תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,283 דיונים בפורום זה
-
ב"ה שלום לכם מזה כשבועיים, מידי פעם באמצע העבודה המחשב מכבה את עצמו פתאום. כשאני מדליק הוא מודיע לי שהHD לא מזוהה בביוס. לאחר כרבע שעה אני מדליק חזרה והכל חוזר לקדמותו כאילו לא קרה כלום. בדרך כלל מה שנעלם זה רק הHD, ולא ה צורב DVD. אבל כמדומני שהיום פעם אחת נעלם גם הDVD. (הDVD מחובר על כבל נפרד). לוח: albatron Px 865 Pe pro מערכת הפעלה: XP דיסק קשיח:Maxtor 6Y080L0 מעבד: Northwood 2.4 לעזרתכם אשמח תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 517 צפיות
-
-
תמיד היה בסדר ועכשיו אין זיהוי! כשאני מכניס זיכרון USB ליציאת USB יש איזה אייקון קטן בשורת המשימות USB ROOT ואני מקבל הודעה כמצ"ב יש לי XP ולוח אם Epox EP-8RDA3(I)/8RDAE(I) (5 PCI, 1 AGP, 3 DDR DIMM, Audio) כנראה שזה הלוח http://www.epox.com/USA/product.asp?ID=EP-8RDA3I עריכה כאשר אני מכניס את זיכרון USB ישירות ליציאה אז עובד, אבל כאשר אני מחבר דרך כבל מאריך אז יש לי בעייה כנ"ל. העניין: אם הכבל היה דפוק לגמרי - אז למה יש זיהוי של XP בשורת המשימות שאני מנסה להכניס רכיב USB וגם המנורה של זיכרון ה-USB כן דולקת דרך הכבל המאריך? הבעייה זהה בכל יציאות ה-USB של הלוח [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
MOTU Ultra Lite זה הכרטיס קול שלי והוא מחובר למחשב ב FIREWIRE אם אני מכניס לCDROM דיסק DATA, ומתחיל לעיין בתוכו, או בקיצור, בכל פעם שהCDROM בפעולה - אז יש פיקים נוראיים בכרטיס קול אין לי מושג למה זה יש לכם רעיון?
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום לכולם,ושבת שלום!. יש לאחיותיי מחשב פנטיום 4 1.4 זכרון 256SDRAM ומותקן עליו XP (יש לציין שהמחשב לאחר פירמוט מלא ע"י שימוש במחיצות NTFS) ומערכת ההפעלה הינה חדשה לאחר פורמט כללי לHD המחשב עושה ריסטרטים קבועים לאחר שהוא מעלה את XP וממתין מס' שניות ונופל וכך חוזר חלילה.. ניסיתי להחליף סלוטים לזכרוות ואני הוספתי זכרון הורדתי שוב הפעלתי את המחשב עם מקלדת בלבד שום דבר לא עוזר ובמשך ההתקנה של XP הוא לא נקתע לי מבחינת עשיית ריסטים לבד אלא היה כותב תמיד IRQL EQUL OR NOT כמה פעמים אבל לאחר שניקתי את העכבר והשארתי רק את המקלדת הוא לקח את ההתקנה יש לציין שהXP הינו SP1 ויש כ.מסך 32מגה. ניסתי מלא וריאציות כולל החלפת כרטיס מסך,הארדיסק,סידירום,זכרונות וכמעט הכול..פשוט מסרב לעלות. ה…
-
- 9 תגובות
- 691 צפיות
-
-
החלה להופיע אצלי בעיה מוזרה בחודשים האחרונים. בכל מיני יישומים שונים ובסיטואציות דומות ואחרות (בעיקר שאני גולל דפים) המחשב נעצר לשנייה ומה שקורה זה שהמסך נכבה. ניסיתי היום למחוק את הדרייברים של הלוח אם ולהתקין דרייברים אחרים לכרטיס מסך אבל זה לא עזר. מה ניתן לעשות? הבאתי לכאן מסך אחר (LCD) והבעיה חזרה על עצמה ככה שהמסך תקין. כרטיס מסך: GF4 MX440 , את המפרט ניתן לראות בצד. צרפתי דוגמא בשביל שתבינו על מה מדובר: http://www.mediafire.com/?5xz99yyd0qq תודה.
-
- 4 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אני קניתי מחשב חדש, ומנסה פעם ראשונה להתקין windows xp, עולה מסך כחול ועושה כל הבדיקות, ברגע שלמעטה רשום Windows is start up, המסך מתכבה, נדלק אחרי שניה, מתקבל מסך כחול, ורשום "Error ..." ולמעטה רשום כתובות כמו 0x00000001(בפירוט של שגיא), ולא רשום למה הוא עף,וגם ה windows מ-DVD, ויש לי עוד גרסה של windows ב CD רגיל, אחרי ששמתי CD רגיל עם Windows XP הוא עלה בסדר, מה זה יכול להיות, בעית חומרה או תוכנה? וWindows(זה שלא עלה) הוא בדוק, כבר התקנו אותו במחשב אחר Intel, ואצלי זה AMD 64 dual core 4600, תעזרו לי בבקשה, כי אם משהו לא תקין, אני יחזור אותו לתיקון, תודה
-
- 3 תגובות
- 570 צפיות
-
-
אהלן, אני מנסה להקליט דרך כרטיס הקול שלי - M-Audio FW 410 שמחובר דרך FW PCI ללוח האם - Gigabyte p965-s3. כשאני מנסה להקליט מתקבל רעש בהקלטה שלא מאפשר הקלטה נורמלית. דוגמא: http://www.geocities.com/o_mendels/try.wav http://www.geocities.com/o_mendels/try.mp3 כשמקשיבים למיקרופון (מוניטורינג) בלי הקלטה, הכל נשמע טוב. כשמקליטים מכרטיס הקול הON BOARD גם כן נשמע טוב. ניסיתי לשנות כל מיני דברים, כולל בביוס - HPET וגם PCI latencey timer אבל כלום לא עזר. אשמח לרעיונות ותודה, עמרי.
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אני מנסה להפעיל פה איזה מחשב ישן שקיבלתי פעם ממישהו ... המחשב נדלק (המנורה נדלקת, המאווררים פועלים) בהתחלה זה עשה צפצופים מתמשכים עם הפסקה כזאת (ביייייפ <הפסקה> בייייייפ), אז הוצאתי את הכרטיסי זיכרון, עשיתי פוווו והחזרתי. הצפצופים הארוכים פסקו, אבל עכשיו אין שום צפצוף. אני לא בטוח מה החומרה שם, אני יכול לבדוק את זה מהתבוננות פיזית על החלקים? את המחשב קיבלתי עם ספק לא פועל ובלי כרטיס מסך שמתי ספק שהיה לי, וכרטיס מסך ישן אני לא בטוח שהכרטיס מסך פועל, אבל גם אם לא, זה היה אמור לעשות צפצוף כלשהו, לא ? (אני חושב שארוך ואז שנייים/שלושה קצרים אם אני זוכר נכון) מה אני יכול לעשות ? **עריכה** אני די בטוח שזה הלוח אם הזה http://www.motherboard.cz/mb/matsonic/MS7117C.htm אני לא…
-
- 17 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
אני מנסה להפעיל את המשחק קונקר שהורדתי, פתחתי עם דיימון טולס אומר לי אתזה, פתחת עם אלכוהול אומר לי אתזה אולי אני לא עושה כמו שצריך.. מישהו יכול להסביר לי למה אני מקבל את ההודעה הזאת?
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
קניתי לפני כמה חודשים זכרון RAM מחנות מחשבים ליד הבית והוא אמר לי שזה של Kingstone. לא יודע למה, אולי כי אני עובד איתם כבר שנים, אפילו לא טרחתי לבדוק אותם ופשוט שמתי אותם בתוך המחשב. היום בדיוק חשבתי על זה והסתכלתי בפנים. המדבקה על הזכרונות אומרת Take MS. האם זו חטיבה כלשהי של Kingstone (אני יכול לקוות לא?...) או שעבדו עלי?
-
- 4 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום לכולם. במחשב שלי יש HD אחד המחולק ל-2 מחיצות: C ו-D. ביום חמישי, בעת ניסיון להעלות את המחשב, קבלתי הודעה שוהא לא מוצא איזה שהוא קובץ מתוך ספריית c:\windows\system\system32. ניסיתי לעשות Reapir בעזרת דיסק התקנה של WinXp אבל הוא נתן לי הודעה שהוא בכלל לא מזהה את מחיצה C. בעזרת תוכנת ERD ו- Acronis Magic Partition הצלחתי לבנות מחדש את מחיצה C (לאחר מאמצים רבים, שכן בכל פעם שניסתי לבנות את המחיצה הוא היה תוקע לי את המחשב) ולהריץ עליה את הקובץ גיבוי שהיה לי בכונן D. לאחר שהתקנתי את כל מה שצריך (שכן הקובץ גיבוי הכיל לי רק את Win), ולאחר מס' שעות הפעלתי את המחשב מחדש ושוב הוא לא לא אתחל לי את Win ושוב נתן לי את ההודעה שהוא לא איתר קובץ בספרייה System32. ניסתי לאתחל אותו במצ…
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
זאת התמונה... למה לעזאל הכונן מופיע לי ככה? האם זה מפריעה לCACHE שלו ולכן אני מקבל הודעת כזאת: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=261425.0 עדיין לא מצאתי פיתרון אחרי שורה של פעולות... תודה!
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
אני יסביר לך יש משהו בערוץ 2 חיילים מורעלים אני מנסה להקליט את זה מהרשת בעזרת התוכנה Camtasia Studio 4 התוכנה לא משנה כלום האמתי ...היא מקליטה באמת אבל אז שמגיעים לוידאו עצמו זה לא מקליט ...זה מראה תמונה שחורה ומשמיעה את הקול. זה כמו שלוחצים פרינט סקרימ ..ורוצים לשמור תמונה של וידיאו וזה מראה תמונה שחורה , אך פותרים את זה ..זה חשוב לי נורא תודה .
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
למרות שיש לי 10 גיגה פנויים במחשב
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
Windows - Delayed Write Failure מופיע לי שאני מעביר קבצים מPARTITIO אחד לשני ולא נותן לי להעביר את הקובץ. האם הכונן הקשיח שלי נפטר? הוא רק בן חודשיים (!!) עידכנתי DRIVER לSATA יש לי SEAGATE 320 SATAII מחובר ללוח אם GIGABYTE GA-965-S3 REV 1.0 זה סיוט...יש לי אחריות שלוש שנים, אבל חבל לי על כל המידע שאספתי, יש לי שמה עבודות גמר וקבצים חשובים מה אתם חשובים שאני יכול לעשות?? תודה רבה לכם!!!
-
- 4 תגובות
- 649 צפיות
-
-
היי חברה, אולי מישהו מכיר את הבעיה ויכול לעזור לי- בזמן עבודה שגרתית על המחשב, פתאום נכבה המחשב וסירב להידלק בחזרה. (לא מחובר לו UPS) פתחתי את המחשב אך לא היה שום ריח שרוף- כשניסיתי להדליק אותו שוב, ראיתי שהספק כוח בכלל לא עובד אך למרות זאת יש מנורה שנדלקת על הלוח. מה זה יכול להיות?!?!
-
- 10 תגובות
- 881 צפיות
-
-
אני מאמין שהבעיה או בזכרונות או בלוח. אני רוצה לדעת אם אפשרי לפתור את הבעיה ואיך. ככה המחשב הוא חדש יש לו בקושי חודשיים שלושה. ככה כאשר המחשב אז תמקום שבו הוא אומר איזה מעבד גודל זכרון והכל.. אז בקיצר הוא מגיע למסך הזה כובת את המעבד ונתקע זהו. עכשיו אחרי שאני ריסטארט זה עולה נורמאלי אם אני עושה הפעלה זה עולה כמו שצריך. מכיבוי מחש זה פשוט לא עולה נתקע. מעבד e6300 זכרון Transcend 1gb 667mhz cl5. לוח p5n-e sli. כרטיס 7600 gs palit. מערכת הפעלה לא חושב שנחוץ אבל windows xp sp2. לא עשיתי עדכון ביוס החלטתי מה שעובד למה לגעת בו אז והבעיה הופיעה לפני שבועיים בערך +-
-
- 5 תגובות
- 519 צפיות
-
-
שלום לכם חבריי הפורום. יש לי בעייה מאוד מוזרה במקלדת במחשב אף פעם לא נתקלתי בבעייה כזאת. * יש לי win-xp בעברית פנטיום 3. הבעייה היא כזאת: שאני מפעיל את המחשב והוא מגיע לי לשלוחן העבודה אני מתחיל ללחוץ על כל מקש במקלדת ולא עובד לי המקלדת בכלל , היא עובדת לי רק עם אני לוחץ על המקש לחיצה ארוכה אז היא מפעילה לי את אחד הכפתורים במקלדת. 1.אז ככה ניסיתי לעלות במצב בטוח ובמצב בטוח המקלדת עובדת מצויין בלי בעיות . 2. החלפתי מקלדת למקלדת חדשה ועדיין אותה בעייה . 3. שיחזרתי את המחשב שלי לחודשיים אחורה ועדיין הבעייה נמשכת. תוכלו להגיד לי מה אני יעשה ? מה הבעייה במקלדת? אולי צריך להתקין windows חדש . *** המקלדת מחוברת ל- ps2*** תודה לכם!!!
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
נכון כשהמחשב עולה יש מסך כזה שרשום שם כמה זיכרון יש לי לוח אם מעבד וכ'ו.. מישהו יכול לעזור לי אולי איך אני מקפיא את המסך הזה?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
מ אתמול בערב יש לי בעיה אני מקבל את ההודע הזו והוא לא מסנכרן בין ה Outlook לGMAIL אוה מתחיל ופתאום יש לי את ההודע הזו מה זה יכול להיות Task 'pop.gmail.com - Sending' reported error (0x800CCC7D) : 'Your outgoing (SMTP) server does not support SSL-secured connections. If SSL-secured connections have worked in the past, contact your server administrator or Internet service provider (ISP).'
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
כותרת לא ידעתי איפה לבקש אז עם זה לא קשור לפה אפשר בבקשה להעביר לפורום שמתאים..?
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
היי חברה. לפני שבועיים בערך התחילה לי הבעיה המוזרה הזו. יש לי מחשב חזק, עם קירור מים, כל הרכיבים לא עוברים את ה 40-45 מעלות. - לאחר שאני מדליק אותו הוא עובד בערך שעתיים ואז הוא קופא, אי אפשר להזיז את העכבר או לעשות כל פעולה שהיא על המקלדת. אני כל פעם נאלץ לעשות Reset למחשב על מנת ל"דלג" על הבעיה. והיא חוזרת שוב כעבור שעתיים פחות או יותר. המחשב לא נמצא תחת עומס של משחקי מחשב או עיבוד גרפי גבוה, צריכת המשאבים נמוכה מאוד ואני לא מצליח להבין מה גורם לכך. אם מישהו נתקל פעם בבעיה או חושב שהוא יודע ממה היא נובאת\יש לו פתרון . אני יותר מאשמח לשמוע על כך. - תודה רבה לכל מי שיכול לעזור
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, משהו ממש מוזר קרה לHD שלי. יש לי 2 מחיצות בכונן, אחת עובדת בלי שום בעיה והשניה כשאני מנסה לגשת אליה אני מקבל This disk structure is corrupted and unreadable. אני מניח שזה קרה אחרי שהייתה לנו כאן הפסקת חשמל לפני כמה ימים. העניין הוא שהייתי בטוח שאם כבר אז 2 המחיצות לא יעבדו אבל אחת עובדת מצויין. ניסיתי לבדוק את המחיצה עם DISKEEPER אבל כשאני מעלה את התוכנה, היא בכלל לא מזהה את הכונן (בניגוד לחלונות). היה לי הרבה מידע חשוב על הכונן, יש למישהו מושג מה אפשר לעשות?!? תודה רבה על העזרה מראש,
-
- 3 תגובות
- 549 צפיות
-
-
הכוונה שאני מדליק אותו, אז בין המסך שהוא טוען את ה XP(עם הלוגו של הXP) ועד מסך ה"ברוך הבא" עוברים כ15 שניות, שאני חושב שזה די הרבה למחשב יחסית חדש(שמפרטו למטה). המחשב פורמט לאחרונה ודרייברים של הכרטיס מסך עודכנו. מה לדעתכם הבעיה?? מפרט: E6300 945p-s3 His x1950pro. 2 ג'יגה זיכרון.spectek. compucase משהו עם ספק כוח 400 של hec/ WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS תודה לעוזרים. הארד דיסק:
-
- 10 תגובות
- 744 צפיות
-
-
בוקר טוב ל HWZONE ולגולשי פורום תמיכה בפרט לפני כמה ימים נתקלתי בבעיה לא קלה במחשב המחשב סירב לעלות, הנורה של ה HDD לא הגיבה, לא היו ציפצופים, והמסך נשאר במצב STANDBY מה שכן המאווררים עבדו ואפשר היה לשמוע את ההארדיסק מופעל. כצפוי מיד התחלתי בתהליך מציאה ובידוד הבעיה ניתקתי הכל מהמארז חוץ מהחשמל כמובן... - המחשב עדיין לא עלה איפסתי ביוס - המחשב עלה אך זה היה חד פעמי, לאחר הריסט הוא שוב מת נתקתי סטיק אחד של הזכרונות מתוך ה 2 שיש לי וגם את ה DVDROM (זה בארך כל מה שאפשר לנתק כבר) המחשב עלה בצורה ממש יפה וללא שום בעיות! חשבתי הבעיה אולי ב DVDROM אז השארתי אותו מתונק והחזרתי את הזכרון שהסרתי מקודם המחשב עלה אך היה לי מסך כחול המראה על בעיית חומרה - מהסוג הנפוץ כאשר יש בעיה בזכר…
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-