עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום, אני משתמש ב איסקיו 5.1 עשיתי פירמוט למחשב לאחר שעשיתי פירמוט השמות של החברים שלי הכול עם סימני שאלה ??? כאלה וגם האווי שלהם . מה אפשר לעשות ? יש איזה פאצ'ט שאפשר להוריד לתיקון

2. Started by kkffiirr,

מדובר בAMD 4800X2 על לוח ASUS M2A-VM אחרי עבודה בXP של כמה דקות פתאום מחשיך המסך (לפעמים כתוב שהסיגנל שהוא מקבל לא חוקי) ואין מה לעשות. המסך עובר לסטנד ביי, אבל שאר המחשב לא. כשעושים ריסט המחשב חוזר לעובד ואחר כך בXP זה שוב קורה. אין תוכנה מיוחדת שמופעלת כשזה קורה ואין הסבר הגיוני לכך. אני חושד בלוח אם, כי אני משתמש בכרטיס המובנה. עריכה: עוד סיבה שאני חושד בלוח, מידי פעם כשאני עושה ריסטרט אני מקבל הודעת שגיאה מהביוס שכאילו עשיתי אוברקלוק לא תקין. לא עשיתי לו שום אוברקלוק.... רעיונות?

3. שלום לכולם. אני חדש כאן והופנתי לפורום הזה מפורום אחר בתקווה שכאן ימצא הפתרון לבעייה שלי. יש לי מחשב לפי המפרט הבא (אם צריכים יותר פרטים אשמח לספק): Core 2 Due 4300 לוח אם Gigabyte 965P-S3 גירסת BIOS היא F8 זכרונות - 2 של 1Gbyte תומכים ב- 800 Mhz (של AE אם אני לא טועה) כרטיס מסך ATI X1300 Pro שני כוננים קשיחים SATA. האחד של 80G (בו מותקנת מערכת ההפעלה) והשני של 500G (עבור DATA) כרטיס PVR150 חיבור לרשת אלחוטית דרך מתאם USB של חברת NETGEAR מסוג Rangemax N התקנתי מערכת הפעלה VISTA Home premium (אני רוצה את ה- VMC) הורדתי Drivers מעודכנים לכל המרכיבים (כולל Mother Board) והתקנתי התקנתי קודקים של FFDSHOW ו- NVIDIA PureVideo זהו, חוץ מזה לא מותקן כלום !!! ועכשיו לתופעה: אחת לדק…

4. שלום יש לי תקליטון במחשב שלי שפשוט מוזר, לפעמים קורא דיסקט ולפעמים לא קורא אותו וכמובן ניסיתי כמה דיסקיטים, החלפתיאת התקליטון בתקליטון חדש בתקווה שזה יפתור את הבעיות אבל אפילו החדש עושה לפעמים ככה לפעמים קורא ולפעמים לא ועושה קול טק טק טק טק טק עד שאוציא את הדיסקט. האם יש למישהו מושג מה קורה פה ? תודה

5. שלום רציתי לדעת איפה אני מוצא את הסוללה של לוח האם במחשב פינטיום 4 ?

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  6. כפי שהבנתם מהכותרת,כשאני נכנס למשחק כלשהו העבר והתצוגה זזים בקפיצות קטנות בעיה חמורה..תודה רבה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 595 צפיות
  7. שלום, אתמול קיבלתי את הלוח הנ"ל, אני משתמש בכרטיס המסך המובנה שבו (בחיבור DVI). המפרט שלי סטנדרטי, AMD 5200+, 2GB RAM דיסק 250GB SATA וצורב SATA. הבעיות: * ה-heatsink שעל גבי הצ'יפ של כרטיס המסך רותח. * מדי פעם המחשב עושה restart מעצמו. האם עלי לדאוג מהחום של ה-sink? אם כן, האם יש לו פתרון? מה יכול לגרום לאיתחולים הלא רצוניים האלו? תודה! [עריכה: לא מתבצע OC]

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by cupidil,

יש לי P4 בן 4 שנים שמריץ win-xp. מיד אחרי נפילת מתח שהפילה את המחשב המחשב לא זז. אני מדבר על 10 דקות עד ש windows מסיים לעלות! גם אחר כך הוא לא זז ומראה "שימוש ב CPU: 100%". כל כמה דקות השימוש ב CPU מסתדר לחצי דקה ואז חוזר ל 100 ושוב שום דבר לא זז. הרצתי בדיקות על הדיסקים והכל תקין. גם כמות הזיכרון שמוצגת זהה למה שיש ומהירות ה CPU תקינה. יש למישהו רעיון? תודה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by kkffiirr,

יש ברשותי מחשב פנטיום 3 800 ישן, לאחרונה הוא החל להשמיע קולות גרגור מוזרים. אתמול גיליתי שמאוורר הCPU תפוס וזה מקור הרעש, הוצאתי אותו עם הHEATSINK וניקיתי את האבק (לא הצלחתי להפריד בין המאוורר לHEATSINK). בסופו של תהליך, המאוורר נשאר תפוס, אבל נוצרה בעייה חדשה, בהפעלה ראשונית של המחשב הוא מגיע רק עד המסך שהוא כותב על כרטיס המסך ונתקע. נסיון לעשות ריסט מביא אותי למסך ריק, אפילו זה לא מופיע. הדבר חוזר על עצמו לאחר כיבוי והפעלה לאחר זמן. לא ברור לי אם זה אומר שנשרף משהו (אם כן נראה לי שלא הייתי אמור לראות את המסך של הכרטיס מסך והפרטים עליו) או משהו אחר. אין צפצופים ולא כלום. יש למישהו מושג?

• 2 תגובות
    • 812 צפיות
  10. שלום, יש לי במחשב הארד דיסק של WD 160GB SATA2 לי לי הארד דיסק ממחשב אחר של מישהו שהווינדוז קרס בו, אבל אני רוצה להעביר משם חומר למחשב שלי. כל מה שאני רוצה לעשות זה לחבר את הארד דיסק השני בנוסף לזה שכבר יש לי, ככה שאני אראה אותו ב"מחשב שלי" בתור כונן נוסף ואוכל להוציא משם חומר. איך ניתן לבצע זאת? ההארד דיסק השני הוא מסוג: maxtor diamondmax plus 8 40gb. תודה רבה לכל העוזרים

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. קניתי מחשב חדש לפני כמה ימים זה המפרט שלו: e6420 gigabyte ga 965p ds3 rev 3.3 kingston 2GB 667 geforce 8500GT WD 250GB 16MB sata 2 מארז של HEC cupmpucse וספק של HEC 450 וואט. הבעיה היא כזאתי אחרי הרכבת המחשב באתי להתקין ויסטה והיא פשוט ההתקנה עולה איטית ההתקנה ניתקעת מחלון לחלון גם התקנת אקספי איטית מאוד למחשב כזה חזק וחדש. בסוף הצלחתי להתקין ויסטה והעברת הקבצים מהצורב DVD שלי למחשב איטית וניתקעת ליפעמים המחשב לא זז משהו כזה חלק והביצועים שקיבלתי מויסטה היא תוצאה של 4.8 אני חושב שזה דיי חלש למחשב שלי הביוס מעודכן לגירסה האחרונה. לא יודע מה לעשות חשבתי שאולי הבעיה היא בהרדיסק אבל לא נירא לי כי הוא חדש. מישוה יודע אולי מה הבעיה אני לא יודע מה לעשות אולי ללכת להחליף תלוח לחב…

• 5 תגובות
    • 664 צפיות
  12. שלום לכולם ברשותי מחשב מסוג פנטיום 1 233 עם 64 מגה זיכרון שמריץ Windows 98 מצויין. העיניין הוא שרצו לזרוק את המחשב הזה לזבל ואני שיפצתי אותו, והוא הגיע אליי מפורק. איך מחברים את הכונן פלופי, את הכונן תקליטורים ואת ההרד דיסק אם יש לי 2 כבלי נתונים אפורים, כשבכל כבל יש 2 יציאות? האם יש סדר מסויים לחיבור החומרה? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  13. Started by mazoneli,

היום צרבתי דיסק, הצריבה נתקעה ב 50% אחרי כמה דקות סגרתי את NERO דרך Task manager ועשיתי אתחול תוכנתי למחשב, מאז הצורב לא מזוהה ב BIOS אבל עדיין מגיב חשמלית יש מה לעשות או שהלך הצורב ?

• 2 תגובות
    • 488 צפיות
  14. Started by PzD,

טוב הייתי במחשב והכל טוב וזה.. ואז הייתה לי הפסקת חשמל בבית, ושהדלקתי תמחשב אחרי שהוא עושה תטעינה של הווינדוס וא עושה כזה מסך כחולל לשנייה ודופק ריסטרט .. ככה כל הזמן .. כיאילו לפני שהווינדוס עולה זה קורה.. מישו יכול לעזור לי?

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  15. קניתי מחשב חדש, ביקשתי בחנות שיחלקו לי את ההרדיסק ל-2 הרדיסק של WD דגם 2500KS כשהכנסתי דיסק להתקין וינדוס, ראיתי שההרדיסק מחולק אבל לא מפורמט (הם חילקו ל-2 ונשאר איזה 8M שלא שייך לאף חלוקה) פרמטתי את כונן C והתקנתי WIN אבל אני צריך לפרמט גם את כונן D איך אני עושה זאת? האם אפשר ע"י הדיסק התקנה של WIN? תודה הסתדרתי עם הפרמוט, אבל לא ברור לי למה יש חלק של ההרדיסק שלא שייך לאף חלוקה?

• 3 תגובות
    • 495 צפיות
  16. שלום, לא מזמן קניתי צורב דיוידי של אל-ג'י, תאריך יצור ינואר 2007. כשאני מחבר אותו למחשב שלי הוא מזהה את הכונן, אבל הוא עובד מאוד לאט וכשמכניסים אליו דיסק הוא אומנם מציג מה נמצא בתוכו אך כשאני מפעיל קובץ מוזיקה למשל מתוך הדיסק מופעל ווינאמפ נגן המוזיקה אצלי אך הוא נתקע והשיר לא מנוגן. והבעיה היא גם עם דיסק רגיל וגם עם דיסק דיוידי. יש לציין שהכבלים אצלי תקינים כי על אותו כבל בדיוק עובד צורב אל-ג'י רגיל בצורה תקינה. במחשב אחר הצורב דיוידי החדש עובד מעולה. בשני המחשבים גם שלי וגם באחר ווינדוס אקס פי עם sp1. המחשב שלי חדש יותר וחזק יותר מהאחר. אשמח לקבל הסבר מה יכול לגרום לצורב הבעייתי לעבוד אצלי! תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. כאשר אני מפעיל את המחשב מחדש,תמיד מופיע לי hal.dll missing or corupt אני בטוח שכולכם מכירים, עכשיו ניסיתי דרך recovery tools של דיסק הבוט של הוינדוס - לא עבד. ניסיתי כול מיני דרכים והם לא עבדו, מישהו יודע ? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  18. Started by redead,

נכנסתי לCOMPUTER MANGEMENT ומשם לSTORG ולDISK MANAGEMENT משם אני מבין שאני צריך ללחוץ על ההרדיסק החדש ולעשות INITIALIZE DISK ? יש לי שם שתי אופציות לבחור מיד אחרי זה כשהראשון זה MASTER BOOT RECORD והשני זה GUID PARTITION TABLE מה אני אמור לבחור? ואם יש עוד משהו שאני אמור לדעת אז זה הזמן :-) תודה..

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  19. דבר ראשון תודה שנכנסתם לעזור לי. אני נואש המחשב מבצע ריסטרטים על כל דבר שאני מבצע אליו לחץ בדקתי בmemtest וב30-40% מצא מעל 60 שגיאות אני לא יודע מה לעשות עכשיו ראיתי במקומות שאמרו להחליף כרטיס זיכרון אני לא יודע אבל איזה יש הרבה סוגים ואני לא יודע עם יפעל טוב במחשב שלי. הפרטים של הזיכרון: Field Value Motherboard Properties Motherboard ID 03/17/2003-nVidia-nForce-6A61BA1BC-10 Motherboard Name Abit NF7(-S) v2.0 Front Side Bus Properties Bus Type DEC Alpha EV6 Bus Width 64-bit Real Clock 133 MHz (DDR) Effective Clock 265 MHz Bandwidth 2121 MB/s Memory Bus Properties Bus Type DDR SDRAM Bus Width 64-bit Real Clock 166 MHz (DDR) Effective Clock 331 MHz Band…

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. עשיתי כמו במדריך ומצאתי את הנגרם כנראה מ hardware (nvmcp+702 ואין לי מושג מה זה חיפשתי בגוגל וזה לא מובן בכלל וגם מצאתי את זה memory_corruption ושעשיתי בmemtest הוא מצא מלא אירור מעל 50 אירורים ב30% עכשיו הבנתי שזה בעיית זיכון אבל אני לא יודע איזה לקנות ואיך לחבר מה עושים? עוד כמה בעיות בקבצים שמופיע לי: (SYMTDI.SYS (SYMTDI+48fd) , win32k.sys ( win32k!FastWindowFromDC+12 והיה עוד אחד עם מלא ריבועים גדולים ומשהו סימבל או משהו כזה שהוא לא נכון. אני חושב שיש כמה בעיות ולא רק הזיכרון ויש לי גם הרבה דו"ח שגיאות זה קשור?

• 4 תגובות
    • 656 צפיות
  21. Started by sako_188,

שלום לכולם יש לי בעיה , האם יכול להיות שהמשחק ספיידרמן החדש לא יכול לרוץ חלק בקונפיגורציה כמעט הכי גבוה? המחשב שלי : Core 2 duo 6600 Gigabyte ga-965p DQ6 2*1024 OCZ Asus Gforce 7900gt 256 Antec P180 HD WD160 ב3d mark 06 קיבלתי תוצאה 4885

• 4 תגובות
    • 573 צפיות
  22. Started by scylla,

בקיצור - הלכתי לישון וקמתי שהמחשב כבוי. בדקתי חיבורים לחשמל ואת המתג עצמו - והכל ללא תגובה, המחשב לא נדלק. הבנתי שזה כנראה הספק או שנשרף משהו יותר משמעותי. מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 516 צפיות
  23. Started by pergola,

מישהו יודע מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  24. Started by nirrabi,

הממ סתכלו אני צריך עזרה עם משחק... CS.... אני משחק במפות של AIM ויורד לי ה FPS ל 20... במפות רגילות יש לי 100 FPS .... יש לי כרטיס מסך RADEON 9800SEries 256 mb agp עם דרייברים מעודכנים.... היה לי RADEON 9550 והיה לי 100 FPS קבוע בכל מפה זה משונה... תודה רבהה

• 0 תגובות
    • 460 צפיות
  25. יש לי מחשב פנטיום 3 התקנתי חלונותxp serves paek 2 המסך מראה לי את כל עליית הביוס ואז מגיע לתצוגה של ה3 ריבועים הכחולים הרצים על המסך לאחר שחלון זה מסתיים המסך אינו מראה דבר ,אבל הוא נשאר מחובר (הנורית ירוקה) אני שומע שהמחשב עולה ומסיים עלייה אבל משלב החלון שצוין מקודם והאלה אני לא רואה כלום על המסך השתמשתי בכרטיס מסך פנימי, ניסיתי לשים כרטיס מסך חיצוני אך הבעייה לא נפתרה. מחכה לרעיון תודה לעוזרים ski_farm

• 1 תגובה
    • 673 צפיות

דיונים חדשים בפורומים