עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. יש לי מחשב בן חודשיים. לאחרונה כאשר אני קם בבוקר אני מגלה שהמחשב איתחל את עצמו וכל החלונות נסגרו. למיטב ידיעתי זה קורה כל לילה. הרצתי %systemroot%\minidump למקרה וזו קריסה של המחשב ונוצרו קבצי minidump אבל אין ספריה כזו (אני מבין מזה שווינדוס לא יצר ספריה כי לא נוצרו קבצים כאלו) שוטטתי גם בחלק של performance and maintenance ב- Control Panel ולא ראיתי איזושהיא הגדרה לאיתחול קבוע של המחשב. אשמח לעזרה.......

• 7 תגובות
    • 816 צפיות
  2. Started by |אלירן|,

אני משתמש בתוכנה NOD32 על מחשב שהוא מפוצץ וירוסים \טוראנים יש מצבים שהוא כותב לי שהקובץ נגוע בכמה סוגים של וירוסים ופה ושמה וזה מסוכן ובלתי אפשרי למחוק תקובץ וזה וזה קרה לי כמה פעמים. אני זוכר אבל שקיימת מערכת כולשהי של אנטי וירוס שעובדת דרך DOS יענו שצורבים בבוט סידי ומפעילים איתה תמחשב והיא עושה ניקוי מלא למחשב דרך ה DOS משהו יודע על מה אני מדבר או תוכנה שיכולה לעשות את זה בצורה ממש מקיפה תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  3. שלום, אתמול באמצע היום, המחשב פתאום שבק חיים זה מחשב חזק בין חצי שנה. עם לוח P5B DLX WIFI, עם זיכרונות GSKILL הוא עושה ציפצוף רגיל, מחכה כמה שניות... (הפסקה ארוכה) ואחרי ציפצופים מהירים ציפצופים. ניסיתי להחליף זזיכרונות, זה לא זה. ניסיתי לאפס ביוס ולהציא סוללה > לא עזר. הוצאתי את הככרטיס מסך לגמרי, זה ציפצף אחרת, כנ"ל לגבי הזיכרונות. יש רעיונות ? הנורות עולות והכל, אבל אין כלום על המסך

• 4 תגובות
    • 600 צפיות
  4. לפני כמה ימים מחקתי תיקייה שבתוכה היו קבצי WORD חשובים. מחקתי אותם בטעות(כן,אני יודע שאני דפוק...) עשיתי: מחק, אחרי זה רוקנתי את סל המיחזור. האם יש דרך, בין אם זה באמצעות תוכנה כול שהיא או כול דרך אחרת שבה אני יכול לשחזר את המידע שנמחק לי? איך אני יכול לעשות זאת? אני הודע לכם מאוד על כול עזרה בנושא.

• 2 תגובות
    • 982 צפיות
  5. Started by dorviper,

no hebrew sorry i have a torjan horse on my computer and i cant delete it... nod32 cant delte it and also adaware i tried deleting it on safe mode but it didnt work to what can i try next? or maybe i didnt do it right,how can i delete it? and i dont know if its related but i cant choose a picture as the desktop background only colors thanks in advance

• 11 תגובות
    • 798 צפיות
  6. בבקשה תמליצו לי על תוכנות חינמיות בשביל בדיקת תקינות חלקים טמפרטורות וכו'

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. Started by din707b,

שלום אנשים יש לי מחשב שבכל הפעלה ראשונה רושם לי הודעה כאילו יש כשל בדיסק והוא אינומוצא את הווינדוס ולאחר הפעלה מחודשת הענין מסתדר תמיד נדרשות 2 הפעלות כדי להפעיל להעלות את הווינדוס מהדיסק האם למישהו יש רעיון מה יכול להיות המקור לבעיה תמוהה כזו בעיקר לאור החזרה המדויקת של 2 הפעלות קצופות ריסארטים כדי להצליח להגיע לווינדוס. ? תודה

• 3 תגובות
    • 531 צפיות
  8. Started by joe2010,

שלום, יש לי PRESCOTT P4 3Ghz, על לוח ASUS P4P800SE (זה Socket 478), עם big typhoon של thermaltake. מאז ששמתי את המאוורר - פעם בכמה חדשים המחשב לא עולה. אני מדליק אותו, יש מתח נוריות הכל, המאווררים מסתובבים, אבל אין תגובה - אפילו לא המסך של ה BIOS. זה לא בעיית ספק - החלפתי ל liberty400 וזה עדיין קורה. איך שאני כל פעם פותר את זה זה ע"י הוזזה של המאוור, מהדק אותו, מוציא את כל החומרה האפשרית, נותן לו לנוח כמה שעות, ופתאום הוא חוזר לחיים (לפעמים גם רק אחרי מנוחה של ימים). ממש לא ברור מה הסיבה לכל זה. גם לא נראה לי שזה הזכרונות - ניסיתי להוציא את כל ה DIMMים, להשאר אחד אחד, סלוט סלוט, וזה לא נפתר. גם הרצתי ימים שלמים בדיקות עם memtest32 והם בסדר. לדעתי זה קשור למאוורר. הוא ממש…

• 0 תגובות
    • 489 צפיות
  9. Started by acab,

המחשב לא עולה. המאוורר במארז מסתובב לחצי שניה כשפותחים את המחשב, אבל אחרי רגע זה נפסק ושום דבר לא עולה בכלל. מה זה יכול להיות?? באתי לפרק משהו בלוח אם ואז התחרטתי, החזרתי את הכל וזה מה שקרה. בהתחלה היה ריח של שרוף או משהו כזה לכמה שניות...(בפעם הראשונה שניסיתי להפעיל את המחשב וקרה מה שכתבתי) זה יכול להיות קצר או שמשהו נשרף? הוספה חשובה: נראה לי שיש כבל אחד שבהתחלה לא חיברתי במקום הנכון, ואז שמתי כבל אחר במקום הזה ונראה לי שעכשיו זה נכון. ככה הפעלתי את המחשב בפעם הראשונה כשכבל אחד לא במקום הנכון (לא בטוח, אבל סיכוי טוב שכן). למה זה יכול לגרום? אם משהו נשרף, נראה לי שזה הלוח אם, כי נגעתי בדברים שקשורים לזה. מה אתם אומרים? תודה רבה מראש.

• 4 תגובות
    • 525 צפיות
  10. רציתי לבדוק את המחשב תחת מאמץ ולראות אם הוא לא מתחמם יתר על המידה הפעלתי ATItool ועשיתי את הפונקציה scan for artifacts לאחר מכן הפעלתי TAT ואת המבחן מאמץ שלו כאשר ה ATITOOL פעלה לבד הטמפ' הרקיעו שחקים לסביבות ה80 מעלות לכרטיס (שהוא מקורר היטב לצערי עם זלמן VF900) וסרקולציה טובה.. ממש מוגזם אני יודע אבל החלק המפתיע שכאשר הפעלתי את המאמץ למעבד הטמפ' של הכרטיס צנחה חזרה לטמפ' idle מישהו יודע בוודאות מה הבעיה כאן? אני סבור שזה משהו בספק שלא מתמודד נכון עם המערכת מפרט: E6300 p5b delux x1800xt 512 400W hec תודה לעוזרים! עריכה: כרגע שמתי לב גם שה FPS של atitool צונחים מ700 בערך ל 30 עד לרמת ה 0.8 כאשר אני מפעיל את המעבד

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  11. Started by kola,

כאשר אני גולש באתרי אינטרנט אז המחשב קופא כאשר מופעל קובץ מסויים שהוא בפורמט פלאש SWF.... גם אם אני פותח איזה קובץ פלאש שיש לי על המחשב... אז המחשב לפתע קופא... אשמח לדעת מה הבעיה? הבעיה לפי מיטב ידיעתי היא לא בעית תוכנה מפני שפירמטתי את המחשב והבעיה ממשיכה לחזור... נ.ב בדקתי זכרונות כרטיס מסך סלוטים מעבד חום מעבד מאוררים אם יש צורך המחשב כרגע על חום של 34-35 מעלות... הדברים היחידים שלא בדקתי הם: לוח אם הארד דיסק מפני שבשניהם אני מאמין שהאחוז שמהם נובעת התקלה הוא נמוך מאוד. מצפה לעזרה.... כרגע אני גולש מהמחשב וביטלתי את קבצי הווידאו והפלאש ולכן המחשב לא נתקע. אך בהתחברות לאיסיקיו אז המחשב נתקע מפני שיש שמה פרסומות בפלאש. מצפה לפתרונות.

• 4 תגובות
    • 539 צפיות
  12. Started by dna,

בזמן האחרון המחשב כל הזמן נתקע ועושה ריסט לעצמו כל הזמן עכשיו צילמתי לכם את הזה של ההתחממות וגם ראיתי בביוס שרשום current cpu temp 58 currentcpu fan speed 3443 RPM current system cpu fan speed 0 RPM יכול להיות שמאוורר אחד לא פועל?וובגגלל זה זה ככה?אם לא תגידו לי מה לעשות מה לקנות.... הנה התמונות מאוורסט: http://img-il.com/file.php?file=rybdxnloi2hd.jpg http://img-il.com/up/rybdxnloi2hd.jpg http://img-il.com/up/nbnmzdmnjijw.jpg

• 2 תגובות
    • 505 צפיות
  13. Started by dna,

היה לי 2 כרטיסי זיכרון כל אחד 256 MB DDR1 ועכשיו הוספתי עוד 512 MB ורשום לי במחשב שיש לי רק 768...מישהו יודע מה הבעיה?למה המחשב לא מזהה?על הכרטיס יש מדבקה ורשום עליה 512 ורשום גם באוורסט שהכרטיס השם שלו הוא 512 והכל אבל מראים לי שיש לי רק 768....תודה מראש על העזרה...

• 4 תגובות
    • 598 צפיות
  14. Started by shay454,

לאחר נסיון כושל להתקין לינוקס בגלל בעיה בפארטשן ביצעתי פירמוט לכונן Cהתקנתי מחדש את הXP ועכשיו אחרי פרק זמן לא קבוע המחשב קופא לפעמים זה קורה בעליה של הXPהאם זה בגלל הפארטישן ? מה עוד יכול להיותמחשב מתחמם?למרות שפירמטי את C

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  15. Started by shay454,

לאחר נסיון כושל להתקין לינוקס בגלל בעיה בפארטשן ביצעתי פירמוט לכונן Cהתקנתי מחדש את הXP אחרי פירמוט ועכשיו אחרי פרק זמן לא קבוע המחשב קופא לפעמים זה קורה בעליה של הXPהאם זה בגלל הפארטישן ? מה עוד יכול להיותמחשב מתחמם?

• 1 תגובה
    • 773 צפיות
  16. תקשיבו חבר'ה הייתה לי בעיה שהפרופיל של הוינדוס נעלם.פירמטתי את ההארד דיסק והתקנתי מערכת הפעלה חדשה ואחרי שבועיים שימוש הפרופיל נעלם שוב יש מצב נדפק ההארד דיסק והוא מעלים מידע או משהו כזה? תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  17. Started by barlevi321,

שלום לכם חבריי הפורום. יש לי בעייה מאוד מוזרה במקלדת במחשב אף פעם לא נתקלתי בבעייה כזאת. * יש לי win-xp בעברית פנטיום 3. הבעייה היא כזאת: שאני מפעיל את המחשב והוא מגיע לי לשלוחן העבודה אני מתחיל ללחוץ על כל מקש במקלדת ולא עובד לי המקלדת בכלל , היא עובדת לי רק עם אני לוחץ על המקש לחיצה ארוכה אז היא מפעילה לי את אחד הכפתורים במקלדת. 1.אז ככה ניסיתי לעלות במצב בטוח ובמצב בטוח המקלדת עובדת מצויין בלי בעיות . 2. החלפתי מקלדת למקלדת חדשה ועדיין אותה בעייה . 3. שיחזרתי את המחשב שלי לחודשיים אחורה ועדיין הבעייה נמשכת. תוכלו להגיד לי מה אני יעשה ? מה הבעייה במקלדת? אולי צריך להתקין windows חדש . *** המקלדת מחוברת ל- ps2*** תודה לכם!!!

• 5 תגובות
    • 679 צפיות
  18. Buffer 2 MB כי אני מעוניין להוסיף עוד 80g האים יש דבר כזה בה ksp?

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  19. Started by teddy85,

כשאני מחבר מיקרופון לכרטיס קול המובנה של הלוח ואז מנתק אותו כשהמחשב פעול ומכניס אותו שוב הוא לא עובד התוכנה של הכרטיס קול מזהה שניכנס מיקרופון אבל הוא לא עובד (אחרי שעושים ריסטרט זה חוזר לעבוד) בחברה שהוא קנה אמרו לו שזה אחד התכונות של הלוח

• 4 תגובות
    • 540 צפיות
  20. יש לי בעיה שחוזרת על עצמה בכל פעם שהמחשב קצת מתאמץ. כששאני מפעיל משחק כלשהו או משהו קצת כבד המחשב מאתחל את עצמו תוך כמה דקות לאחר האתחול הוא לפעמים לא מדליק את המסך (מופיע NO SIGNAL). יש לי מעבד dual core 2.8 עם לוח asus p5ld2 1024 מגה זכרון וכרטיס מסך asus EN6200. הטמפ' (לאחר האתחול מחדש) הן - מעבד 58 מעלות, לוח 37 מעלות כ. מסך 78 מעלות דיסק קשיח 22 מעלות. החלפתי לוח והבעיה לא נפתרה. תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 868 צפיות
  21. בוקר טוב-יש לי בעיה קטנה בבקשה כשהמחשב עובד,אם אני מחבר או מנתק רכיב כגון עכבר,מקלדת,חיבור רשת,usb -אז המחשב קופא לפעמים המחשב קופא גם ללא שאני עושה כלום אין בעית טמפרטורות,החלפתי לספק חדש,ניתקתי כוננים-אך הבעיה נמשכת כרטיס מסך מובנה,p-4 3 ghz,לוח אינטל ram768mb תודה

• 8 תגובות
    • 817 צפיות
  22. Started by nim901,

שלום, הרכבתי היום את הטוניק, איך שאני מחבר לחשמל - הוא נופל טוב, הרמתי תפיוז אני מחבר - הכל טוב ויפה בביוס הכל מזוהה אין בעיות. עולה המחשב - מגיעים ל XP והמחשב מצפצף כאילו אין מחר ואני גם חושב שהXP נתקע, לא בדקתי את זה לעומק (כי 2 בלילה) מישהו יודע מה הבעיה?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. לאחרונה קניתי מחשב חדש והרכבתי את כל העסק. הוא נדלק בסדר פעם אחת, אבל נכון לעכשיו המחשב לא מצליח להידלק. הוצאתי כמעט כל חיבור אפשרי ובסופו של דבר גיליתי שהבעיה בהדלקה מתרחשת כמשחברים את כרטיס המסך לספק הכוח. מדובר בכרטיס 8800GTS 640MB של לידטק. הכרטיס יושב בתושבת הPCIE, ויש לו מקום לחיבור חשמל 6 פינים ישירות מספק הכוח. כשאני מדליק את המחשב בלי חשמל לכרטיס, המחשב עובד יופי, אבל אני לא מצליח לראות כלום כי אין כרטיס מסך. אבל כשהכרטיס מחובר לספק עם חיבור חשמל 6 פינים, המחשב אפילו לא נדלק: לא שומעים מאוורר,לא צפצופים ולא כלום. רואים את נורת הLED נדלקת לעשירית שניה וזהו. הבעיה קורת גם כשהכרטיס יושב בחריץ וגם כשהוא לא יושב בחריץ, אפילו כשכל החיבורים האחרים (למעט חיבור הPower led…

• 3 תגובות
    • 557 צפיות
  24. שלום רב יש לי מחשב דיי חדש ודיי חזק אך אם הרבה בעיות מעבד 6700E Core 2 Duo לוחAsus STRIKER EXTREM זכרונות מיסוג Kingston Hyper 2GB 800MHz DDR2 Kit CL-4 כוננים כשיחים-1-Western Digital WD74GB SATA 10000 rpm 2- WESTERN DIGITAL SATA-II 320GB 7200RPM 16MB BUFFER כרטיס מסך-EVGA e-GeForce 8800 GTS KO ACS3 640MB PCI-E ספק- Cooler Master Real Power 450 (RS-450-ACLX) Germany בעייה 1 שאני שומע מוזיקה וצורב בו זמנית יש רעש במויזקה 2.בצריבת דיוידי במהירות 16 לפתע המהירות מישתנה ל2כפול ל6כפול 1.8 כפול 3.בתוכנה הורדות סבבה דיסי וב-BitComet לאחר 5 עד 10 דקות התוכנה כורסת ורושמת שהיא ניתקלה בבג חמור 4.הזכרונות מישום מה מזוהים מהירות 667 CL-5 שיניתי בביוס למהירות 800 אבל להפוך את ז…

• 4 תגובות
    • 497 צפיות
  25. שלום לכולם, אני רוצה לחבר כונן CD נוסף למחשב שלי של HP. כעת מותקן כונן CD אחד שהוא גם צורב של LG. איך עושים זאת? הכבל מידע יוצא מהלוח אם ומתפצל לארד דיסק ולכונן CD. כבל מידע נוסף (קטן יותר) יוצא ומגיע לכונן פלופי. תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 788 צפיות

דיונים חדשים בפורומים