תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,283 דיונים בפורום זה
-
שלום לפני כשנה קניתי מחשב אחרי שהתייעצתי פה בפורום וקניתי בסוף פנטיום d 930 כרטיס המסך שלי זה gainward geforce 7600gt עכשיו יש עליו מאוורר אבל הוא לא ממש עוזר ובהתחלה הוא היה במנוחה כשאני לא משתמש בוא על 55-60 מעלות ובמאמץ על 80-85 היום הוא כבר מגיע לשיאים חדשים שדי מפחידים אותי כאשר ללא מאמץ הוא על 80-85 מעלות ובמאמץ הוא עובר לפעמים גם את ה105 בבקשה אני חייב לדעת מה לעשות אני די בבעיה תעזרו לי אני פשוט לא יכול לשחק במשחקים כי הוא מתחמם ושולח לי הודעה
-
- 7 תגובות
- 727 צפיות
-
-
כל פעם שאני עושה "כפתור ימני" בעכבר על קובץ וידיאו כלשהו . . . כל המסך כזה,מהבהב לשנייה, כאילו כיבו אותו והדליקו אותו תוך פחות משנייה. אחרי שזה מהבהב אני יכול לראות את הסרט כרגיל ואין שום בעיה עם צפייה בסרטים. זה לא קורה לי בשום קובץ סוג אחר. מה הבעיה ? אולי מקודדים (יש לי על המחשב K-Lite Mega Codec Pack 1.7) ? אולי דריברים ?
-
- 1 תגובה
- 499 צפיות
-
-
טוב אז ככה... קיבלתי היום מסך חדש שהזמנתי 1900R LG עכשיו התקנתי את הדרייבר ואת התוכנה של המסך, ופתאום שמתי לב שאני לוחץ על "התחל" אין לי "הפעלה" ואני גם לא יכול לעלות את "מנהל משימות" ברגע שאני לוחץ על Ctrl+Alt+Delete הוא אומר לי "מנהל משימות הוגדר כלא זמין ע"י מנהל המערכת שלך". שתי הבעיות שהצגתי הנ"ל איך אני פותר אותם,זה פשוט מוזר! תודה רבה!!
-
- 1 תגובה
- 490 צפיות
-
-
המחשב שלי לא נדלק... אני בטוח שזה בגלל כמה כבלים שיצאו מהמקום עקב הזזת המחשב... מכיוון שאתמול בלילה הוא עבד מצויין! העניין הוא שאני לא יודע באיזה סדר להחזיר אותם וגם אם כן אני חושב שאחד מהם נשבר (כבל או עמוד ברזל בלוח אם) מדובר בפנטיום 4 ולוח אם P4VXASD2 4 הכבלים שיצאו מהמקום: POWER SW,POWER LED,RESET SW.H.D.D LED http://img407.imageshack.us/img407/4743/error002ma5.jpg החשח כי הכבל הספציפי נשבר: http://img407.imageshack.us/img407/4727/error003os9.jpg מדובר בעמודות שמימין לבטריה מעל הטבלה: http://img260.imageshack.us/img260/5259/error004iv4.jpg תמונה יותר טובה (הפלאש בדיוק על זה): http://img260.imageshack.us/img260/6299/error005ij7.jpg http://img182.imageshack.us/img182/20…
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
ב"ה בלי הודעה מוקדמת,מצאתי את המחשב ככה.ניסיתי להדליק ולכבות,בדקתי את כל החיבורים מבפנים ומבחוץ ולמיטב ידיעתי הכל מחובר כיאות. אני לא יכול לדעת אפילו אם המחשב יכול להעלות את הביוס,אבל אני לא שומע את ה "ביפ" שהוא משמיע בדר"כ. אשמח מאוד לשמוע הצעות לפתרון,אני די נואש...ערב טוב
-
- 10 תגובות
- 726 צפיות
-
-
פעם אחרונה המחשב עבד ויצאתי מהחדר לאחר כמה שעות חזרתי מזיז את העכבר כדי שיחזור המסך כלום למרות שהמשב עשה רעש כאילו פועל לוחץ RESET כלום לא משתנה מכבה מדליק לא נדלק כאילו הכפתור לא עושה כלום ומנורה של הלוח אם דולקת אז הספק כח אמור לעבוד מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? לוח אם ASUS A7V333 מעבד AMD ATHLON 2100+ ספק סתם חרטא ברטא TZAG-ELITA 350W
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
קניתי לוח אם מבחור בטריידזון הוא אמר לי שהלוח עובד אז סמכתי עליו וקניתי ממנו באתי הביתה הרכבתי את הלוח על המארז חיברתי את הכל למקום כל הIDE PCI AGP ו... הוא נופל כל פעם שניסיתי להדליק ניסיתי לשנות סוללה HD כרטיס מסך זיכרון ספק פשוט הלוח תקול . דיברתי עם הבחור אמרתי לו שאני רוצה להחזיר לו את הלוח אך הוא מסרב לקבל אותו בחזרה מה לעשות יש דרך לתקן את הלוח משהו? תאור הבעיה: נדלק אין ביפ של הרמקול והמסך מתכבה ומתחיל להבהב עם הLED של המסך המאוורר של הCPU עובד מי שיודע נא לעזור
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם זה כאן ? [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 910 צפיות
-
-
אהלן אהלן!.. אז ככה קניתי מחשב חדש והייתי רוצה להבין משהו בקשר ל2 dual core. אני מריץ את התוכנה cpu-z 1.39 ומה שהוא מראה לי זה ככה.. intel core 6400 @2.13 core speed 1600 multyplier X6.0 bus speed 266.7 rated FSB 1066.7 אוקיי ולגביי הזכרונות יש לי ddr2 של G.skill 667Mhz 1024X2 רושם לי בשני ה slots module size 1024 max bandwith 5300(333) G.skill 5400 -F2 PHU1-1gbnt האם זה נכון..האם זה טוב? האם הערכים האלה טובים כי נראה לי שהמעבד לא מביא את התפוקה הנורמלית שלו...? לא מתכנן oc מחשב מספיק חזק בשבילי..אבל רוצה לפחות שייתן את התמורה הכספית שלו.. אה.. ב super PI קיבלתי על 1מגה 26 שניות. תודה על התשובות.
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
המחשב חזר מתיקון והוחלף לוח אם (ASROCK?). הטכנאי אמר לי שהמידע בזכרון המחשב ישנו ,לא נפגע אך עלי להתקין את המערכת הפעלה. כאן החלו הצרות...: התקנתי XP מדיסק שברשותי בקובץ נפרד (המחשב שאל אם להתקין על תיקייה שנקראת WINDOWS בכונן C והזהיר שבמקרה זה יבצע OVERWRITE לקבצי המערכת שנמצאים על המחשב כבר -מלפני החלפת הלוח אם- ואז קבצים ב "המסמכים שלי" שנושאים את המידע שהיה לי לפני התיקון במחשב עלולים להימחק-לכן קבצי התוכנה הועתקו לתקייה חדשה שפתחתי על כונן C? לאחר ההתקנה של WINDOWS התקנתי את הDRIVERS של הלוח אם החדש ו.. 1.הקבצים שהיו לי במחשב ,כל מה שהיה תחת "המסמכים שלי " נמצא בחיפוש תחת ADMINISTRATOR ותיבת" במסמכים שלי "הרגילה ריקה .כך גם כל שאר המידע תחת -ADMINISTRATOR זה …
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-
-
חברים, אני חייב תשובה, האם ניתן להכניס מתח פעם ראשונה ללוח GA-965P-DS3 ללא כרטיס מסך על מנת לראות שאין בעיות מיוחדות ורק אז להוסיף כרטיס מסך כדי לזהות עליה תקינה או שהלוח עלול להינזק בהפעלה ללא כרטיס מסך?
-
- 1 תגובה
- 479 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש במארז הנ"ל. הבעיה שיש שם (בקידמת המארז) חלונית שאמורה להציג טמפרטורה ואינה עובדת. אין שום חומר מודפס (מדריך) לחיבור הנ"ל. אשמח אם מישהו יוכל לתרום מידע בנושא.
-
- 3 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מעבד מסוג pentium D 820 והייתי רוצה לדעת כמה מעלות הוא צריך להיות בדרך כלל (עם הקירור המקורי) ואם הוא לא עולה על 37 מעלות (אני לא משתמש באובר-קלוק) כי אני לא הייתי רוצה להשקיע בגוף קירור חדש. וכמה voltage יש לו בדרך כלל?? הייתי רוצה לדעת אם זה נכון שאומרים שזה שהוא כפול ליבה אז זה אומר שהוא בעצם עובד לא על 2.8 הרץ אלה על 5.6????
-
- 7 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום רב ברשותי המחשב שבמפרט בצד. <-------- לאחר שדרוג מערכת ההפעלה מ- Windows 98 ל- Windows XP המחשב מתקשה להריץ סרטים בצורה נורמלית. מה שקורה זה שהקול רץ באופן תקין אבל התמונה בקושי זזה ונתקעת, עד כדי כך שהקול לא מתאים לתמונה. ניסיתי להוריד כמה סרטים/ קבצי וידיאו שונים כדי לוודא שהבעיה היא לא בקובץ הספציפי ובנוסף להפעיל את הקובץ באמצעות 2 נגני וידיאו שונים (הבי אס פלייר והמדייה פלייר 9) וזה לא פתר את הבעיה. לפי הנתונים אני חושב שבגלל ששידרגתי את מערכת ההפעלה המעבד או הזיכרון לוקחים יותר מידי משאבים ובכך לא נשאר משאבים להרצת סרטים. השאלה היא מה לשדרג? האם את הזיכרון או המעבד? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום לכם יש לי מחשב נייד סוני וואיו sony vaio דגם pcg-fr820 שנרכש באוסטרליה. המקלדת מובנת במחשב. לפני כשבוע מספר מקשים במקלדת פסקו מלהגיב. מקש "C" "F" Num lock scr lock ועוד כמה- שאר המקשים עובדים. חשבתי שזה בעיה בדרייברים הסתבר שלא.חשבתי שזה בעיה בווינדווז פירמטתי. המקשים לא הגיבו גם כשהייתי בביוס - וגם כשהייתי בדוס [בוט]. פירקתי את המחשב בעזרת טכנאי ותיק,ניקינו את האבק את החיבור המובנה של המקלדת בתוך המחשב חיברנו שוב אך עדיין הבעיה נותרה. כשאני מחבר מקלדת נוספת usb למחשב - המקשים בנוספת עובדים. הרצתי סריקת וירוסים מ boot של קספירסקי - לא היה וירוס. מספרים סידוריים בגב המקלדת Kfrmba136a 147808821 39T08641 במידה ומישהו כאן יודע כיצד ניתן לפתור את התקלה,אשמח לקבל תשובה. ב…
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי שני מחשבי 486SX שהיו פעילים אבל עם חלקים שונים וניסיתי להרכיב מהם אחד משופר אבל משהו השתבש אז החזרתי הכל חזרה והתחלתי הכל מההתחלה שלב אחרי שלב עכשיו אני תקוע יש לי כרגע 486SX 8mb ram cd rom hd 1.2gb - הביוס לא מזהה אותו (והוא זיהה אותו בעבר) כונן 1.44 - יש לי 3 כוננים כאלה 2 של ה486 ואחד מפנטיום 3 ולכולם הביוס אומר שיש שגיאה כלשהי עם הקונטרולר כרטיס רשת\מסך\טלויזיה אז אני צריך עזרה עם הפלופי ולהגדיר את ההארד דיסק כדי שאני יוכל להתקין מערכת הפעלה אני לא מתכוון לנסות עכשיו הכל במחשב השני למה הלוח אם שלו ישן יותר 1992 וזה שעכשיו הוא מ1993 גם אני לא בטוח שהוא עבד כשורה כי קבלתי אותו בלי הארד דיסק וראיתי רק שהוא נדלק בעוד בזה שאני מנסה לשפר השתמשתי לפני שנ…
-
- 3 תגובות
- 513 צפיות
-
-
שלום, קניתי כרטיס מסך Leadtek Winfast A7300 GT TDH AGP... אני מנסה להריץ אותו על מחשב שתומך רק ב AGPx4 והכרטיס מסך לא עובד, האם יש דרך לגרום לו לעבוד ב x4? תודה מראש, ניר
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
יש לי 2 דיסקים קשיחים: אחד IDE שאני משתמש בו כרגע, ועוד SATA שעוד לא השמתמתי בו. אני צריך שהם יהיו ככה: הSATA יהיה ראשי, והIDE יהיה המשני איך אני אמור לסדר את הג'אמפרים שלהם? הIDE בטח צריך להיות על SLAVE, אבל בSATA לא ראיתי משהו שקשור לMASTER\SLAVE וכו' יש לו בג'אמפרים SSC, PM2, OPT1, OPT2 אז מה אני צריך לעשות כדי שהIDE יהיה משני והSATA יהיה ראשי (מבחינת ג'אמפרים)? ואם זה משנה איזה לוח אם יש לי, יש לי ASUS P4S800D תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום, לא מיזמן קניתי מארז חדש קמפוס 6a19 אכשיו חיברית הכל פתיאום המחשב נילד לשניה ונכבה אכשיו אני חושב שיש קצר ואני חושב שאני יודע איפה הבעיה זה הלוח:http://img.clubic.com/photo/00132322.jpg ASUS P5LD2 אכשיו כל פעם שאני מחבר תחיבר של 12V הלוח נידלק לשניונת ונכבה ואחרי שאני מוציא תחביור של ה12V הוא עובד רגיל כאילו בלי קצר מה עושים תודה רבה זאת תמונה של החיבור שהתכוונתי אליה http://www.2send.us/picture.php?file=858c542182.JPG
-
- 13 תגובות
- 934 צפיות
-
-
שלום .. יש לי בעיה מאז שהוספתי עוד אר דיסק למחשב יש לי בעיה של העתקת קבצים..! למשל שני מעתיק מדיסק למחשב קובץ אז הוינדווס עושה לי שגיאה ... וגם כשאני מוריד מהאינטנט.. ואר דיסק הראשון הוא מאשטר והשני סלב..! יש לי מחשב דיי ישןן ... של אינטל. מעבד 2400 לוח אם לא יודע איזה... כרטיס מסך ראדון 9800SE. גי'ה וחצי זיכרון ... תודה אנשים אל העזרה...!
-
- 11 תגובות
- 723 צפיות
-
-
DVD הפסיק לעבוד אחרי התקנת ויסטה 32 -------------------------------------------------------------------------------- התקנתי ויסטה אולטימט 32 (ריטייל מקורי) כבר בהתחלה הוא לא רצה להתקין דרך BOOT נקי והודיע שחסר לו דרייבר לDVD או ל CD אז התקנתי XP ומהXP התקנתי את הויסטה. הכל הלך חלק וכרגע הכל עובד טוב פרט לזה ששני כונני הCD שלי (אחד LG GSA H12L והשני צורב יש כלשהו) מזוהים אך לא עובדים כלל!!! אם שמים דיסק באחד מהם הוינדוס פשוט מנסה לקרוא אותו שעות ולא מזהה דבר...... ניסיתי לשחק עם הג'ימפור של המאסטר וסלייב, ניסיתי להתקין דרייברים של הצ'יפסט, עדכנתי FW לצורב של LG (שגם אמר שהעדכון יתמוך בויסטה) וגם ניסיתי לעדכן את הדרייברים של שני בקרי ה RAID וה IDE שיש על הלוח (ראו מפרט מחש…
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
המחשב חזר מתיקון והוחלף לוח אם (ASROCK?). הטכנאי אמר לי שהמידע בזכרון המחשב ישנו ,לא נפגע אך עלי להתקין את המערכת הפעלה. כאן החלו הצרות...: התקנתי XP מדיסק שברשותי בקובץ נפרד (המחשב שאל אם להתקין על תיקייה שנקראת WINDOWS בכונן C והזהיר שבמקרה זה יבצע OVERWRITE לקבצי המערכת שנמצאים על המחשב כבר -מלפני החלפת הלוח אם- ואז קבצים ב "המסמכים שלי" שנושאים את המידע שהיה לי לפני התיקון במחשב עלולים להימחק-לכן קבצי התוכנה הועתקו לתקייה חדשה שפתחתי על כונן C? לאחר ההתקנה של WINDOWS התקנתי את הDRIVERS של הלוח אם החדש ו.. 1.הקבצים שהיו לי במחשב ,כל מה שהיה תחת "המסמכים שלי " נמצא בחיפוש תחת ADMINISTRATOR ותיבת" במסמכים שלי "הרגילה ריקה .כך גם כל שאר המידע תחת -ADMINISTRATO…
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
שלום. ניתן לראות את המפרט שלי ב'מפרט'. אוקי אז ככה אני משחק משחק MMORPG פשוט למדי לא צורך יותר מדיי.. הזיכרון יורד ל80% שימוש ויש לי 1GB וכך זה גם בהורדות ולפעמים יותר. המחשב איטי בכללי ובכלל במשחק הוא יותר איטי אני כבר אומר זאת לא בעיה של ספייוואר וירסוים רג'יסטרים או בעיה בדיסק קשיח אני בדקתי תקלות.. תודה מראש ומקווה שתוכלו לעזור לי.
-
- 8 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום רב, בתקופה האחרונה אני סובל מקצרים חשמליים (נפילת מתח בבית כולו), המופיעים בשעות קבועות, פחות-או-יותר (23:00-00:30), ואשר נגרמים, כנראה, ע"י המחשב (מאחר שהוא, למעשה, המכשיר החשמלי הכמעט יחיד שפועל בשעות הללו). על כן, עלי לשאול - מה יכולות להיות הסיבות האפשריות לקיומם של קצרים אלו, הן ברמת החומרה והן ברמת התוכנה (האם בכלל אפשרי שכשל בתוכנה יביא לקצר? אולי וירוס?), ומה יכול להיות פתרון אפשרי לבעיה? ראוי לציין, כי ספק הכוח של המחשב הוא ג'נרי, אולם מעולם לא סבלתי מבעיות כלשהן איתו (עד עכשיו, לפחות). תודה, ויום טוב.
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-