עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. בסרגל התחתון קיים בחלונית אייקון ההיפוך לשפה מעברית לאנגלית וההיפך. בדר"כ ניתן היה לעבור משפה לשפה ע"י לחיצה משותפת על SHIFT + ALT ואפשרות זו אינה פעילה יותר, כך שאני נאלץ להפוך את השפה ע"י הקלקה ישירה על האייקון ומעבר לשפה השניה. זה פשוט לא נוח ומסורבל. מה הבעיה ואיך פותרים אותה. אגב, אני עובד במחשב זה עם WIN 98. תודה מראש לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  2. Started by creative,

התקנתי WIN XP על הארד דיסק של מחשב נייד (התקנתי כשהו מחובר למחשב נייח עם מתאם)...עד פה הכל בסדר הווינדוס עולה כשהוא מחובר למחשב הנייח והכל טוב. כשאני מחזיר אותו למחשב הנייד אני מפעיל את המחשב ולפני שאמור להיות המסך שטוען את הווינדוס אני פשוט רואה מסך שחור ולא קורה כלום.. מה לעשות?? חשוב לציין שההארד דיסק חדש... תודה.

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  3. שלום לכולם, בצער וביגון אני כותב הודעה זו. ניסיתי למרוח משחה תרמית על המעבד ומשום מה אחרי מריחתה והשמת ההיטסינק פשוט המחשב לא עלה. אמרו לי לנסות להוציא את המעבד ולהכניס חזרה וכך עשיתי. המעבד היה דבוק להיטסינק בגלל המשחה התרמית משום מה ופשוט יצא מהמקום. כך, החיבורי זהב האלה שלמטה התעקמו ועכשיו אי אפשר לחבר את המעבד שוב פעם. קלטתי שכנראה המעבד שלי הלך לקיבינימט ואני צריך לקנות חדש. השאלה העכשווית היא מה לא עשיתי בסדר כדי שזה לא יקרה בפעמים הבאות? - ינעל רבעק ינעל אבוק לפחות בזה תעזרו בא לי לבכות.. ככה הלך לו מעבד

• 4 תגובות
    • 541 צפיות
  4. Started by kopler,

שלום, לאחרונה פתחתי את המחשב של אחי להתקין לו כרטיס טלוויזיה, ומכיוון שאין לי זמן לעשות למחשב שלו תחזוקה כמו שצריך המחשב שלו היה מפוצץ באבק. השאלה שלי איך אפשר לנקות את כל האבק הזה? האם יש דרך מיוחדת? מכשיר מיוחד? או שפשוט אפשר להשתמש בשואב אבק? (או שזה עלול לגרום לנזק?)

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  5. Started by kfir_dnd,

פתרתי את הבעיה אפשר לנעול

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  6. Started by MZS,

האם מישהו הצליח לחבר בחיבור אופטי את הלוח GA965P-S3 ולהוציא AC3 או DTS ולא רק סטריאו ב PCM?

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  7. Started by amigamerlin,

שוב שלום, הפעם המערכת שלי חוננה בבעייה ב dual channel. מפרט המחשב עצמו כולל: Gigabyte nforce4 ultra-9 3200+ venice לא מומהר פעמיים Corsair xms c2 1GB 6600GT pci-e bios: גרסת בטא חדשה, אם כי ניסיתי גם גרסאות לא בטא קודמות. מערכת ההפעלה היא winXP pro. עד לא מזמן לא היו לי בעיות, ואז התחילו הצרות - הספק עשה בעיות, ואולי דפק את לוח האם. המעבד פתאום מצפצף כשאני מכניס אותו, ורק אחרי נסיונות שכנוע עובד (ואז הוא עובד מצויין, בלי שוב הפרעות). והבעיה הנוכחית - הזכרונות פתאום לא רוצים לעבוד ב dual channel. אם אני מנסה, המחשב לא עולה ומתחילים הצפצופים המודיעים על בעיה. בsingle הם עובדים מצויין, כך שאין בעיה בסטיקים עצמם. בדקתי תקינות ויציבות. החלק המעניין הוא, שפעם המחשב מוכן לקבל ש…

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  8. http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=450293&TypeID=1&sid=127 תהנו!

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  9. היו לי מסכים כחולים אחרי שעה של עבודה על המחשב כשאני משחק משחקי מולטי פלייר וזה מעצבן שיש תמסך הכחול הזה קיצר עשיתי פורמט המסכים הפסיקו אבל במקומם המחשב נתקע לי אחרי חצי שעה של עבודה עם משחקים, נתקע לא זז מסך דומם בדקתי את הזכרונות http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=254733.0 שמתי לב שכל פעם שהוצאתי אותם הם היו רותחים אז שמתי מאוור על הזכרונות והחלפתי ספק כוח נראה כיאלו הבעיה נפטרה אבל לאחר כמה זמן המחשב מתכבה לי מול הפנים ובשביל להדליק אותו אני צריך להוציא את הכבל של החשמל ולחבר אחרי איזה דקה ולהדליק (בדקתי את הארד דיסק זה לא הבעיה) (בדקתי טמפרטורה של מחשב כשאני משחק וזה לא חריג) עריכה הminipump http://rapidshare.com/files/29235171/Mini050307-01.rar

• 13 תגובות
    • 792 צפיות
  10. Started by ofir667,

פירמטתי עכשיו את המחשב ויש דרייבר אחד שאני לא מצליח להתקין... כתוב לי בתוכנה DRIVER GENIUS שהוא לא מחובר! הדרייבר הזה: Microsoft UAA Function Driver for high definition Audio - Adi 1986 ניסיתי להתקין SoundMAX ADI1986A Audio Driver וזה כותב לי: the audio driver files do not support your computer hardware מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 513 צפיות
  11. Started by alonyardeni,

קניתי לוח אם חדש ga-k8n51gmf-rh של GIGABYTE. הכנסתי לו שתי זיכרונות DDR 512 MB שעבדו מצוין בלוח אחר והוא לא עלה... כל זיכרון (מהשניים) שנכנס בנפרד עובד!!!! בכל אחד מ DIMM . ז"א שאין בעיה טכנית ב DIMM או בזיכרוונות כי הם עובדים לחוד. הזיכרונות מסוג KINGSTON DDR CL3 400MHZ לינק לאתר GIGABYTE של הלוח http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2286&ProductName=GA-K8N51GMF-RH בבקשה עזרה

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  12. Started by josefin16,

שלום לכולם . יש לי בעיה קטנה יש לי לוח אם של ASUS NFORCE 650I . הבעיה היא שהכרטיס רשת ה ONBOARD עושה לי בעיות אני מחבר אליו את הכבל המוצלב על מנת שהמחשב השני יוכל להתחבר לאינטרנט גם אבל אין שום אינטרנט. ב DEVICE MANAGER הכל בסדר ו MY NETWORK PLACES הכל בסדר אבל אין CONECTIVITY וזה מוציא אותי מדעתי . מישה פה גם נתקל בדבר הזה יש לו פתרון לבעיה??? אני צריך עזרה דחוף.

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  13. מדובר במחשב נייד, מעפן אבל עדיין חשוב לי! עשיתי את הבלתי יאמן ופתחתי אותו... לגמרי... הוצאתי את הסוללה מלוח האם... וכלום! מה זה יכול להיות? מגיע למסך הזה... עם פס הסטאטוס של DELL, נתקע אחרי שמילא בערך רבע מהפס... בניגוד לתמונה,לא מגיע אפילו לאופציה של ללחוץ F2 לתפריט ה-BIOS. יש פתרון לכאלה דברים? או שהלוח אם (ואיתו המחשב) הלך קפוט? צריך תשובה דחוף! תודה.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by 1900GT,

שלום, יש לי בעיה. יש לי מחשב שקנתי בחופש הגדול ולפני כמה ימים הוא הפסיק עובד. לפני כמה ימים השתמשתי במחשב והכל עבד מעולה. אבל אחרי שאתחלתי אותו פתאום המחשב הגיע למצב מוזר המחשב עצמו היה דולק (שמעתי את המאווררים והנורות דלקו) אבל המסך הראה שהוא לא מחובר למחשב(הנורית שלו מעבעבת וזה תמיד קורה כאשר אני למשל סוגר את המחשב ומשאיר את המסך דולק) ולא היה מה לעשות לחצתי על כל הכפתורים וכלום לא עזר אז לחצתי ארוך על המתג כיבוי והמחשב נכבה אחרי כמה שניות. אבל כשהדלקתי אותו המחשב התחיל לפעול אבל אחרי שתי שניות בדיוק הוא נכבה. פתחתי את המחשב וניקיתי אותו מאבק והיה הרבה אבל זה לא עזר , הוצאתי את הבטרייה של הביוס אבל גם זה לא עזר. בדקתי אם הכל מחובר ולא מצאתי משהו חריג , ניתקתי את הכונן …

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  15. שלום לכולם, היום התחדשתי במחשב חדש: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) לוח אם: ASUS P5B-Plus Vista Edition כרטיס מסך: Gigabyte GV-NX86S256H geforce 8600 GTS silent pipe (passive cooling) דיסק קשיח 1: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM WD2500KS דיסק קשיח 2: Samsung Spin Point T 320GB HD321KJ זיכרון: CORSAIR DUAL CHANNEL 2048MB DDR2 800 (1024X2) DUAL XMS CL 4-4-4-12 - TWIN2X2048-6400C4 ספק: Antec NEO 430W מארז: Antec SOLO המחשב נדלק, ובביוס אני רואה שכל החומרה זוהתה כראוי. כשאני מכניס את תקליטור ההתקנה של מערכת ההפעלה - windows vista 64bit אז הוא טוען קבצים ואז מופיע המסך הכחול המפורסם עם ההודעה הרגילה ו- STOP: 0x0000007E ועוד כל מיני כאלה בלי שום הודעה קונקרטית …

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום רב, הבעיה שלי היא כזו שלפעמים המחשב שלי פשוט נכבה מעצמו! התקנתי את תוכנת EVEREST ובבדיקת המאוורים התוכנה מראה חום של Temperatures CPU 75 °C (167 °F) CPU #1 / Core #1 67 °C (153 °F) CPU #1 / Core #2 67 °C (153 °F) FUJITSU MHV2080BH [ TRIAL VERSION ] Voltage Values CPU Core 0.95 V זה שכאני עובד עם הנייד והוא לא מחובר לחשמל. כאשר אני מחבר אותו לחשמל החום מגיע גם ל 80, 82 מעלות?! האם זה תקין מידות החום הללו? והאם הכיבוי הפתאומי יכול להיות בגלל חום גבוהה? להלן מפרט המחשב שלי: Computer Type ACPI Multiprocessor PC (Mobile) Operating System Microsoft Windows XP Home Edition Internet Explorer 6.0.2900.2180 (IE 6.0 SP2) DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c) Computer Name USE…

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  17. Started by EviLeader,

שלום לכולם. החלפתי משחה תרמית למעבד ועכשיו המחשב לא עולה. אני פותח את המחשב הוא מגיע לקטע של טעינת הווינדוס ואז שאמורה לעלות התמונה עם בחירת שם המשתמש זה לא עולה והמסך נכבה.. יענו אין לו מקור לקחת את התמונה. אני די משתגע ואין לי מושג מה יכול לגרום לזה.. הייתכן שהכרטיס מסך הלך? דחוף דחוף ודחוף! תומר

• 0 תגובות
    • 470 צפיות
  18. שלום לכולם, בהמשך לדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=257353.0 שלשום התקנתי את התוכנה partition manager, ניסיתי לעבוד איתה ולא הלך. היום רציתי לעבוד עם המחשב, וכשהדלקתי אותו הוא נתקע במסך שחור שכתוב בו: invalid partition table. אין אפשרות לגשת לביוס, אין אפשרות לעלות מדיסק, אין אפשרות לעשות כלום. מדובר בלנובו C100 3000. מבקש את עזרתכם. תודה מראש, אביעד.

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  19. שלום לכולם, יש לי בעיה דוד שלי הביא לי את המחשב שלו והוא די ישן. P4 2.4 עם 256 מגה זכרון מסוג SDRAM והארדיסק 40GB מכ.מסך שהוא GEFORCE 5200 וכרטיס רשת חיצוני... אני מתקין WIN XP כמו שצריך ולאחר ההתקנה בDOS כאשר הWIN עולה ומתקין כאשר יש בצד את כל ההסברים עליו וכל היתרונות וכו' הוא לאחר 3-5 דקות התקנה עושה מסך כחול וכותב IRQL NOT EQULE ...משהו כזה..ולמטה עושה DUMP לזכרון ואומר להפעיל מחדש את הכרטיס.. והוא אומר לי שאם זו לא הפעם ה1 לשנות כמה דברים בביוס ושיכול להיות שזה דרייברים של החומרה..עכשיו מה זה יכול להיות לפי ההודעה.. וגם למטה הוא רושם קובץ של סידירום.SYS אז החלפתי לצורב DVD שלי החדש ושמתי לו זכרון והחלפתי בין הזכרונות ושום דבר לא עוזר..אם אפשר תנסו לעזור לי.

• 5 תגובות
    • 717 צפיות
  20. Started by VL,

שלום , יש לי מסך של Proview כבר 3 שנים (שחושבים על זה מחר יומולדת ככה שיוצא בול 3 שנים) המסך נראה ככה: http://fotopipe.ro/images/proview-crt-DX777.jpg משהו כזה , כפתורים והכל בדיוק באותם המקומות. המסך עבד עד לפני חודש כמו שצריך ובזמן האחרון פתאום בלי לגעת בכלום הוא עושה לי מסך שחור כזה עם קפיצות של שניה ובזמן הקפיצה הוא מראה לי רקע של המסך (נגיד אני באמצע שיחה באיסיקיו , אז הוא מראה לי כזה כמו בהבזקים כאלה חלקים מהשיחה באמצע הקפיצה) יכול להיות שהמסך הלך ? משהו נדפק ? בשביל להחזיר את המסך למצב רגיל אני מנסה להזיז קצת את המסך נותן לו מכות חלשות בצדדיו. מצטער על החפירה. תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 852 צפיות
  21. Started by Oranili,

יש לי מעבד 478 .. עכשיו עברתי למחשב של אבא שלי . אל תגידו שאני יהרוס כי אני יודע מה אני עושה ! אז ככה:הנה הדגם של המאורר: A65061-003 והנה התמונה שלו בידיוק ! : http://www.weirdstuff.com/mas_assets/thumb/13192.jpg אני משתגע אני לא מצליח לפתוח אותו ועוד משהו ARCTIC SILVER 5 מתאימה למעבדי INTEL 478 ? לכל מעבד? היא מתאימה ? תודה

• 3 תגובות
    • 524 צפיות
  22. Started by RedHawk4,

דבר ראשון תודה מראש לכל המגיבים! יש לי מחשב קומפלט של DELL (Dimension 4700) ורציתי לדת אם אני אקנה צורב די.וי.די של חברה אחרת המחשב יזהה את הכונן? תודה

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  23. Started by yuvalkosh,

אני פוחד שאולי דפקתי את הדיסק הקשיח התחילו לי בעיות עם הווינדוז אז חשבתי להתקין ווינדוז מחדש, אבל על הווינדוז הקיים, כלומר בלי פרמוט ולא יודע מה קרה שם, ההתקנות נתקעו או משהו וכבר לא יכלתי לחזור לווינדוז החדש אני חושב שעכשיו האופציה היחידה שלי היא לפרמט אבל יש המון דברים חשובים על הדיסק הקשיח הזה (בעיקר תמונות משפחתיות לאורך שנים), אז חיברתי אותו למחשב אחר כדי להעתיק. אבל כשאני מנסה לפתוח אותו אני מקבל הודעת שגיאה: the disk is corrupted and unreadble האם יש תוכנה שמאפשרת חילוץ מידע מדיסקים כאלה? ואם לא, האם יש מקום באזור ת"א שלא גובה הון על הצלת מידע?

• 4 תגובות
    • 588 צפיות
  24. קניתי מחשב חדש ושאני מכבה אותו הרבה פעמים יש הודעה שמופיעים בה מספרים שמתחילים ב 0X השאלה היא אם זה הזיכרון פגום או המערכת הפעלה (כרגע יש לי XP בעיברית וזה מזעזע). איזה תוכנה הכי טובה לבדיקת זיכרונות? אם זה לא מהזיכרון מה עוד יכול לגרום לבעיה?

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  25. שלום לכולם, אם זה לא הפורום המתאים אני מצטער ותעבירו בבקשה. יש לי מחשב נייד של לנובו, ויש בו מחיצה נסתרת שממנה אפשר לשחזר את המחשב למצב ברירת המחדל כפי שהוא בא מהמפעל. אני חושב לפרמט את המחשב, ואני רוצה לגבות את המחיצה הנסתרת הזו כדי שבמקרה הצורך, או אם משהו ישתבש יהיה לי גיבוי. לא הצלחתי למצוא באינטרנט איך לגבות את המחיצה או איך לגשת אליה. אשמח אם מישהו יוכל לכוון אותי, תודה, אביעד.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים