תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,292 דיונים בפורום זה
-
היא חוקית(נראה לי) לא משנה הבעיה היא כזו הווינדוס כול כמה שבועות פשוט נופל יענו מאבד קבצים "נמחקים" והוא לא מצליח להעלות את עצמו וזה דורש ממני לפרמט שאלתי היא כזו יש לי שני הרדיסקים בהפרש מרחק אחד מהשני של שני הרדיסקים(לא קיימים זה המרחק) האם יכול להיות שהחום מההרדיסק למעלה גורם להרדיסק למטה לאבד מידע או שאולי זה קשור לעידכונים של מיקרוסופט תשובה כמה שיותר מהר לפני שהמחשב מתחיל לאבד לי קבצים חיונים הקטע המוזר שהוא אמבד רק קבצים בכונן C ולא בשאר הכוננים
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-
-
אהלן לפני יותר מחצי שנה התקנתי ווינדוס ולא התקנתי אנטיוירוס ועד לא מזמן הכל הלך מצוין ולא היה לי שום וירוסים אבל בשבוע האחרון המחשב ממש ממש איטי האייסיקיו כל הזמן נתקע ולקח לי מאות מגה של זיכרון ועכשיו כמעט כל תוכנה יש לה קבצים מושחתים ויש לי כמה וירוסים אז האם זה יעזור לי להתקין עכשיו אנטיוירוס או שישר לפרמט?
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
היום בבוקר פירקתי את המחשב וניקיתי את החלקים מאבק על הדרך פירקתי את הגריל של ה- TT BT והרמתי גם את המאוור לנקות אבק על כל האיזור של המאוורר ומתחתו הבעייה שרק לא זכרתי איך לשים את המאוור.. .עם הצד של המדבקה למטה? או כשהצד של המדבקה למעלה? אני מאמין שיש משמעות מבחינת אוורור אז בבקשה אני אשמח אם מישהו יוכל לבדוק ולענות לי תודה
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
ברשותי Radeon 9600 XT 256MB DDR תוצרת Sapphire. כאשר ניסיתי לשחק בGTA החדש (SA) המשחק מקרטע למדי. הלכתי לבדוק את הקונפיגורציה של הכרטיס, וגיליתי שבSMARTGART הוא מכוון על Off. ניסיתי להעביר אותו לX8 (כל שאר האופציות לא נגישות), אבל הוא מבקש ריסטרט (בשביל להחל את השינויים), ולאחר הריסטרט מחזיר את הקונפיגורציה למצב הקודם (Off). כיצד אני פותר את הבעיה? נ.ב שאר המחשב חזק מספיק (AMD 64Bit 3500+, 512MB Corsair Dual-DDR). כמו כן בעזרת Hardware sensors monitor גיליתי כי כנראה המתח לAUX גבוה מדי (3V בערך), יכול להיות שיש קשר בין הדברים?
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
רכשתי עכבר דגם 7000 של מייקרוסופט. טענתי כמה שעות והנורה כעת ירוקה. התקנתי את התוכנה על WINDOWS 7. חיברתי את הדונגל והוא זוהה בהצלחה. הנורה הירוקה על הדונגל דלוקה באופן רציף. העכבר מגיב רק כשאני ממש מקרב אותו מרחק חצי מטר בקו ישר מול הדונגל. על השולחן העכבר לא מגיב בכלל. האם החומרה לא תקינה או שיש משהו שניתן לעשות.
-
- 2 תגובות
- 856 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב שנרכש לא מכבר ( ga ma 785gmt ud2h, amd athlon 635, 4 gb, 1 TB). הבעיה היא שהתמונה שאני רואה על המסך, בעיקר שרוב המסך צבוע בלבן, היא תמונה שלא נוחה לעין, כלומר המסך מרצד - מרגישים שיש תנועה גלית של הטקסט. מה עלי לעשות כדי לשפר את המצב?
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שבת שלום אנשים, יש לי בעיה מוזרה שנמשכת כבר כמה שנים ואני לא מצליח לשים את האצבע על הבעיה. הבעיה היא כזאת: אני מתקין משחק או תוכנה, משתמש בה במשך כמה פעמים בודדות, ואחרי כמה פעמים שאני משתמש בה, הEXE שמפעיל אותה קורס, פשוט קופצת לי הודעת שגיאה "שווינדוס נתקל בבעיה להפעיל את הקובץ". הפתרון שאני מבצע בדר"כ, מוחק את המשחק או התוכנה ומתקין מחדש, ואז שוב לאחר כמה פעמים שאני משתמש זה שוב פעם קורה. במהלך כמה השנים האלה פרמטתי מספר פעמים את המחשב, הווינדוס (7) מעודכן עד לעדכון האחרון. המחשב נסרק כל הזמן לוירוסים ומלוורס, אף פעם לא נמצא משהו חריג. זה פשוט מייאש אותי, אני כמעט חושב שהפתרון הוא להתקין ווינדוס 10, אבל אני לא רוצה כי כבר חוויתי איתו בעיות (אפשר לראות:…
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
וזה לא שמשהו רופף, כי גם עם המחשב נשאר כמו שהוא, אחרי ריסט הוא חוזר לעבוד רגיל, חשוב לי לטפל בזה כמה שיותר מהר, אני לפני פירמוט.
-
- 2 תגובות
- 910 צפיות
-
-
תשמעו, זה די פשוט . . . אני פשוט לא יודע באיזה רכיב לחשוד: מעבד, ספק כוח ,זכרונות,דיסק קשיח . . .? ! הנה כמה תרחישים שקרו לי... אני מגיל 15 בעסקי החומרה, ואני משתגע פה... לא רוצה סתם לסחוב 15 קילו לחנות מחשבים בר"ג . . . בושה. - אני מפעיל אותו, מפעיל נגיד GTA SA ואחרי כמה זמן הנורית של המסך הופכת כתומה והמחשב פשוט נכבה מעצמו - אני מפעיל את המחשב, ואחרי כמה שניות הוא דופק שני ציפצופים ונכבה מעצמו - אני מפעיל את המחשב ועוד בדוס הוא פשוט נכבה מעצמו - אני מפעיל את המחשב וכשהוא מגיע לקטע של השינוי חלון מדוס לחלונות הונורה במסך הופכת לכתומה והווינדוס לא עולה וזה נשאר כתום . . . רעיונות? קירור: BIGWATER והמים זורמים, גם כמה שניות זה לא מספיק זמן כדי שהמחשב ייכבה עקב חימום (נגיד…
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
היי, עקב מזג האוויר המאתגר אתמול הייתה לי קפיצת חשמל ומאז המחשב לא עולה. על פי בדיקות כנראה לוח האם הלך. זה היה מחשב נייח ישן של דל עם ווינדוס XP ששימש בעיקר לעבודה ולכן אני חייבת למצוא גישה לקבצים ששם. יש לי מחשב נייח נוסף של לנובו גם כן ישן שאין לו מערכת הפעלה. במידה והחיבורים של הארד דיסק מתאימים בין המחשבים השונים, האם יהיה ניתן להעביר את ההארד דיסק מהמחשב הישן לחדש והוא יצליח לעלות דרכו את המערכת הפעלה?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האינטרנט שלי נהיה איטי מאוד 700ping מהירות הורדה 0.37Mbps והעלאה 0.01Mbps. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי אני בבזק אם זה קשור
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
-
-
ביקשו ממני להיכנס לחשבון בנק באתר של בנק הפועלים והוא נותן לי את ההודעה הבאה: Forbidden You were denied access because: Access denied by access control list. מה זה יכול להיות?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום המחשב שלי נכבה ללא סיבה, הוא לא מתחמם והוא לא מראה מסך כחול. לקחתי אותו לKSP והמחשב לא נכבה אצלם (כמובן שהם עשו בדיקות מאמץ לחלקים). זה קורה בדרך כלל אחרי שאני נמצא באיזה משחק... עריכה: לפני כחודש~חודשיים החלפתי מעבד, לוח אם וכרטיסי זיכרון. מעבד : AMD Phenom II X4 965 לוח אם: ASUS M4A88T-M לא ניסיתי לבצע OVERCLOCK.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים אולי אתם יודעים ... מי היבואנים הרשמיים של חברת לידטק בישראל והיכן הם ממוקמים אם אפשר גם טלפון יהיה טוב תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
למישהו יש רעיון ניסיתי לחפש כמה מדריכים בגוגל עברתי על הצ'קליסט והבעיה נותרה
-
- 2 תגובות
- 891 צפיות
- 1 follower
-
-
-
התקנתי מערכת חדשה הכל עובד באופן תקין למעט רעש בסגנון התראה מכיוון כפתור ההפעלה. נתקתי לסירוגין את כל הרכיבים ( דיסק, פלופי, מאווררים וכו ) והרעש עדיין קיים המערכת עובדת באופן יציב בטפרטורה ממוצעת של 27 ובמאמץ 35 המערכת החדשה היא: AMD Athlon 64 3000+ קירור של זלמן Gigabyte K8NS socet 754 512DDR ADATA ThermalTake Activ 420W ThermalTake Xasar 3 V2000A XFX 6600GT 80GB SATA אודה לכל מי שיש רעיון מה מהות התקלה תודה מראש, איציק
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
המאוורר של המעבד שלי השתגע מרעיש מאוד על 5500 rpm ניקיתי את הצלעות יסודי וגם העברתי פן של שיער עד אתמול הכל היה בסדר אני יודע שחם אבל אמרו לי שאפשר להגדיר איזה משהו בביוס? יש לי לוח אם אסוס pap 800 se הטמפ נשארה בסדר -52-49 מעלות יש לי פנטיום 4 3 גיגהרץ פרסקוט אודה לעוזרים ואז ענו לי לבטלאת ה smart fun ונכנסתי רק מה שראיתי q-fan ואפשר לנטרל אותו הוא כרגע מנוטרל ואז אם אני מפעיל יש כזה אפשריות 12\16 14\16 משהו כזה מזה זה אומר? ואיך אפשר להוריד את מהירות הסיבובים? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
לוח אם asus p5q pro 2 כוננים קשיחים 1. סיגייט ברקודה של 1 טרה- עליו מותקנת מערכת ההפעלה win7 2. WD של 500 gb הבעיה היא כשמאתחלים או מכבים את המחשב, לעיתים מאד קרובות המחשב לא מזהה את הסיגייט ולכן לא מעלה את מערכת ההפעלה. כשבדקתי בביוס, גם שם אין זיהוי לסיגייט. ניסיתי להחליף את הסלוט של כבל המידע, אך אין שינוי. רק לאחר כמה איתחולים הוא זיהה את הסיגייט. יש לציין שמתי שהמחשב לא מזהה את הכונן, אז המעבד נשאר על אור אדום ז"א עובד במלוא הקיטור. איך פותרים את הבעיה לדעתכם? ומה מקור הבעיה, לוח אם? הסיגייט? יש לציין שאת ה WD הביוס תמיד מזהה.
-
- 2 תגובות
- 824 צפיות
-
-
מה המצב אנשים קניתי מחשב חדש עם כונן קשיח WD 250GB ואני מנסה להתקין עליו WINXP HOME אני יודע שזה ישן ושזה גרוע ה HOME זה לא מחשב בשבילי זה מחשב שהם רוצים מקורי וזה דיסק מקורי שיש להם אז החלטתי להתקין את המקורי HOME בכל מיקרה הביוס מזהה לי 250GB הכל בסדר כשאני מתקין את הוינדוס בזמן ההתקנה כשהוא רוצה אעשה מחיצות חדשות הוא נותן לי רק 130GB מדוע? זה כונן קשיח בחיבור SATA האם יש למישהו מושג מה הבעיה? בעיה ידועה בHOME? אשמח לתגובות לוח אם :GIGABYTE GA-G31M-S2L כונן קשיח: WD 2500AAKS 250GB SATA תודה על התגובות
-
- 2 תגובות
- 505 צפיות
-
-
שלום אנשים ברשותי Dell vostro v130 מדובר במחשב נטול כונן דיסקים. כאשר רכשתי אותו, נאמר לי כי ישנו עותק מקורי של ווינדוס במחיצה פנימית במחשב, וכי באם אני רוצה להתקין מחדש, כל שעליי לעשות הוא לגשת למחיצה זו. לאחרונה נהרסה לי ההתקנה של ווינדוס ועל כן ברצוני לפרמט ולהתקינו מחדש, ואמנם, אני לא מבין כיצד אני אמור לגשת למחיצה זו. כיצד אני אמור לעשות זאת? דרך הביוס אני לא רואה דבר שיכול להעיד על booting דרך אותה מחיצה, ואני לא מוצא שום קומבינציה של כפתורים שעליה אני אמור ללחוץ בעת הפעלת המחשב ע"מ להפעיל את ההתקנה אודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 975 צפיות
-
-
ברגע שאני מפעיל משחק מחשב .. עם הגדרות ממש חלשות .. המחשב ניקפא ומה שניתן לעשות זה רק ריסט .. מה גורם הבעייה ואיך ניתן לפתור אותה?
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
במחשב מחוברים אצלי 3 כוננים כשיחים בנפחים של 250 GB כולם מלאים למעט כונן C בזמן האחרון הרגשתי ירידה בתיפקוד תגובות המחשב לדוגמא כאשר אני רוצה להיכנס למשל למחשב שלי לוקח זמן תגובה עד שאני מקבל את החלון על המסך כאשר ניתקתי את שני הכוננים ונשארתי רק עם כונן אחד הבעיה הסתדרה והמחשב חזר לתגובה נורמלית לצין שלוח האם הוא ASUS P5N32 -E SLI N זכרונות 6G RAM מערכת הפעלה ויסטה 64 BUT
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
-
שלום, נגמרה לי הסוללה במחשב נייד מחשב נייד DELL N5010 ולאחר שחיברתי אותו לחשמל, הנורה הכחולה שנמצאת על המטען (על המחבר העגול שנמצא בקצה של הכבל) מתחילה להבהב ולידעוך ובשלב מסוים אפילו נכבית לחלוטין. המחשב לא נטען ולא נדלק וגם אם אני מוציא את הסוללה ומנסה לחבר את המחשב ישירות לחשמל ללא סוללה קורה אותו דבר. המחשב כבר ללא אחריות, מישהו יודע מה הפתרון לזה ולמה זה קורה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 3.8k צפיות
-