תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,309 דיונים בפורום זה
-
-
היי, קניתי לפני כמה חודשים מחשב נייד חדש lenovo c340 ושמתי לב שהוא מתחמם קצת בשטח שמעל המקלדת, קורה לרוב לאחר צפייה בנטפליקס או שאני מחבר את המחשב לטלוויזיה וגולש. בנוסף, שומעים את המאוורר (לא ברמה חזקה), האם זה תקין? יש איזה תוכנה שיכולה להראות את מצב הרכיבים, התקינות והטמפרטורה של המחשב? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לוח GigaByte 8irxp, על IDE0 נמצאים הארדיסק 60G וDVD, על IDE1 הארדיסק 60G וצורב. אתמוןל XP פתאום הקפיץ לי הודעת "Delayed Write failure", לגבי ההארידסה על IDE1. חשבתי בהתחלה שיש לי בעיה פשוטה של Lost alocation units או משהו דומה בהארדיסק, אבל כשניסיתי לצרוב דיסק, בפעם הראשונה מזה הרבה זמן הצריבה נכשלה. נכנסתי לevent viewer ומצאתי שם כמה הודעות שגיאה מטרידות: [tt] Event Type: Warning Event Source: Ntfs Event Category: None Event ID: 50 Date: 03/09/2004 Time: 00:55:33 User: N/A Computer: BIGEL2 Description: {Delayed Write Failed} Windows was unable to save all the data for the file . The data has been lost. This error may be caused by a failure of your computer hardware…
-
- 1 תגובה
- 892 צפיות
-
-
היי כידוע לכם, ביצועי הכרטיס מסך שלי נמוכים, אולי אתם יכולים לעזור לי לעבוד על ההגדרות בביוס לוודא שהכל במצב אופטימלי תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הוא עושה צרות רציניות למכר שלי אפילו לסייפ מוד אי אפשר להכנס בווינדווס - לוג אין>לוג אווט. מיידי. הצליח להפעיל רק command promote עשיתי חיפוש במאגרים של ווירוסים האחרונים ולא מצאתי
-
- 2 תגובות
- 535 צפיות
-
-
שלום, מקרה שמתי לב היום שבTASK MANAGER המעבד על עומס של בין 15 ל-20 אחוז במנוחה. אני לא מריץ כמעט שום דבר ברקע. לאחר חיפוש קל בגוגל גיליתי שכל העומס מגיע מדבר שנקרא system interrupts, מעבר לזה לא מצאתי אשם לעומס. כדאי לציין שהמחשב חדש (כחודשיים). אשמח לעזרה, תודה מראש מצורפת תמונה.
-
- 18 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
האם ניתן לאתר את מיקום המחשב הנייד בדומה לאיתור מכשיר הסלולרי באמצעות פיינד מיי אייפון? אם לא כיצד אני יכול לאתר את מיקום המחשב הנייד?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
לקחתי הארדיסק מחבר כדי להתקין לו עליו ווינדוז. אחרי שהוצאתי והחזרתי לו את ההארדיסק גיליתי שבהפעלה, המחשב דורש ממני לבחור את אחת מההתקנות. הווינדוז האחרונה שהתקנתי היא זו שעולה בדיפולט (העליונה) ולאחר 30 שניות נבחרת אוטומטית וכמובן שההארדיסק לא נמצא במחשב ועולה מסך שגיאה, שמאלץ אותי לעשות ריסטרט ולהמתין עד שיעלה מסך הבחירה. איך אפשר למחוק את הרישום שלה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחשב נייד של חבר הראה בהפעלה שלו את הבעיה של operating system did not shut down cleanly. כנראה שהוא לא היה מחובר לשקע בזמן הפעולה הזו והמחשב כבה לפני סיום התיקון. מאז כל הפעלה של המחשב מראה את הלוגו של אסוס לשניה אחת ומיד המחשב נכבה. יש איזה דרך לסדר את זה/לזהות את הבעיה בלי לשלוח לטכנאי ? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום ברשותי מחשב AMD +2200 עם גיגה זיכרון, לאחרונה המחשב "קופא" למספר שניות ולא מגיב, כאשר בודקים במנהל המשימות אף משימה אינה צורכת 100% CPU וכמובן שיש הרבה זיכרון פנוי . בדקתי גם את הטמפרטורה והיא 27 מעלות ( יש לי מאוורר של זלמן ) האם יש למישהו רעיון מה ניתן לבדוק ומה הבעיה ? ( אני עדיין לא מוכן לפתרון של לפרמט ולהתקין מחדש )
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
אותיות שאני לא רוצה . - נניח על הכפתור של המספר 0 , יש גם את / , עכשיו אני לוחץ על המספר , במקום שפועל אני יראה את המספר 0 אז אני רואה את הלוכסן / , יש אפשרות במקדלת של המחשב הנייד בצד שמאל למטה לייד ה קונטרול , שקוראים לי FN , כאשר אני לוחץ עליה רצוף ומקביל לוחץ על הספרה 0 - אז רק אז מופיעה הספרה 0 , אין אני משנה את זה שהכפתור הזה יהיה פעיל כיאלו תמיד , כי זה קורה לי עם הרבה כפתורים -וזה ממש מעצבן נניח שאני לוחץ על האות K אני מקבל במקום את הספרה 2, ורק שאני לוחץ רצוף על הFN זה מסדר את זה.. אשמח לעזרה ,זה מאוד חשוב לי -תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
הבעיה היא כזאת יש לי מצלמה trust דגם 120 spacecam הורדתי לה דרייברים למחשב וכשאני מתקין אותה ההתקנה עוברת בסדר אבל אז בלוח בקרה ליד המצלמה יש לי סימן קריאה וכתוב שיש בעיה כשאני נכנס פנימה לראות כתוב שישנה איזשהי בעיה ושעליי להתקין דרייבירים חדשים יותר מה לעשות?? זה הדרייברים הכי חדשים שיש!
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה במחשב שאם אני מפעיל כמה תוכנות ביחד (מ2תוכנות ומעלה) אז המסך מהבהב והזמן שבין הבהוב להבהוב הוא 10 שניות ככה וזה דיי מעצבן איאפשר לעבוד ככה מה אפשר לעשות? תודה!!!
-
- 2 תגובות
- 975 צפיות
-
-
מישהו יודע לאיזה טמפרטורה ולאיזה מאורר מתיחסים הנתונים בתמונה? איך נוצר מצב שהמהירות עבודה של המאוורר לכרטיס מסך לא תואם את מה שכתוב בתוכנה שבאה עם הכרטיס?(PX7800GT) *זה קשור גם לתוכנה...אז אם אני בפורום הלא נכון נא להעביר, תודה תודה ex [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום חברים. יש לי לוח אם asustek H81M-E ועליו מעבד interl core i7-4770 ספק כוח 500w חשוב לציין שיש לי מאוורר אחד באריזה שיושב על המעבד עד לפני כמה ימים היה לי כרטיס מסך gtx 650 ti ולא הייתה לי בעית התחממות (לפחות לא ששמתי לב) לפני כמה ימים רכשתי כרטיס מסך gtx 1660 super הכל תואם כמו שצריך למארז השתמשתי בו כמה ימים והכל היה תקין עד ששמתי לב שיש קצת חום גבווה מהמארז הורדתי את התוכנה speedfan ומופיע לי (ללא מאמץ) שהמעבד שלי על 68 מעלות והכרטיס מסך על 53 מעלות וגם שהמערכת שלי בכלל על 110 מעלות כמובן שאני הולך להוסיף עוד מאוורר אבל עדיין אני חושש שאחד מהרכיבים שלי ישרפו ויותר גרוע שהכל יישרף. רציתי לדעת אם זה נשמע הגיוני כל הנתונים האלה ול…
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
היי כולם יש לי בעיה יש לי צורב דיי ישן X4X2X24 ועד עכשיו הכל פעל מצוין אבל לפני בערך יומים אני מנסה לצרוב דיסק לא משנה איזה דיסק הוא מגיע ל100 אחוז ואז נתקעת התוכנה( NERO) והצורב כאילו ממשיך לצרוב אז אני עושה ריסט ומנסה לצרוב שוב והדיסק בעצם נשאר ריק הוא בכלל לא צרב עליו ניסיתי להתקין שוב את NERO וגם להוריד לה את העידכון הכי חדש כלום לא עזר מי שיכול בבקשה תעזרו :'(
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי מערכת הפעלה Vista 64BIT. לאחרונה חיבורי הUSB הפסיקו לתפקד לי, לקחתי את המחשב לאייבורי (יש לי שם אחריות..), הם טוענים שהבעיה במערכת ההפעלה ושהכל תקין. העניין הוא, שיש לי המון דברים מותקנים על הווינדוס, שכולם בשימוש יום יומי ופרמוט זה עניין של 4 ימים +- אצלי (כולל התקנה של הכל). רציתי לבדוק אפשרויות נוספות לפני הפירמוט, אשמח לקבל מכם עצות בנוגע לבדיקות למינהן וכד'. תודה מראש, דוד.
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב AMD (מפרט מלא בצד). בקיצור, היה לי 512MB, מדובר במחשב די איטי שעובד ממש לא כמו שהוא צריך לעבוד. הוספתי היום עוד 512MB לחגיגה ועכשיו יש 1GB זיכרון. עכשיו. יש פה מחזה מוזר. אני מפעיל את המחשב. שום דבר לא פתוח (רק Messenger) ולא יותר מזה. בקיצור, אני בודק.. אני רואה שהמחשב תופס 470MB מהזיכרון, וזה פשוט מוזר. כמעט ושום דבר לא פתוח.. בקיצור, לפני שהיה לי 1GB, היה כתוב שהוא תופס משהו כמו.. 320MB גם ככשום דבר לא פתוח. עשיתי סריקה, לא עזר.. מה קורה כאן?
-
- 8 תגובות
- 601 צפיות
-
-
האם ניתן ואם כן איך, לחבר כונן קשיח 3.5 SATA למחשב נייד? ברור שהחיבור יהיה חיצוני. אני רוצה לחבר את הכונן כדי להוריד חומר שיש לי על הכונן הפנימי של המחשב הנייד
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, כמה פעמים ביום אני מקבל את ההודעה הנ"ל וכשאני לוחץ אל תשלח כל האייקונים בשולחן העבודה נעלמים וגם כל שורת ההתחל נעלמת. ברצוני לציין שאני בכלל משתמש בכרום. מערכת XP תודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב של ASUS RUG GU501, עדכנתי את המחשב לאחרונה לווינדוס 11, ווידאתי גם שהמחשב תומך במערכת ההפעלה. כעת, אני מנסה לשחק ב Valorant, והמשחק הפסיק לתפקד וזה דורש להפעיל TPM ו Secure boot. מבדיקה שעשיתי ה TPM אצלי פעיל, אז הבעיה היא ב secure boot שאני לא מצליח לשנות בו את ההגדרות. יש מדריכים ביוטיוב שמציגים איך לטפל בבעיה, אבל זה עם BIOS שונה משלי. בתמונות שצירפתי אני מנסה לשנות את זה ל ACTIVE, הבעיה שהאופציה חסומה לי. תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 954 צפיות
- 1 follower
-
-
היי Fella's מחשב AMD (לוח IBM MSI MS-7283) עם חלונות XP פתאום החל להיכבות. בדקתי את המחשב עם שני ספקים אחרים וגם שם באיזשהו שלב די מוקדם אחרי הכניסה למערכת הוא פשוט נכבה. אי אפשר להדליק אלא אם כן מנתקים את כבל החשמל לכמה שניות ומחזירים.. אציין כי זה לא קורה כשנכנסים ב-SAFE MODE. מבדיקה ויזואלית של הלוח אין קבלים נפוחים או מפוצצים ככה שהאופציה החומרתית היחידה שיכולתי לחשוב עליה הייתה הספק, אבל גם עם ספקים אחרים זה קורה. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 36 תגובות
- 9k צפיות
-
-
אני כבר פימטתי הרבה מחשבים אבל אחשיו חבר שלי הביא לי את המחשב שלו שאני יפרמט לו ויתקין לו ווינדוס. כשאני ניכנס למסך הכחול של ההתקנה של windows xp אני לוחק enter ואז בימקום שאני ימשיך וילחץ f8 הוא אומר לי שאני למחשב hard disc ואני צריך לילחוץ על f3.כרגע פועל על המחשב windows xp מצויין. מישהו מכיר את את הבעיה? מישהו יכול לעזור לי? תודה מראש רעי מצא
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
יש לי עכבר אופטי של לוג'יטק ורוב הזמן שאני משתמש בו הוא קופץ לי מפינה של המסך לפינה אחרת וזה ממש מעצבן עכשיו אני רוצה אם אפשר לתקן את זה או שאני צריך עכבר חדש?
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה קניתי כרטיס מסך 4850HD של CONNECT 3D לפי ההמלצה של חברי הפורום. מאז ועד עכשיו לא הצלחתי לעבוד כמו שצריך בגלל שהיתה עולה ההודעה של VPU RECOVERY, הדרייבר הפסיק להגיב והכרטיס מסך איתחל את עצמו. לפעמים המחשב פשוט קופא לגמרי ומחייב RESET. בהתחלה חשבתי שאולי הספק כח לא מספיק (היה לי ספק של 400W) למרות שאמרו לי פה שיהיה מספיק טוב. קניתי ספק כח חדש ThermalTake Thoughpower 600W. הבעיה לא נפתרה, עדיין אותם ריסטרטים מעצבנים וההודעה הזו. אגב, אין שום מקרה שאפשר להגיד ששם זה קורה, יכול להיות באמצע גלישה באנטרנט ויכול להיות במשחק, יכול להיות במסנג'ר, מצד שני יכול לעבוד 3 שעות בלי שום בעיה. טוב, החלטתי ללכת להחליף את הכרטיס בחנות, קיבלתי כרטיס חדש ואותה בעיה, בדקתי את הכרט…
-
- 40 תגובות
- 4.2k צפיות
-