עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by BloodFist,

מקווה שזה המקום לשאול. איך הטמפ' האלה Motherboard 41 °C CPU 50 °C CPU #1 / Core #1 59 °C CPU #1 / Core #2 59 °C GPU 55 °C GPU Ambient 45 °C Seagate ST3200827AS 45 °C המפרט של המחשב זה Motherboard CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E6300, 1866 MHz (7 x 267) Motherboard Name Gigabyte GA-965P-S3 (3 PCI, 3 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN) Motherboard Chipset Intel Broadwater P965 System Memory 2048 MB (DDR2-667 DDR2 SDRAM) BIOS Type Award Modular (12/27/06) Communication Port Communications Port (COM1) Communication Port Printer Port (LPT1) Display Video Adapter Radeon X1950 Series Secondary (256 MB) Video Adapter Radeon X1950 Series (256 MB) 3D Accel…

• 4 תגובות
    • 517 צפיות
  2. יש לי אוזניה של מוטורולה דגם h 500 ומחבר יואסבי שכולל בתוכו בלוטות. אני מנסה לסנכרן ביניהם והמחשב מזה לי את האוזניה, אבל הוא דורש איזה שהיא סיסמה בשביל לעשות היניהם pair device . אשמח אם משהו יוכל לעזור לי לסנכרן אותם עד הסוף(כול זה מיועד לדיבור דרך סקייפ). הצלחתי לסדר את הבעיה היה צריך להכניס 0000 וזהו [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  3. Started by PeaceWarrior,

יש לי windows מקורי שניסיתי להתקין ובאמצע ההתקנה הוא מבקש ליצור דיסקט הצלה. ואז לא משנה אם אני אומר כן או לא ההתקנה נפסקת. כשאני אומר לעשות הוא לא מוצא שום דיסקט מתאים לכתיבה (מתוך כ 10) ואז הוא נתקע ואם אני אומר אל תעשה הוא עושה ריסט ואני לא יכול להמשיך בהתקנה- כשאני לוחץ לו שימשיך לקרוא מהדיסק הקשיח הוא מפעיל לי את ה windows הקודם. בעיה שניה, בוינדווז המותקן (מדיסק צרוב) אני לא מצליח לעשות שיקרא עברית, איך אפשר לעשות את זה? תודה לעוזרים! הwindows הוא seconed edition

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  4. בדקתי זיכרונות לבינתיים ואין איתם בעיה (בדקתי עם memtest86 כשעה) אז העלתי קבצי mini dump מקווה שמישהו יוכל לעזור http://rapidshare.com/files/24427886/Mini040407-01.rar.html

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. הבעיה נפתרה[יותר נכון גיליתי מה לא היה בסדר] נא ללנעול, תודה.

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  6. Started by IlanF,

כשאני מנסה להפעיל את וינדוס XP אחרי התקנת לינוקס אני מקבל מסך כחול שאומר: c000021a {fatal system error} the sesssion managaer intilazation system process terminated unexpectedly with a status of 0xc000003a (0x00000000 0x00000000) the system has been shut down אני צריך את המחשב הזה עם XP עוד היום... מישהו יכול לעזור לי? עריכה אחרי שניסיתי להתקין REPAIR מהדיסק של ווינדוס, ראיתי שpartition magic הפך את המחיצה של ווינדוס (שעברה עכשיו לE) ללא פעילה, וכנראה בגלל זה יש לי את המסך הכחול הזה. איך אפשר להפוך את המחיצה לפעילה שוב? עריכה2 בדיוק בגלל זה הופיע המסך הכחול... הפעלתי את הLIVE CD של UBUNTU והורדתי את הFLAG של HIDDEN למחיצה הזאת.

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  7. הגרוטה נמצאת בפרופיל. בכל מקרה, אני פותח את המחשב.. ואז רואים שהוא רק חושב.. שום דבר לא עובד כולל המקלדת.. ואז שהוא מפסיק לחשוב להרבה זמן, עדיין כלום לא עובד. זה כבר שבוע ככה... מה שעשיתי בהתחלה זה לסגור ולפתוח אותו הרבה... וזה עבד. לאחר מיכן ראיתי שהוא לא מזהה את הצורב והכונן DVD. בכל מקרה, כל פעם שסגרתי את המחשב הייתי צריך להתעסק ככה.. אז מה שעשיתי זה לנתק את הצורב ולחבר שוב. עכשיו המחשב נפתח והכל, אבל זה אומר שהמעבד שלי עובד על 1150 MHZ וכותב הודעה "cpu is unworkable or has been changed, check soft menu" עכשיו בביוס, הערכים 10 ו 115MHZ כתובים כזה באפור.. אבל הערכים הרגילים 2600+ ומכפלה הרגילה ושאר הדברים עדיין כתובים רגיל. שעושים exit and save זה שוב חושב הרבה ולא רואי…

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Idanbs,

אין לי מושג כבר מה לעשות.. עזרה בבקשה

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  9. אני פותח ישומים כמו משחקים איסיקיו וכו.. וזה פותח חלון שחור שנעלם מהר וכותב ככה program too big to fit in memory מזה אומר מה עושים ?

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  10. אוקיי חברה אז ככה: לוח למעבד 478... נשרף... קניתי חדש... האם כשאני אשים עליו את כל הרכיבים הוא יעלה או שיהיו לי בעיות? או שצריך דריברים של המעבד או משהו או שפשוט מחברים וזה עובד? מה שאני יודע על בטוח זה שאני אצתרך לפרמט כי ההארדיק לא יזהה.. אבל חוץ מזה הוא יזהה את הכל או שאצתרך להגדיר דברים בביוס וכו' ? תודה לצוות HW רועי

• 10 תגובות
    • 916 צפיות
  11. Started by yyuval,

שלום לכולם, השאלתי למשהי DOK וכאשר הוא הוחזר אלי לא ניתן היה למחוק קבצים או לשמור קבצים חדשים. לחצתי על עכבר ימני ומצאתי תפריט security שבו היה סימון ליד Read Only . הורדתי את הסימון ולחצתי Apply אבל זה לא עזר. כשהגעתי שוב לתפריט הנ"ל עדיין היה הסימון הנ"ל. הצעות???

• 1 תגובה
    • 808 צפיות
  12. Splinter Cell: Double Agent עושה בעיות רציניות עם הכ. מסך הזה, המשחק עולה אבל הכל מעוות באופן כבד. האם למישהו יש פתרון לבעיה?

• 3 תגובות
    • 538 צפיות
  13. אני לא מסתד עם החיבורים שמה.. צריך עזרה. הנה מה שכתוב על הMANUAL שלי בעניין (בגלל שאין לי את הג'מפרים ובגלל שאני רוצה את יציאת הAUDIO הקדמית אני צריך להבין את זה): הבעיה שלי שהכבלים שלי כתוב עליהם EarL וכאלה.. לא כתוב בכלל את הדברים שכתובים לעיל.[br]פורסם בתאריך: 7.04.2007 בשעה 21:16:51 הנה הכבלים שיש לי:EAR L (שניים כאלו) EAR R (שניים כאלו) Mic Data Mic VCC GND באיזה מספר כול אחד? עריכה: מצאתי את הפיתרון לשאלה, אפשר לנעול.

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  14. Started by slimshady21,

שלום, יש בעיה במחשב של אחי- אחרי ריבוט מופיע מסך כחול, ניסיתי להכנס ל-last known good configuration ואז הצלחתי להכנס לוינדס, אבל אז אחרי ריבוט נוסף זה שוב קרה. קוד השגיאה הוא: (תגידו אם צריך לכתוב עוד על השגיאה) רציתי לעשות תיקון וינדוס כמו שרשום בדף של מיקרוסופט על השגיאה אבל כשהכנסתי את הדיסק לא ראיתי שום אפשרות לתיקון, יש אופציות רק להתקנה וינדוס או מחיקת מחיצה. רשום שם גם שכדאי לבטל אפשרויות זכרון של ה-BIOS כמו caching או shadowing, איך עושים את זה? עשיתי גם בדיקות לארדיסק וזכרון בעזרת MEMTEST86 ו-SPINRITE, ולא נמצאו שום שגיאות. וזה גם קרה בפתאומיות, לא התקנתי שום חומרה / מנהל התקן חדש לפני שזה קרה. יכול להיות שזה קרה כי לא עדכנתי את הוינדוס כבר כמה זמן? פשוט יש א…

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  15. Started by akruvi,

שלום, היום קיבלתי (סוף סןף) את החלקים האחרונים למחשב החדש שלי. בין ביתר - לוח אם GA965PDS3P ומאוורר Zalman 7700CU. הכל מורכב, עובד יופי, חוץ מדבר אחד מוזר בנוגע למאוורר: המאוורר מגיע עם מכשיר שליטה בעצמה. אם המאוורר מחובר בעזרת המכשיר לחיבור של הCPU FAN בלוח, הוא לא עובד. אם הוא מחובר ללא המכשיר, הוא מחכה כמה שנית, מתחיל לעבוד אבל רק במהירות של 600-800 RPM. אם הוא מחובר לחיבור הPOWER FAN, הוא עובד רגיל (לפחות נראה כך), אבל הלוח מוריד את מהירות המעבד (לחצי!!!) בגלל זה! למרות שחום המעבד עומד על 12 מעלות וטמפרטורת הלוח על 44. מישהו יכול בבקשה להסביר לי מה הולך פה?

• 10 תגובות
    • 927 צפיות
  16. אני מנסה לפתוח אנטירווירוס בגלל שלא נפתחים לי ישומים אבל גם הסריאל לא נפתח מה אפשר לעשות עוד ?!

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  17. Started by EviLeader,

המחשב שלי לא נפתח לאחר כמה פעולות שעשיתי (אחד מהן הייתה סידור כבלים והשנייה נסיון לחבר מאוורר שבסופו של דבר גדול מדי ללוח אם) לכן פירקתי את כולו והרכבתי אותו מחדש. עכשיו, הוא נפתח לאחר שחיכיתי זמן מה (פתחתי אותו ופתאום אחרי 5 דקות אני שומע אותו נפתח) ואז הוא מעלה לי את המסך הרגיל. אני לוחץ לו להיכנס לBIOS ואז הוא שם לי מסך שחור לגמרי עם קו לבן קטן בצד כזה (יענו טוען). כשאני לא מנסה להיכנס לBIOS הוא מכניס אותי לאיזה דף שנקרא System Configurations (שמה הוא מציג לי את הכונן דיסקטים, כונן קשיח, צורב, מעבד) וזהו, נעצר ולא עובד. הלוח אם שברשותי הוא Gigabyte K8nf-9 (לצערי אני לא רואה עליו כפתור ל"שיחזור" הBIOS) והמעבד הוא AMD Athlon 64 3000+.. מה עושים?

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  18. כמעט כל הסרטים פתאום מוצגים בווינדווס מדיה פלייר ככהים יותר מדי על סף ממש שחורים שלא רואים כלום ... כאילו הבריג'נס לקח עד הסוף לכוון הכהה. איך אני מסדר את זה ? יש דרך לשחק עם הבריג'נס אולי בווינדוס מדיה פליר ? שדרך אגב יש לי את ההכי חדש 11 עם קודק הכי חדש. (K lite ).

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  19. Started by ליקר,

אנשים שלום קניתי מחשב נייד של HP ויש מחציה של VISTA עכשיו .... התקנתי את הVISTA ואני רוצה להתקין XP איך אפשר לעשות זאת? ואיך אני יכול להחזיר את המחשב להתחלה? ואיך אני יכול להכנס למחציה שHP עשתה תודה מראש))

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  20. Started by Oranili,

שלום קניתי כרטיס מסך ולוח חדשים ! X1950 PRO And GigAByte Nforce 430 Amd Hammer 6100 אוקי אחר כך פירמטתי את המחשב הכל טוב ויפה . התקנתי משחקים ופשוט יש לי תקיעות במשחקים תקיעות לפעמים זה חלק לפעמים תקיעות ולפעמים ממש לאגים . עכשיו ראיתי ב BIOS אין שום דבר ... שאני צריך לבטל SHADOW או משהו ביטלתי תכרטיס המובנה יש לי גיגה זיכרון DUAL CHANEL עכשיו בכרטיס הקודם שלי 6600 GT זה היה עובד די חלק על 800 X 600 ב TESTDRIVE ו ב CSS ב CSS היה 1024 X 768 פעל חלק .. עכשיו זה פועל קטוע עם תקיעות ... והפינג שלי 18 עדכנתי את הדרייברים האחרונים של ATI בכרטיס הקודם היה חלק ..... לא יודע מה עושים ניסיתי להכניס זכרונות אחרים לא פעל הטמפרטורות תקינות ... צריך את עזרתכם חברה

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by constantine16,

taazru li yesh li beaia ba sound hulo oved...

• 8 תגובות
    • 961 צפיות
  22. Started by shai11,

יש לי מחשב יש להורדות P2 יש לי עליו מלא סרטים אני חייב להחיות אותו פשוט קניתי צורב חיברתי כמובן שחיבתי את המחשב ליפני ושאני מדליק אותו אני שומע 3 ציפצופים אחד ארוך ו2 קצרים והמסך לא נידלק ניתקתי הכול וחיברתי ובדקתי חלקים טוב אולי מישהו יודע מה הציפצוף אומר כל חלק שתגידו אני יחליך זה עולה לי כסף אה והלוח היא e139761 חייב עזרהה

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by A_D,

התקנתי ויסטה אבל אייני מוצא דריבירים ללוח עם GA 8N SLI PRO

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  24. Started by Acrios,

יש לי צורב Lite on 52X32X52 ואני משתמש בתוכנת הצריבה nero express 6 ועד ללפני תקופה מסויימת די בהצלחה... לא מזמן החלה לי בעייה - הצורב אינו מזהה כי קיים בו דיסק ריק. אני ללא ספק מכניסז דיסק ריק. לפני תחילת הצריבה אני תמיד נדרש להכניס דיסק CD-R/RW כאשר בפועל יש כזה בצורב. הוא כותב לי שהוא כרגע ריק. מה הן דרכי הפעולה האפשריות במקרה כזה ?? תודה רבה מראש גיא

• 5 תגובות
    • 574 צפיות
  25. Started by jorgito,

שלום! לפני חודש בערך היתה לי איזו בעיה לא מובנת עם ההרדיסק שזה נראה כאילו יש BAD SECTORS אבל בסופו של דבר לא היה כלום... עכשיו פתאום משומקום אחרי שלא היו שום בעיות בשבועות האחרונים המערכת נתקעה ואז לא הצליחה לעלות, ובפעם הבאה שעשיתי RESET זה עשה DISK READ ERROR ולא נתן למע' הפעלה להתחיל לטעון בכלל - ניתקתי וחיברתי מחדש את ההרדיסק ופתאום הכל עובד חלק כרגיל... יש למישהו מושג מה הבעיה (אם יש) ואיזה בדיקות כדאי לי לעשות על מנת למצוא תקלות?

• 8 תגובות
    • 769 צפיות

דיונים חדשים בפורומים