למה! נכנסתי למאפייני מערכת והורדתי שם איזה V שאומר לו לעשות ריסטרט אוטומטי, ככה ציפיתי לראות מדוע זה מבצע את ה-CR…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by rino,

התקנתי כרטיס מסך של ג'יגבייט - 7600GS על לוח של ג'יגבייט DS3 והכרטיס חם מאד במצב מנוחה . נכנסתי להגדרות הכרטיס וראיתי שהטמפרטורה עומדת על 63 מעלות הדרייברים עודכנו לאחרונים . האם זה הגיוני ? אם לא , מה כדאי לעשות?

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  13. Started by urich,

אז ככה לפני שעה סיימתי להרכיב מחשב חדש נוסף. החלקים נקנו ב KSP ואני הרכבתי את המחשב לבד. בכל מקרה התקלה היא שאני מדליק את המחשב הוא עושה POST הכל טוב ממשיך ואז בעליית המערכת הפעלה הוא עושה RESTART. ניתתי את כל מה שלא צריך ועדיין הבעיה חוזרת ניסיתי להפעיל בביוס על FAIL SAFE MODE גם לא עזר. המחשב לא התחמם המעבד על 35 מעלות. חשבתי אולי ההרדדיסק לא תקין אבל ניסיתי עם ההרדדיסק של המחשב שלי שתקין ב 100 אחוז והתקלה חוזרת על עצמה באותו אופן גם ניסיון להדליק על SAFE MODE לא הולך! מה יכולה להיות הבעיה? בכל מקרה הנה החלקים של המחשב: מעבדי אינטל‏ Pentium E5700, 3.0GHz, 800Mhz, s775, 2MB, DualCore, Tray לוחות אם למעבדי אינטל ‏ GIGABYTE G41M-ES2L s775 C2D 1333Mhz, Intel G41, DDRII…

• 34 תגובות
    • 4.5k צפיות
  14. Started by MAMZ BOY,

יש לי בעיה בלחצן הימני של העבכר הוא פועל חלקית זאת אומרת במקום ללחוץ שתי לחיצות כדי להיכנס לאיזה תיקיה אני צריך ללחוץ 8 פעמים, אבל העכבר זז והלחצן הימיני פועל מצוין. :s05: מה עושים.?

• 4 תגובות
    • 598 צפיות
  15. קניתי צורב NEC DVD +- אני מכניס לו דיסקים ריקים שתמיד צרבתי בהם במחשב הישן בCDR והוא אפילו לא מזהה אותם. כיצד זה ייתכן? ד"א - הצורב כן מזהה דיסקים מלאים ועובד איתם (התקנות וכדו').

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  16. אורח שחר
    Started by אורח שחר,

ברשותי מחשב dell xps 27 אני מנסה לחבר בין המחשב לסלולרי שלי אך ללא הצלחה, אף מכשיר לא מזהה את השני

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by RonCohen,

מופיע לי מסך כחול כשאני מגדיר את הHDD כAHCI וזה באמת משפר את הביצועים???AHCI

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by sgendelm,

אני בד"כ משאיר את המחשב דולק כל הזמן. בשני הבקרים האחרונים כאשר הגעתי למחשב שמתי לב שאחד מכונני ה DVD נעלם ולא מגיב. ריסטרט וכניסה לביוס הראו שהכונן לא קיים. אחרי כיבוי מלא והדלקה הוא שב והופיע. בנוסף נורית החיווי של ההארד דיסק (שמראה שהוא בפעולה) כמו גם נורית החיווי של כפתור הריסט דולקות באופן קבוע וללא הפסקה (לא זכור לי שזה קרה בעבר). המחשב הינו חדש (בן מספר חודשים בלבד) למישהו יש רעיון מה יכול לגרום לתופעה כזאת? תודה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. היי לכולם יש לי כונן חיצוני של WD המתחבר עם כבל USB היום כשחיברתי אותו ונסיתי להוציא קובץ הוא לא נפתח הכונן לא נפתח כשאני מנסה לפתוח דרך ה מחשב שלי , פעם היה מופיע בשם MY PASSPORT מופיע עכשיו כדיסק מקומי H כשאני לוחצת פעמיים על האייקון שלו נורית החיווי בכונן מהבהבת בלי הפסק החלון נתקע לכמה דקות ובסוף לא נפתח כלום מה ניתן לעשות כדי להחזיר אותו לפעולה יש לי בו הרבה קבצים ותמונות וזה חשוב לי מאוד !! תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 6.3k צפיות
  20. Started by assaf990,

כאשר אני מדליק את המחשב הוא נתקע במסך הראשון שבו אני רואה את הלוגו של אינטל (לוח אם שלי) ואז אני מסיר את העכבר במחובר PS\2 ואז עושה ריסטרט שוב ואז המחשב כן עולה לוינדוס XP אני מחבר מחדש את העכבר ועושה ריסטרט למחשב ואז הוא עולה לוינדוס XP מה עושים כדי שלא יתקע?

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by halo,

כשאני מכבה את המחשב לאחר כמה שעות שאני בא להדליק אותו הוא עושה לי צפצוף ארוך ו 2 קצרים ולא רואים כלום על המסך לאחר כמה נסיונות אני מחכה חצי שעה ואז מנסה שוב וזה פועל זה קרה לי בדיוק באותה בעיה 2 פעמים עכשיו אני לא יודע אם לכבות את המחשב או לא מישהו יכול לעזור?

• 5 תגובות
    • 592 צפיות
  22. יש לציין שהבאה לא הייתה קיימת עד היום. שלום לכולם. יש לי בעיה מוזרה שנקתי בה כמה פעמים היום. במהלך עבודה על המחשב המחשב כאילו נתקע, דיי קשה לתאר את זה: זה קרה פעם ראשונה בזמן משחק מחשב, התמונה על המסך פשוט נתקע כאילו המסך נתקע במצב אחד ולא היה ניתן לעשות כלום (המחשב התעלם מכל לחיצה על העכבר או המקלדת) כמו כן אחרי ריסטרט המסך נשאר במצב "חסכוני" (הוא נכנס למצב זה כאשר המחשב לא דלוק) וכל ניסיון להדליק את המחשב לא עבד, הביוס לא השמיע שום צליל והפתרון היחידי הוא פשוט לנתק הכל מהחשמל לכמה דקות ולחזיר. הפעם השניה זה קרה כאשר הייתי באמצע כתיבת קוד לאתר + שמעתי מוזיקה, המסך פשוט עבר למצב "חסכוני" המוזיקה הפסיקה לנגן ושוב אותה בעיה עם הריסט. פעם שלישית הייתה דיי דומה (אחותי הייתה ע…

• 3 תגובות
    • 730 צפיות
  23. ניסיתי לנקות את כל הקבצים הזמניים למינהם עשיתי סריקת דיסק מאחה דיסק כתב שאין צורך לאחות את הכונן ניקיתי ספייוורים כלום לא עוזר, המחשב צולע בטירוף גם שהורדתי את האוברקלוקינג הוא פועל באיטיות יתר (ממש משמעותי, לא מתקרב אפילו למהירות שהוא צריך לעבוד בסטוק) חימום זאת לא הבעיה.. זה פשוט מתבטא בהכל האקספלורר עולה לאט הסל מחזור גם אפילו לטעון את הקבצים בנרו לצריבה לוקח הרבה זמן גם שאני עובר מתמונה לתמונה לוקח זמן נראה לי שבימים האלה זה קרה גם במחשב השני שלי..אבל אני לא סגור על זה (המחשב השני נמצא סנטימטר מזה)

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by TheSlider,

כשאני מפעיל את המחשב/עושה ריסט אני מנסה להכנס לביוס אבל ללא שום הצלחה! לא משנה על איזה מכפתורי ה-F אני לוחץ או על DELL זה פשוט לא עוזר! זה נראה כאילו המחשב לא נותן לי בכלל השהייה של זמן בשביל להכנס לביוס. כלומר "יותר מידי מהיר" בזמן הריסט אבל שנה עד שהWINDOWS עולה! מה לעשות? איך אני מסדר את זה? תודה רבה!!

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. Started by Peter Rabbit,

בזמנו שמרתי על דיסקט (כן כן, דיסקט) קטן ומרובע קובץ וורד בעל ערך. אני מניח שמדובר בכונן 3.5 אינטש. לשמחתי הדיסקט נמצא פתאום (דברים מופלאים נמצאים כשעוברים דירה). ואפילו יש לי מחשב ישן שעובד ויש בו את הכונן המתאים. אבל המחשב לא מצליח לקרוא את הדיסקט. יש למשהו רעיון?

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.