תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,283 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, נתחיל מלעבור את ההלם הראשוני. כן, יש לי כונן פלופי. לא, אני לא ממש משתמש בו אבל כן אני רוצה שהוא יעבוד. נעבור לתיאור הבעיה. הכונן לא עובד, לא מזהה דיסקטים. משום מה, נורית החיווי של הכונן דולקת כל הזמן. אין לי מושג איזה עוד פרטים צריך לתיאור. יכול להיות שכבל המידע מחובר הפוך או משהו כזה? (הרי יש שם את הקטע של הפין החסר). תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 546 צפיות
-
-
יש לי X800GTO עם קירור פאסיבי. המעלות שלו ב76 מעלות במאמץ. (עכשיו בחמסין... בימים נורמלים הוא היה על 69 70 בערך...) זה מעלות ממש גבוהות? או גבוהות קצת? מה המעלות המומלצות שלו??
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ניסיתי בפורום גרפיקה ולא קיבלתי תשובות אולי כאן... קניתי כרטיס מסך חדש: Gigabyte GeForce 7900 GS (GV-NX79G256DP-RH) http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=2380 והוא סוחב בסדר, אני מרוצה מהביצועים, אבל משום מה הוא עושה המון רעש, למרות שהוא בא עם קרור של זלמן שחשבתי שאמור להיות שקט יחסית. לפני כן (עם כרטיס על הלוח) לא יכולתי לדעת אם המחשב דולק מרוב שהיה שקט גם כשישבתי לידו, ועכשיו אני יכול לשמוע אותו מהמהם מהחדר השני. זה נראה כאילו שהמאוורר מסתובב במהירות הגבוהה ביותר כל הזמן (גם באמצע הלילה כשהמסך כבוי). האם יכול להיות שככה הכרטיס הזה - שהמהירות קבועה ולא משתנה בהתאם לעומס העבודה של הכרטיס ושאי אפשר לשנות אותה? או שמשהו מקולקל בכרטיס שלי …
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי מחשב בן 4 שהחל להיתקע לעיתים קרובות, עד אשר היה נתקע 2 ד' ישר אחרי שהייתי מדליק אותו. לאחר פורמט הבעייה לא נעלמה. (אני חייב לציין כי לאחרונה קניתי דיסק קשיח חדש שהוספתי למחשב.) לאחר שהוצאתי את הדיסק קשיח (החדש) המחשב הפסיק להיתקע. אבל הוא עובד לאט (לאחר פורמט!). המליצו לי לבדוק את הטמפרטורות במחשב, ומסתבר שהן מגיעות עד ל50 מעלות בלוח אם, ול60 מעלות ב CPU. מה לעשות? האם כדאי להשקיע בתיקונים? או שכדאי לקנות כבר מחשב חדש?
-
- 9 תגובות
- 582 צפיות
-
-
קיצר המחשב שלי עבר פירמוט אצל איזה טכנאי ועכשיו אני לא שומע כלום במחשב. למשל כשאני פותח media player הוא כותב לי:Windows Media Player cannot play the file because there is a problem with your sound device. There might not be a sound device installed on your computer, it might be in use by another program, or it might not be functioning properly. מקווה שתעזרו לי.תודה.
-
- 3 תגובות
- 545 צפיות
-
-
אוקיי, לפני שבועיים פתחתי קובץ מאיזה אתר, ומאז החיים שונים לחלוטין, המחשב זז לאט, האינטרנט איטי, חלונות נפתחים לי אחד אחד או בלי הפסקה ברצף(אתרי סקס, חלאס!!). עוד דבר חדש זה שבSAFE MODE נתקע במסך השחור אחרי שבוחרים USER. כל יום הפתעה חדשה. בנוסף מדי יום נפתח לי מסך שמזהיר אותי שנדבקתי בוירוס\סוס טרויאני\ קוף אצטקי וכדומה. יש לי אנטיוירוס מסוג NOD32, ובנוסף SPYBOOT, Lavasoft Ad-Aware SE Professional, CCleaner שהורדתי בעזרת עצות של אנשים טובים לב שניסו לעזור לי כגון MAX, (כל מי ששכחתי שיזכור שאני אנצור את עזרתו) זקוק להדרכה אישית , להסרת החרא שתקף את המחשב שלי!!! בבקשה עזרו לי, אני אעשה הכל אני לא יכול לראות את המחשב שלי קורס ככה
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
אחת התקלות הכי מוזרות שראיתי בכמעט 20 שנים שאני מול המחשב.... מחשב חדש (רשום במפרט) והתקנה חדשה של ויסטה 32 ביט (חוקי) כל קובץ ארכיון שאני מוריד מהאינטרנט, אפשר לראות את הקבצים שבתוכו אבל כשפורסים מקבלים CRC ERROR... כנ"ל לגבי התקנות, אפשר להריץ אותם אבל כשמתחילה ההתקנה מקבלים שגיאה כשלהיא. הקטע המוזר - זה רק עם קבצים שאני מוריד. קבצים שאני מעתיק ממקומות אחרים (CD, כונן אחר וכו') עובדים בסדר גמור! הבעיה בכרטיס רשת שעל הלוח? הדריבר מעודכן... יש המלצות?
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום אני מחפש טכנאי מחשבים שיעשה את הדברים הבאים: 1. יחליף לי מאוורר ל CPU. 2. יגבה את המיילים הנוכחיים 3. יפרמט את המחשב 4. יתקין מחדש ווינדוס XP SP2 5. יכניס את המיילים שהוא גיבה חזרה למחשב. יש מישהו שאתם יכולים להמליץ עליו?
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
לאחותי יש P4 ישן באמצע שימוש בו הוא האט וכבה הנחתי שפשוט חם לו ופתחתי אותו ונגעתי בגוף קרור והוא היה לוהט. אחרי שהתקרר ניתי להדליק אותו אבל רק המאוורר של המעבד הכל לפעול ושקט מוחלט... אין ציפצופים ואו פיב להלקת המסך פשוט כלום מה אני עושה?????
-
- 13 תגובות
- 733 צפיות
-
-
לוח אם K9N NEO חדש עבד יופי יום ולפתע בעת עליית המחשב עושה ריסטרט באם כבל הרשת מחובר ללוח. הריסטרט מתבצע מיד אחרי כניסת המשתמש ,לערך מתי שמערכת ההפעלה מתחילה "לדבר" עם הרשת. צידו השני ל הכבל מחובר לראוטר אדימקס העובד כשורה. מעניין שהעסק עובד כשורה אם ה Boot מתבצע כאשר כבר הרשת מנותק למעט נפילת רשת בודדת שהתרחשה (אולי בגלל הלוח, אולי לא) כנראה קצר, אשמח לאשרויות אחרות היות וניסיתי לבודד את המקום וזה לא ממש צלח תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום חברים.. עוד בעיות.. אין להן סוף לאחר שהצלחתי להפעיל 2 הראדיסקים של SATA2 ביחד ההארדיסק שחיברתי מאוחר יותר נכשל באמצע פעולות בWINDOWS. למשל אני מוריד משהו בתוכנה AZUREUS (ביטורנט) ולפתע הוא נותן הודעת שגיאה: Disc read error - the request could not be performed because of an I/O device error, write fails, flush fails הודעה שניה עם write במקום read ועוד 2 הודעות בערך אותו דבר. המוזיקה מהWINAMP שהפעילה קבצים מהכונן ההוא הפסיקה והוא לא מופיע ב"מחשב שלי" אני גם מקבל הודעה מפחידה מהWINDOWS שהקבצים ששמרתי (בתהליך ההורדה) בכונן נאבדו. האם יש צורך לשים ג'אמפר כלשהו בכונן הזה? למה הוא נכשל? תודה.
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי קניתי צורב DVD חדש ויש לי איתו בעיה. הוא מצליח לקרוא דיסקים רגילים של CD ודיסקים של DVD שיש עליהם קבצים שהם לא סרטים, אבל לא מצליח לקרוא דיסקים של DVD עם קבצי סרטים עליהם! למישהו יש מושג? אמרו לי שיכול להיות שאני צריך איזה מקודד אבל אני לא יודע איזה.......
-
- 8 תגובות
- 573 צפיות
-
-
לפני כמה ימים החשיך מסך viewsonic vp930. חיברתי כבל VGA במקום DVI והוא חזר לחיים. אבל מאז אני מקבל הודעות מטרידות בכל הדלקה: warning update display driver and software(ראה תמונה מצ"ב). אני נכנס למנהל התקנים ורואה שבאורח פלא הותקנו לי 3 default monitor והרביעי הוא הדרייבר שאני התקנתי. אני מבצע הסרה של כל ההתקנים ואז מבצע איתחול מחדש. בעליית המחשב הוא מזהה שחסר דרייבר ובאמצעות אשף התקנת החומרה אני מתקיו שוב את הדרייבר המתאים. בסיום ההתקנה המוצלחת אני פותח את מנהל ההתקנים ומוצא את עצמי באותו המצב: התקן אחד נכון ועוד 3 התקני "רפאים יש מאיין". כמובן שהתראות update display driver and software חוזרות בכל איתחול 3 פעמים. רעיונות? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 538 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה אם אני מגדיר את הרזולוציה על 1280 על 1024 אני מקבל מסך שחור אבל מה שמוזר הוא כאשר המסך סגור למשך פרק זמן אני יכול לעבוד על הרזולציה הנ"ל ואז אם אני מנשא אחרי עוד פרק זמן שהוא עובד זה חוזר לי..... משהו יודע ממה זה נובע זה משהו שאני יכול לסדר או רק לקחת את המחשב לתיקון.. ועוד משהו מה הבעיה בכרטיס מסך או במסך?
-
- 12 תגובות
- 881 צפיות
-
-
שלום. מידי פעם מופיעה לי הודעה על המסך שנפתחת הרבה מאוד פעמיים, ז"א נפתחים המון חלונות עם אותה הודעה שצריך לאשר את כולם. בהודעה רשום שכרטיס המסך לא מקבל מספיק חשמל ולכן הוא הוריד את הביצועים שלו על מנת למנוע תקלות. זה קורה מידי פעם ב-battlefield2 ולפעמיים סתם כשהמחשב דלוק הרבה זמן ואני לא נוגע בו . יש לי geforce 6800gs שעבר @ וספק 400W שאני אקנה ספק חזק יותר? יש דרך להעביר עוד מתח לכרטיס מסך? משהו אחר? תודה
-
- 9 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום לכולם היום קיבלנו את המחשב החדש שהזמנו [מפנדה לפי המפרט שנתנו פה באתר] שהתקנתי את הווינדוס אקספי הוא זיהה רק 130 ג'יגה... הארד דיסק הוא של WS 250GB אחר כך מחקתי את האקספי התקנתי ויסטה הויסטה זיהה ואז התקנתי שוב אקספי כי הויסטה היה מעצבן וכבד ושוב הXP זיהה רק 130 ג'יגה. מה לעשות? תודה
-
- 7 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום, קניתי בארהב 2gb ראם(2 סטיקים של 1), התקנתי אותם היום (יש לי לוח אם P4s800d-x של Asus). יש לי גם Xp וגם ויסטה על המחשב\ שניהם מזהים באפשרויות של המחשב שלי רק ג'יגה ראם יחיד, כך גם הביוס, אך שאני נכנס לcpu-z, אני רואה 2gb של ראם.כבר צלצלתי לאסוס בארהב, הם לא ממש עוזרים והנציגים שם לא אדיבים במיוחד, עדכנתי גירסת ביוס, זה לא עזר וכבר נמאס לי לבזבז כסף בשיחות חוץ אז למישהו כאן יש פיתרון? תודה מראש, עידן
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
המחשב בן חודשיים... למשיהו יש מושג מה אני עושה? תודה...
-
- 4 תגובות
- 616 צפיות
-
-
הכונן לא קורא דיסקים אני מכניס דיסק וזה מראה כאילו אין כלום
-
- 5 תגובות
- 613 צפיות
-
-
המחשב של בן-דוד כל הזמן נכבה ונדלק. הם שימנו את המאווררים וניקו אותם ושום דבר לא עוזר. אני חושב שזה קשור לספק כוח שלהם, כיוון שכאשר הם נכנסים לכונן הקשיח הישן שלהם המחשב נכבה (וגם בזמן שהם משחקים), בשעה שהמחשב צורך יותר חשמל מבד"כ. הבעיה השנייה שחשבתי שקיימת היא הגוף קירור שלהם למעבד (מה שמקבלים בקופסא - יש להם P4). אלו בעיות שגורמות לכאלה דברים?
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום , יש לי תוכנה שנקראת Pc probeII ולוח אם asus striker extreme ושאני פותח את התוכנה זה כותה לי את השגיאה הבאה. =================================================== ASUS PC Probe II Alert Log Report Number = 2 =================================================== [05/08/2007 at 07:17 pm] 1.2VHT Voltage Abnormal, 1.52 V [05/08/2007 at 07:17 pm] 1.2VHT Voltage Abnormal, 1.52 V מישהו ? עזרה ?
-
- 2 תגובות
- 527 צפיות
-
-
שלום, אני משחק במשחק מסוים, פתאום מתכבה המחשב, ללא ERROR ללא שום הודעה מוקדמת. רעיונות?
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
היי לכולם צריך את עזרתכם בקשר למסך כחול. אז ככה: לחברי בעל אולפן הקלטות,יש בעיה במחשב מזה שבועיים. כל בוקר שהוא מדליק את המחשב מופיע מסך כחול לשנייה ואז המחשב עושה ריסטרטים,ורק אחרי כמה פעמים הוא מצליח להדליק את המחשב.אמרתי לו שיצלם בפלאפון שלו את המסך הכחול ואכן הוא הצליח לעשות זאת היום. אז הנה אני שולח לכם את הצילום של המסך הכחול ,ועוד צילום שגיאות שמופיע לו כאשר הוא נכנס לוינודס XP .אני מקווה שתוכלו לומר לי מה לעשות,כלומר לפענח ממה נובעת הבעיה,תוכנה,חומרה. יש לציין שהספק כוח איכותי<HEC 400>.גם הלוח אם והזכרונות איכותיים,ככה שסיכוי נמוך שמדובר בבעיית חומרה.גם יש לו 2 הארד דיסקים חדשים של WD ככה שלא נראה לי שמשם באה הבעיה. בתודה מראש שי [attachment deleted by adm…
-
- 5 תגובות
- 725 צפיות
-
-
יש לי מחשב שעד לא מזמן היו לו בעיות עם הקירור (נשבר לא כנף במאוורר של הליבה) אז הוספתי לו מאוורר שיעזור לו להוציא את האוויר החוצה אז עד לפני חודש הכל עבד טוב ועכשיו יש לי בעיה אחרת הוא פשוט בלי להודיע עושה reseat האם זה דבר הקשור למה שעשיתי או שזה בכלל קשור לוירוסים שיש לי במחשב??
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
הוספת הארד דיסק עשויה להאט את קצב העליה של המחשב? כמובן שהראשון עם ה - XP עשיתי כ - master והשני slave יכול להיות שעוד הארד דיסק ישפיע על הספק וממילא על המהירות של המחשב?
-
- 5 תגובות
- 569 צפיות
-