עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by ohadge,

אתמול פירמטתי את המחשב והתקנתי את כל הדרייברים נחוצים כולל העידכונים. דרייבר השמע הוא של חברת REALTEK. הפלט עובד בצורה תקינה אך משום מה אינני יכול להקליט. ביצעתי את כל הקונפיגורציה שצריך לבצע ואפילו בהגדרות התוכנה הוא מזהה לי את המיקרופון, אך בבדיקה חומרה מכווני הקול אינם עולים כאילו אין לי מיקרופון. איך אני פור בעיה זו? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 459 צפיות
  2. שלום לכם קיבלתי את המחשב החדש שקניתי סוף סוף במחשב כרטיס המסך Asus 8800gts 320Mb. בימים הראשונים הכל עבד טוב משחקים עבדו חלק, אך פתאום אחרי כל כמה זמן שאני במשחק , וקרה לי גם כשלא שיחקתי - נתקע המשחק,המסך קופץ ומופיעה הודעת השגיאה הבאה: http://img265.imageshack.us/my.php?image=asfdsamb9.jpg שיערתי שהבעיה היא בכרטיס מסך, אני צודק? ומהי הבעיה?

• 25 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by avi112211,

יש לי מין רעש מוזר שמגיעה מאיזור המארז (אני חושב שזה מהכיוון של ה HDs), ואחרי כמה שניות אחרי הרעש המחשב ניתקע. זה חוזר על עצמו די הרבה. עזרה בבקשה.

• 5 תגובות
    • 629 צפיות
  4. Started by ruff stuff,

פתאום בלא אזהרה הוא פשוט ניכבה בניסיון להדליק הוא לא עלה ורק לאחר שעה + הוא שב לחיים מה אמורה להיות הבעיה ומה ה פיתרון. מ"ע וינ אקספי.

• 10 תגובות
    • 712 צפיות
  5. Started by ITSIK86,

חבר שלי קנה מחשב חדש חיבר הכל כמו שצרך הדלקנו אותו באנו להתקין את הוינדוס ובחלון ההתחלתי הראשון ראשון של ההתקנה,כשרצים מלא מילים כאלה במסך כחול,אז אחרי איזה כמה דקות המחשב פשוט קורס למסך הזה הכחול שמודיע על שגיאה עם כל האפסים... מה הבעיה פה???

• 10 תגובות
    • 681 צפיות
  6. Started by nitz12345,

אני כמעט בטוח שזאת אחת החומרות אצלי במחשב אבל אין לי מושג איזו חומרה פשוט לפני שהווינדווס עולה (בקטע שיש ריבועים ירוקים כאלו שעוברים בפס עם סמל של ווינדווס) אז הוא עושה ריסט ככה איזה 7 פעמים עד שבא לו והוא פשוט נכנס למחשב... עכשיו בזמן האחרון הוא גם לא נכנס למחשב אלא כשאני בא להיכנס למשתמש שלי אז הוא שוב עושה ריסט נראה לי שזאת בעיה באחד החיבורים שם או משהו... מישהו יכול לתת לי כיוון חשיבה או משהו לעשות בשביל לנסות לסדר את זה? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  7. Started by CrazyDanil,

שלום לכולם בזמן האחרון בזמן שמחשב עולה הוא נעצר ומחקה ללחיצה של F1 התוכן של המסך : Copyright 1996-2001 intel Coporation GB85010a.86a.0078.p18.0110081719 Intel Pentium 4 Processor , 1.7 GHz 1536MB System RAM Fixed Disk 0 : WDC WD800JB-00JJC0 Fixed Disk 1 : WDC WD800JB-00ETA0 ATAPI CD-ROM SONY CD-RW CRX225E ATAPI CD-ROM _NEC DVD_RW ND-3520A Legacy Keyboard .... Detected Legacy Mouse ...... Detected USB Legacy ........ Enabled Press F1 to Resume Hit <F12> if you want to boot from the network אם מישהוא מכיר מה הפתרון של בעיה או רעיון לפתור את הבעיה אשמח לשמוע את התגובות והצעות שלכם תודה מראשת CrazyKavkazi Inc

• 4 תגובות
    • 806 צפיות
  8. Started by kritikal,

כאילו זה היחיד שתמך ב-CHIPSET שלי. http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=272&l4=0&model=1276&modelmenu=1 יש לי DUAL CORE 3.2 כמה גרוע אבל הלוח אם? עם זאת זה ASUS. הקודם שלי היה MSI k8n ULTRA 3.

• 4 תגובות
    • 666 צפיות
  9. טוב אז לאח שלי יש מחשב פשוט של AMD ישן יחסית עם לוח אם של ECS K7MOS+ המחשב נדלק ולא קורה כלום המסך לא מגיב ואין צפצוף גם הכפתור של הכיבוי לא מגיב ואני נאלץ לכבות אותו מה כפתור של הספק מה אתם אומרים הבעיה? אם צריך עוד פרטים רק תשאלו! עריכה: עכשיו המחשב נדלק והכל אבל הוא לא מעלה את הוינדוס! אתה יכולים לתת לי דרכים לסדר את בעניין? עריכה: הוא כותב לי ככה: מה עושים?

• 4 תגובות
    • 562 צפיות
  10. Started by KaPuT,

כל כמה זמן אני מקבל את השגיעה הזאת על המסך אחרי רסטרט וכל התהליך קורה מחדש. זה קורה בתדירות לא קבועה גם בווינדוס וגם משחקים. כרטיס מסך 6200@6600 מסך 100HZ@VM413PRO דרייברים הותקנו מחדש,הותאם פרופיל למסך,חיבורים פיזיים תקינים. מה עושים עם החרא הזה?

• 7 תגובות
    • 854 צפיות
  11. Started by ofir667,

אני רוצה לפרמט את המחשב, מה הדרך הכי טובה לגבות קבצים שאני רוצה לשמור? ואלה קבצים כדאי לשמור? (יש לי כונן אחד)

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. יש לי מחשב 3.0 MHZ עם 512M זכרון עובד עם מערכת הפעלה win xp. החלטתי להוסיף עוד 1G זכרון ל 512M שכבר מותקנים. אני נתקל בבעיה כאשר אני מתקין את שני הזכרונות במחשב, מערכת ההפעלה של windows מציגה את המסך הראשון (עם הבר שרץ לרוחב המסך עם הלוג של win xp) ולאחר מכן מקבל מסך ריק והמחשב נתקע. המחשה עובד תקין עם כל אחד מהזכרונות בנפרד. בדקתי את ה- bios והוא יודע לזהות שיש 1.5G זכרון. זקוק לעזרה בשדרוג. תודה

• 5 תגובות
    • 645 צפיות
  13. Started by Pure-Gold,

לאחרונה שמתי לב שיש התנגשות בין השניים במקרים מסויימים. אחי קנה נייד והוא מחובר לנתב ברשת אלחוטית, כאשר יש תעבורה גדולה ברשת האלחוטית העכבר מתחיל לקטע בצורה מחרידה. לפי מה שהבנתי אמור להיות לעכבר מנגנון שצריך לטפל בבעיות כאלו. מישהו נתקל בבעיה כזו בעבר ? (הנתב נמצא די קרוב לעכבר ולמקלט, שינוי מקום לנתב ברגע זה לא אפשרית)

• 4 תגובות
    • 728 צפיות
  14. שלום יש לי בעייה מוזרה שאף פעם לא הייה לי אותה...תראו פירמטי תמחשב כי הוא עשה בעיות אחרי זה התקנתי את הכל דריברים והכל וגם תדריבר של הכרטיס מסך והכל אבל שניכנסתי למשחקים המחשב ניכבה לחלוטין אפילו הורדתי תמשחק הכי ישן שזה dave לראות עם זה שמה המחשב ניכבה אז המחשב ניכבה ששיחקתי במשחק...ואין לי מושג מה זה..מקווה שתעזרו ותודה לעוזרים....

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  15. Started by okarmi,

שלום, לצערי הרב כנראה הלך לי הדיסק הקשיח ואני שוקל לבצע שחזור נתונים. למיטב הבנתי, יש פתרון למירב התקלות אבל הכול זה שאלה של מחיר. שחזור מקרים קשים יכול להגיע בכיף לאזור ה5000 שקל. לי בהחלט לא שווה להשקיע כל כך הרבה בשביל להציל את הדיסק אבל אני אשמח לשמוע מה אתם יודעים על שחזור נתונים, האם מישהו ביצע את זה בעבר ומה זה כלל. אם מישהו מתעניין בתקלה אז הנה תיאור קצר: 1. שמעתי רעשים מההרדיסק, היו לפעמים תקיעות קטנות. 2. עשיתי scandisk והיה בסדר, עשיתי Defrag והסתיים בהצלחה. 3. סגרתי את המחשב ואחרי כמה זמן הדלקתי מחדש. המחשב נראה תקוע באמצע העליה, לאחר ריסטרט קיבלתי ישר - "a disk read error occured". 4. עשיתי ריבוט מהדיסק של הXP, ניגשתי לRecovery Console - ניסיתי להריץ Chkdsk א…

• 8 תגובות
    • 661 צפיות
  16. היי! יש לי כרטיס מסך ריידון X600 עד לאחחרונה הTV OUT עבד מצוין, פתאום הכרטיס מסך בתצוגות לא מזהה לי את הטלוויזיה. החלפתי כבלים, בדקתי אלפי פעמים שמחוברים טוב, התקנתי דרייברים, כלום.. לא יודע למה פתאום זה לא עובד אפילו פירמטתי גם לא עזר.. תודה מראש לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 768 צפיות
  17. Started by מכבי חיפה,

שלום,ד כניסת ה USB במחשב לא עובדת החיבור שבא בראש המארז לא עובד החיבורים שמאחור עובדים, למה ?

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  18. בגלל חוסר המקצועיות שלי סמתי הרבה משחה טרמית מקודם ..... וחלק נפל לפין אחד ממש סתום . אני לא יודע אם מעבד יכול להיכנס עכשיו שיש משחה טרמית ב4 פינים בסוקט... המעבד עדיין יוכל להיכנס?.. תודה.

• 27 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by aviz,

קניתי מחשב חדש חיברתי הכל בהתחלה הייתה בעיה עם אחד הכרטיסים אבל החליפו לי לחדש ואתמול לשמחתי סוף סוף אני מדליק את המחשב והוא נדלק כמו שצריך הלוח אם הוא ab9 pro ועולה לי הארור הזה שיש תמיד ללוח אם הזה שצריך ללחוץ f1 בשביל להמשיך אוקיי אני לוחץ רואה שהכל בסדר מכבה את המחשב והולך להוריד עדכון לביוס בשביל לפתור את הארור הזה מאז שכיביתי את המחשב אני לא מצליח להדליק אותו מחדש אני מקבל את הארור 2a על הצג הקטן שבלוח אם חיפשתי קודם בספר של הלוח אם ואין שם את הארור הזה ואחר כך חיפשתי באינטרנט ומצאתי שזה ארור של ספק\כרטיס מסך\זכרונות מבין אלה הכי הגיוני אצלי שזה יהיה בכרטיס מסך ניסיתי לחבר אותו מחדש אך גם זה לא הועיל יש לכם הצעות מה לעשות ?

• 7 תגובות
    • 586 צפיות
  20. Started by matib40,

שלום לכולם קוראים לי מתי ואני חדש כאן . יש לי מחשב נייד קומפאק פרסריו 2500 שלא מפסיק לעצבן אותי אני מדליק אותו הוא עושה רושם כאילו תיכף הוא מתחיל לעבוד ואז פתאום כל המאווררים משתתקים ושום דבר לא עולה במסך למרות שכל המנורות שמצביעות שהמחשב דלוק עובדות אני אשמח מאוד אם יש למישהו רעיון למה זה קורה {המסך לא שרוף בדוק ע"י חיבור למסך חיצוני וגם החלפתי בין שני ניידים שונים מסך וזה לא עזר} ??? ??? ??? ???

• 6 תגובות
    • 722 צפיות
  21. בעיה מאוד נפוצה:המעבד "דבוק"כל כך חזק עם המשחה הטרמית אל גוף הקירור, ובעת נסיון לפרק את גוף הקירור והמאורר מהתושבת,גם המעבד נעקר ממקומו ביחד עם גוף הקירור איזה פתרון יש,אם בכלל ?

• 13 תגובות
    • 889 צפיות
  22. Started by hillaliy,

שלום יש לי מחשב מסוג פנטיום D 3.4 במצב עבודה רגיל של המחשב (גלישה משחקים ועוד) המחשב עומד על טמפרטורה של 45-55 מעלות. כאשר אני מנסה להמיר סרט כדי לצרוב אותו ל-DVD המחשב מתחמם לטמפרטורה של 80-82 מעלות עד שהמחשב מכבה את עצמו. בדקתי את המאווררים כולם עובדים. אני מנקה את המארז מאבק מדי חודש. אם למשהו יש רעיון אני ישמח לקבל אותו.

• 6 תגובות
    • 734 צפיות
  23. יש לי בעיה במחשב הוא לא עולה ויש צפצופים.. התעסקתי עם הזיכרון מקודם הוספתי עוד סטיק של 512 למחשב של חבר כאשר היה לו כבר סטיק אחד של 512 הזיכרונות באותם תזמונים רק שתי חברות שונות קינגסטון וPQI צריך עזרה דחופה?

• 3 תגובות
    • 722 צפיות
  24. Started by yaloner,

שלום לכולם, אחרי חיבור ספק חדש למחשב, מתקבלת עם ההדלקה הודעת תקלה שמבקשת ממני לבדוק את ה-power details ב-setup. כשנכנסים ל-setup אפשר לראות שב-Hardware Monitor מופיע: Vcore Voltage 1.6V 3.3V Voltage 3.5V 5V Voltage 4.9V 12VVoltage 12.4V 12V Voltage 11.8V- 5V Voltage 0.0V- ברור שהבעיה היא במינוס 5, השאלה מה יכולה להיות הבעיה ? פרטים חשובים: לוח אם ישן Asus P3V133 שלא עשה בעיות בעבר. מדובר בספק חדש FSP 350-60GLN שהפרדתי את 24 הפינים שלו ל- 20+4 כדי שיתאים לחיבור ה-20 פינים של הלוח. המחשב נותן לי להמשיך ל-BOOT רגיל, ה-OS עולה נורמלי והכל עובד כרגיל. מה משמעות הבעיה ? תודה למסייעים

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. המחשב עובר את ה-boot ומיד אח"כ מופיעה ההודעה: None System Disk or Disk error Replace and Press any key to continue נכנסתי לביוס וראיתי שהוא מזהה את הכונן הקשיח, אלא בתור IDE Channel 3 Master בכל מקרה זה לא אמור לגרום למחשב לא לעלות אל הווינדוס. עשיתי Load Optimized Defaults ושמירה והבעיה לא נפתרה. (עד כמה שאני זוכר זו הדרך לשחזר הגדרות ברירת המחדל) בדקתי את החיבורים הפיזיים של כונן הקשיח והכל בסדר. אשמח לקבל הצעות לפתרון הבעיה. תודה!

• 14 תגובות
    • 691 צפיות

דיונים חדשים בפורומים