עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. היי, ה HD הראשון הוא SATA1 מדגם SP1213N של סמסונג: הנה הלינק http://www.samsung.com/Products/HardDiskDrive/SpinPointPSeries/HardDiskDrive_SpinPointPSeries_SP1213N.asp הוא כמובן יהיה המשני, היות שהראשי מתועד להיות: ‏250GB 7200RPM, 16MB, SATA II‎ של WD, אני חושב שזה הלינק (זה מ KSP והוא עולה 310 ש"ח): http://www.wdc.com/en/products/Products.asp?DriveID=298 השאלות שלי הן אלו: 1. איך חיבור HD נוסף ישפיע על הביצועים (שימו לב שאחד הוא SATA1 והשני SATA2)? 2. איך זה יפיע על החום הכללי במערכת? 3. איך זה ישפיע על הרעש? אני משתמש ב בקירור זלמן CNPS7000. 4. איך לחבר את הדיסק החדש? מעל הקודם או מתחתיו? תודה, אופיר

• 2 תגובות
    • 513 צפיות
  2. Started by מאור247,

רציתי לדעת איך אפשר להפוך שיר בפורמט wma ל mp3 ?? (איזה תוכנה צריך)??

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  3. Started by aviadp,

המחשב קופא ועושה ריסט איך שהוא מעלה את הווינדוס לפעמים נותן מסך כחול עוד לפני העליה של ווינדוס אין אוברקלוק עשיתי בדיקת תקינות לחומרה בDOS עם הכלים של HIREN BOOTCD CPU תקין,גם הלוח אם, שהוא בודק הזכרון הוא נתקע בסוף הבדיקה אבל כותב PASS, אבל לא עובר לסטיק הבא אחריו,פשוט מחשב קופא, החלפתי זכרונות, אותו דבר. לא וירוס, בדקתי גם בDOS עם הכי מעודכן, לא רוגלות כרטיס מסך יושב טוב, זכרון יושב טוב, כרטיס רשת יושב טוב שם דיסק התקנה בDOS שלי ווינדוס מקורי, הוא מריץ דרייברים וברגע שבא לעשות REPAIR הוא נתקע ועושה ריסט היה לינוקס יובונטו מותקן במקביל, עשיתי לו הסרה לפני שבוע ע"י מחיקת מחיצה וFIXMBR מחשב פנטיום 3 512 40 גיגה אני יודע שהגיע הזמן לשדרג ואני עושה זאת, אבל עד שיגיע החדש, מ…

• 2 תגובות
    • 16.1k צפיות
  4. שלום, לפני כמה זמן התחילה בעיה שכל פעם שאני פותח משחק (הבעיה היא רק שהווינאמפ דלוק..) (ניסיתי עם כמה משחקים) אז נפתח לי חלון של הווינאמפ שהוא אומר שהוא איתר באגים או משהו כזה.. (פעמיים זה פותח את זה..) הבעיה תהתחילה לפני כמה ימים ולא הייתה ככה תמיד.. תודה לעוזרים, דניאל.

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  5. Started by Slash87,

מפרט: P-4 3 Ghz MB ASUS Leadtek 7600 gs ספק גנרי גיגה זכרונות של DDR I מהירות 333 הרצתי MEMTEST אין בעיה בזכרונות. למישהו יש עצות?!? האם ספק גנרי יכול להחזיק 7600 GS???

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  6. יש לי תקלות במחשב: עושה ריסטרט, קורס מתוכנות (בעיקר דפדפנים) וממשחקים. הרצתי את memtet86 והוא מצא לי, בזמן הקצר שבדקתי, יותר מ 14000(!!!) תקלות. הזכרונות הם חדשים (אולי בני חודשיים) של קינגסטון, האם הלוח-אם יכול לגרום לתקלות האלה או שהזכרונות על הפנים ?

• 4 תגובות
    • 649 צפיות
  7. שלום לכולם, לפני כמה ימים נתקע לי המחשב טוטאלית בלי שום סיבה שנראית לעין אז נאלצתי לעשות לו RESTART ידנית. ברגע שהמחשב התחיל לעלות, במסך של ה- Energy Star שמתי לב שהמחשב מתעכב המון זמן בחיפוש אחר רכיבים. לפעמים מוצא לי את ה- Hard Disk (SATA) ולפעמים לא. אני מבצע ניתוק חשמלי של ה-HD ואחרי זה הוא מזהה אותו לרגעים בודדים ואחרי זה נוצר נתק נוסף בתקשורת. הייתי בטוח שהבעיה ב-HD אז לקחתי HARD DISK שעובד על IDE והוא העלה אותו בקושי וגם נתקע. למען הסר ספק החלטתי לקחת את ה-HD של ה-SATA לחנות שקניתי אותו ממנו כדי לבדוק אם הוא עולה שם, הם חיברו אותו והכל עבד בצורה תקינה. רציתי לדעת מה אני יכול לעשות בנדון ומה יכול להיות הגורם לתקלה . תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  8. Started by efrat31,

שלום רב יש לי נגן של חברת Iriver ובכדי שאוכל להעביר שירים מהמחשב שלי (windows wx sp 2) עליי להתקין הדרייבר המתאים. בלוח הבקרה ב-DEVICE MANAGER מופיעה לי שורה עם סימן צהוב (לא תקין) היכן וכיצד אוכל להתקין זאת בכדי שהמחשב יזהה את ה-USB? תודה ויום נפלא לכולם

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  9. Started by deelad,

שלום. אני רוצה להסיר את הדריבר שלי כדיי להתקין דריבר חדש יותר, אני רוצה לדעת עם יש פעולה מסויימת שאני צריך לעשות כדיי להסיר אותו בצורה הטובה ביותר כלל Catalyst Control Center והתקנה מחדש? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 911 צפיות
  10. אוקיי אז ככה הכרטיס פייר ואייר שלי מובנה על הלוח אם של asus m2n sli deluxe במנהל ההתקנים הכל נראה בסדר אין שום סימן צהוב של תקלה או משו. בכל מקרה שאני מחבר את המצלמה (שכמובן תקינה) לכבל (שהוא גם תקין בטוח) המחשב לא מזהה שום חומרה חדשה. מה שאני חייב להדגיש זה שבדקתי קצת בפורומים אחרים והבנתי שיש בעייה מסויימת עם זה שהווינדוס בsp2 עושה בעייות עם הפייר ואייר , בנוסף משהו לגבי הפייר וואל של הוינדוס שחוסם את הפייר וואיר. אך למרות שביטלתי את הפייר וול של הוינדוס עדיין לא עבד... למשהו יש מושג מה עושים כדי שהמחשב יזהה את המצלמה שכחתי לציין גם שהדרייבר של המצלמה מותקן למרות לפי מה שאני יודע זה לא משנה בקטע של פייר וואיר תודה לכל העוזרים ! עדי

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  11. Started by אלון_סיאני,

אני לא בטוח שזה חורג מהנורמה אבל במאמץ עם ATITOOL הגעתי ל 110 מעלות צלזיוס! במנוחה זה על 65.... זה נראה לי קצת מטורף.... דרך אגב אחרי שזה הגיע ל110 אז הפסקתי את ה artifacts ועשית 3D VIEW ואז הווינדוס (ויסטה) כתב לי שהדריבר הפסיק לעבוד... מה עושים?? תודה רבה אלון

• 2 תגובות
    • 516 צפיות
  12. שלום אנשים המחשב שלי נהיה איטי מאד הפעלתי את כל התוכנות המומלצות לניקוי איחוי, לא עוזר, בדיקת האד דיסק, אנטי וירוס וכו', הכל תקין טמפרטורת המעבד 58 מעלות צלזיוס דגם המעבד הוא PENTIUM 4 3 .0GH 64 BIT SOKET 775 למישהו מושג מה היא הטמפרטורה המוממלצת למעבד הנ"ל? לוח האם יושב על 50 מעלות מדובר על לוח אם P5GD1-VM - 915 זכרון 512 256*2 400mhz המחשב איטי בטירוף, משמש ליישומים משרדיים ועדיין... מהירות סיבוב מאוורר המעבד 2.3K אשמח אם מישהו ידע מהי הטמפרטורה המומלצת ומה עוד יכולה להיות הבעיה תודה

• 0 תגובות
    • 496 צפיות
  13. שלום לכולם . בזמן משחקים שונים יש לי לפתע ירידה בקצב הפריימים לשניה , כאילו המחשב מבצע איזה פעולה שגוזלת ממנו משאבים רבים ואז כל המשחק מקרטע . המערכת מורכבת ממעבד 6600 2 ג'יגה זיכרון של OCZ כרטיס מסך 7800GTX. הרצתי בדיקת וירוסים ואנטיספייוור וכלום לא נמצא. יש הצעות ?

• 4 תגובות
    • 560 צפיות
  14. המסך שלי מחובר בDVI לכרטיס המסך, בזמן שהמחשב עבד ניתקתי את המסך,לאחר שחיברתי אותו שנית הוא כותב no input signal ונשאר במצב הזה לא משנה מה אני לוחץ במקלדת. כשאני מאתחל את המחשב המסך עובד כרגיל עד שהוינדוס עולה(XP),(את הסמל של ה"חלון"ב 4 צבעים עם המילה WINDOWS מתחתיו אני עדיין רואה)ולאחר מכן המסך נהיה שחור,כותב no input signal ונכנס למצב המתנה. מה זה יכול להיות ואיך פותרים את זה? ניסיתי לחבר מסך אחר, גם לכניסת הVGA וגם לDVI אותו סיפור...

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  15. Started by oz12,

לנעול

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  16. הכל היה טוב ויפה עד לפני כמה ימים.... היום הכרטיס התחיל לעשות בעיות- הוא לא מצליח להעלות שום משחק ליותר מדקה- לאחר דקה יש קיטועים והוא בקושי מחזיק את עצמו... לאחר מכן היה את ההודעה: "nv4_disp display driver has stopped working normally" התקנתי את הדרייברים החדשים של נווידיה לפני כמה ימים והיום הסרתי והתקנתי גם פעמיים אבל זה לא פתר את הבעייה... הכרטיס הוא 88GTX מגרבת AC3 של EVGA ושאני הורדתי את הדרייברים מהאתר של נווידיה זה נורא מוזר לי שהם מבקשים שם רק לבחור סדרה ולא דגם שהרי יש הרבה הבדל בים הדגם הזה לדגם למשל 8500 או 88GTS אז למה בדיוק באתר שלהם זה לא מחולק לפי דגמים אלא רק לפי סדרות? מה אפשר עוד לנסות לעשות כדי לפתור את הבעייה?? ניסיתי האמת גם לסרוק וירוסים וספיי…

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by dror_gh,

שלום יש לי לוח אם P5B DELUXE וכאשר אני נכנס לBIOS ואז ל hardware monitor המסך קופא ולא משתחרר עד שאני עושה RESET. לפעמים זה משתחרר אחרי 2 דקות ואז מראה טמפרטורה. שלחתי את זה לחנות והטכנאי אמר שזה תקין(דבר שנשמע לי ממש הזוי). אבל לא נראה לי הגיוני שרכיב שקופא ל2 דקות (בין אם זה טלויזיה , לוח אם או כל דבר אחר) הינו תקין. דעתכם בעניין ? ויעזור לי מאוד אם בעלי לוח P5B DELUXE יגיבו ויגידו לי איך אצלהם עולה ה hardware Monitor. תודה רבה

• 5 תגובות
    • 658 צפיות
  18. Started by barlevi321,

אהלן יש לי בעייה בצורב dvd שלי . נתונים: win xp pro סוג צורב זה lg אני רוצה לציין שהצורב הוא חדש לגמרי. הבעייה היא כזאת: כל דיסק של dvd שאני שם במחשב הוא לא מזהה לי אותו בכלל , ניסיתי במחשב הנייד שלי את אותו דיסק ואכן כן הוא מזהה לי אותו. במחשב שלי הוא לא מזהה בכלל . אני רוצה לצין שניסיתי הרבה דיסקים של dvd פשוט הוא לא מזהה לי אין לי הודעת שגיאה אין לי כלום. בתודה מראש בר לוי!!!

• 5 תגובות
    • 623 צפיות
  19. Started by CartMan2oo5,

כשאני עושה מאפיינים על כונן D הוא אומר לי שיש לי סה"כ קיבולת מקום בכונן 64 ג'יגה, ואומר לי שיש לי מקום פנוי 12 ג'יגה. עכשיו עשיתי מאפיינים על כל הקבצים שיש לי בכונן D (כולל קבצים מוסתרים וקבצי מערכת) וזה אומר לי שהכל תופס 40 וקצת ג'יגה... חישוב קצר 64-40=24, מישמע אמור להיות לי לפחות 20 ג'יגה פנוי... ולא 12 כמו שזה מציג... אם זה עוזר, מערכת הפעלה XP פורמט כונן NTFS ההארדיסק שעליו מדובר הוא 80 ג'יגה סה"כ, והוא מחולק לכונן C וD, בכונן C יש 10 ג'יגה ובכונן D יש 64.7 ג'יגה. עשיתי את הפעולות הבאות, שלא עזרו: בדקתי שהסל מיחזור ריק עשיתי סריקת שגיאות (סורק דיסק של ווינדוס XP) עשיתי איחוי דיסק (של הווינדוס) בדקתי שהזיכרון הוירטואלי הוא לא זה שתופס לי את המקום מחקתי קבצים זמניים מ…

• 6 תגובות
    • 860 צפיות
  20. Started by mistro,

הי אז ככה ספק astec AA19950 של ibm ולוח אם של אנטל 815 עד עכשיו הדלקתי וכיביתי בעזרת הכבל חשמל ...אבל ברוב טפשותי כיביתי את המחשב דרך הינדוס ועכשיו אני לא מצליח להדליק דרך הכבל חשמל פשוט אין לי מושג לאן מחברים ללוח אם מהספק את הכבל הירוק הזה עם שתיי פינים !!!! וגם חיפשתי שעות מפרט טכני ללוח אם או לספק ולא מצאתי אז בקיצור הצצצצילו תודה .

• 2 תגובות
    • 521 צפיות
  21. Started by Jenia24,

אני מדליק את המחשב , כל המאוורים בפנים עובדים הנורה הירוקה מהבהבת אבל המחשב לא עולה ... אני גם לא מקבל שום ביפים. מה זה יכול להיות? AMD 3200 1GB 7300GS 400W Generic.

• 5 תגובות
    • 566 צפיות
  22. היי שלום לכולם קניתי כרטיס מסך חדש 8800gts 320 של ליטייק לאחר שהתקנתי אותו ראיתי מתושתש ולא הצלחתי לכוון את התישתוש המסך 19 wide רק עם חיבור vga הצלחתי לאחר אין ספור נסיונת הבנתי שהכרטיס דפוק והחלפתי אותו לכרטיס אחר מחברה רחרת של bfg לתדמהתי גיליתי אותה בעיה... מה יכול להיות בבקשה עזרה דחופה?

• 7 תגובות
    • 686 צפיות
  23. Started by ozeini,

שלום לכולם! כשאני מדליק את המחשב מופיעה לי ההודעה הבאה: "primary master drive fails", אתמול המחשב עבד רגיל והיה בסדר גמור, היום אחרי שבאתי להחליף לו את ההארדיסק הוא רשם לי את זה. אין לי מושג איפה הבעיה. מי שמבין מתבקש לעזור. אגב המחשב הו פנטים 4 2400MHZ, וניסיתי להפעיל אותו עם 3 הארדיסקים שונים ושוב הוא רושם את זה. דבר נוסף ניסיתי לשנות לו בהגדרות כל פעם את ה-primary master פעם שזה יהיה הארדיסק, פעם דיסקט, פעם לכונן דיסקים (עם ה-windows) ולא עזר כלום. תודה!!!

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  24. Started by IlanF,

המסך שלי (מסך CRT) החליט לפני כמה ימים שהוא רוצה לעצבן אותי הוא התחיל לעשות צלילים מוזרים (למי שמכיר את הצליל הגבוה הזה ששמו בפאלפון שכביכול אנשים מבוגרים לא שומעים, אז הצליל יותר גבוה ומעצבן מזה)... כבר אי אפשר לשבת מול המחשב בגלל זה.. הדבר היחיד שעוזר הוא לכבות את המסך, אבל אחרי איזה 5 דקות הצליל חוזר.. זה משגע אותי ניסתי להקליט אותו, אבל המיקרופון לא קולט את הצליל (כנראה אחד מהפילטרים של SOUNDMAX נגד רעשי רקע מונע מהמיקרופון להקליט) למישהו זה כבר קרה פעם? מישהו יכול לעזור? ומי שאין לו מה להגיד חוץ מלקנות מסך חדש (מה שאני רוצה לעשות) בבקשה שלא יגיב

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by nore0,

בזמן האחרון עולה לי ההודעה הזאת http://img179.imageshack.us/img179/7383/ergfta2ud2.jpg ובמשחקים (CSS?) יש קירטועים מוזרים כאלה אולי משהו לא בסדר במתחים ? http://img179.imageshack.us/img179/1310/sxzvfdxy1.jpg

• 8 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים