עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אחת התקלות הכי מוזרות שראיתי בכמעט 20 שנים שאני מול המחשב.... מחשב חדש (רשום במפרט) והתקנה חדשה של ויסטה 32 ביט (חוקי) כל קובץ ארכיון שאני מוריד מהאינטרנט, אפשר לראות את הקבצים שבתוכו אבל כשפורסים מקבלים CRC ERROR... כנ"ל לגבי התקנות, אפשר להריץ אותם אבל כשמתחילה ההתקנה מקבלים שגיאה כשלהיא. הקטע המוזר - זה רק עם קבצים שאני מוריד. קבצים שאני מעתיק ממקומות אחרים (CD, כונן אחר וכו') עובדים בסדר גמור! הבעיה בכרטיס רשת שעל הלוח? הדריבר מעודכן... יש המלצות?

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  2. Started by golla,

שלום לכולם, יש לי כרטיס מסך Geforce 8800 GT 1GB של Gigabyte כל פעם שאני מנסה להריץ משחק מופיעות לי רנדומלית על המסך נקודות אדומות וירוקות מעין מרובע ארכסוני כזה... ומעין ריסט למסך כל הזמן...כאילו הכרטיס קורס או משהו כזה... בבקשה אם למישהו יש מושג מה זה יכול להיות ואיך לפתור את זה אם בכלל... תודה.

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  3. Started by Xstyle,

טוב אז יש לי בעיה בכרטיס קול שלי כשאני מתקין תדריברים.... אז אני מתקין הואר מבקש ריסט אני עושה לו ריסט וכשהמחשב עולה הוא מראה לי תהודעה הבא ובעצם לא מתקין אותם עד הסוף ולא עובד הקול: ואם אני מוריד דרייברים מהאינטרנט איתם אין בעיה בהתקנה אבל המיקרופון לא עובד בהם אם אני מדבר ככה אני שומע תצמי מהרמקולים... אבל למשל בשום תוכנה אף אחד לא שומע אותי לא סקייפ לא אי סי קיו לא קונטר סטרייק לא מסנגר לא שום דבר... האתי רוצה שתעזרו לי לסדר את אחת מהבעיות לא אכפת לי אם איזה דרייברים להיות הכי חשוב שהמיקרופון יעבוד.... יש לי כרטיס קול מובנה בלוח אמ-ASUS p5gd1 http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=24&model=163&modelmenu=1 קיצר אנשיים אתם חייב לעזור לי.…

• 12 תגובות
    • 868 צפיות
  4. Started by Elapsed,

נפתר.

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  5. Started by sproker,

שלום כולם יש לי בעיה יש ריח של שירוף מהמחשב וכל פעם שאני מדליק את המחשב יש ציפצוף ואז הוא נדלק וליפעמים יש בעיה והוא לא נידלק איך אני יכול לבדוק הם הוא נישרף או משהו אחר? תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by felixr,

שלום, התקנתי windows 8 preview על דיסק און קי. לא משנה כרגע איך בדיוק עשיתי את זה, מעשית הוא עובד בשני מחשבים שונים. כלומר הגדרתי ב bios שלהם שהאתחול יבוצע תחילה מ usb, אם יש, ואז כמובן אם אני מחבר את הדיסק און קי למחשב כשהוא כבוי, ומדליק את המחשב, הוא עולה עם windows 8. מגניב. אותו דבר בדיוק לא עובד במחשב שלישי. גם שם הגדרתי ב bios את סדר האתחול, כך שיחפש קודם USB. הוא מוצא את ההתקן הנייד, ואף מציין: found sandisk cruzer blade high-speed, and configured. (לא בניסוח המדוייק הזה, אבל זה מה שהוא כותב). לאחר מכן עולה מערכת ההפעלה המותקנת על הכונן הקשיח (XP), ולא זאת שעל ההתקן USB. מה יכולה להיות הסיבה לכך? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by tvazana,

יש ברשותי לוח אם asus maximus viii hero ויצא עדכון ביוס חדש ללוח (בגרסה המקורית הכל עבד פיקס) וכמובן שעדכנתי, העדכון עבר בהצלחה ולאחר שהמחשב עלה פתאום עשה לי מסך כחול בשגיאת memory management ...כמובן שבינתיים החזרתי לגרסה המקורית וכרגע עובד רגיל. העדכון יכול לגרום לשגיאה הזו?

• 1 תגובה
    • 923 צפיות
  8. יש לי את הבליטז פרמולה של אסוס,אני חושב שהוא נשרף. אתמול ניסיתי לעשות OC והוא לא העלה לי את הוינדוס,אז כיבתי את המחשב ולחצתי CMOS(מחזיר את ההגדרות לבחירת מחדל) ואז כשהדלקתי את המסך הוא לא הגיב,וכול המנורת שעל הלוח היו בצבע אדום(מצב CRAZY), המאוררים עבדו. לקחתי את המחשב של אחותי ועבדתי בשיטת אלמינציה הזכרונות , המעבד וכרטיס מסך עובדים במחשב שלה ככה שעכשיו נשארתי עם סימן שאלה רק לגבי הלוח איך אפשר לדעת בוודאות? לגבי הביוס: לחצתי על כפתור CMOS וגם הוצאתי את הג'אמפר שקשור ל DISABLE/ENABLE CMOS יש דרך נוספת לאתחל ביוס (במידה וזאת הבעיה אצלי במחשב) עכשיו אני לא יודע אם לשלוח אותו לגיבור מחשבים (המוכר) והם יעשו איזשהוא איפוס ביוס ויחזירו לי אותו,אין איזו דרך שאני אוכל לעשות את ז…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. היי, יש לי בעיה עם המסך ... שאני נכנס למשחקים אז המסך ניהיה כולו שחור ואז חוזר לעצמו ושוב פעם שחור כאילו מהבהב שחור-רגיל-שחור-רגיל עד שאני יוצא מהמשחק... יש לי 9400GT ו E7400 מסך 22 אינץ: chimei CMV221D ספק: 300W הטמפרטורות במאמץ הם: 47 מעלות כרטיס מסך וגם ולוח אם מעבד 37 אני בדוק ב SPEEDFAN: HD0: 22 gpu: 47 core 0: 37 core 1: 37 temp: 47 ווינדוס ויסטה 64ביט הרצתי משחק פשוט של 100MB (Bus Driver( בחלון קטן של 600 על 800 בהגדרות מדיום בלבד ואחרי 5 דקות של הבהובים הטמפרטורות של הלוח אם והכרטיס מסך עלו ל 56 מעלות.

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  10. Started by dbx22,

אהלן היום בלילה התחילו להשמע סירנות מהרמקול של המארז. סירנות שדומות למשטרה בסרטים ישנים. מה זה יכול להיות?

• 8 תגובות
    • 863 צפיות
  11. Started by צחי,

יש לי פנטיום 3 300mh עם 128 זיכרון ולוח אם של אביט דגם va6 והמחשב פשוט זוחל!!!! רציתי לדעת אם הוספת זיכרון תתן קצת מהירות, ואם כן איזה זיכרון כדאי? האם כל זיכרון sdram יעזור? או שאני חייב להוסיף מאותו סוג כמו שיש לי. כי ראיתי שיש כמה סוגים של sdram 128 יש 100mh ויש יותר

• 4 תגובות
    • 980 צפיות
  12. Started by matizami,

המחשב שלי קופא כל הזמן, גם שלא נוגעים בו. עשיתי בדיקות עם המאחה ובודק שגיאות של וינדוס ולא נמצא דבר. עשיתי בדיקה בmemtest86+ ובכלי לבדיקת הארדיסק של WD ולא נמצא דבר. בבדיקה עם MHDD נמצא 15<150ms 500ms> 1 לפרמט את המחשב? לנסות לתקן את השגיאות עם MHDD? להחליף הארדיסק?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by danieln9,

אז ככה בניתי מחשב עם כרטיס מסף geforce fx 5200 512 ddr ram hynix baraton 2500+ segate 80gigs עכשיו מה שקורה זה שכאשר אני מדליק את המחשב המסך דולק עם נורה כתומה לא רואים כלום ובמסך שעל הלוח אם זה מראה לי C1. האם זה קרה למישהו מכם??? אם כן איך פתרתם את הבעיה ואם לא תציעו רעיונות. ** ניסיתי להחליף את הזיכרון עם עוד זיכרון וגם את המעבד אך הבעיה חוזרת על עצמה. בתודה דניאל

• 7 תגובות
    • 901 צפיות
  14. אהלן המחשב שלי ( לא הרמקולים , המחשב עצמו ) עושה רשים של טה טו טה טו .. ככה כמה שעות ברציפות והוא לא מפסיק זה לא שקרה משהו הוא סתם עושה את זה האם יש דרך להשתיק את זה?! intel P4 2600 אגב.. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  15. Started by ndv,

כשאני מעתיק קובץ כלשהו, מה בדיוק משפיע על מהירות ההעתקה? מעבד? זיכרון פנימי? דיסק קשיח? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  16. למה שאני מכבה את הFireWall האינטרנט מתכבה?? אולי זה בגלל ה-kaspersky... יש לי גירסא 7.0 beta

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  17. היי חברים עברתי על כמה נושאים פה ולא מצאתי תשובה טובה. המחשב שלי היום פשוט הפסיק לפעול, מתחת לסלוט PCIE יש נורה שדולקת גם בעת שהמחשב כבוי, מה הנורה הזו ומה תפקידה? איך אני יכל לבדוק נשרף המחשב או לא?

• 7 תגובות
    • 793 צפיות
  18. Started by ilanmoy,

שלום לכולם!!! כשאני מחבר תמסך באמצעות כבל DP המסך מהבהב לי כל כמה שניות למסך שחור, ואז כשאני בודק באמצעות כבל אחר דוגמא Mini DP הכל עובד תקין? מה יכולה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  19. Started by ro,

היי חברה, סיימתי להתקין את המחשב שבחתימה. ואני רוצה להתקין XP נכנסתי לביום ושם תחת Adavnced BIOS שיניתי את First Boot Dwvice לCDROM עכשיו הוא כותב לי BOOT from CD NVIDIA Boot agent DISK BOOT FAILIURE INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTEr והוא לא מגיב לאינטר (הXP המצא בכונן) מישהוא יכול לעזור לי ???????

• 6 תגובות
    • 553 צפיות
  20. Started by aviv_ni,

שלום בתיקיה של התמונות אפשר לעשות שרואים את כל התמונות בקטן ואז ללחוץ פעמים בישביל לראות בגדול הבעיה אצלי שאני רואה תתמונות אבל שאני לוחץ על התמונה זה מראה לי תמונה אחרת וזה ברוב התמונות שלי קורה איך מסדרים את זה??

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by argentinick,

היי, הפנו אותי לכאן מפורום מפרטים : אשמח לשמוע דעתכם, תודה ! http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=340328.new;topicseen#new

• 4 תגובות
    • 577 צפיות
  22. Started by roy81,

המחשב שלי מחובר לסטריאו.. אין בכלל סאונד שיוצא מהרמקולים. כל החיבורים תקינים (כולל כבל ) וכאשר אני מחבר אוזניות למחשב - אני כן שומע. כל נושא ההגדרות בsoundmax גם פחות או יותר מיציתי.. אם יש לכם עוד רעיונות איפה עוד יכולה להיות הבעיה.. כל נושא הכרטיס קול - לא ממש מבין בזה.. תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  23. Started by Moti Meir,

היי המחשב שלי מחובר בWIFI לרשת מדי פעם החיבור מתנתק. אני עובד עם WIN7. מחיפוש בפורומים הקשתי את הפקודה ping/t ולא תמיד אני רואה חיבורים שנכשלו. מה עלי לעשות כדי שהאינטרנט לא יתנתק? אם צריך מידע נוסף אשמח אם תוכלו לכוון אותי .

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. Started by x-dude,

או קיי אז ככה,יש לי חדר אחד בבית שעבר שם 3 דורות של מחשבים,החל מפנטיום 1 עד כרגע פנטיום 4 1.6Ghz. בזמן האחרון נשרפים לי שם ספקי כח בתדירות גבוהה (אני מדבר על אחת לכמה חודשים),בחדר אחר בבית יש לי מחשב שעובד כבר קרוב ל 3 שנים בלי שום בעיות. לפני אמממ שנה+ בערך היה פה איש חברת חשמל שבדק את המתח של החשמל בבית,זה היה על מינימום אבל עדיין עובר. מה אני יכול לבדוק ולעשות באותו חדר שנראה לי שזה בעיה בחשמל? תפרטו קצת כי אין לי מושג בחשמל :

• 4 תגובות
    • 799 צפיות
  25. Started by Goliath,

לא ידעתי באיזה פורום לשים את זה אז שמתי את זה כאן: לפני כמה שבועות קיבלתי מחשב חדש (מפרט), התקנתי עליו cs, הכל טוב ויפה עד אתמול.... אתמול שיחקתי לי cs להנאתי, ופתאם התחילו לי לאגים רציניים של קפיצות לפינגים גבוהים (250-400 פינג), היו איתי עוד אנשים בסרבר שיש להם נטוויז'ן וגם להם היו פינגים כאלה, אז חשבתי שהבעיה היא בספקית (נטוויז'ן למי שלא הבין עדיין) היום אני משחק cs שוב, והנה שוב פינג גרוע שעולה הפעם אפילו ל800 (אפילו לאינטרנט בחייגן אין כאלה פינגים), החלפתי את הניק לnetvision sux, ואז מישהו אמר לי שזה לא בגלל הספקית אלא בגלל הטמפרטורה של המחשב. ניסיתי לתחקר אותו אבל הוא לא ענה לי. חשוב לציין שבאותו יום היה ריח שרוף בחדר שלי, אחרי שהרחתי את הריח הזה ישר כיביתי עת המחשב…

• 5 תגובות
    • 916 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.