תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,283 דיונים בפורום זה
-
שלום! יש לי מחשב נייד סגור על סיסמא,על הביוס עומד סיסמא ואני לא יודע איך לאפס אותה למשל במחשב רגיל אני יודע איך אני צריך להזיז אז ה JUMPER ! אבל במחשב נייד אין לי מושג מה אני צריך לעשות אם מישהו יודע שיעזור לי בבקשה! ואני לא יודע ביכלל אם אפשר לפתוח אותו ואיך ואיפה נימצא ה JUMPPER אם הוא קיים בלל! תודה מראש לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם פנטיום D כפול ליבה אני מרוצה מהמחשב אבל המאווררים עושים המון רעש, ניתן לעשות משהו עם זה?
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
לאחרונה היו רעשים מעצבנים שבאו מהכרטיס מסך... אז הוצאתי אותו וניקיתי אותו... החזרתי אותו ועדיין אותם רעשים מעצבנים היו רק שהפעם היו לו נפילות... אחרי הנפילה השניה הוא ביקש לעשות ריסט בשביל שהשינויים יקחו אפקט ואז אחרי הריסט הוא לא נפל בכלל... אבל עדיין יש לו רעשים מעצבנים... מדובר על כרטיס מסך MSI 9800 PRO.... לא בדקתי טמפרטורה כי אין לי מושג איזה תוכנה בודקת טמפרטורה של כרטיסי מסך ומה הטמפרטורה הרגילה שלו... אשמח אם תוכלו לעזור לי... תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 564 צפיות
-
-
בס"ד קניתי אוזניות לא מזמן עם מיקרופון הבעיה שלי איתם זה שלמשל אני משחק במשחק מחשב כמו קונטר סטרייק אני שומע צלילים של צד שמאל באוזניה ימין וצלילים של אוזניה ימין בצד שמאל זתאמרת לצורך הדוגמא אם יתקפו אותי בקונטר מצד ימין אני שומע את הירייות באוזניה מצד שמאל אין לי אפשרות לסובב את האוזניות משום שמחובר אליהם מיקרופון שיכול להסתובב ב 90 מעלות ואם אני יסובב פשוט המיקרופון יהיה כלפיי הצוואר שלי ולא כלפיי הפה ניסיתי לחפש בהגדרות של הצלילים בווינדוס אבל לא מצאתי כלום אני חייב עזרה תודה רבה רבה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 588 צפיות
-
-
נדפק לי HD בנייד (נייד של HP) האחריות למחשב כבר נגמרה, אבל אני מבין שמגיעים לי 5 שנות אחריות של יצרן ה- HD חברת Seagate מיהו היבואן בארץ ואיך אני פונה אליו עם הבעיה? שאלה נוספת, במידה ואכן אקבל שירות, מגיע לי גם שחזור של המידע?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לאחר שעידכנתי את הBIOS של הלוח אם RC410M דרך ה UTILITY של MSI אני מרגיש שיש האטה בכניסה ל XP. כלומר, לפני העדכון המחשב נדלק ונכנס לXP הרבה יותר מהר מעכשיו-אחרי העדכון. יש גם לציין שכל פעם שאני מפעיל את המחשב ואחרי שהוא עושה את כל בדיקות החומרה מופיע לי מסך שחור ריק חוץ מקו קטן מהבהב בצד והמסך הזה נשאר לכ 5-8 שניות ורק אז זה מתחיל את הטעינה של XP. מה יכולה להיות הבעיה וכיצד ניתן לתקנה? תודה לעונים.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כשאני מחבר מתאם לכונן SATA2 נניח,אני מקבל מהירות של SATA או של IDE? כלומר המתאם הוא מתאם רק לצורך החיבור?או שבקר הSATA על הכרטיס מאפשר לי מהירות גבוהה?
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
מדובר על המחשב של אחי, נשרפו לו לוח האם + ספק בשבוע שעבר. רכשתי חדשים והרכבתי בעצמי. המפרט שלו: Pentium 4 3.2Ghz MSI 478 motherboard 2x256mb ddr GeForce 6600GT WD 120GB Sata כשניסינו להעלות את הווינדוס הוא מגיע למסך כחול- ללא שורה המציינת את הבעיה. ניסיון להפעיל במצב safe mode- גורם לריסט של המחשב. טוב, אמרתי לעצמי שזה לוח אם חדש והדרייברים לא מותקנים- נתקין התקנת שדרוג של XP וניתן לו לזהות את החומרה: * הווינדוס לא מזהה את הכונן הקשיח: Windows did not find any hard drive... * כשאני רוצה להיכנס ע"י R ל-recovery console אותה הודעה הנ"ל מוצגת. * תחת Fdisk הכונן הקשיח מוצג כקיים. * החיבורים של הכונן הקשיח תקינים. מה אתם ממליצים לנסות?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כל משחק שאני מעלה במחשב הוא יוצא אחרי כמה דקות..ואי אפשר לשחק ככה.. למה זה ומה אני אמור לעשות?
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
יש לי בעיה כבר די הרבה זמן,מקווה שזה הפורום המתאים. אחרי כמה שעות של עבודה תקינה עם המחשב(יכול להיות 24 שעות ויכול להיות גם 3) האייקונים על המסך משתנים(או בכלל נעלמים)כשאני לוחץ עליהם וכמעט כל תוכנה שאני מנסה להפעיל,מופיעה לי שגיאה בסגנון: insufficient resources או משהו בסגנון הזה(לפעמים אני אפילו לא יכול לראות מה השגיאה כי מופיע לי רק הריבוע של השגיאה ולא רשום כלום). חשוב לציין שכשהתופעה מתחילה אני בודק בtask manager וזאת לא בעיה של חוסר זיכרון כי יש הרבה פנוי. עוד דבר שקורה בזמן התקלה זה שאם אני לוחץ על הSTART בווינדוס אז התפריט עצמו עולה אבל כל מה שכתוב שם כאילו נמחק... אה,ולא נראה לי שזאת בעית זיכרון כי עשיתי בדיקה עם MEMTEST והוא לא מצא כלום. הדבר היחיד שפותר את זה ז…
-
- 7 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה במחשב יש לי וינדוס ויסטה ושאני מדליק תמחשב הוינדוס טוען את עצמו ואז ניתקע ומפעיל את עצמו מהתחלה לפי מה שאני יודע זה מהכרטיס מסך לפני שהפעלתי את המחשב מהתחלה התקנתי את הדרייברים של הכרטיס ידנית ועכשיו זה לא עולה בשום דרך. גם דרך מצב בטוח. ופירקתי את הכרטיס מסך ניקיתי אותו ואת החיבוריםם מה אפשר לעשותת ?? תודה מראש,מור.
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
יש לי בחלק הקדמי של המארז חיבור למיקרופון,אוזניות,ו 2 חיבורי USB אבל החיבורים של המיקרופון והאוזניות לא עובד רק ה-USB אמרו לי שאם מאחורה מחוברות אוזניות או רמקולים אז זה לא יעבוד שזה מחובר מאחורה אבל ניתקתי מאחורה ועדיין לא עבד לי בבקשה עזרה.
-
- 3 תגובות
- 500 צפיות
-
-
לפני שבועיים בארך המחשב התחיל לעשות לי בעיות לא אבנתי למה עשיתי format הכול כלום לא עזר הבעיה כזאת שיש תמונות זזות (כול מיני משחקים) המחשב מתחיל להיות איטי אחרי שהתמונה עוצרת זה חוזר לפעול טוב אני לא מבין למה זה קרא.. עכשיו אני בודק בתוכנה everest את המעלות של המחשב אולי זה הכרטיס מסך אבל לא הכרטיס על 37 מעלות והלוח אם הכול בסדר.. אבל המעבד על 72 מעלות אני לא יודע מה לעשות. אמרו לי זה יכול להיות עבק או שאולי המאורר לא טוב .. בבקשה אני צריך עזרה דחוף זה מעצבן מאוד אני לא יכול לעשות כלום ??? :-[ נ.ב אמרו לי לנקות את המאורר של המעבד אני לא יודע איך מוצאים אותו זה מאורר שקיבלתי אם המעבד והוא לא יוצא לחברים שלי יש מאוררים אחרים ואותם כן הצלחתי להוציא .. תודה לעוזרים ועוד…
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה שהמחשב עולה רואים מסך ירוק עם קשקושים אני לא יכול לראות מה רשום במסך אני לא יכול להיכנס לביוס כי אני לא רואה כלום רק שהXP עולה רואים תמונה והכל תקין לאור זה לא יכול לפרמט את המחשב או לראות ביוס או להכנס אליו ( כלומר לראות באם נכנס איפה ולמה ) מה עושים ???? הוצאתי בטריה כיבתי אותו מהחשמל הורדתי דרברים ( הוספה הסרה ) התקנתי דרברים לא יכול לראות F8 או F12 או כל דבר אחר שהמחשב עולה מה עושים ?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם ! אחרי העלאת הFSB ל-333 (עם לוח 965 וזכרונות 667) הCPUZ מזהה את המכפלה כ-6 או 7 כאשר זה רוב הזמן 6 ומידי פעם חוזר ל-7 וגם המהירות הכללית בהתאם היא 1998 וקופצת ל- 2331. האם יש למישהו מושג מה הבעיה ? צריך לסדר משהו במתחים ??
-
- 2 תגובות
- 508 צפיות
-
-
התחלתי בפירמוט המחשב.אבל התהליך לקח המון זמן כמעת שעתים.הפסקתי את התקנה כשעדין נותר 30 דקות לסיום כשכול דקה שיורדת במחשב בערך 10 דקות בזמן אמיתי.החלפתי סידי רום. ואת דיסק התקנה וארד דיסק.אין שינוי.מדובר בהתקנת xp sp2 יש למישהו מושג למה? בתודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 535 צפיות
-
-
תקשיבו אני נכנסתי לאתר כלשהו ראיתי סירטונים וכו', עכשיו פתאום נכבה לי המחשב, והיה מין רעש כזה, ניסיתי להוציא את כל הכבלים והחזרתי ועדיין , לפי דעתי זה ספק כוח הלך או כרטיס מסך , מה אתם אומרים? * אני סתם נכנסתי לאתר וכו' , פתאום אני קולט את המחשב מתכבה וניהיה מין רעש כזה שמשהו נשרף . , משהו כמו בום כזה!
-
- 7 תגובות
- 758 צפיות
-
-
היי, אני מנסה להתקין כרטיס רשת אלחוטי למחשב ביתי של חברת dynamode מדגם wl-gi-600xa והוא לא מקבל את הדרייבר שהורדתי מהאתר של החברה. התקנתי את הדרייבר וגם תוכנת utility שלהם וזה עדיין לא עובד. המחשב מזהה את הכרטיב ברגע שאני מכניס אותו פנימה אבל לא מזהה את הדרייבר. מלבד האפשרות שהכרטיס לא טוב כמובן, יש למישהו הצעות אחרות לפני שאני חוזר לחנות? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
-
הבעיה התחילה מזמן כל פעם שאני נכנס למשחק המחשב מתכבה, בעבר נתנו לי מדריך לבדוק קבצים LOG וכאלה והתברר שאלה הדרייברים של הכרטיס מסך שעושים בעיות, התקנתי מחדש וזה פתר את הבעיה. הבעיה עכשיו היא שזה חוזר על עצמו וכל הזמן זה קורה וצריך להתקין מחדש את הדרייברים. זה ממש סיוט אפשר לעשות משהו בנושא? המפרט הוא כמו שמפורט בפרטים. תודה =]
-
- 24 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברשותי שני סורקים מקצועיים ישנים של חברת ניקון אחד סורק שקופיות והשני סורק a4 שעובדים עם כרטיס סקאזי חדש ותוכנת הפעלה משותפת לאחרונה החלפתי מחשב חדש עם חלונות XP וכל פעם שהמחשב עולה הוא טוען שלא מזהה את חיבורי הסקאזי ל הסורקים ומבקש הגדרת הסקאזי באיתחול לפני שחלונות עולה הסורקים וכרטיס הסקאזי עבדו יפה במחשב הקודם אשמח לקבל כל מידע שיעזור לי לטפל בבעייה בכוחות עצמי מבלי לקרוא לטכנאי....
-
- 2 תגובות
- 526 צפיות
-
-
שלום יש לי בעייה במחשב כאשר אני מדליק אותו המסך לא נדלק... בהתחלה חשבתי שהמסך לא בסדר, אז בדקתי על מסך אחר וגם לא פעל... אח"כ חשבתי שז הכרטיס מסך, וגם אותו החלפתי לג'י פורס 2 64 מגה ולא פעל... המפרט הוא כזה- p4 2800 intel bonanza 1024 ddr400 120gb sata 9600xt 256 כרטיס קול של קריאייטיב 5.1. מה יכולה להיות הבעייה? תודה רבה לעוזרים...!
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
שלום , אני נמצא כעת בלי אנטי וירוס על המחשב, ורציתי לשאול אותכם , איזה אנטי וירוס הכי טוב , והכי קל לשימוש, . ואם מישהו יכול להביא לי פה הורדה לזה אני אשמח , תודה ויום טוב!
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי לוח אם של intel דגם 915GAV והיה לי עליו עד עכשיו 2 מודולים של 256MB DDR 400. היום קניתי 2 מודולים נוספים של 512MB כל אחד, DDR 400 של kingston. אם אני מחליף אותם במקום 2 הקודמים אין בעיה. גם אם אני מוסיף אחד מהם או אחד מהישנים לבנק הזיכרון השני אין בעיה. הבעיה היא רק כשאני שם זיכרון (לא משנה איזה מהם) בבנק הרביעי. אז, כאשר אני מדליק את המחשב אני רואה מסך שחור עם 4 פסים שבכל פס יש תווי אסקי שונים והמחשב נתקע. מה יכולה להיות הבעיה ? האם יכול להיות שבנק בבורד דפוק ? תודה רבה רון
-
- 21 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, המחשב העתיק שלי (Athlon XP 1700) לא מגיע ל-POST בכלל, אלא אם כן אפסתי לו את הביוס לפני כן .... אתמול מצאתי אותו כבוי ולא ממש הצלחתי להדליק - בלחיצה על כפתור PWR המחשב עלה לשניה וחצי ונכבה לפני צליל POST. היום בבוקר נתקתי את כל הרכיבים, נשארתי עם DIMM אחד ואפסתי את הביוס והמחשב עלה - שמחתי ... אחרי שהחזרתי את כל הרכיבים - מחשב לא מגיע ל-POST. מקצר ג'מפר CMOS - עולה .... בינתיים הוא למעלה ואני לא מכבה אותו. למישהו יש רעיון ? ???
-
- 6 תגובות
- 688 צפיות
-