תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,292 דיונים בפורום זה
-
תודה . למשל ב1:00 בלילה נכבה ונדלק. וגם באמצע הלילה זה קרה שוב.
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
המחשב נדלק לי lenovo ונתקע על המסך שמראה ארבע קוביות כחולות של ווינדוס. אי אפשר לעשות כלום רק לכבות ולהדליק עד המסך הנ"ל. מישהו יכול לעזור לי?? יש לי שיעור עוד מעט.
-
- 2 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום יש ברשותי מחשב ישן אם לוח MSI 865 PE NEO2 המחשב לא מזהה שום דיסק קשיח אם יציאת SATA אני זוכר יש איזשהוא קובץ או הגדרה אשמח לקבל תגובות תודה
-
- 2 תגובות
- 961 צפיות
-
-
יש לי בעייה למחוק גופנים מלוח הבקרה, הוא מבקש הרשאת מנהל משום מה מסרב למחוק האם יש תקייה אחרת ממנה אפשר למחוק ? בלי להסתבך ולהפעיל מסייפ מוד?
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני עושה פעם אחת בשבועיים יוצר נקודה שחזור חדשה. עשיתי בכונן C - יצירה נקודה שחזור חדשה. וזה שמר ותקין. למקרה אם בעתיד קרס לי win 11 . ואני יכול לשחזר נקודה מתאריך שיצרתי ולהחזיר win 11 תקין. תיסכלו בבקשה בתמונה. אבל אני רואה בחלון במאפייני מערכת יש כונן C עם סמל קטן קטן סימן קריאה משולש צהוב. לא הבנתי מה זה אומר סמל סימן קריאה משולש צהוב. מה זה ? איך מעלימים או לתקן סמל סימן קריאה משולש צהוב ? בתודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 3.3k צפיות
- 2 followers
-
-
מי עוזר לי ? הכוונה היא לא להודעות עצמן = שאת זה אני מכיר אלא לכל הגדרות החשבונות / ספר הכתובות / והגדרות הניתוב והסינון דואר = ב OE THX
-
- 2 תגובות
- 514 צפיות
-
-
-
שלום לכולם , לפני כיומיים האינטרנט לפתע הפסיק לעבוד , חיפשתי באינטרנט קצת מידע לגבי מה יכול להיות הגורם , והגעתי לכך שכנראה יש קשר לזה שהורדתי לפני מספר ימים ad aware ומחקתי אותו ומאז המחשב כאילו לא מזהה את החיבור לכבל רשת ( קראתי שלאנשים הייתה את אותה הבעיה) . מה שכן , אחרי הרבה ניסיונות אני לא מצליח לפתור את הבעיה , קראתי שאולי צריך להתקין מחדש את האד אוואר ולמחוק לפי ההוראות של לאבאסופט , אבל מישום מה הוא לא נותן לי להתקין אותו ( installation package save error ) בקיצור , אין לי מושג מה לעשות חוץ מלפרמט. ( ניסיתי לרשום כל מיני הוראות ב cmd , כל עניין הwinsock ואיפוס tcp/ip ועוד כל מיני דברים שאני לא מספיק מבין בהם..) אשמח לדעת אם מישהו נתקל בבעיה ואם יש לו איזה פיתרון…
-
- 2 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
הי קיבלתי מחשב לא רע אבל די ישן במתנה אני רוצה לפרמט אותו ולהתקין ווינדווס חדש רציתי להתקין ווינדווס 7 אבל אני לא בטוח איזו גרסה תרוץ לי הכי סבבה זה המפרט הבסיסי של המחשב: Intel Pentium E5300 2060GHz 4GB Ram DDR2 Gigabyte G31M-52C (Socket 775) (לוח אם) Intel G33/G31 Express Chipest Family (כרטיס מסך) איזה ווינדווס כדאי להתקין? אני יכול להיות שקט ולהתקין windows 7 ultimate x64? או שכדאי home edition או 32 סיביות? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 895 צפיות
-
-
אני לא יכול להתקין תוכנות בגלל הודעת שגיאה זו? איך פותרים את זה?the msi.exec.exe file is linked to missing export MSI.DLL:222
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום שלום, המחשב שלי כאילו מאבד כוח, אני מדליק אותו הוא מתחיל לרוץ ואז הכל נכבה - אמנם האור שנכנס חשמל דלוק (הנורה הירוקה במארז) אבל ה HD והמאווררים כבו - כמו גם הלוח. אחר כך אני צריך לנתק את החשמל בשביל שהוא ידלק מחדש, הלך לי הספק ? אתם יכולים לראות את המפרט שלי לפרטי המחשב. תודה תודה :'(
-
- 2 תגובות
- 943 צפיות
-
-
שלום לכולם... אחותי משתמשת בכרטיס קול המובנה במחשב שלה ולאחרונה התחילו להיות רעשים, מן קליקים כאלו שנורא מפריעים לה. אין לי מושג ממה זה נובע, אני אנסה לתת את כל המידע האפשרי.. המחשב הנ"ל פעם היה ברשותי, כשאני השתמשתי בו השתמשתי בכרטיס קול נפרד של קריאטיב והמובנה היה מכובה. המפרט: CPU: Intel Pentium 4 Northwood 2.4GHZ CPU Cooling: Gigabyte G-Power GH-PDU21-SCK M-Board: Intel D845EBG2 Socket478 Chipset: Intel 845E (Brookdale-E) + ICH4 RAM: 2X256 Kingston Value DDR 200MHZ CL2 Graphics: ATI Rage IIC 4MB TV Card: Hauppauge PVR150-MCE HDD: Maxtor 60GB 7200RPM Mouse + Keyboard: Logitech EX110 Wireless Set Wireless Network: TP-LINK TL-WN550G LCD: Samsung SyncMaster 19" …
-
- 2 תגובות
- 784 צפיות
-
-
חברים קניתי מחשב שילשום וקניתי את הדגם הבא Samsung Spinpoint F3 1000GB HD103SJ עכשיו שמתי לב שהוא עושה רעש מעצבן שהוא חושב.. יענו שהוא קורא\כותב כמו המחשבים של פעם... שעושים קול חירחור כזה לא יודע בדיוק איך להסביר אבל קול מרגיז. (כששהכונן לא מבצע עבודה אז אין רעש) אני הוזה? או שלכול מי שיש את הדגם הנ"ל זה קורה לו?! כי אני מתחרפן מהרעש הזה!!!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נדהמתי לגלות היום שהצורב הפסיק לזהות דיסקים של OFFICE DEPOT למרות שאני צורב כבר כמה שנים עם דיסקים אלו, מה יכולה להיות הבעיה? ורציתי להוסיף על דיסקים אחרים של GPT לדוגמא הוא צורב
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
היי, יש לי מעבד i5 4570, והוא תמיד בסביבות ה20 אחוז מאמץ גם כששום דבר לא רץ. בדקתי בresource monitor והעבריין הוא system interrupts. ניסיתי כל מני דברים ולא הצלחתי לפתור את זה. אשמח לעזרה, תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, המחשב שלי לא נדלק יותר ואני חושד שמדובר בספק למרות שכשמחברים לספק את המסך המחשב הוא נדלק דרכו אבל כשמדליקים את המחשב המאוורר של הספק לא נדלק או שאר חלקי המחשב. יכול להיות שמדובר בכפתור הדלקה של המחשב שהתקלקל? תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום אני צופה בהאבקות במדייה פלייר ותמיד במחשב החדש הוא איטי שאני צופה או אחרי זה וזה מצריך ממני לעשות הפעלה מחדש למחשב החדש שלי(בן שבוע)הוא גם עשה את פעמיים שאני מוריד האבקות... מה לא טוב?מישהו יכול לעזור לי אני לא רוצה להרוס את המחשב החדש... יש בהם אוליי וירוסים ככה שאני לא יוריד יותר? אוליי להוריד תוכנה אחרת? מה יכול לעזור? תודה רבה ותענו לי הרבה... ביי ותודה!זה חשוב מאוד כי אני לא יכול בלי האבקות(WWE)
-
- 2 תגובות
- 530 צפיות
-
-
אני מפרמט את מחשב (עד אחרי ה-BOOT ) ולאחר שזה מסיים (לאחר הפס האדום שעושה ריסטרט) זה מגיע לחלון של הXP (זה שבו הקו עובר, לפני מסך ה"ברוך הבא") ושם זה נתקע. מה יכולה להיות הסיבה לזה שהקו ניתקע ולא ממשיך (גם עם אני עושה ריסטרט) בבקשה תעזרו לי דחוף בבקשה?????!!!!!!
-
- 2 תגובות
- 508 צפיות
-
-
אהלן מדובר במחשב מיני נייד של אסוס שכנראה בתהליך הפירמוט לא חילקו את המחיצות נכון ומה שיצא מזה זה מחיצה אחת עם 3 גיגה שגם אותם תופסת המערכת הפעלה השאלה שלי היא אם יש אפשרות להחזיר את הגיגה החסרים בלי לפרמט מחדש ואיך אני יכול לבדוק כמה גיגה יש בכללי בהרדיסק במצב כזה. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום, יש לי WIN xp ואני מנסה למחוק דרייבר של SIS 330 מהמנהל התקנים. הוא נותן לי הודעה שהדרייבר יוסר לאחר ריסטארט וכשהמחשב עולה לאחר מכן אז הדרייבר לא הוסר. גם שאני מנסה לעדכן הוא לא מאפשר לעדכן אותו. מה עושים ? אשמח לעזרתכם.
-
- 2 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום . כל קובץ ששולחים לי תמונה - שיר - תוכנה - ה-כ-ל אני לא יכול לפתוח את הקובץ (בעצם אני אפילו לא מוצא אותו) יש תמונה שמסבירה הכל (בעצם כשאנ יעושה OPEN FOLDER זאת השגיאה שנפתחת לי : http://img171.imageshack.us/my.php?image=untitled3f3td2.jpg
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום, אני משחק במשחק ריינבו משהו שלא מצריך יותר מידי, יש לי מחשב עם כרטיס מסך חלש MX110 הורדתי את כל ההגדרות להכי נמוך עשיתי הכל שיעבוד כמה שיותר חלק היה מעולה נתן לי 50-60 FPS שהצלחתי להסתדר עם זה, אני קם בוקר למחרת נכנס רגיל לא שניתי כלום ופתאום זה תקוע לי על 25 FPS לא מסתדר לי. למה זה קרה? מה אני יכול לעשות? כי זה עבד לי אחלה ופתאום נדפק ולא שניתי כלום המחשב עצמו הוא I7 8550U עם 20 ג'יגה ראם כרטיס מסך MX110 . הסתכלתי בביצועים בזמן המשחק, הכרטיס מסך לא עבר את ה25 אחוז, המעבד היה על איזה 65 אחוז, הזיכרון לא עבר את ה6... לא מצליח להבין איך הכל עבד לי טוב, אחרי 10 שעות פתאום לא עובד לי חלק. תודה
-
- 2 תגובות
- 962 צפיות
- 1 follower
-
-
שני כר' מסך 3870 על gigabyte x48 dq6 ברגע שמאופשרת אופציית CF ומריץ איזה משחק ריסט
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן פנטיום 4 . 1.6 512 זיכרון לוח אינטל 850 עד לפני כמה ימים עבד כמו שצריך. ברגע שאני מפעיל סרט או סתם גולש או כל דבר אחר הוא פשוט נתקע ועושה ריסט . זה קורה באופן רנדומלי ופתאומי . (חוץ מהעניין של הסרטים ,שם זה תמיד קורה ) מה זה יכול להיות? יכול להיות זה הכרטיס מסך? עשיתי פורמט והתקנתי מערכת הפעלה מחדש ,בכל זאת לא עזר .
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי לא מזמן מיני מחשב Asus PN50-B AMD R5 4500U. קניתי אותו בלי זיכרון וssd. קניתי זכרון וssd שנתמכים ע״י המחשב. הכנסתי הכל לבפנים, מדליק אותו אבל לא רואה במסך שום דבר, no signal. נסיתי בלי הssd, רק עם זכרון אחד וכל פעם שום דבר. האם יש לכם רעיון מה זה יכול להיות או מה עוד אני יכל לבדוק. תודה רבה מראש.
-
- 2 תגובות
- 839 צפיות
-