תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,283 דיונים בפורום זה
-
חלק מהחיבורים של ה-USB השתחררו קצת יש איזה 6 חוטים שמתחברים ללוח אם מה אני אמור לחבר למה ?
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה מאוד מציקה. כשאני מוריד דברים באקספלורר או פותח כמה חלונות. המחשב מושהה כל פעם לכמה שניות עד שאני יכול ללחוץ על משהו. דוגמא: אני מוריד משהו, ברגע שזה מסיים, אני רוצה ללחוץ על Close וזה לא נותן, אלא רק אחרי כמה שניות. ניסיתי לפתור את הבעיה, אך ללא הצלחה. ואז שמתי לב, שגם כשהאקספלורר שלי סגור, מופיע לי בTask Manager שהאקספלורר רץ. (ולא, אני יודע מה ההבדל בין ה explorer של הויינדוס ל iexplorer - אז זו לא הבעיה). יש לי WIN XP SP2, אני מוריד עידכונים ואפילו התקנתי את IE7 בתקווה שזה יפתור את הבעיה, אך לשווא. המפרט של המחשב שלי מופיע בצד, מחשב חדש, דנדש. דרייבירים מעודכנים לדעתי ו....זהו, נגמרו לי הרעיונות... אם למישהו יש רעיון או כיוון, אז בשמחה. אגב, יש …
-
- 7 תגובות
- 582 צפיות
-
-
אז זה הולך ככה אני מנסה להפעיל סיוע מרחוק ואני מקבל שגיאה כזאת: אוקיי עכשיו ניסיתי כמה דברים התקנתי גירסא הכי חדשה של מסנג'ר אין לי חומת אש במחשב ואין וירוסים בכלל זה ווינדוס חדש יש לי אותו פחות מחודש על המחשב קראתי שאני צריך NET Framework אז הורדתי והתקנתי NET Framework 2.0 בקיצור שום דבר לא הולך לי אולי לכם יש רעיון תודה לכולם
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול עשיתי ריסטרט למחשב ופיתאום נעלם הסאונד, קניתי את המחשב לפני בערך חצי שנה, לוח של GIGABYTE MA57SLI מה שקורה זה שיש סאונד רק כשמחברים את הרמקולים ליציאה אחת (יש לי 6 יציאות לסאונד) וכשמגבירים את הווליום לממש גבוה שומעים חלש ויש רעשים כמו של סטאטיים ברקע. ניסיתי עם רמקולים אחרים, ניסיתי לשמוע מהחיבור הקידמי, ניסיתי פריקת חשמל כוללת למחשב, ניסיתי להסיר ולהתקין דרייברים מעודכנים וכלום לא עזר. האם יש עוד משהו שכדאי לנסות או שאנצל את האחריות שיש לי על הלוח, כי לפי דעתי זה לא קשור ליציאות עצמן אלא למקום אחר בלוח שכנראה נהרס מסיבה לא ברורה. תודה מראש ירון
-
- 5 תגובות
- 601 צפיות
-
-
בדקתי שהוא לא על MUTE ושהוא מסומן ועדיין לא שומעים כלום, יש טיפים (חוץ מלהתקין את הדריברים מחדש?) וממה זה קורה (יום אחד זה פשוט הפסיק). מדובר בכרטיס קול על הלוח soundstorm.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מפרט: e6400, ga-965p-ds3, 1gb supertalent pc5300 single sapphire x1650 256mb ספק ומארז generic על המערכת מותקן ויסטה הום. המערכת יציבה בתוך windows. בהדלקה אני לפעמים מקבל מסך כחול ואז המחשב עושה ריסט ועולה בסדר ויציב. sisoft sandra אבחנה שאין irq קבוע עבור כרטיס מסך. כרטיס מסך מקבל מין irq וירטואלי. לפי התוכנה סנדרה צריך להיות irq קבוע. אני לא בתוח שזאת הבעיה. כרגע אני עובד בביוס ללא c1e, eist, virtualization,memory protect bus 266 x 4, זיכרון :fsb:memory 5:4 המערכת עובדת באוברקלוק בלי בעיה ובבדיקת מאמץ. fsb333x4 כרגע אני ללא oc אני לא מבין מאיפה המסכים הכחולים, ההשארה שלי שזה או הספק או הכרטיס מסך וה-irq assignment
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
הי מופיעות לי התראות של 3.3v volt exceeded it's limit הממ מה זה אומר? לפני כמה זמן החלפתי ספק בגלל שהמחשב פשוט סירב להדלק...אך בעיה זאת נשארה כל שאני משאר שזה לא הספק...לוח אם אולי נדפק או שאולי זה הזיכרון? תודה
-
- 1 תגובה
- 496 צפיות
-
-
אני עושה הפעלה ואז מכניס את הפקודה command ולוחץ אנטר ואז אני מקליד ipconfig והוא רושם לי: ipconfig is not recognized as a internal or external command, operable program or batch file
-
- 3 תגובות
- 587 צפיות
-
-
ברשותי מחשב amd 2500+@3200 abit nf7-sl 768MB 3X256pc3200 ddr 400 8-3-3-3 Gforce 6600GT כבר כמה שנים שאני על OC ל3200 ואני משתמש בקירור SK7 וSF2 הטמפרטורה נורא נמוכה והכרטיס מסך לא היה על OC וזה עדיין היה עושה לי... הקטע שכל פעם שאני מפעיל משחק זה גורם לי לריסט מדובר על CC3 ועל 3DMARK2006 עם 3DMARK 03 ו 05 זה לא עשה לי אף פעם ריסט ובדקתי כמה פעמים איתם הנה המתח שננתי למחשב... והרצתי גם בדיקה של superpi עשה ב52 שניות.. סביר אני מניח ל3200 הקטע הוא ששאם אני מוריד את הOC למעבד אז זה לא עושה לי את זה והטמפ' של המעבד נשארת במקסימום על 38/9 רק אתמול ניקתי הכל מאבק.. אגב זה התחיל לי כבר מלפני שבועיים בערך ועד אז כל הזמן הייתי עם OC אני ממש לא מבין מה יכול להיות הבעיה.. והנה הוספ…
-
- 4 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אני מתכוון ברמה של חומרה... ושל תוכנה...
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הנה קובצי הדאמפ : http://www.file2host.com/142837 אם מישהו לעשות לי טובה ולנתח את הקבצים ולהגיד לי למה המחשב עושה ריסט בלי שום סיבה ואפילו לא מראה הודעה אני אשמח מאוד. יש קובץ דאמפ מאתמול ה13/4. כרגע אני עובד עם מערכת הפעלה windows xp ואחרי שהמחשב מסיים לעשות את הריסט הוא לא מראה הודעת שגיאה.. לפני windows xp עבדתי עם windows vista וגם היו לי הרבה ריסטרטים אוטומטיים אבל היה לי דיווח שגיאה למה המערכת קרסה . (אני לא זוכר מה בדיוק זה רשם אבל הייתי בטוח שיש לי בעיות בווינדוס ועכשיו אחרי שהתקנתי את windows xp ועדיין יש ריסטים אוטומטיים אני חושש שזה בעיה בחומרה שלי). מפרט המחשב : AMD ATHLON 64 3700+ זיכרון 512RAM דיסק קשיח 80GB מערבת הפעלה windows xp home edition [attachment d…
-
- 12 תגובות
- 817 צפיות
-
-
המחשב שלי כל הזמן נתקע, הוא התחיל להיתקע מלפני שבועיים בערך . זה קורה בעיקר שאני משחק במשחקים ומעט מאוד גם שאני לא משחק . אבל אי אפשר לעשות ctrl alt delete הוא פשוט נתקע לגמרי וחייבים לעשות ריסטרט. אם מישהו יודע מה הבעיה שיגיד.
-
- 9 תגובות
- 658 צפיות
-
-
זה מזהה לי רק ליבה אחת איך אני גורם לזה לזהות את שתיהן? הנה כמה תמונות להמחיש את הבעיה: בתוכנה שהורדתי מהאתר של אינטל הנה קישור לטופיק המקורי: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=250998.20
-
- 4 תגובות
- 669 צפיות
-
-
איך צורבים שירים כדי שהנגן יקרא אותם? עשיתי צריבת AUDIO בNERO ושהוספתי שירים זה עבר את הגודל של הדיסק אפילו שגודל כל שיר כ-4 מגה בייט, אז צרבתי DATA והנגן לא קלט את זה. צריך לעשות המרה או משהו לפני שצורבים אודיו?
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
-
שלום, בשעה טובה קניתי מחשב חדש ( או יותר נכון חלקים ) וזה עתה סיימתי להרכיב אותו מאפס. חיברתי אותו לחשמל, נדלק LED על הלוח אם. כשלחצתי על כפתור ה power, המחשב נדלק לשניה בערך ( המאורר שעל המעבד התחיל להסתובב, ה LED של הצורב נדלק ) ואז נכבה. ניסיתי לנתק את הצורב, ה HD, ה USB הקדמי - בקיצור, הכל חוץ מהזכרון והמעבד. ולא היה שום שינוי. אנא עזרו לי. תודה המפרט: Compucase 6c60 + 300W HEC Intel Pentium Core Duo E6300 Intel Westchester 965G Mobo 2 X 1GB Twinmos DDR-II 667 WD 400GB-KS 16MB HD Asus DVD-RW 1814BLT
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
יש לי כונן אחד של 100 גיגה. 98 גיגה תפוסים למרות שכל הקבצים בכונן שוקלים בסך הכול 12 גיגה.
-
- 8 תגובות
- 684 צפיות
-
-
-
בבקשה! :'( תעזרו לי לקנות מחשב נייד עם כרטיס מסך טוב שיעלה לי משחקים כמו the sims 2 sirius sem ועוד וכו' עם מעבד core 2 duo מהירות אמצעית צורב dvd משולב.. ולא אכפת כמה ייעללה!! אבל בקשה לא להגזים תודה..!
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
כמה הוא נחוץ? הלוח יכול לפעול בלי החיבור הזה? ומאיפה אני משיג ספק עם כזה חיבור?
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
-
אני מחבר את המיקרופון למחשב והמחשב לא מזהה אותו. ניסיתי מכניסה מקדימה ומאחורה ועדין הוא לא קולט כלום. מה לעשות?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי את המשחק call of duty 2 וכשאני נכנס לסינגל פלייר זה משחק חלק בלי בעיות אבל כשאני רוצה לשחק במולטי פלייר אני לוחץ על האיקון כדי להכנס למשחק, המשחק נטען ואז זה עושה חלון שחור ומתכבה וחזור לשולחן העבודה..... למה?! קניתי את המשחק מחנות בבקשה תעזרו לי....
-
- 8 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום, עקב LOAD OPTIMIZED DEFAULTS בביוס שהיה חיוני התבטל לי הכיונון העצמי של ה Big Typhoon. איזה כפתור או כיצד אני מחזיר את זה לפעולה ידנית (MANUAL על ידי הכפתור הקטן שיש עליו) הRPM שלו המקורי אמור להגיע ככה ל 1900RPM אך עכשיו הוא לא עובר 800-900 במקסימו על הכפתור הידני מישהוא יודע מה לעשות.?
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום, התבקשתי לפרמט לחברה של חברתי את המחשב הנייד, ולצערי ניסיון עם ניידים אין לי יותר מדי... התקנתי וינדוווז והשתמשתי בכל הדיסקים המצורפים ועידכנתי עם התוכנה של lg... ועדיין המחשב לא מוצא את כרטיס הקול הוא כותב בהתקנה של העדכון שההתקן לא נמצא או הוסר ידנית.... בכל מקרה ניסיתי להוריד מהאתר של cmedia...לא עובד ניסיתי לחפש בbios אפשרות לראות אם הכרטיס על disabled או משהו בסגנון ואין שם איזכור בנושא... לא יודע עוד מה לעשות... הכרטיס קול עבד לפני הפירמוט....מחפש רעיונות או כל עזרה אחרת תודה...
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-