תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,293 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה כאשר אני מנגן וידאו התמונה מרצדת. הצלחתי להבין מה יכול לפתור את הבעיה אבל זה לא פיתרון מושלם. בהגדרות של nvidia (תמונה מצורפת), כאשר אני נמצא על "ביצועים" אז הסרטונים מרצדים. אם אני מעביר את ההגדרה ל "איכות" אז הסרטונים עובדים כרגיל. ראיתי שיש אפשרות לשנות הגדרות לאפליקציה ספציפית אבל אני לא יודע איזה הגדרות לשים בכדי שהסרטונים יעבדו חלק
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
- 2 followers
-
-
אז ככה המחשב הוא של IBM כולו כולל הלוח הבעיה היא שאני מנסה לחבר לו צורב הצורב עובד ולאחר ריסטרט או כיבוי הוא לא עובד מה עושים??? דרך אגב ההרד דיסק SATA ניסיתי להחליף צמה, נסיתי להפעיל רק את הצורב בלי הסי די , אין לי מושג מה עוד אפשר לעשות . לפי דעתי זה איזה טריק של IBM אם מישהו נתקל בתקלה אני מודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שלום, אז זאת היא בעייתי: כאשר אני משחק במשחק Command & Conquer Generals, לאחר כמה דקות משחק, המחשב פשוט קופא - נתקע, לא זז! מה זה יכול להיות? אגב, פירמטטי את המחשב, עם הווינדוס הקודם, הייתה אותה בעיה, אבל אחר כך היא הסתדרה מעצמה ... יש לי את הדרייברים הכי חדשים של כ. המסך ודיירקט X 9.0C ... אגב, העניין לא במטפרטורות כי הטמפרטורה נמוכה. המפרט שלי כזה: P-4 2.6GHz HT 512MB RAM
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
משהו מאוד מוזר קורה במחשב שלי מאתמול. בתור התחלה, הרשת הפסיקה לעבוד (הוא מראה שהוא מחובר לרשת, אבל כלום לא עובר, גם לא DHCP, פינגים וכו') אבל הדבר הבאמת יותר מוזר (אני לא מדמיין, זה קרה 3 פעמים בינתיים), הוא ששתי דקות אחרי שאני מכבה אותו, הוא נדלק מחדש. מישהו נתקל בבעיה או שאני צריך לעשות איזה טקס גירוש שדים?
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום לכם כולם.. כבר חודש שלם יש לי את הבעיה הזאת ואני לא יודע מה לעשות... כל פעם שאני רואה סרט ביו טיוב,אתר קשת או כל אתר אחר שפועל בסרטוני פלאש (גם בWMP)אז כעבור 30 שניות מהתחלת ראיית הסרט פתאום אני רואה ארפיטקטים על הסרט ואז המסך מהבהב ואז המחשב קורס ><. יש לי מעבד Q9300,לוח אם P5N-D ו2 כרטיסי מסך של 9600GT שבSLI.(במערכת הפעלה של Vista). האם יש פיתרון לדבר הזה כי עכשיו זה מאד מעצבן שאני צריך לראות חדשות וכל מיני פרקים דרך הטלוויזיה... הורדתי את הדריברים הכי מעודכים לכל הרכיבים שבמחשבי. וגם כן בXP עם אותו מחשב ודריברים זה לא קורה.
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש איך קוראים לכרטיס pci שבודק תקלות חומרה כמו שיש במעבדות מחשבים...תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש פה. יש לי מחשב שולחני HP DC 7800. שמגיע במקור עם מעבד E2200 של INTEL. החלפתי אותו למתקדם יותר - E6550 של INTEL. יש לי זכרונות DDRII במהירות 667MHz כרגע מחוברים. באתר של חברת HP כתוב שהמחשב מהדגם הנ''ל, תומך בזכרונות שמהירותם המקסימלית היא 800 MHz. וגם המעבד המקורי(E2200 של INTEL) תומך ב 800 MHz. אבל מכיוון שהחלפתי את המעבד למעבד שתומך במהירות מקסימלית של 1333 MHz, רציתי לדעת : אם עכשיו אני אתקין DDR3 במהירות של 1333MHz, האם צריכה להיות בעיה ? יכול להיות שלוח האם לא יתמוך את הזכרונות החדשים או כל רכיב חומרה אחר אמור לשבש את ההליך למרות שהמעבד הנוכחי תומך במהירות הנ''ל ? אודה מאוד לעוזרים, אשמח לקבל תשובות חדות.
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום לכולם, אומנם המשחק יצא מזמן ושיחקתי בו מאות פעמים, אך כל כמה זמן יש את התקלה הזו ולפעמים עוברת. היה לי במחשב מספר כונני HDD ישנים ורכשתי אחד חדש בגודל 2TB, אז אמרתי על הדרך נפרמט את המחשב ונעשה ריענון, בנוסף לHDD יש לי גם SSD בגודל 240GB שהיה קיים, ועליו הותקנה מערכת ההפעלה. מאז הפירמוט הצלחתי להיכנס רק פעם אחת לפיפא! ביצעתי כל מה שרשום ברחבי האינטרנט, יו-טיוב ועוד, מחקתי TEMP, מחקתי כל מיני קבצים שרשמו, ביצעתי עדכון לווינדוס, חיפשתי עדכונים לפיפא שום דבר לא עוזר, המשחק פשוט קופא בהפעלה (על מסך רונאלדו) לפעמים על ההתחלה לפעמים אחרי כמה מחזורי טעינה. המשחק מותקן על הSSD וכך היה גם לפני הפירמוט. מפרט המחשב…
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
מדובר במחשב HTPC. כאשר אני מקבל פריזים וארטיפקטים לרוב, כבר משלב של התקנת וינדווס. חשבתי שזה כרטיס המסך, החלפתי כבר שניים. הרצתי בדיקות על הזיכרונות, נמצאו תקינים לחלוטים אבל אפילו בMEMTEST אני מקבל ארטיפקטים. מדובר בלוח P4P800 DELUXE של ASUS, מעבד 2.8GHZ. הקשיח עובד MHDD בתוצאות משביעות רצון. מה יכולה להיות הבעיה? אגב לא משנה אם מדובר בXP או בויסטה, שניהם עבדו בצורה יציבה, ועכשיו שנייהם לא מסוגלים לתפקד.
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אני הוצאתי את ההרד דיסק משמחשב והלכתי למישהו לפרמט התחלתי את הפירמוט וזה ניתק לי ב-82 אחוז וככה אצל שני אנשים אחרי זה שאני מחזיר את ההרד דיסק אלי זה כותב לי ntlar חסר משהו סבגנון בבקשה מה אני יכול לעשות
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
אז ככה היום הגיע לידי ATI Rage II+ PCI (תודה רבה לאון! ) יש לי כ. מסך Diamond Viper V770Ultra (TNT2 Ultra) x הייתי צריך את ה ati בשביל הtvout כי בטיאנטי הלכה לי.... אבל האיכספי לה מתקין לי אותו הוא מזהה את הדגם אבל לא מתקין!
-
- 2 תגובות
- 999 צפיות
-
-
יש לי חלונות 98 S בעברית וכאשר אני עושה שידרוג ל XP לא מופיעה לי ההודעה שאני יכול לעשות שידרוג רק מערכת שניה מבקש עזרה דחוף
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בניתוח DUMP הקבצים ecache.sysWdf01000.sys מסתמנים כבעיה.. מישהו יכול לעזור?
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אז ככה המערכת סטריאו מחוברת לחיבור הירוק Line out והמיקרופון מחובר לחיבור האדום יש לי כרטיס קול מובנה של REALTEK משום מה המערכת לא מוציאה שום צליל ניסיתי אוזניות הבעיה זהה נכנסתי לתוכנה של הכרטיס (sound effect) והיא מזהה את המיקרופון שאכן עובד גם את המערכת היא מזהה וכתוב (not connected) כשאני מנתק את המערכת אז גם ההודעה הזאת לא מופיעה והצליל עדיין לא מופיע מה לעשות? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 516 צפיות
-
-
למה אין פורום על מדפסות? בקיצור,זה המקום הכי מתאים שמצאתי לכתוב את זה. יש לי בעיה עם מדפסת של Hp Hp Deskjet 920c היא מהבהבת מהרגע שמדליקים אותה, ולא מדפיסה כלום. בדקתי, לא נגמר הדיו.
-
- 2 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום! יש לי מחשב עם Windows XP Pro ולפני כמה זמן ילדים שחקו בו, וכשילדים משחקים הם לפעמים הורסים. יום אחרי אני מנסה להעלות את המחשב והוא טוען את הווינדוס אבל כשהוא מגיע לפני פתיחת שולחן העבודה הוא עושה RESTART לא לפני שהוא מציג את הודעת המוות הכחולה. ניסיתי להכניס את הדיסק של ההתקנה של ווינדוס אבל הוא לא מזהה שיש מערכת הפעלה על ההארד דיסק. וגם הוא לא מזהה את הסוג של מערכת הקבצים של ההארד דיסק (NTFS). ניסיתי עם ERD COMMANDER כדי להוציא את הלוג של השגיאות אבל הוא לא מזהה שיש נערכת הפעלה ואומר שההארד דיסק ריק. אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי... נ.ב גם בSAFE MODE הוא לא עולה.
-
- 2 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שלום אלו הגדרות אני צריך להגיד בBIAS כדי שהמחשב יעלה מתוך כונן דיסקים (Floppy)? בברכה, ליאור
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
יש לי צורב וDVD וצורב DVD אני מחבר את שלושתם הוא מזהה את שלושתם אבל רק הצורב ו ה DVD הרגיל עובדים ה צורב DVD המחשב מזהה אותו אבל עם מכניסים אליו דיסק הוא לא קורא אותו כלום כאילו הוא לא קיים אבל הוא מופיע ברשימה של הכוננים למה זה קורא ? עכשיו עם אני מחבר את ה צורב DVD לבד הוא גם לא מגיב ובמחשב של חבר שלי הוא מגיב איפב יכולה להיות הבעיה ?
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
מדי פעם המסך לא נדלק לאחר מצב שינה. זה קורה אחת להרבה זמן יחסית ורציתי לדעת מה יכול לגרום לזה אם מישהו יודע? win 8.1 תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מפרט בצד למעוניינים... אז ככה,לפני שבוע היה לי איזה כבל שנתקע במאורר של הכרטיס מסך לאיזה יום,והוא לא הסתובב כמו שצריך. שמתי לב פתאום שהטמפ' שלו על 93 מעלות במקום על 45. הרצתי 3D MARK05 וקיבלתי 4090 שכשקיבלתי את המחשב הוצאתי 6600 . היו מלא ארכיפקטים (ככה קוראים לזה??) בהרצה של הבדיקה וחלקה היתה עם מסך שחור ולא הוצגו התמונות הרגילות של הבדיקה. מה אני עושה? יש דרך ודאית לבדוק אם הכרטיס נדפק,אני לא יודע מה להגיד לחנות...
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום קניתי את המחשב לפני חצי שנה ומאז יש לי בעיה מאוד מוזרה עם FPS במשחקים (50FPS מרגיש כמו 30FPS ושלא נדבר איך 30FPS מרגיש) הבאתי את המחשב ל KSP והם אמרו שהכל בסדר קניתי גם כרטיס מסך חדש HD7850 2G והבעיות המשיכו....עדיין 30FPS מרגיש כמו 20FPS ופחות וכן הלאה עכשיו יש לי חשד שזה אולי הספק.... יש לי את הספק הזה ורציתי לדעת אם הוא איכותי ויכול להחזיק את המערכת הזאת ספק Antec 550w מסך 23 Samsung LED לוח אם Asus M5A78L LE כרטיס מסך radeon HD7850 2g gddr5 מעבד Phenom II 1100t x6 3.3Ghz Black Edition זיכרון 8G Ram DDR3 1333Mhz G.Skill דיסק קשיח 200gb 7200rpm 8mb cache מעבד הוחלף והבעיה נשארה כרטיס מסך הוחלף מ HD6850 ל HD7850 והבעיה נ…
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום שלום בכרום פתאום כאשר אני מנסה לפתוח תמונה או סרטון בכרטיסיה חדשה, בעיקר תמונות שבעבר היו נפתחות לי בכרטיסיה חדשה יורדות לי למחשב למה זה קרה ואיך ניתן להחזיר את המצב לקדמותו ? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צצה אצלי בעיה חדשה ומוזרה מאוד, תעיפו מבט בבקשה. מיותר לציין שאותו מאוורר מסתובב כרגיל... [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אז ככה קניתי השבוע מעבד E6420 ולוח F-I90HD זיכרון OCZ PATIMUN EL והמחשב לא נדלק...כלומר פיזית הוא נדלק אבל הוא אפילו לא מגיע לביוס... מה שאני חשבתי זה שהזיכרון לא מתאים בגלל שהזיכון דורש מתח של 2.1 והלוח נותן 1.8...(בביוס יש אפשרות ל2.1).. איך אני יכול להפעיל?
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
אני מנסה להתחבר לראוטר מסוג: SmartCom 4 ports firewall broadband router ברצוני להפוך אותו ל hub הבעיה שאני לא מצליח להתחבר אליו. חיברתי כבל אינטרנט מהמחשב שלי לראוטר, ראיתי שקיבלתי כתובת ip ובדפדפן רשמתי את הכתובת אך לא הצלחתי להתחבר (page was not found)
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-