עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. בביוס הוא מוגדר על 1000MHZ (מכפלה 5) אצלי בביוס זה מודגר ככה.. CPU-NB SPEED =1000MHZ NB-SB SPEED=1000MHZ למה זה?? לפי אוורסט זה פועל על [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  2. פתאום שמתי שנעלמה לי האפשרות של שליחת קבצים דרך הBT. בעיקרון תמיד הייתה לי את האפשרות הזאת ופתאום זה נעלם. מחקתי את הדרייבר והורדתי את הכי עדכני מהאתר של דל(החברה של המחשב נייד שלי) והתקנתי שוב אבל זה לא פתר את הבעיה. יש פה תמונה שתעזור להסביר את המצב שלי. Uploaded with ImageShack.us

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. כל פעםן שאני מנסה לשמוע קובץ MP3 או משהו דומה יש לי את השגיאה הבאה : BAD DIRECTSOUND DRIVER .Please install proper drivers or select another device in configuration . Error code : 88780078 HELP .

• 5 תגובות
    • 860 צפיות
  4. חיברתי 3 סטים של אוזניות תקינות לפאנל הקדמי של מארז ה ENERMAX CHAKRA 3052 שלי ואין שום צליל! לא מוזיקה לא צלילי מערכת לא סרטים ולא משחקים מה הבעיה? אגב פעם יכולתי לשמוע כעת לא...

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  5. Started by josh_10,

היום , לאחר התקנה של כמה תוכנות אאודיו וממירים של פורמטים , המחשב כבר לא מסוגל להשמיע שום שמע למעט הרמקול הפנימי . נראה לי שנדפק לי דרייבר או שמשהו שהגדרות השתבש . ניסיתי לפתור כמיטב יכולתי עד שהרמתי ידים . מבקש דחוף לינק ישיר בעברית לאתר מייקרוסופט שינחה אותי שלב אחר שלב לפתרון הבעייה . :s05: יש לי XP . מצורף צילום מסך [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  6. המחשב עבד הכל טוב ויפה פתאום אני בא להפעיל שיר, רשום לי : ל- Windows Media Player אין אפשרות להפעיל את הקובץ מכיון שיש בעיה בהתקן קול שלך . ייתכן שלא מותקן במחשב התקן קול, שתוכנית אחרת משתמשת בו, או שהוא אינו פועל כראוי. איך זה שאין לי התקן קול ? הריי שמעתי כבר שירים והכל היה טוב ויפה! פתאום לא עובד מה נסגר ? מה עושים יותר נכון? תודה מראש! אהה ודרך אגב אף שיר או קובץ אודיו אינו יכול לפעול באף נגן.. גם שאני נכנס לתפריט בלוח בקרה ל "צלילים והתקני שמע" אי אפשר לשנות כלום שם. בקיצור תודה מראש לעוזרים! ודרך אגב עוד משו קטן..יש לי וירוס תולעת "בלאסטר" במחשב שכל פעם אני מעיף אותו והוא חוזר וזה כמה קבצים, יש מצב שזה קשור לבעיה של ההתקן קול ?

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  7. שלום לכולם פתאום אני לא יכול לשנות את הרזולוציה ואיכות הצבע כרגע זה 640*480 ואיכות צבע הכי נמוכה (4 סיביות). כשאני מנסה לשנות את זה לא קורה כלום. במה יכולה להיות הבעיה? כרטיס מסך? המסך עצמו? משהו אחר?

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  8. יכול להיות שיש לי וירוס, אני לא יודע כשאני נכנס לשינוי התמונה ברקע אני לא יכול לבחור שום דבר, איפה שאני צריך לבחור שמות של רקעים יש מן רקע אפור עכשיו יש לי רקע כחול אבל לפני זה הייתה מן הודעה כאילו יש וירוס AD.. עשיתי סריקה של כמה אנטי וירוסים אבל הם לא עזרו מה לעשות???

• 3 תגובות
    • 537 צפיות
  9. ניסיתי להוציא את הסוללה, המחשב מצליח להגיע לוינדוז אבל ההגדרות בביוס מתאפסות ואני מעוניין לשנות את תדר המעבד. יש לציין שהעותק של הוינדוז שלי הותקן אתמול, והבעיה ככל הנראה נגרמת בגלל זכרונות של קינגסטון יש דרך לעקוף את הבעיה מבלי לקנות זכרון אחר? נגיד לשנות תדר דרך תוכנה - לשנות מכפלת מעבד כי הוא כרגע לא נמצא במלוא הפוטנציאל שלו - 2.67 לעומת 3 שזו ברירת המחדל. משום מה המחשב כל הזמן מאפס ל-2.67 ולא ל-3.

10. אהלן אנשים. לפני חודש בערך הצבתי הודעה באחד הפורומים שאני מעוניין במחשב חדש ועזרו לי להרכיב מפרט שברובו נשאר כמו שהוא. מעבד: Intel E8500 זיכרון: Corsair 2X2GB @ 800MHz לוח אם: Asus PN5-D מעבד גרפי: Gigabyte 9800GTX 512MB כונן: 500GB ABYS Western Digital מארז: CoolMaster 690 קירור: Zalman 9500CNPu ספק כוח: Thermaltek 750W בעיה מס' 1 המחשב היה נכבה באמצע משחק. החלפת ספק כוח פתרה את הבעיה. ספק כוח מקורי HEC600W. בעיה מס' 2 ויסטה 32 נתקע מדי פעם. רק RESET היה אפשרי. התקיעות היו באופן רנדומלי. זה יכל לקרות 2 דקות אחרי איתחול המחשב או אחרי שעתיים של עבודה. קרה לרוב בעבודה בסביבת המערכת הפעלה ולא במשחקים. יומיים לפני הבעיה השלישית המערכת תפקדה ללא בעיות לאחר עידכון דרייברים לכ…

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by RS4,

יש לי מחשב חדש... ספק כוח של ליברטי אנרמקס 400 W עכשיו אני לא מכבה תמחשב בכלל... בכלל זה שאני מדבר על תקופות של חודשים שהמחשב פתוח רצוף זה בסדר? או שצריך לתת לו מנוחה מדי פעם?

• 26 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. קניתי מסך מחשב חדש וקיבלתי ספק כוח שלא מתאים לשקע בארץ. המסך עצמו תומך בתדר ובvoltage שבארץ. יש לי ספק כוח של המסך הישן אפשר להשתמש בו כספק כוח של המסך החדש או שזה לא יתאים?

13. תמונה.. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  14. Started by bdyossi,

שלום.. ברגע שאני רושם בתיבת שם המשתמש והסיסמא את השם והסיסמא ולוחץ "הכנס" אז זה עשוה לי כאילו זה נכנס וחוזר לדף הראשי בלי לרשום שום שגיאה למשל בוואלה שאני רוצה להכנס לדואר אז אני רושם את השם משתמש וסיסמא אך זה טוען דף וחוזר לדף הראשי של הדואר אפיה שהכנסתי את השם משתמש והסיסמא.. ניסיתי בכמה אמצעים לפתור את זה אך זה לא הצליח..ניסתי לפרמט וזה לא עזר.. וניסיתי להתקין IE7 וזה גם לא עזר.. אם מישהו יוכל לעזור לי ולתת קצה חוט לבעיה אקבל זאת בשמחה.. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  15. Started by Yossi Cochen,

ערב טוב, יש לי מחשב נייח שאני לא מצליח להגיע לביוס. תסתכלו בתמונה המצורפת - זה מה שאני מקבל.. מדובר בלוח אינטל דגם D945GCNL. ניסיתי איפוס לוח אם והחלפת ספק כח. במידה ומוציאים את הזיכרון אז יש צפצופיםפ. מה עוד אפשר לעשות (אם בכלל ) ?

16. Started by ElemenTal,

פרקתי את המחשב לניקוי, ניקיתי חברתי, ועכשיו הוא לא עולה. לפעמיים הוא לא מגיע אפילו למסך הראשוני, פשוט אין שום תמונה. לפעמים עולה אבל לא מגיעה לטעינה של וינדוס אלה כותב, שה BOOT נכשל וצריך להכניס דיסק מערכת... זה כבר קרה לי פעם אז עשיתי חיפוש בפורום, ומצאתי אשכול שכתבתי בוא שקרה אותו הדבר גם אחרי שפרקתי תמחשב... אבל כנראה פעם שעברה עשיתי פירמוט ורק אחרי זה שאלתי מה בעצם היתה הבעיה... קיצר הפעם אני לא רוצה סתם לפרמט אם אפשר לסדר את זה... מה יכול להיות שכבר עשיתי שזה לא עולה... הדבר היחידי שיכול להיות זה שמשהו לא מחובר טוב ?.. לפי השלב שזה מגיעה עליו אפשר לדעת אולי מה בערך לא מחובר טוב ?.. בבקשה תעזרו

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by Kolshamen,

:s05: יש רק מסך שחור

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by .AloN,

אני לא מצליח להדפיס בWord את הסמל ¤, כלומר במדפסת או שלא יוצא כלום או שיוצא סימן שאלה. למישהו יש מושג איך אפשר לפתור את הבעיה ? תודה

• 2 תגובות
    • 909 צפיות
  19. יש לי מחשב עם windows95 ובו תוכנה מבוססת דוס (שלא משתמשת בהגדרות ההדפסה של WINDOWS) :-\ בתוכנה הזאת (תוכנת מאגר נתונים) ישנה אפשרות להדפיס את כל מני פרטים, חלקם באנגלית וחלקם בעברית . הבעיה היא שאנגלית זה מדפיס ואילו כל האותיות בעברית פשוט לא מודפסות כלל. המדפסת היא EPSON STYLUS C42SX . אני אודה לכם מאוד על כל עזרה שהיא

• 8 תגובות
    • 47.6k צפיות
  20. סוף סוף יש לאינטל תחרות יצרן מעבדים שמשנה את השוק ( בתקווה ) כל העולם כותב על מחירים של מעבדים וסוגים לוחות אם דווקא כאן מצפה לראות , קשר ליבואן או חנות ותשאול מתי יגיע לישראל המעבד ? מחירי מעבדים AMD ? לוחות איזה יגיעו לישראל AM4 ? http://www.guru3d.com/news-story/amd-ryzen-boxart-and-capsaicin-event-at-gdc-2017.html http://www.guru3d.com/news-story/eu-prices-listed-amd-ryzen-7-1800x-to-cost-628-eur.html https://www.pcper.com/reviews/Processors/Dissecting-AMD-Zen-Architecture-Interview-David-Kanter

• 0 תגובות
    • 922 צפיות
  21. Started by פתח הדביר,

קניתי מחשב נייד לא מזמן וגיליתי שאין לי בתפריט הכיבוי Hibernate, אך ורק Sleep. יש לי ווינדוס 7 באנגלית. קראתי שיכול להיות שמצב השינה ההיברידית מופעל אבל כשנכנסתי להגדרות החשמל המתקדמות לא מופיע מתחת הסליפ "allow hybrid sleep" גם כן. מה עושים? איך פותרים את זה?

22. שלום התקנתי כונן קשיח עם חומרים שונים,באמצעות התקן מיוחד שהופך כל כונן לכונן חיצוני. הכונן מתחבר באמצעות USB מזוהה ע"י המחשב אבל במחשב שלי לא מופיע אות כונן,לכן גם אין אפשרות לבצע פעולות. הפעלתי מאפיינים>חמרה> מנהל התקנים> בקר אפיק טורי אוניברסלי מקש ימני על usb mass storage device >מאפיינים מתקבל מסך שבין היתר מציין כי ההתקן פועל כראוי,בלשונית כללי מופיעים פרטים על ההתקן סוג התקן: בקרי אפיק אוניברסלי יצרן: compatible usb storage device מיקום:(usb to ata/atapi bridge) מיקום 0 עוד אציין כי במסך מנהל ההתקנים>כונני דיסקים מצויין הכונן המדובר כ: usb device זהו עד כאן אני מקווה שההסבר מובן,הענין הוא שאין אות לכונן ואני לא יודע איך לגשת ולהפעיל אותו…

• 1 תגובה
    • 887 צפיות
  23. ניסיתי לשמוע היום שיר בווינאמפ והופיע לי הודעת שגיאה. בדקתי בהתקני השמע וראיתי שהתקן השמע משום מה נעלם. הורדתי את הדריוור של כרטיס הקול והתקנתי אותו והסאונד חזר, אך בכול זאת עדיין לא מופיע לי התקן שמע מה עושים? מערכת הפעלה: ווינדוס אפספי פרו+SP2 כרטיס מסך:soundmax ac97

• 0 תגובות
    • 848 צפיות
  24. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

שלום, יש לי הגה ,אכשיו אני רוצה לחבר אותו למחשב הבעיה היא שאין לי במחשב שום חיבור להגה, גם ברכטיס קול שלי שהוא לא און בורד, מה עושים.? תודה THANKS

• 4 תגובות
    • 556 צפיות
  25. Started by yukon,

המחשב לא נדלק הספק נבדק הסימן שאולי מישהו נתקל בו בחזית המארז ישנם לדים לביקורת האדום והירוק הירוק דלוק קבוע לפי בדיקתי הארד דיסק זכרונות מערכת קירור מיים הכל עובד הלוח והמעבד לא נבדקו כי בשביל זה צריך מעבד נוסף ואין לי יש למישהו רעיון או פתרון תודה

• 6 תגובות
    • 689 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.