תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,283 דיונים בפורום זה
-
כאשר אני מפעיל תכנה לעריכת קבצי אודיו כגון : mp3 splitter & joiner וכדומה אני מקבל הודעות שגיאה . בתכנה שציינתי אני מקבל את ההודעה לאחר בחירת קובץ השמע (בחרתי המון קבצי שמע כך שהבעיה אינה בקובץ עצמו) ההודעה היא : "the specified file cannot be played on the specified MCI device.The file may be corrupt, not in the correct format,or no fil" אם זכור לי נכון הבעיה החלה רק לאחר פירמוט המחשב ולפני כן יכלתי לערוך קבצים כרגיל . במחשב יש לי כרטיס קול מובנה על לוח האם שאינני משתמש בו וכרטיס קול חיצוני שאני משתמש בו sound blaster live 5.1 במנהל ההתקנים הכל נראה נורמלי ואין סימני שאלה או סימני קריאה. אגב חוץ מזה הכרטיס קול פועל תקין ואני שומע בו כרגיל... אודה לכם על העזרה
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
זה לינק מענין לכל הנושא של Hybrid drive http://en.wikipedia.org/wiki/Hybrid_drive עכשיו כשמחירי הזיכרונות בצניחה > האם אפשר ליקפוץ לשיטת עבודה מהירה יותר? : לי למשל יש 2G >> רובו לא מנוצל העבודה השוטפת >(במשחקים כניראה כן) האם ישנה דרך אפקטיבית (למשל תוכנה) להגדיל את הדומיננטיות של הזיכרון על חשבון הHD ? מישהו ניסה משהו שעובד?
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
אהלן... לאחותי הקטנה יש מחשב פנטיום 4 ישן ואני מחפש לגלות איפה הבעיה בו... הבעיה היא ש.. 1) כאשר אני מדליק את המחשב המסך עצמו אינו נדלק 2) יוצא ריח של שרוף מאיזור הספק... איך זה קרה? שלשום, לקחתי לאחותי את הזיכרון פנימי כדי לשים אצלי למשך יום-יומיים עד ששלי יחזור מתיקון...כתוצאה מכך כאשר היא הדליקה את המחשב שלה היא קיבלה רק צפצופים ולא ידעה איך לכבות את המחשב אז היא פשוט ניתקה את הכבל של ספק הכח מהמחשב (ואחרי זה גם החזירה אותו) ובכך אני מאמין שהיא גרמה נזק למחשב... לצורך העניין הלוח אם אצלה זה VIA P4MA PRO שזה לוח מדגם מאוד ישן עם כרטיס מסך מובנה וגם חריץ AGP לכ"מ רגיל...למה זה חשוב? תיכף תבינו... אז ככה, קודם כל ראיתי שהמסך אצלה לא נדלק אז בדקתי את המחשב על המסך שלי כדי …
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
לפני 8 חודשים נשרף הלוח אם קניתי לוח אם מעבר של חברת ASROCK שם הכרטיס 775DULA-880PRO ASROCK י ש לי: זכרונות של CORAIR 512x2 400MHz כרטיס מסך של ATI 9600xt מעבד 3MHz INTEL ספק כוח 350W עם השילוב הנ"ל היו לי אין ספור תקלות כאשר אני עובד עם תוכנות גרפיות ומשחקים כמו FARCRY או COMPANY OF HEROES מרוב תסכול ויאוש וחלטתי לקנות כרטיס מסך חדש - חששתי שהכרטיס הקודם נהרס עם הלוח אם - קניתי את 8600GTS LEADTEK - ללוח יש כניסה עבור הכרטיס - היום אני לא מצליח להתקין את הדריבר של הכרטיס יש לי המאפיינים רק 3 רזולוציות 800X600 1024X768 1280X1024 אני לא יודע מה לעשות הכול תקוע, עולה בקושי רב קיבלתי ציון ב 3DMARK של 1803 אחד הגרועים... חוץ מלצבוע את הקופסה הזו בכחול ו"לזרוק" לים מ…
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אין טרוג'נים אין וירוסים אין כלום הכל ניבדק.... הוא יכול לפעול 3 דקות ולהכבות בבום (כמו הפסקת חשמל) או אחרי חצי שעה וגם לפעמים שעה יישר קישרתי לספק ....אבל בדר"כ תופעות של ספק המחשב פשוט לא נידלק בכלל אגב גם אין שום כרטיס על הלוח . מוזר יש למישהו פתרונות ? תודה. נ.ב פ4 2.6 256MB
-
- 6 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום לכולם.. לוח אם שאני מחזיק GIGABYTE K8NF-9 לא נכנס לי במארז אורוורה 570, קודם הוא היה בscorpio 868.. הוא ATX. מה עשיתי עד עכשיו? א. פתחתי את המארז וחיברתי את הלוח אם לחלק שנראה לי הכי מתאים (בעין). אני משוכנע שזה המקום הנכון בגלל הקונקטורים האחוריים שנמצאים בדיוק במקום הראוי להם (ברם, קראו המשך). ב. ניסיתי לחבר את הלוח אם אבל לא הצלחתי, חלק מהברגים לא מתאימים\המקום לא טוב. הברגים פשוט סתם מסתובבים ולא מחברים שום דבר לשום מקום. אי לכך, 6 ברגים בערך נכנסו טוב אולם לא עם הברגים הצהובים האלה. ג. ניסיתי לחבר את הכרטיס מסך, הוא לא מגיע עד הסוף, לא מתחבר כראוי. כמו כן, ניסיתי לחבר את הכוננים עם כבל IDE אבל הכבל לא מספיק גדול.. זה נשמע נורמלי הרי ההפרש בגודל בין SCORPIO 868 ל…
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
כרטיס nvidia geforce 6600gt. עבד מצויין במצב "שיכפול" כלומר התצוגה יוצאת בו זמנית גם למסך וגם ל טלוויזיה. כעת יוצא רק לטלוויזיה ותפריט nview - נעלם. ניסיתי להסיר את הדרייבר של NVIDIA ולהתקינו מחדש - אבל עדיין אין לי nview לתצוגות. מה עושים? האם יש דרך להחזיר את הBIOS של הכרטיס הגראפי לברירת המחדל שלו?
-
- 0 תגובות
- 489 צפיות
-
-
שלום עריכה: פתחתי את המכסה שעל גוף הקירור ומצאתי מלא גושים של אבק. ניקיתי הכל, חיברתי בחזרה. הפעלתי את המחשב 44 מעלות. אחרי חצי שעה של משחק 68 מעלות. וכבר ירד בחזרה לסביבות ה50 אחרי היציאה מהמשחק. ברשותי כרטיס מסך Gigabyte GeForce 6800GS PCIE יש לי את הכרטיס כבר כמעט שנה וחצי. מידי פעם אני בודק את הטמפרטורות של חלקי המחשב ב everest. עד להיום תמיד בחורף הכרטיס מסך היה בidle על כ52 מעלות ובקיץ בidle על כ60 מעלות. בדרך כלל במשחקים הכרטיס מגיע ל70-75 אבל לאחרונה שמתי לב שהוא מגיע לפעמים ל80-85 (בלי ארטיפקטים או בעיות כלשהם). תמיד אחרי משחק הכרטיס היה יורד בהדרגה בחזרה למעלות שכתבתי קודם. היום בדקתי באופן שגרתי וגיליתי שהכרטיס עומד על 68 מעלות בלי שום משחק/תוכנה כלשהם שעובדים …
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
זה בקשר למחשב של חבר שלי ... המחשב עובד כמו שצריך והמסך גם עובד זאת אומרת שיש אור ירוק למסך אבל לא מראה שום דבר הכל שחור והכרטיס המסך בסדר והמעבד גם בדקתי ...תודה עם תעזרו
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
עריכה: הסתדרתי, התקנתי את הדרייבר החדש ביותר. אפשר לנעול :]
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
לפני כמה ימים נשרף לי הלוח אם, הלכתי לחנות ממנה קניתי את הל.אם ומימשתי את האחריות וקיבלתי ל.אם חדש. שהגעתי היתה היו רעשים מוזרים מתוך המחשב, לא יודע להסביר אותם ואחרי בערך רבע שעה המחשב נכבה, כאשר הדלקתי אותו מחדש הוא נכבה לאחר מס' שניות, שהיתי מדליק אותו אחרי 5 דקות בערך הוא היה מחזיק כמה דקות בלי להיכבות. שאני מדליק אותו אחרי 15-20 דקות הוא מחזיק בערך רבע שעה. לפי הבדיקות שלי זה לא הכוננים, הכ. מסך והזיכרונות. החלפתי משחה טרמית למעבד אבל עדיין אין תוצאות.
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אני צריך לצרוב את התוכנה Gparted כboot disk (משהו כזה). עשיתי את זה עם NERO על ידי כך שצרבתי אותו ככה (יש אפשרות כזו), הבעיה היא שזה לא עובד. זה פשוט רושם רק זכויות יוצרים ואח"כ לא זז... מה אני עושה?
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
הלוח אם שלי הוא: Gigabyte GA-8S648FXP-RZ שמעתי שעידכון ביוס יכול להועיל למערכת ואפילו לשפר אותה קצת. חיפשתי באתר של ג'יגהבייט מדריכים לזה אבל לא מצאתי וגם לא מצאתי את העידכון עצמו.. משהו יכול להסביר איך עושים את זה ומאיפה למצוא את העידכון? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה מוזרה ורציתי לבקש את עצתכם. קניתי היום מסך CRT. שחיברתי אותו בבית למחשב התצוגה לא הייתה בפוקוס (הכל נראה כפול ומטושטש). לאחר 10 דקות בערך ראו כבר יותר טוב. הייתי בטוח שהבעיה היא בכרטיס מסך אז חיברתי את המחשב למסך אחר וראו מצויין. עכשיו חיברתי את המסך החדש למחשב אחר (שבו רואים טוב במסך אחר) ויש מן תופעה מוזרה. אם למשל אני קורא דף אינטרנט עם רקע בהיר לבן ולאחר מכן ממזער את החלון כך שיראו את שולחן העבודה יש לפעמים מן תופעה שבה כאילו המסך מנסה לשפר את התצוגה (גוונים משתנים מעט והכתב יוצא וחוזר לפוקוס). מוזר מאוד. זה לא קרה לי אף פעם במסך CRT. הבעיה היא שזה לא קורה אף פעם ובחנות אני רוצה להראות להם את זה ... יש תוכנה לבדיקת מסך שיכולה לעזור לי ? תודה
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי כרטיס מסך (QUADROFX) למחשב P4 3GZ, ברגע שאני מפעיל אותו הוא רק לי הודעה של nVidia Sentinal שאין לי מספיק כוח להריץ את הכרטיס וכן הוא מוריד את ביצועי המעבד. עקב כך החלפתי את הספק ל TRUE 650W על מנת לתת לכרטיס את המתח הרצוי אך עדיין הודעה זו קופצת לי עם הפעלת המחשב. עידכנתי דרייברים , הורדתי גרסאות ישנות של דרייברים וכו' , אודה לעזרתכם אם יש לכם רעיון מה הבעייה. תודה
-
- 4 תגובות
- 676 צפיות
-
-
בוקר טוב בוקר טוב לפני כחודש עשיתי UPGRADE לויסטה. אתמול החלטתי לעדכן את כל הדריברים וכעת כל פעם שאני מדליק את המחשב אני מקבל הודעת שגיאה "error loading ctmbha.dll the specified module could not be found" מפורומים שונים התברר שיש חוסר תאימות בין ה SOUND BLASTER של CREATIVE למחשב של DELL (או משהו כזה). אכן, המדיה דירקט לא עובד אבל הכל כן. בכל אופן לא באתר של קריאטיב ולא של דל יש פיתרון. מישהו יודע לפתור את הבעיה? תודה
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח אם asus p5b-vm ויש לי איתו כמה בעיות.. 1. אני מכניס דיסקים ריקים לצריבה לכונן והוא אומר שאין דיסקים בכונן "פונקציה לא נכונה.." הכונן זה lg h22n 2. התקנתי אתמול כונן תקליטונים בכונן והמחשב לא מזהה אותו. אני חושב שהסיבה שזה קרה זה בגלל שלפני כמה זמן היה לי ריב עם אח שלי והוא שם לי הגנה על המחשב דרך הביוס ואני "פרצתי" אותה ע"י הוצאת הסוללה של הביוס .. ועכשיו אני לא בטוח שזאת הסיבה העיקרית כי יום אחרי שזה קרה אני פירמטתי את המחשב והתקנתי גירסא פרוצה של הוינדוס "sp3" קיצר מה אני יכול לעשות? תודה.
-
- 4 תגובות
- 534 צפיות
-
-
אני אתמול שידרגתי את הלוח אם מעבד והזיכרון לAMD עד אז עבדתי על אינטל הכל מחובר וטוב ויפה אבל כשאני מעלה את המחשב הוא נותן לי את השגיאה של החלונות שיכול להיות שמשהו השתנה בחומרה והוא נותן לי לעלות על מצב בטוח או נורמלי ועוד כמה אפשרויות.. אתם מכירים את זה. ואז לא משנה מה אני בוחר הוא מחכה 2-3 שניות ומאתחל את עצמו. אז אני מתאר לעצמי שצריך להגדיר משהו בביוס אבל אין לי מושג איך להיכנס אליו בAMD וגם המערכת עולה ממש מהר כך שאין לי הזדמנות להגיב תודה רבה נ.ב שכחתי לציין עובדה חשובה שאני לא החלפתי דיסק קשיח ואת החלונות והם עדיין המשיכו כמו שהם ממעבד האינטל
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
שלום רב יש לי בעיה במחשב בהתחלה חשבתי שזה הכרטיס מסך אבל עכשיו שמתי לב שבלוח אם הנורית של ה ram led דולקת ניסיתי לשים זיכרון אחד במקום השניים שיש עכשיו או בכלל לא לשים זיכרון ועדיין לא רואים כלום במסך והנורית הזאת עדיין דולקת... אני ממש לא יודע מה לעשות... הלוח אם הוא : GA-K8NS של ג'יגהבייט זיכרון 512 של סאמסונג ואחד של VDATA תודה מראש לעוזרים [=
-
- 3 תגובות
- 592 צפיות
-
-
ברשותי כונן אחד של LG שאמור לנגן סרטי DVD משולב צורב. שאני שם בכונן דיסק רגיל (700 מגה) הסרט מתנגן, אך שאני שם סרט DVD הוא לא מתנגן, לפעמים הוא לא מזהה שיש קבצים בכלל בדיסק, ולפעמים אני מקבל הודעת שגיאה שהוא לא מסוגל לקרוא את פורמט הקובץ. יש לי כמה דיסקים של DVD 4.7 GB את כולם הוא לא קורא, כולל דיסק מקורי אחד. אני משתמש בנגן BSplayer. מה יכולה להיות הבעיה? התקנתי גם חבילת קודאקים של K-Lite Codec Pack. תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה היום קניתי מחשב חדש בחלקים ואני לא מצליח להדליק אותו מצורף בתמונה המפרט... בהתחלה המחשב עלה לא ראו כלום על המסך והיה ציפצוף ארוך שלא הפסיק.... אז ראיתי שהחיבור של הכרטיס מסך למחשב לא היה מחוזק אז חיברתי אותו והוא הפסיק לצפצף עכשיו הוא עולה ויש אחרי איזה 5 שניות נכבה... הכל חדש ואין לי מושג מה יכולה להיות הבעיה ניסיתי לנתק ולחבר חלקים אבל לא שינה כלום... וגם אין ביפים מהביוס כרגע.... שאלוהים יעזור לי! [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 554 צפיות
-
-
אני מפעיל משחק הוא ישר נתקע לי ובמנהל המסימות קובץ הDAT שלו לא רוצה כלל להסגר החלפתי במחשב חלק חלק ועדיין אותה בעיה והכי מוזר שהיא מופיע לי רק בלוחות ASUS בכל הדגמים ,היה לי P5B DELUX קומנדו ועכשיו הלוח שמצויין במפרט שלי בכולם היתה אותה בעיה עכשיו תגידו אז למה אתה קונה אסוס כל פעם אני אומר שזה לא ייקרה היה לי לוחות של ג'יגהבייט עבדו יפה מאוד יש לי לוח של אסרוק עובד מצויין אולי המחשב שלי צריך גירוש שדים הבאתי ספק אחר ,ארדיסק אחר כרטיס מסך אחר מעבד אחר בקיצור הכל המחשב עובר כל בדיקת מאמץ שיש היום לא יודע כבר מה לעשות .יש לי שאלה האם בדוח שגיעות שמוציא הוינדוס אחרי שאני סוגר משחק יכול לתת לי תשובה מה לכל הרחות יש למחשב הזה אשמח לעצות הכל במחשב תקין אז עצות לגבי תחליף חלקי…
-
- 7 תגובות
- 806 צפיות
-
-
לא מצליח לפענח את הבעיה אך יש לי השערה כי מדובר בעניין של חשמל ולא של חומרה המחשב הוא לפטופ בעל ציפסט odem i855pm intel במנהל ההתקנים הכל בסדר התקני usb root מופיעים והווינדוס הוא פרופשיונל עם סרביס פאק 2 ככה שלא אמורה להיות בעיה של זיהוי רכיבים בנתיים חיברתי מצלמה עכבר ודיסקונקי וכלום לא זוהה מלבד המצלמה שפעל בה אור אדום אך שום זיהוי לא מתקבל מהמחשב במנהל ההתקנים בלחיצה על אחד ערוצי היו אס בי בלשונית power מופיע לי 0ma כלומר אין מתח אני חושב תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קבלתי עכשיו הארד דיסק חדש והתקנתי עליו ווינדוס וחיברתי את הישן במקביל. העליתי ווינדוס מהחדש והחדש קיבל את האות E והישן C למרות שהווינדוס פועל מהחדש מה לעשות? אולי זה כי עשיתי QUICK FORMAT לכונן החדש?
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
המפרט: e6300 ga-945p-s3 2 ג'יגה 667 של spectek. his x1950 pro wd 2500ks compucase **** +hec 400w. אז ככה אני מרגיש שהמחשב קצת איטי.. למחשב לוקח זמן לעלות את המערכת הפעלה, כשאני מפעיל את המסנג'ר לוקח לו איזה 7 6-7 שניות להיפתח. אז בדקתי אם קיבלתי באמת את כל מה שהזמנתי וגיליתי שזה נכון, וגם בדקתי עם תוכנות כמו everest. קיצר השאלה שלי היא: האם ככה אמור להיות המחשב בגלל התדר שעון של המעבד(אני חושב שלא כי שמעתי שבקונרו התדר הוא לא הדבר הקובע) או שפשוט המערכת הפעלה שלי פגומה?? תודה לעוזרים. ד"א: התוצאה שלי ב pcmark05 היא 5450.- אם זה חשוב בכלל.
-
- 8 תגובות
- 757 צפיות
-