עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. כבר די הרבה זמן שפשוט לא שומעים במחשב. יש לי כרטיס קול REALTECK AC97 על הלוח אם AI7. ניסיתי לבדוק חיבורים - לא עזר. אני מנסה להתקין דרייבר - זה מתקין את הדרייבר משום מה פשוט מהר מדי (ההורדה שלו לוקחת 30 מגה) כותב לי שזה בסדר אבל מנגד במדיה פלייר זה אומר שאין כרטיס קול. הרמקולים נראה לי עובדים כי אם אני מגביר הרבה שומעים את הזמזום הזה של הווליום גבוה אבל פשוט אין סאונד. אגב המצב ככה מאז שפירמטתי. מה דעתכם?

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  2. בימים האחרונים המחשב שלי החליט להשתגע. כשאני נכנס למשחק מסויים כדוגמת CS:SOURCE הוא פשוט מכבה את המסך ועושה לעצמו ריסט לאחר כ10 שניות בערך. עכשיו הוא כבר עושה את זה גם אם אני מפעיל media player או bsplayer או כל דבר אחר... הטמפ של ה CPU היא 44 של ה DIODE 51 GPU 51 אם זה חשוב הכרטיס מסך הוא radeon x850 והפרטים על המעבד: amd 64 3200+ 2 ghz 1hb ram

• 4 תגובות
    • 604 צפיות
  3. שלשלום רכשתי את המחשב והכל עבד מעולה.. השתמשתי במצלמה בתוכנת מסנג'ר לייב.. והכל הלך חלק.. למחרת ניסתי שוב לפתוח לחבר את המצלמה והוא לא אפשר לי.. הייתה הודעה שרשמה שהמצלמה בשימוש ברגע זה... אבל אין סיכוי כאילו... סגרתי פתחתי את המחשב שוב .. ושוב לה הצלחתי. ניסתי להוריד אולי דרייבר מהאתר של HP אבל שוב לא קרה דבר. אני ישמח מאוד אם תוכלו לעזור לי.. זאת בעיה ממש ממש מעצבנת.

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  4. אז ככה, לפני כמה זמן החלה תופעה מוזרה במחשב, שלפני שהוא מעלה את הווינדוס (עוד לפני מסך הטעינה של הווינדוס) הוא מראה מסך שחור וכאילו הוא טוען משהו, רק שזה לוקח לו רבע שעה (!!!). הבעיה ממשיכה גם אחרי פירמוט והתקנה מחדש של הווינדוס ככה שלדעתי זו בעיית חומרה, תקנו אותי אם אני טועה. המחשב אצלי כבר 6 שנים ועוד לא נתקלתי בדבר כזה מוזר, אף פעם לא היו לו בעיות טעינה ועלייה ובטח שלא לקח לו כמעט 20 דקות לעלות... צירפתי תמונה של המסך טעינה הזה (ציירתי בצייר, יצא בול חח). כל השערה תתקבל בברכה. תודה לעוזרים ולכל מי שינסה לעזור. פנטיום 3 1000 (שבדרך כלל טס מהר וחזק, ונותן ביצועים הרבה יותר טובים ממה שנראה לפי הנתונים שלו) ווינדוס אקס פי פרו [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 995 צפיות
  5. Started by AvieL93,

דוד שלי ביקש שאני יבוא לסדר לו תמחשב היה לא בעיות כאלה לפעמיים אבל עכשיו תמיד נגיד פעם הוא היה נכנס למשחק לא תמיד לפעמיים או אחרי כמה זמן שהמחשב דולק המחשב היה נופל הוא היה רואה מסך כחול אם הרבהמילים באנגלית והיה צריך להדליק מחדש ועכשיו כל פעם שהוא מפעיל שתי תוכנות או סתם המחשב נופל וזה קורא וזה מחשב ישן של כמה שנים והוא אף פעם לא פתח אותו ניקה וזה והמחשב עבר מלא פירמוטים קיצר אני ילך אליו מה אתם ממליצים לי לעשות חוץ מלנקות לו תמחשב

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  6. Started by sheri,

יש ל כרטיס מסךNVIDIA GeForce FX 5200 והדרייבר שלו מותקן זה עבד טוב עד לפני כמה ימים עד שהתחילו להופיע לי מסכים שחורים כשאני מפעיל את המחשב(כל פעם) בחלון שרשום windows xp והדבר הכחול הזה שזז מופיע לי מסך שחור לשנייה והמסך חוזר ושהווינדוס כבר טעון(כשמופיע לי שולחן עבודה)אז גם מופיע לי מסך שחור לשנייה וכשאני מפעיל את המשחק מייפל סטוריי אז מופיע לי מסך שחור עם הודעה כחולה כזאתי שרשום בה OUT OF RANGE 165.5khz /239hz כשמחקתי את הדרייבר של המסך זה עזר לא מופיעים לי מסכים שחורים אבל כשאני רוצה להפעיל משחקים אז אני לא יכול בגלל שלא מותקן הדרייבר של התוכנה מה יכולה להיות הבעיה תודה מראש לכול העוזרים

• 8 תגובות
    • 829 צפיות
  7. שלום! יש לי READON 1950PRO ומפרט ככתוב במפרט ;D כל פעם שאני משחק ומגיע לסצינה מורכבת (עם הרבה עשן, אש, פיצוצים, בועות במים) אז יש מסך כחול, ואז המחשב אומר שהוא מנקה את הRAM ואז הוא נדלק מחדש.... הדבר הזה קרה לי בכמה משחקים: ספלינטר סל דאבל איג'נט, רינבו סיקס ואפילו ב C&C3 כאשר היו פיצוצים...... אני משתגע כי ניסתי מיליון פעמים להתקין ולמחוק את הדרייברים של ATI (7.4( והמחשב חדש (קניתי לפני שלושה חודשים).... הספק מספיק חזק (420W של EZCOOLER או משהו בסגנון) על הקופסא של הכרטיס כתוב שצריך 350W.... אז מה אני יכול לעשות?? צרפתי תמונה של המסך הכחול שאני מקבל תודה מראש אלון ;D [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 551 צפיות
  8. שלום לכם , יש לי תקלה מאד רצינית בכמחשב השני שלי , כאשר אני מפעיל אותו הוא עולה וכאחרי דקה הוא נתקע (כלומר הכול קופא חוץ מהעכבר) זהו לא מגיב יותר !!!! מה אני עושה אני חייב גיבוי של כמה דברים שם עם במקרה אני מפרמט ?????????????????????? ואם בכלל יש פתרון לבעיה לתקלה הזאת בלי פרמוט !!!!! אני חייב קבצים משם !

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  9. Started by WhiteTigerK,

שלום לכולם, ביצעתי עדכון Bios ללוח Asus P5B - הגרסה שהגיעה עם דיסק ההתקנה של המחשב היתה 0806, ואני התקנתי את גרסה 1202 (בעזרת תוכנת AsusUpdate) - ההתקנה עברה בהצלחה לדבריי התוכנה, אבל כאשר בוצע Restart למחשב, אחרי הופעת לוגו הלוח, הופיעה הודעה שה-Overclocking נכשל (באנגלית כמובן...) וניתנו לי 2 אפשרויות - ללחוץ F1 כדי "לשחק" עם ההגדרות, או ללחוץ F2 כדי לעבוד עם הגדרות Default - לחצתי F2 והמחשב עלה בצורה תקינה - בבדיקה של גרסת ה-Bios אכן רשום 1202. מישהו נתקל בדבר שכזה, והאם יש סיבה לדאגה ? תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 780 צפיות
  10. המחשב מרסט את עצמו בלי שום סיבה ניראת לעין. מצורף קובץ rar שמכיל את תיקיית ה-minidump של המחשב. היו הרבה ריסוטים ביום האחרון, בבקשה מי שמבין שיקרא את קבצי הdmp ויכתוב מה דעתו! אני כבר אובד עצות! קישור לתיקיית ה-minidump: http://www.f2h.co.il/217624 תודה רבה אסף!

• 7 תגובות
    • 577 צפיות
  11. Started by rafool,

BIOS מזהה את ה HD אבל אין לי גישה אליו דרך ה Win או דרך DOS (אני לא מקבל את הנתיב של ה HD), בפרוט החומרה ובמנהל ההתקנים במחשב ניתן לראות את HD כיצד ניתן לגשת אליו ? או לגבות חומר ? תודה לכל העונים

• 7 תגובות
    • 558 צפיות
  12. Started by ofirn2,

אוקיי מה שקרה זה ככה נתקתי את הקירור של המעבד ניקיתי אותו המשחה הטרמית הישנה שנדבקה ואחרכך החזרתי ומה גיליתי שהטמפרטורה עלתה ב-30 במעלות. טמפ' מעבד הייתה 47 בלי מאמץ ובאמץ הייתה 64 במקסימום ועכשיו אחרי שניקיתי והוצאתי את הקירור והחזרתי אותו ובדקתי שיש מגע בינו לבין המעבד ושהכל תקין טמפ' המעבד בלי מאמץ 68 ובמאמץ עוד לא בדקתי כי אני מפחד שהוא יישרף!!! מה לעשות שמישהו יעזור לי!!!!!! בבקשה תגיבו. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 507 צפיות
  13. אחד מין הפרתישנים שלי לא מגיב ולא פועל כמוה שצריך (ראו: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=261425.0) ניסיתי לפרמט אותו וזה מה שזה נותן לי: :s05: אני כבר מיואש ולא יודע מה לעשות... תודה לכל המגיבים !!

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. מחקתי הכל מהאייפוד אני לא מסתדר עם הכשיר המרגיז הזה ...והתוכנה המרגיזה קובעת לי מה לשמוע אז ככה ניסיתי למחוק את כל מה שיש על האייפוד ולעשות רסטור .... האייפוד אחריי שהכל מחוק ...אומר לי שמשהו תופס 76 מגה ! אני לא מבין את זה אין עליו כלום הוא פשוט לא מודע למה שיש עליו ולא מראה לי ... אני עדיין חדש בעסק תעזרו לי הפעם ? מה לעשות ....אך זה שהדבר המפגר הזה לא מודע לכזה דבר זה סתם תפוס לי 76 מגה הגיוני ?

• 5 תגובות
    • 593 צפיות
  15. Started by barlevi321,

-------------------------------------------------------------------------------- שלום לכם חבריי הפורום. יש לי בעייה מאוד מוזרה במקלדת במחשב אף פעם לא נתקלתי בבעייה כזאת. * יש לי win-xp בעברית פנטיום 3. הבעייה היא כזאת: שאני מפעיל את המחשב והוא מגיע לי לשלוחן העבודה אני מתחיל ללחוץ על כל מקש במקלדת ולא עובד לי המקלדת בכלל , היא עובדת לי רק עם אני לוחץ על המקש לחיצה ארוכה אז היא מפעילה לי את אחד הכפתורים במקלדת. 1.אז ככה ניסיתי לעלות במצב בטוח ובמצב בטוח המקלדת עובדת מצויין בלי בעיות . 2. החלפתי מקלדת למקלדת חדשה ועדיין אותה בעייה . 3. שיחזרתי את המחשב שלי לחודשיים אחורה ועדיין הבעייה נמשכת. תוכלו להגיד לי מה אני יעשה ? מה הבעייה במקלדת? אולי צריך להתקין windows חדש . …

• 10 תגובות
    • 718 צפיות
  16. Started by joker8834,

שלום, קניתי HD חדש עם חיבור SATA. התקנתי עליו ווינדוס ואז שאני מתקין את הדרייברים של הלוח אם הוא עושה לי ריסט... אמרו לי שאני צריך להתקין דרייברים לSATA.. יש לי לוח GIGABYTE GA-K8NS NVidia nforce3 250/ATX K8 Socket 754/ AGP 8x מישהו יכול להביא לי דרייבר SATA ללוח הזה? הורדתי אתמול איזה דרייבר אבל שהרצתי אותו היתה לי רק אפשרות להתקין דרייבר לIDE

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  17. Started by מאור247,

יש לי שתי מערכות הפעלה על המחשב(XP/VISTA) ורציתי לדעת איך למחוק את הויסטה?? והאם זה יפגע במחשב??

• 3 תגובות
    • 528 צפיות
  18. Started by K0sTa,

שלום ! אז ככה אני בא להפעיל את המחשב ואחרי כמה זמן זה רושם לי הודעה bootmgr is missing ומבקש לאתחל מישהו יכול לעזור לי בזה ?

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  19. שלום לכולם! בשמחה ;D רבה קיבלתי מחשב ישן ( P3 750 או קרוב . . . ) וברצוני להפוך אותו לשרת אינטרנט לינוקס (ע"פ המלצות של רבים וטובים ). הבעיה היא שאין לו כונן אופטי (הבעיה נפתרה . . . קניתי לו צורב DVD) אך לאחר החיבור וההפעלה התברר כי הביוס נעול ע"י ססמא של תומך המחשבים של המשרד. :s05: מה עושים כדי ל"פרוץ" את הביוס כדי להגדיר את הכונן האופטי לאיתחול המערכת? תודה מראש אבואפיק

• 9 תגובות
    • 966 צפיות
  20. Started by ron533,

הי, יש לי מחשב עם הלוח הזה, ונראה לי שהלוח התקלקל. באמצע העבודה המחשב קפא והתמונה נשארה, לאחר ריסט, המחשב לא עלה יותר, כלומר אין צפצוף, ואין תמונה, יש חשמל והמאווררים עובדים.... האם מישהו נתקל בזה ויודע במה מדובר? איפה מתקנים כזה דבר בארץ?? אני לא רוצה לשדרג עדיין ומאד מעוניין להשאיר את המחשב הזה, עם הלוח הזה. האם מישהו פה מכיר מישהו שרוצה למכור כזה לוח?? פירסמתי מודעה גם בלוחות על זה. תודה רון

• 4 תגובות
    • 606 צפיות
  21. יש לי כרטיס edimax 7317ug G USB2.0 הבעיה היא לא רשת תקשיבו: הוא עובד יופי טופי אבל שאני מחבר לא משנה מה ליואס בי יש ניתוק רשת והכרטיס עם אני עושה סריקת רשתות הוא לא מוצא רשתות ולפעמים מסך כחול יש לי חשד שזה הכרטיס USB 2.0 של ALI (חברה זבל אני לא מוצא דריברים פליז עזרה) יש בעיות וניסיתי את כל הפורטים פורטים מרוחקים יש פתרון מעצבן קודם לחבר את ההתקן ואז את הכרטיס אני חייב עזרה יש לי מחשב פנטיום 4 סלרון ישן שאין בו USB2.0 יש את 1.1 שבעברת קבצים הוא איטי בטירוף לכל מישה יש לו בעיה דומה כתבו כאן דיי כבר אני כותב דברים ורק אחד עונה

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  22. Started by koler,

למחשב שלי יש בעיה שנמשכת די הרבה זמן. האיקונים שעל שולחן העבודה מתארבבים כלומר במקום האיקון של המחשב שלי מופיע איקון האימיול(והם מקשרים לאותו מיקום במחשב) תראו: תודה רבה=]

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  23. שלום..אז ככה לפני כמה זמן התחילה לי בעיה מוזרה במחשב, לפני עליית הווינדוס(עוד לפני מסך הטעינה) יש מעין מסך שחור שמראה כאילו הוא טוען משהו...אבל לוקח לו משהו כמו רבע שעה (!!!) לטעון את זה ורק אז המחשב מתחיל להעלות את הווינדוס..הבעיה הזו ממשיכה גם אחרי פירמוט והתקנה מחדש של הווינדוס ולכן אני משער שזוהי בעיית חומרה כלשהי רק שאין לי מושג מה זה יכול להיות.. צירפתי תמונה של המסך טעינה הזה (ציירתי בצייר..יצא אותו דבר חח). כל השערה תתקבל בברכה, תודה לעוזרים וגם לאלה שמנסים לעזור. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  24. Started by arik620,

למרות שהACPI מופעל או מכובה בBIOS, את כרטיס הDVR שלי שעבד טוב עם לוח קודם (של GIGABYTE, הוחלף כי היה תקול) לא עובד. הוא מזוהה ומותקן אבל עם IRQ מחוץ לטווח, 16-17. ניסיתי שינוי PCI SLOT אבל הוא לא מזוהה ע"י התוכנה. מישהו יודע איך אפשר לעקוף את הDEVICE MANAGER ולתת הקצאת IRQ ידנית?

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  25. Started by oceans68,

יש לגיסתי מחשב נייד LAPTOP של HP בן שלוש שנים. התמונה במסך לפעמים נעלמת ולפעמים חוזרת. בדקו ואמרו שיש למסך תופעה של FLEW AWAY ? מישהו מכיר? אמרו שתיקון יעלה בסביבות 1,000ש"ח+ ושלא כדאי לתקן. אם מישהו מבין בזה או יכול להמליץ על מעבדה אמינה/זולה לתיקון כזה דבר נשמח לשמוע.

• 0 תגובות
    • 565 צפיות

דיונים חדשים בפורומים