תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,283 דיונים בפורום זה
-
שלום קניתי מחשב חדש(8000 ש"ח) לפני חודש ואתמול עשיתי לו ריסט והוא לא מגיע לשולחן עבודה וישר עושה ריסטרט מעצמו וגם אם אני לוחץ עליו שיכנס לsafe mod הוא מוריד כתוביות בלבן על גבי שחור וממשיך לעלות רגיל ואז לא מגיע לשולחן עבודה ומיד עושה ריסטרט. בקשה תעזרו לי זה דחוף אני לא יכול בלי מחשב.
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שני מודולים אלה (זכרון למחשב נייד): kingston kvr533d2s4/1024mb כאן פרמטרים: http://www.valueram.com/datasheets/KVR533D2S4_1G.pdf HYMP512S64BP8-C4 HYNIX כאן פרמטרים: http://www.hynix.com/datasheet/pdf/module/ds_512M_DDR2(B-ver)based_SO-DIMMs(Rev0.2).pdf אם אני לא טועה שניהם: non ECC unbuffered cl4 200pins 533mHz 1GB ddr2 sodimm אבל תזמונים tRC ן-tRAS קצת שונים. האם יעבדו בצורה של דואל צ'נל? :s05:
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
המפרט של המחשב בצד, כשקיבלתי את המחשב הכל היה טוב..ואחרי שבועיים בערך שהיה לי אותו הדלקתי אותו והוא היה נכנס לוינדוס(xp) מראה את השולחן עבודה ועושה רסטרס אחרי 3 שניות באופן אוטומטי, אז עשיתי פורמט והתקנתי ויסטה, ובויסטה המחשב עבד לאט מהרגיל אז התקנתי אקס-פי שוב, והוא עכשיו ממשיך לעבוד מאוד לאט, לדוגמא: הוא חילץ לי קובץ בוינרר בגודל 700 מגה ב14 שניות ועכשיו לוקח לו 54 שניות. תודה. עריכה: גם משחקים שהיו עובדים לי על הגדרות גבוהות חלק עכשיו עובדים בהגדרות האלה הרבה יותר לאט, משחקים כמו: פיפא, command & conquar 3 , half-life:episod 1 היה עובד לי בהגדרות הכי גבוהות על fps 35-40 ועכשיו הוא לא עובר את ה15.
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס קול onboard הוא עבד תקין עד לפני חודשים, פתאום משום מקום הוא התחיל להשמיע רעשי לוואי. יש רעש כזה סטטי מאוד חלש וכשיש מוזיקה אז שומעים פשוט חרא ממש כמו פול ווליום ברמקולים ממש זולים. יש לכם רעיון איך לפתור את זה? נ.ב. הרמקולים נבדקו (מן הסתם) הם לא הבעיה.
-
- 3 תגובות
- 584 צפיות
-
-
ניסיתי עם מסך אחר וגם שם זה קיים. כשאני משחקת במשחק JustCauseDemo יש כזה פס,כשאתמול שיחקתי במשחק זה לא היה הנה תמונות: [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 620 צפיות
-
-
ערב טוב. יציאות ה usb לא פועלות דרך כל כבל שהוא ובעצם לא ניתן לחבר שום התקן כדוגמת מצלמה, מחשב כף יד וכדומה אלא רק חיבור ישיר כדוגמת נגן mp3 או דיסק און קי. לא מבין בזה אבל אני מתפתה לומר שיש בעיה בעוצמת המתח החשמלי שמגיע ליציאות.. לא זוכר מאיזו חברה הלוח אם.. אשמח לעזרה
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני עובד על XP HOME SP2 והכל היה נחמד וטוב עד ש.... יום אחד גיליתי שהמחשב מזהה את כל התקן USB שאני מכניס לתוכו רק פעם אחת ולאחר-מכן כל כניסות ה-USB במחשב שובקות. זה נכון ל-DISK ON KEY, למדפסת, לנגן MP3 וגם להארד דיסק חיצוני שמגיע עם חשמל משלו. אחרי אתחול המדפסת תעבוד - אבל אחרי שאני מכבה אותה - כל היציאות שובקות. כנ"ל כאמור לגי DOK וכדומה - פעם אחת זה עובד, אחרי הוצאה והכנסה המחשב לא מזהה שום דבר (אפילו לא UNKNOWN DEVICE). למישהו יש רעיון לפתרון ? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום. לפניי כמה שעות היה לי ריסט פתאומי ומאז הווינדוס עולה לאט. כלומר מבצע הרבה לופים עד שהמערכת עולה. מה זה יכול להיות?
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום לכולם המחשב כל הזמן נופל לי ומופיע מסך כחול עם המספרים האלה: 0x00000050 (0xf4al089, 0x00000000, 0x805d0c8c, 0x00000002 מישהו אולי יכול לעזור? תודה
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלום. לאחרונה יש לי במחשב מדי פעם ובמיוחד במשחקים כמו קאונטר רסרטים פתאומיים. ניסיתי להוסיף עוד מאוורר אבל זה לא עזר. אני לא חושב שזה בעייה של חום! כשביטלתי את האפשרות לפי המדריך בסטיקי לרסטרטים אוטומטיים זה עדיין עשה בלי מסך כחול! מה יכולה להיות הבעייה?? בתודה,איתי.
-
- 4 תגובות
- 573 צפיות
-
-
לפני שבוע בערך ניסיתי להעתיק קבצים לאחד מהכוננים במחשב שלי והכונן פשוט נתקע. זה כונן ישן (3-4 שנים) של 30 ג'יגה. עשיתי ריסטרט והמחשב לא הצליח לעלות. כל פעם הוא נתקע קצת לפני שווינדוס אמור להתחיל לרוץ. שניתקתי את הכונן המחשב חזר לעבוד כרגיל. על הכונן יש מידע שאני צריך. יש איזושהי דרך לגרום לו לעבוד אפילו באופן חלקי ע"מ לגבות את החומר שעליו? תודה!
-
- 10 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח-אם Gigabyte GA-M59SLI-S5 גרסאת ביוס F3. המחשב נוהג לעשות ריסטרטים ולשלוח הודעות לגבי שגיאה בקריאת הזיכרון. החלפתי כבר ספק, זכרונות, הארד דיסק והתקנתי ווינדוס מחדש. הבעיה עדיין קיימת ולכן אני בטוח יותר מתמיד שהבעיה היא בלוח. דוגמא להודעת שגיאה שאני מקבל: The instructions at "0x64a16295" referenced memory at "0x00a8c42c". The memory could not be "read". Click OK to termniate the program Click CANCEL to debug the program האם יש דרך כלשהי לסדר את הבעיה? האם עדכון הביוס יכול לסדר את הבעיה (הגרסא הכי חדשה היא F7)? ועוד שאלה, אם אני מתקין גרסא חדשה יותר של ביוס, נניח F7, הוא כולל בתוכו את השדרוגים שהיו גם ב-F4, F5 ו-F6? ושאלה אחרונה.. האם אני יכול לאבד את המי…
-
- 6 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אז ככה הכרטיס קול שלי הוא על הלוח ה STRIKERT EXTREME הבעיה הראשונה היא שכאשר אני שומע כל דבר אם זה משחק, מוזיקה וכו' הכל נשמע עם פפוצפץ כזה כאשר הקול הוא יותר מדי נמוך- לא נראה לי שהבעיה היא ברמקולים כי זה לא קשור לווליום אלא לקול עצמו שיוצא... בעיה שניה היא שאני לא יודע איך אמורים להפעיל את היציאה של ה- SFIND או איך שקוראים לזה שזה היציאה הדיגיטלית (קוקסיאל) לרסיבר? :s05: תודה מראש לעוזרים [br]פורסם בתאריך: 9.06.2007 בשעה 18:52:30 טוב הצלחתי לפתור את הבעיה הזאת של הפיצפוצים...מישהו יודע לגבי ה SFINF? :s05:
-
- 3 תגובות
- 543 צפיות
-
-
יש לי בעיה בעליה של המחשב יש לי הודעה שכתוב בה !!! ERROR:system fan has failed service pc to prevent damage to the system press<F2>to continue ואז או שהוא עולה או שהוא רושם לי את ההודעה הבאה windows could not start because the following file is missing or corrupt windows root>/system32/ntoskrnl.exe. please re-install a copy of the above file בבקשה עזרה חברים יקרים
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
יש לי מעבד E6600 עם לוח אם DS3 REV3.3 גליתי שהמאוורר של ה CPU לא מסתובב כל הזמן. הפעלתי את התוכנה SPEED FAN וראיתי שה CPU על 65 מעלות פתחתי את המחשב והמאוורר באמת לא פעל. נתתי לו "דחיפה" קלה והוא התחיל להסתובב והטמרפרטורה ירדה ל 40 תוך כמה שניות. המחשב חדש. (בן כחודשיים) למשהו יש מושג?
-
- 5 תגובות
- 913 צפיות
-
-
הרכבתי מחשב חדש (אתמול) ונוצרה בעיה של התחממות, המחשב אחרי מספר ספור של דקות מתחמם באזור הצ'יפסט. החום מגיע למצב כזה שקיבלתי כוויה, המוניטור מראה שהטמפ' 35 מעלות בערך והמעבד על 40 מעלות מערך. לאחר מספר דקות שהמחשב רותח מופיעה הודעת שגיעה בצבע כחול בדוס. חשוב לציין שכל הרכיבים חדשים ובאו בכופסתם המקורית. מפרט המחשב לצורך פרטים שאולי איך שהוא יעזרו: מעבד אניטל E6420 לוח אם GIGABYTE GA-N650SLI-DS4 זכרון G.Skill 2GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 4-4-4-12 F2-6400PHU2-2GBHZ דיסק קשיח:Western Digital 160GB 3.5 7200Rpm 8Mb Buffer SATA II WD1600JS כרטיס מסך: BFG GeForce 8600 GT OC 256mb PCI-E ספק כוח: JSP-TECH PS-05 420WATT PFC SUPER SILENT + 120MM BLUE LED FAN נ.ב. האם יש למשהו לוח ז…
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
חשבתי אולי יש איזו אפשרות לאפס את ההגדרות שלו איכשהוא או כל פתרון אחר. תודה
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
כאשר אני מנסה להתקין את המשחק Ghost Recon Advanced Warfighter המחשב מראה לי את ההודעה הבאה: please do the following: close any running programs- empty your temporary folder- check your internet connection (internet based setups)q- then try to run the setup again error code : 6001
-
- 0 תגובות
- 472 צפיות
-
-
אני צריך דחוף תוכנה חינמית לתיקון ריג'רסטרי (איך שקוראים לזה) ...... הורדתי כמה תוכנות אבל צריך סיראלים וכאלה... (אם אפשר שתשלחו לי קישור להורדה)
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
יש לי את המשחק Ghost Recon Advanced Warfighter אבל כאשר אני מנסה להפעיל אותו מופיע לי error code: 6001 ואני לא מצליח להתקין.
-
- 1 תגובה
- 498 צפיות
-
-
כל פעם שאני נכנס לאתרים או רואה סרטים וגם לפעמים על המסך יש לי פסים כחולים כאלה על המסך. תמונה:לינק http://www.2send.us/uploads/72726bbe97.JPG תסתכלו בצדדים שיש מין כאלה פסים כחולים זה קורה תמיד כמעט לפעמים אין אבל רוב הפעמים יש איך מסדרים את זה? או מה הבעיה שיש?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני רוצה להתקין WIN XP SP1 אם הארד דיסק SATA האם זה אפשרי, או שאני חייב SP2 ???
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
התקנתי HD חדש בנוסף לקיים, פירמטתי את שניהם והתקנתי XP על הדיסק החדש, לאחר הפירמוט כאשר אני מנסה לכבות את המחשב הוא מבצע RESTART במקום SHUT DOWN !? (הדיסק החדש הוא בחיבור SATA והישן IDE אם זה יעזור) מה קורה פה???? אנא ערתכם לפני שהמחשב עלה באש מהחום ;D
-
- 1 תגובה
- 494 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לדעת איזה תוכנת אנטי וירוס תוכל להשאיר אותי הכי מעודכן והכי בטוח מבני מה שהולך היום ברשת... אני מתלבט אם לרכוש את הנורטון 2007 אך שמעתי עליהם ביקורות לא הכי מרנינות..
-
- 6 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום , כאשר אני מעלה את המחשב של אחותי , מגיע לי החלון הזה Disk boot Failure , insert system disk and press enter מישהו יודע כיצד אני פותר את התקלה הנ"ל ? בתודה , אור פרג'
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-