עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. הבעיה היא שברגע שאני מדליק אותו מדי פעם הוא מתחיל לעלות את המחשב רגיל חוץ מבעיה אחת קטנה המסך מציג קישקושים (בוא ניקרא לזה קח) וגם לפעמים סתם שהוא יוצא ממצב SLEEP MODE אותו בעיה הכל רץ רגיל רק עם תצוגת קישקושים מה יכולה להיות הבעיה? בתודה מראש! כמובן מדובר במחשב נייד!

• 1 תגובה
    • 507 צפיות
  2. Started by Jenia24,

אוקיי , זה הלוח אם שלי http://www.foxconnchannel.com/Product/motherboard_detail.aspx?ID=en-us0000219 ויש עליו כרטיס מסך של Via\s3G Deltachrome עכשיו אני רוצה להתיקן את ה7300GS אבל הוא לא נדלק כשאני מחבר אותו , אבל הוא נדלק עם הכרטיס המובנה. אז איך אני מבטל את הכרטיס המובנה?

• 6 תגובות
    • 4.1k צפיות
  3. Started by liooo,

שלום.. אני מחליפה את המחשב אך לא את הארדיסק. האם יהיה עליי למחוק את ווינדוס לפני שאני מוציאה את ההארדיסק מהמחשב הנוכחי ? מה יקרה אם אני יחבר את ההארדיסק למחשב החדש ופתאום מנהל ההתקנים יראה שכל החומרה השתנתה? יהיה אם זה בעיה או שאני פשוט אוכל למחוק את הדריברים הישנים ולהתקין את החדשים? בתודה מראש, לילך.

• 7 תגובות
    • 608 צפיות
  4. Started by crovei,

לפני כמה ימים נתקע לי המחשב באמצע העבודה. עשיתי ריסטרט, ושהמחשב עלה שוב הגעתי למסך הטעינה של ווינדוס ואז קיבלתי מסך כחול. מאז זה קורה בכל פעם. כרגע אני עובד דרך safe mode וזה די מעצבן.. עשיתי בדיקת דיסק לכונן C שעליו ווינדוס מותקן אבל זה לא עזר.. המחשב עדיין נתקע אחרי מסך הטעינה.. אם למישהו יש רעיון אני ממש אשמח לשמוע, כי זה די מעצבן לעבוד מ - safe mode כל הזמן.. תודה!

• 6 תגובות
    • 630 צפיות
  5. קניתי היום קירור למעבד וקירור לכרטיס מסך עכשיו הקירור של הכרטיס מסך לא יושב לי טוב יש לי GeForce 7600GS איזה קירור אני צריך בשביל המסך הזה בבקשה תביאו לי שם של דגם שיהיה של זלמן או של טרמלטק דחוף חברה אני הולך עכשיו לחנות לפני שהיא נסגרת

• 4 תגובות
    • 617 צפיות
  6. אתמול קיבלתי את הזכרונות של G.SKILL http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6033 וכשהפעלתי את המחשב הוא עלה בסדר אבל אחרי איזה חצי דקה הוא נתע לגמריי (אפילו מקש הקפ לוקס לא פעל... המחשב פשוט קפא). ניסיתי מלא קומבינציות של הזכרונות... החלפתי צדדים, חריצים וכו' ועדין כל פעם ההפעלתי את המחשב ונכנסתי לווינדוס אז אחרי איזה חצי דקה של שימוש במחשב הוא קפא... עכשיו ניסיתי להשתמש בסטיק אחד כל פעם והמחשב פעל מצוין. זתומרת רק ששני הסטיקים מחוברים הם לא פועלים טוב. הלוח אם שלי תומך הכל הפרטים שצריך (הזכרונות הקודמים שלי היו אותו פרטים כמו החדשים רק החברה גנרית CEON ובמקום 800MHz הם היו 533MHz) לוח האם שלי הוא של MSI - K9NGM. תודה מראש לכל המגיבים

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  7. Started by kobbyc,

שלום לכל המומחים. יש לי בעייה עם המחשב ואוליי אתם יודעים איך לפתור אותה או שהוא באמת הלך פארש. עשיתי ריסט למחשב שלי ומאז הוא לא עולה. הוא פשוט נכבה ולא נדלק. ניסיתי להוציא את החשמל ולהחזיר וכשאני לוחץ על כפתור ה POWER הוא נדלק לפחות משניה ונכבה. אם אני מנסה שוב ללחוץ על ה POWER הוא לא מגיב בכלל. כשמוציאים ומחזירים את החשמל שוב אותו סיפור, לחיצה על הPOWER מדליקה את המחשב לחלקיק שניה והוא נכבה ולא נדלק יותר. ניסיתי להחליף ספק והמקרה חוזר על עצמו. האם הלוח אם שלי נדפק? מישהו יודע אם יש לי בכלל מה לעשות או שהמחשב הלך? תודה לעונים...

• 5 תגובות
    • 529 צפיות
  8. Started by מאור247,

אני מחפש תוכנה לעריכת תמונות אבל משהו יותר פשוט מפוטושופ.... יש לי ת'תוכנה אבל היא מסובכת מאוד למתחילים.

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  9. המחשב עבד בסדר, יש כבל שיוצא מהמארז כתוב עליו INT SW, שאין לי מושג לאן הוא מתחבר אז לא חיברתי אותו, שוב המחשב עבד לפני זה. פתחתי לנסות להבין לאן הוא מתחבר, כשלא הלך לי אז השארתי אותו מנותק והפעלתי את המחשב, רק שעכשיו המחשב עולה, קצת לפני הBIOS הוא נכבה, ואז נדלק שוב ונכבה בלופים. HELP! לוח אם: Gigabyte 965P-DS3P זיכרון G Skill 2 GB מעבד E6600 כרטיס מסך: BFG 8800GTX ספק ליברטי 400 צורב LG וHD של WD מארז :CM stacker 810

10. שלום, 1. בעקבות בעיית קווים אלכסוניים צבעוניים עדכנתי דרייבר לכרטיס מסך. הכרטיס הוא OnBoard 2. לאחר העדכון המחשב הפסיק לעלות - אינו מגיע לשלב של הפעלת מערכת ההפעלה - XP 3. נסיון להיכנס לביוס גורם למחשב להפסיק להגיב לאחר חצי דקה. 4. איפסתי את הג'מפר של הביוס אך זה לא עזר. 5. החלפת כרטיס הזכרון, ניתוק כל הכוננים, לא פתרו את הבעיה. לוח אם של אלבטרון, מעבד של AMD רעיונות? תודה , ארז.

• 0 תגובות
    • 795 צפיות
  11. Started by shaithebest,

שלום לכולם הנייח שלי מסרב לעלות ומתי שאני נכנס לתפריט הBIOS SETUP הוא אומר לי ש: PRIMARY IDE MASTER: NOT DETECTED PRIMARY IDE SLAVE: NOT DETECTED מה זה אומר? איך מסדרים את זה? חייב עזרה תודה

• 10 תגובות
    • 3k צפיות
  12. אהלן חבר'ה, אני חדש כאן בפורום אך לא באתר, יש לי בעיה (אפשר להגיד כמה בעיות) דיי חמורה.. ניקיתי את המחשב, הוצאתי אותו מהחשמל ומכל החוטים, איווררתי אותו והחזרתי הכל.. תחילת ההסתבכות - ברגע שאני מפעיל את המחשב בהתחלה המחשב עולה עם המסך יש טעינה של הוינדאוס ואיך שהוינדאוס עולה המסך נכבה.. הבנתי ככל הנראה שזה בעית חומרה מבפנים ניסיתי להבין מזה אבל ללא הצלחה.. המשכתי, הוצאתי את הסוללה של הלוח אם, שיחקתי קצת עם הביוס [אגב, אפרופו ביוס, איך עושים ריסט לביוס? דרך הסוללה?] ואז.. ההסתבכות - המחשב עולה עם המסך יש טעינה של הוינדאוס למספר שניות, ואז יש מסך כחול של ממש מאית השניה והמחשב מפעיל עצמו מחדש.. אשמח לעזרה מיידית, כי מחר כבר יהיה דיי מאוחר. תודה רבה לעוזרים

• 30 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. שלום לכולם. לאחרונה, פרקתי את המחשב לגורמים כדי לנקות אותו מאבק ולשמן מאווררים. ניקיתי את כל המארז בעזרת שואב אבק (לא, אני לא מפגר, עשיתי שהוא ינשוף אויר). מאז, הטמפרטורה של המעבד שלי, פנטיום 4, 3 ג'יגה, מגיע ליותר מ- 90 מעלות. ניקיתי את המעבד והגוף קירור מהמשחה הטרמית, מרחתי משחה חדשה לפי המדריך שמצויין באתר, אבל עדיין, המעבד מתחמם יותר מדי ומגיע ליותר מ 90 מעלות. המאוורר של המעבד בסדר גמור, עבר ניקוי ושימון, גם הגוף קירור, ווידאתי שיש מגע בן המשחה הטרמתי שעל המעבד לגוף הקירור. למארז יש מאוורר אחר שמכניס אויר, אבל אני לא חושב שפה הבעיה, כי עד לפני שפירקתי את המעבד, הוא היה מגיע לבערך 75 מעלות, גם בזמן עבודה מרובה. מישהו יכול לשפוך לי פה קצת אור? (חוץ מלהגיד לי להוסיף עוד…

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. שלום יש לי בעיה בחיבור המחשב לטלויזיה יש לי מתאם שמתחבר לכרטיס מסך ודרכו אני מכניס כבל עם בנה בקצה אחד ובננה בקצה שני RCA אם אני לא טועה עשכיו במחשב של אחותי זה עובד ובמחשב שלי לא לאחותי יש כרטיס מסך G-Force 5200FX ולי יש -G force 7600GT עכשיו למתאם יש אם אני לא טועה כ8 פינים מסודרים בשתי שורות אפשר להגיד שהם ממש זעירים! עכשיו ניסתי בהגדרות וכלום! תודה מראש לעוזרים !

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  15. יש לי ספק HEC 580 מהדגם הזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_608&products_id=11451 לעיתים קורה שהדיסק קשיח שלי פתאום נופל (נכבה לכמה שניות ואז חוזר) וגם המסך לעיתים נכבה (מאבד סיגנל) . התקנתי את PC PROBE (יש לי לוח אסוס) לניטור הספק כוח וראיתי שבסטנדרט הספק כוח על 11- 11.2 וולט ולפעמים (כאשר שני כונני ה CD עובדים במקביל) הוא יורד ל 10.8. האם להחליפו? תודה, איציק!

• 25 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by מאור247,

רציתי לדעת איזו תוכנה הכי טובה ליצירת קליפ קצר ??? (להציג כל מיני תמונות וברקע שיהיה שיר)??

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Kazur,

The Win XP isn't loading, I think something got fucked up with the CPU/FSB/SDRAM Freq. or whatever it's called.. When I start the PC, I get to a point that I can choose from several options how to start the OS: Couple of safe modes Last known Good Config and Start Win Normally Nothing works, I tried them all and it doesn't want to load the OS, it just gets stuck. I tried to look for the jumper to reset the BIOS config but I can't find it, it's a very old Motherboard. I'm writing from my big bro's PC and he doesn't have Hebrew in it, so sorry about that

• 4 תגובות
    • 606 צפיות
  18. Started by mickycohen,

חברים שלי אני זקוק לעזרתכם יש לי mp3 ופירמטטי את המחשב בזמן הפירמוט עשיתי טעות ופירמטטי גם את הmp3 שלי ומאז אני מחבר אותו למחשב שלי והוא מופיע לי ככונן דיסקים ולא כדיסק נשלף אם אני מנסה לישלוח איזה שהוא קובץ או שיר הוא מגיב בהודעה נא הכנס דיסק לקונן מה עליי לעשות האם פי שלי הוא של חברת uptec ואין לי עליו אחריות אני מודה לכל מי שיוכל לעזור לי בתודה מראש מיקי כהן

• 5 תגובות
    • 746 צפיות
  19. Started by 1900GT,

שלום, יש לי בעיה עם המחשב הישן שלי. המחשב בן 5 ועד עכשיו הוא עבד בסדר גמור. אבל בזמן האחרון הוא ולפעמים לא מזהה את הארדיסק ואת כונן ה CD. בהתחלה במסך השחור איפה שרשום כל הכוננים שמחוברים אז שם הוא לא מוצא ואז זה עובר לדף אחר ורשום שם משהו לעשות BOOT כדי להפעיל משהו כזה. בקיצור אני משחק עם הכבלים של הכוננים ואחרי כמה פעמים זה נפתר אבל זה לא רופף או משהו אני לא מבין למה זה קורה.

• 0 תגובות
    • 470 צפיות
  20. Started by Bam65,

ה- LG FLATRON 17 שלי כבר בין 5 שנים , ובתקופה האחרונה המסך התחיל לקפוץ כול כמה דקות ל 5 עד 10 שניות. זה נראה כאילוהמסך מתקרב אליך ואז ישר מתרחק במהירות רצוף במשך 10 שניות. :s05: ובדקתי שזה לא הקצב הריענון (HZ) כי הוא על הכי גבוה.

• 4 תגובות
    • 591 צפיות
  21. ברגע שאני מחבר 3X1024 פלוס 512 של OCZ 800MHZ הוא עושה POST והכל עובד. יכול להיות שזה הספק? שלא יכול להחזיק 4GB RAM? LIBERTY 400? תודה לעוזרים.

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by haviv54,

כל כמה זמן לא ידוע, לא ספרתי. המחשב עושה ריסט בלי להודיע כלום רק ריסט לאחר שהוא עולה הוא רושם לי שהמערכת הפעלה התאוששה מבעיה חמורה שלח או אל תשלח. ואז אחרי כמה זמן שוב ריסט זה קרה לי אתמול בלילה והיום בצהריים אני מעריך שזה קשור לחומרה אולי למאווררים? אבל אני לא בטוח וזה מעצבן אותי, מישהו יכול לאבחן את הבעיה?

• 5 תגובות
    • 513 צפיות
  23. קניתי אתמול דיסק קשיח 450 GB עכשיו אני רוצה להעביר את כל המידע שיש לי בדיסק שיושב עכשיו על המחשב לדיסק קשיח החדש אם אפשר איזה מדריך מפורט או משהו אני אשמך יום טוב

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  24. קניתי מעבד E4300 וקיבלתי אותו BULK בלי קופסה ובלי מאוורר, עכשיו כשבאתי להרכיב אותו שמתי לב שישנה מדבקה באמצע המעבד (לא בחלק של הפינים). על המדבקה יש ברקוד וכמה מספרים. השאלה שלי היא האם צריך להוריד את המדבקה או להשאיר אותה. חבר שלי אמר שזאת מדבקת אחריות, הגיוני??? שאלה שנייה, אני שם על המעבד מאוורר של COOL MASTER, הלוח אם שלי הוא .4COREDUO VSTA ASROCK וקיבלתי את המאורר עם חלק סמוי X שהיגיע יחד עם המאוורר, אני ממש לא מבין איך לשים אותו למרות שישנה סכמה שלו על הלוח אם.... אם מישהו יודע מה הולך אני אשמח לקבל קצת ייעוץ.

• 4 תגובות
    • 719 צפיות
  25. Started by elad_jacoby,

שלום קניתי מחשב עם 320GB וחילקתי אותו כך שיש לי דיסק אחד של 20GB ודיסק אחד של השאר. ב20 התקנתי ווינדוס וכרגע רק9GB פנויים שם, האם זה שיש שם רק 9GB יכול להאט את הביצועים של הווינדוס? תודה

• 1 תגובה
    • 622 צפיות

דיונים חדשים בפורומים