עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by mynis,

http://img116.imageshack.us/img116/8053/micrq2.jpg זה ממש חשוב לי כי כשאני בוונט זה דופק לי משחק שלם [CS] הותקן דרייבר חדש יותר ממה שהיה בהתחלה PLEASE HELP :-\

• 5 תגובות
    • 684 צפיות
  2. המחשב עושה לי בזמן האחרון דיי הרבה ריסטרטים, והוא נהיה איטי מאוד. את הקובץ DUMP האחרון ניתחתי עם WINDBG ולהלן התוצאות: win32k.sys ( win32k!ClientDeliverUserApc+20 ) מה אני צריך לעשות בכדי לפתור את הבעיה הנ"ל? קראתי בכל מיני מקומות שמדובר בדרייברים, השאלה של איזה חלק? תודה מראש לעוזרים, עידכון: סריקה עם SPYBOT + ADWARE שיחררו קצת את המחשב, הוא מתחיל לזוז בצורה יותר טובה. השאלה אם הריסטרטים נגמרו.

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  3. Started by din707b,

יש לי לוח אם ASUS M2NPV-VM בעל כרטיס מסך שלכאורה היה אמור לאפשר לי צפיה בשני מסכים נפרדים ובוידאו, בפועל מתאפשרת לי צפיה כל פעם רק במסך אחד (או במחשב או בטלויזיה) ואיכות הצפיה בסרטים על גבי הטלויזיה היא באיכות ירודה במיוחד למרות כבל קצר ואיכותי רואים שחור לבן מטושטש ועקום לפני שאני מוציא כסף על כרטיס מסך נורמאלי ידוע למישהו האם ניתן לפתור את הבעיה הנ"ל? אני משתמש לטלויזיה ביציאת RCA ולמחשב ביציאה אנאלוגית - D-SUB התמונה מושדרת או לצג המחשב או לטלויזיה לא מצליח לראות בשניהם בו זמנית CLONE תודה על העזרה, האמת שקניתי את הלוח הנ"ל בדיוק כדי לחזוך כרטיס מסך - אולי בכל זאת משהו בהגדרות?? תודה

• 8 תגובות
    • 765 צפיות
  4. Started by pincher77,

יש לי בעיה עם איזה סרט כאשר אני מפעיל אותו אני רואה אותו חשוך מדיי .. (מכל תוכנה) אין לי מושג למה זה ככה, יש לציין שהפכתי אותו מ-WMV ל-AVI וכעיקרון זה היה קובץ VOB .. מ-DVD מקורי. מישהו יכול לעזור לי עם זה ? למה האיכות ככה ירדה וזה חשוך רואים והאם ניתן לסדר את זה? תודה מראש ואגב לא מצאתי פורום אחר לפתוח את הנושא הזה !

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  5. Started by shlomi8,

יש לי במחשב 4 סטיקים של 256mb ddr 400....עכשיו מה שרציתי לשאול עם אני יחליף שתי סטיקים שלי בשניים של 512 ddr 400 הם יעבדו ביחד? תודה

• 3 תגובות
    • 566 צפיות
  6. שלום לכולם המחשב שלי סובל הרבה זמן מהבעיה המציקה הזאת- אם מישהו יודע על גורם אפשרי(סוללה?) או פתרון ,אשמח לשמוע... תודה מראש,

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  7. שלום לכולם.... יש לי את המשחק warcraft3 אבל כשאני משחק כל פעם בזמן אחר המחשב או נתקע פשוט קופאא או שהוא דופק לי הודעת שגיאה http://img442.imageshack.us/img442/1267/37082980ub1.jpg כמה פעמים גם קרה לי שהמחשב עשה ריסטארט...יכול להיות שזה משהו בהתקנה או ש...למישהו יש רעיון? תודה וחג שמח

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  8. Started by ski_farm,

יש לי מחשב פנטיום 4 cpu- 455MHz RAM- 512 HARDISC-80G הבעייה היא שמשלב מסויים המחשב התחיל לעלות (מBIOS לחלונות) בצורה איטית בסביבות 15דקות אבל לאחר מכן המחשב עבד תקין. לאחר שבוע גם לאחר העלייה המחשב עובד מאוד לאט לפתוח חלון במחשב לוקח בסביבות 6 דקות זאת בעיית תוכנה או חומרה והכי חשוב מזה ואיך מתגברים על זה כי אני ללא מחשב נ.ב יש לי שם תוכנות חשובות אז אני לא רוצה לפרמט את המחשב תודה מראש ski_farm

• 12 תגובות
    • 948 צפיות
  9. Started by dahaka,

יש לי את הלוח ABIT AB9 אם כרטיס קול מובנה ולפני כמה ימים נעלם לי הקול בשלוש רמקולים מתוך חמש שיש לי ניסיתי להיכנס להגדרות של הDRIVER אבל כל פעם מופיע לי שגיאה כזאת אין אני כבר לא יודע מה לעשות ניסיתי להתקין מחדש את הDRIVER וכלום מישהו בבקשה יכול להגיד לי מה הבעיה ומה זאת השגיאה הזאת.

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  10. שלום. אני ייפתח בהסבר: אני בן 18 אני בניתי כמה וכמה פעמים מחשבים (ישנים הרכבתי אותם פנטיום 3 וכאלה) והם עבדו טוב מאוד ועדיין עובדים אצל מי שהם...אך אני עומד בפני בעיה... אני מתעד לבנות לאבא שלי מחשב וזהו יהיה מחשב מסוג פנטיום D כלומר סוקט 775 ולצערי הרב לא יצא לי להיתעסק בדברים החדשים... השאלה שלי או יותר נכון אני זקוק שתתנו לי חיזוק אם מה שאני חושב ויודע הוא נכון.. -- בניתי את כול המחשב (למשל עוד לא התחלתי) הרכבתי הכול ספק כוח זיכרון כמובן הכול... 1) התקנת הווינדוס (XP) 2) התקנת אופיס 3) התקנת הדרייברים של הלוח אם זהו נכון? לפי הסדר הזה או בצורה אחרת.? תודה רבה מראש...אני פשוט רוצה ליהיות בטוח בעצמי.

• 6 תגובות
    • 612 צפיות
  11. ברשותי דיסק קשיח של 250GB שהיה מחולק לC וD רציתי לעשות גיבוי לנתונים בD אז חיברתי דיסק קשיח נוסף של 80GB והיה עליו מערכת הפעלה XP כעת נוצר לי מצב שין לי גישה לD ונוסף לי חלק שנקרא UNALLOCATED איך אני משחזר את כל הנתונים החשובם שהיו לי בD? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  12. Started by high_barny,

קניתי אותו ואני חושב שהוא עושה קצת בעיות כי המחשב שלי לפעמים נכבה מעצמו לבד בלי לגעת סתם ככה... אני מדליק את המחשב.. משחק בו קצת ופתאום המחשב נכבה ואני מדליק אותו שוב ואז אחרי כמה דקות נכבה שוב ככה זה כל הזמן... אני לא חושב שזה קשור לווינדוס כי כשפירמטתי הוא גם נכבה לי כמה פעמים. מה עושים? זה קשור לספק כוח? או שאחד החיבורים רופפים בתוך המחשב?

• 4 תגובות
    • 794 צפיות
  13. Started by tal_m9,

קניתי מחשב חדש... לוח Abit Fatal1ty. עם כ.קול OB - Realtek High Definition audio driver הקול היה טוב ויפה, עד שלפתע הסאונד התעוות ולאחר מכן נפסק לגמרי. אין יותר סאונד. ניסיתי: לפרמט את המחשב ולהתקין הכל מהתחלה. להוריד דרייברים חדשים, להתקין את הדרייברים של הצ'יפסט מחדש. בביום אם אני מסתכל במקום הנכון, זה על AUTO. (יש או את זה או Disabled) הכל נראה תקין, אפילו מזהה כשאני מחבר רמקולים ליציאה.. וזזה מנגן... רק ש- אין סאונד!! מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 493 צפיות
  14. Started by high_barny,

הכרטיס מחובר למחשב הכל מחובר, תקין אין שוב בעיות אבל המחשב לא קורא לי את הכרטיס קול, הוא אומר שהוא לא מחובר המחשב נכבה לי כמה פעמים ופתאום הוא לא מזהה את הכרטיס קול ניסיתי לנתק אותו ולחבר מחדש ועדיין לא תקין הנה תמונה למה שהוא מציג לי שאני מנסה להתקין. עריכה: הבעיה סודרה אפשר לנעול. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  15. Started by asafsee,

שלום כולם המפרט כזה: לוח אם של אינטל D845EBG2 מעבד 2.4 לפני כמה ימים התחילה הבעיה...כאשר אני מדליק את המחשב, מופיע לי מסך כחול עם הסמל של אינטל וזהו המחשב לא מתקדם משם אפילו אין לי כניסה לBIOS לדעתי הלוח אם גוסס לי ניסיתי לנקות אבל, ל"שטוף" את הלוח בספרי מיוחד למכשירים אלקטרוניים וגם זה לא עזר... עזרה מישהו בבקשה?? תודה רבה וחג שמח אסף

• 4 תגובות
    • 618 צפיות
  16. Started by lord69,

הורדתי מרינדה, ושאני עושה לו התחבר אני מקבל את זה: יש למישהו מושג מה עושים?? ואיך אני עושה שיראו במירנדה תרשימה של האיסקיו הקודם אני ממש אודה למי שיעזור!! תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 559 צפיות
  17. Started by elnirush,

שלום אני משתמש חדש פה וברצוני שתעזרו לי... לאחרונה התקנתי את המשחק ENEMY TERRITORY, ולאחר שסיימתי להתקין אותו וניסיתי להפעיל אותו הופיעה לי הודעה שיש לי בעיה עם OPENGL. אין לי מושג מה זה, או איך פותרים את זה. אני יודע שיש פתרון באתר הרשמי (enemy-terittory.com( רק שאין לי מושג למה הוא לא עולה לי... תודה רבה על עזרתכם אלנירוש

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  18. Started by o1,

המחשב שלי עושה יותר מ-3 פעמים ביום ריסטרט בלי כל סיבה , לאחר שהמחשב ניטען הוא רושם לי שוחזר לאחר שגיאה חמורה , עשיתי פעמיים פורמט והתקנה ולא עזר כלום . והנה פרטי השגיאה : חתימת השגיאה : BCCode : 1a BCP1 : 00041284 BCP2 : 072D0001 BCP3 : 00000000 BCP4 : C0883000 OSVer : 5_1_2600 SP : 2_0 Product : 256_1 הוא שמר לי מידע נוסף על אודות השגיאה בשתי קבצים שאני מפחד להעלות כי אני לא יודע אם מצוין שם מידע קריטי כמו סיסמאות על המחשב שלי שם הקובץ האחד: Mini040807-04.dmp השני : sysdata.xml

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. שלום רב. ביצעתי סריקה עם "ספייט בוט" במצב בטוח- להלן תוצאות בתמונות. מה למחוק ומה להשאיר? מטריד אותי בעיקר "מיקרוסופט אנטי וירוס- מרכז אבטחה"- מה זה אומר? עריכה: מחקתי הכל, רק לא את האנטי וירוס. האם למחוק? תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 826 צפיות
  20. Started by Big_Guy7,

יש לי בעיה במחשב אני מדליק אותו, הוא לא עושה פוסט ואין ביפים, אין גם שום תצוגה במסך. אני חייב לעשות "ריסטרט" כמה פעמים כדי שהוא יעלה... אז לקחתי אותו לחנות שממנה קניתי אותו (כבר אין אחריות, המחשב בן יותר משנתיים) והטכנאי אמר לי שהוא ניסה להחליף רכיבים כמו המעבד, ספק, זיכרון, דיסק קשיח, כרטיס מסך, ולוח אם, והבין שהבעיה בלוח. מה לפי דעתכם היא הבעיה? ואיך אני יכול לפתור אותה? הוא הציע לי להחליף לוח אם, מה שיעלה לי בערך 500 ש"ח כולל עבודה.

• 40 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. Started by wooper,

שלום העכבר שלי מחובר למחשב בחיבור ps2 וכל הפינים של העכבר התקמו ולא הצלחתי ליישר אותם באיזה דרך אפשר לסדר את הבעיה? תודה

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  22. Started by sharkitxt,

תראו, יש לי מיקרופון ומשום מה כשאני מחבר אותו למחשב, הוא לא עובד. המיקרופון עצמו עובד כי ניסיתי אותו במחשב של חבר שלי. בכלל, בבקרת קול במחשב שלי אין בכלל אופציה של מיקרופון (אפילו כשאני לוחץ על "מתקדם" ובודק כל אופציה אפשרית). מישהו יכול לעזור לי בזה? תודה רבה...

• 12 תגובות
    • 2.6k צפיות
  23. Started by DARK-SPIRIT,

כשאני עושה Restart למחשב המסך מתכבה ולא משנה כמה זמן אני מחכה הוא לא נדלק, אבל אם אני מכבה את המחשב ומדליק אותו שוב המסך נידלק בלי בעיות. ניסיתי להחליף מסכים וזה לא עזר. למישהו יש מושג איך לפתור את הבעיה? תודה אנשים

• 12 תגובות
    • 930 צפיות
  24. Started by שגיב,

שלום יש לי מעבד מדגם INTEL PENTIUM D 950 3.4GHZ DUAL CORE עכשיו בתוכנה איפה שכתוב ה-CORE SPEED הוא כותב לי:2.399 יש לי שני שאלות 1.האם זה בסדר (תקין)? 2.השאלה השניה שלי היא אם הוא לא אמור לכתוב-3.399?

• 7 תגובות
    • 709 צפיות
  25. Started by gryffin,

במחשב השני אצלי מצוי X1900XT של Sapphire עם קירור סטוק. במנוחה הכרטיס עומד על 55-60 מעלות, ובמאמץ (בזמן משחק) הוא מגיע ל-80 מעלות ויותר. בטמפ' הזו מתחילים להופיע ארטיפקטים עד למצב שלא ניתן לשחק, והמשחק קופא (ואז דרוש ריסטרט) או שה-VPU Recover של Catalyst קופץ ומחזיר אותי לווינדוס. לפי מה שידוע לי הטמפ' הזו אמנם גבוהה, אבל הכרטיס יכול לעבוד גם במעלות האלו ללא ארטיפקטים. לכן, למי שיש את הכרטיס: האם נתקלתם בבעיה?

• 6 תגובות
    • 697 צפיות

דיונים חדשים בפורומים