תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,289 דיונים בפורום זה
-
דגם הכ.מסך ATI RADEON HD5770 GDDR5 PCI-E דגם הלוח Gigabte ga g31m s2l המחשב מראה את המסך ראשוני. אבל ברגע שנדלת נורה אדומה על הכרטיס מסך המסך מתכבה . תודה מראש .
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לפני זמן כצר כשבוע המחשב התחיל להתכבות ועשות ריסטרטים פתאומיים פתחתי אותו ועכשיו אני רואה שהכרטיס מסך ממש לוהט טחרי זמן מה של פעילות הכרטיס הוא RADEON 4870 האם זה אופייני או שמשהו בקירור נדפק?
-
- 4 תגובות
- 669 צפיות
-
-
הי, בעקבות שדרוג מסך, אני נאלץ לשדרג את כרטיס המסך שיש לי על המחשב לכרטיס שתומך ברזולוציה של 4k / 2160p לוח האם שברשותי מסוג Gigabyte דגם: GA-H77-D3H הבנתי שיכולה להיות בעיית תאימות של לוח האם עם הדגמים החדשים של כרטיסי המסך, אשמח אם מישהו מכם יוכל לעזור לי בעניין. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אנשים יקרים, יש ברשותי מסך SAMSUNG אשר מתחבר בחיבור HDMI לכרטיס מסך SAPPHIRE RADEON HD4830 512MB DDR3 PCI-E ויש בו רק 2 יציאות HDMI ו- TV OUT, כשאני משאיר את המחשב עובד רצוף, פתאום אני יכול לשמוע כאילו קול של חומרה מתנתקת אותו צפצוף שמנתקים או מחברים התקן חיצוני. אני שומע את המחשב עובד אך המסך מאבד סיגנל . אני מנסה להעיר אותו על ידי הזזת העכבר- לא עובד... נסתי לחבר אותו בחיבור אנלוגי כאשר בצד המתחבר לכ. מסך אין ברירה עם מתאם HDMI ואותו דבר... זה מה שמצאתי כשחיפשתי בגוגל אך גם עדכון דרייברים אצלי לא עזר http://www.hometheater.co.il/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=724178 אין לי שום הסבר של למה זה קורה האם מישהו יודע משהו?
-
- 4 תגובות
- 912 צפיות
-
-
xfx geforce 6600gt אני לא חושב שדווקא הכרטיס תוקע את המחשב, אלא דווקא הספק שהוא לא כל כך גדול - 400W.. מה אני יכול לעשות בשביל שהמחשב לא יתקע? יש לי בעיה רצינית של חום בחדר ובמחשב, אין לי מאווררים נוספים, ואני מכוון מאוורר גדול ביתי לכיוון המחשב בכדי שאני אוכל להשתמש בו :\ תודה מראש לעוזרים!
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היום הדלקתי את המחשב והמסך לא נדלק. ההנחה שלי כרגע היא שמדובר בכרטיס מסך כיוון שגם במחשב אחר הוא לא עובד כרגע. בכל אופן רציתי לחבר את המסך ליציאה של הכרטיס המובנה אבל משום מה גם שם יש את אותה בעיה. המסך לא לא מגיב. האם זה שהוצאתי את הכרטיס מסך הלא מובנה לא אמור להספיק? צריך להגדיר משהו על מנת לחזור ליציאה של הכרטיס המובנה?
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
הי במחשב פנטיום 4 שלי, כרטיס המסך המובנה החליט לחדול לעבוד. כשהמחשב עולה לא מופיעה שום תמונה על הצג CRT שלי (לא עובר אות - החיבור הוא VGA רגיל) החלפתי מסך , והתופעה המשיכה, לכן הסקתי שהבעיה היא בכרטיס המסך המובנה. יש לי כרטיס מסך נוסף ששמתי ב-AGP, הבעיה היא שאני לא רואה כלוםעל המסך כדי שאוכל לתת פקודה למחשב איך להתחיל לעבוד מעכשיו דרך הכרטיס AGP ולא דרך הכרטיס מסך המובנה. יש למישהו רעיון מה אפשר לעשות? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הווינדוס מציג שהביצועים של המובנה יותר טובים. בדקתי גם עם PCWIZERD רק שאני לא בטוח שהבנתי את התוצאות. רק לי נראה שהבעיה של הכ' מסך גיפורוס 6200 שצריך להקצות לו זכרון פנימי. וא"כ לא הבנתי איפה עושים זאת. מובנה: <<< Video Benchmark >>> > CPUIDMark Raster Lines : 61569.73 Marks > CPUIDMark Random Pixels : 142.10 Marks > CPUIDMark Random Lines : 12915.77 Marks > CPUIDMark Random Circles : 35.60 Marks > CPUIDMark Random Rectangles : 266.18 Marks > CPUIDMark FPS : 137.88 FPSMarks >> General Information Model : 946GZ/GL Integrated Graphics 1 Bus : PCI Total Memory : 384KB Size of window : 1024 x 768 pixels (32…
-
- 19 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום חבר'ה, קניתי מחשב חדש והרכבתי בו כרטיס מסך GeCube ATI Radeon X1950XT. אחרי חצי יום של עבודה, המאוורר של הכ. מסך התחיל לעשות רעשים איומים. היום התכוונתי לשלוח אותו חזרה לחברה כשלפתע שמתי לב שכשהמחשב שוכב אז הכ. מסך לא עושה שום רעש ורק כשהמחשב עומד רגיל - הוא עושה את הרעש הנוראי. כמובן שבמחשב אין שום כבל או משהו שנוגע בכ. מסך. האם מדובר בתקלה בכרטיס מסך או לא? מה עושים? תודה
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
שלום, אשתי קנתה מסך viewsonic xg2405. איזה כרטיסי מסך מומלצים כדי למקסמם את הביצועים של המסך? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים מבקש את עצתכם. האם כרטיס מסך זה Asus GT1030-2G-BRK טוב עבור משחק פורטנייט ופול גייז? בברכה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום צריך המלצה לכרטיס מסך השימוש הוא בעיקר משרדי אבל גם למשחקים דוגמת WOBLY LIFE HITMAN יש לי מסך 34' 1440P 144H תודה System Information ------------------ Time of this report: 1/6/2023, 10:18:42 Machine name: DESKTOP-P581U8C Machine Id: {4EB8643F-D98A-4CF7-9975-C1D9792545DE} Operating System: Windows 10 Home 64-bit (10.0, Build 19045) (19041.vb_release.191206-1406) Language: English (Regional Setting: English) System Manufacturer: Gigabyte Technology Co., Ltd. System Model: H81M-S2H …
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה קיבלתי מחשב dell optiplex 7050 . הבן שלי משחק ברובלוקס והמשחק לא מספיק להתקע. ניסיתי הכל ואני חושב שהפתרון היחיד הוא להחליף את הכרטיס מסך. מישהו יכול לעזור איזה כרטיס מסך מומלץ לרכוש למחשב הזה (הוא לא צריך להיות יותר מדי יקר) טל
-
- 3 תגובות
- 535 צפיות
- 2 followers
-
-
אז ככה, ביקשו ממני לתקן מחשב. משהו מוזר כזה, עם לוח אם מבוסס על nForce2 עם סמפרון 2500+ ו 512MB. מותקן עליו XP SP3. טיפלתי בהכל חוץ מבעיה אחת מוזרה שמתרחשת גם כשמותקן כרטיס מסך חיצוני (רדאון 9600) וגם כשמוציאים אותו ומשתמשים במובנה בצ'יפסט (GF2 MX). הכרטיס מופיע תחת "Unknown" עם קוד שגיאה 10. ולכן המחשב מתנהג כאילו משתמשים בדרייבר VGA הרגיל של XP, מה שאומר אין את האצת החומרה הבסיסית שנותן הכרטיס, יש רק 3 רזולוציות בסיסיות לבחור מהן. התקנתי את הדרייברים מחדש גם של הכרטיס וגם של הצ'יפסט. לפני שאני מפרמט את המחשב (שלא כל כך בא לי לעשות, ואני מנסה להמנע מזה), האם יש למישהו רעיון איך אפשר לפתור את הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 950 צפיות
-
-
אין אחריות על הכרטיס הכרטיס הוא מסוג TNT2
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך FX 5700 שעובד על AGP X 8 אך משום מה הוא מזוהה בדרייבר כ PCI . גירסת הדייבירים 56.72 הלוח הוא : ASUS P4P800 תודה על העזרה
-
- 12 תגובות
- 980 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך מתוצרת PNY gf4 4600ti לאחרונה כל משחק שדורש טיפה גרפיקה כבדה המסך נתקע או מקרטע בכבדות יש לי XP PRO ופנטיום 2.4 הבעיות התחילו רק לאחרונה למי יש רעיון איך אני יכול לבודד את הבעיה ולבדוק עם זה הגדרות או בעיית כרטיס? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, החלפתי היום כרטיס מסך, לוח אם ומעבד (I5 4590, R9 280X, H81HD3) ברגע שאני מחבר את הכרטיס מסך המחשב נדלק והכל אבל כלום לא מופיע על המסך וברגע שאני מנתק את הכרטיס הכל עולה כרגיל. אני מניח שזאת בעיה של מתח, הספק הוא ANTEC 620W 80 PLUS שאמור להספיק, יש למישהו רעיון למה זה קורה/איך לסדר את זה? תודה רבה! עמרי.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים. בכוונתי לרכוש מסך ברזולוציה הרשומה בכותרת מאחת מחברות המדבקה הקוראניות שדיברו עליהן פה לא מעט. מהו כרטיס המסך המינימאלי שיכול לתמוך ברזולוציה זו? המסך לא ישמש למשחקים אלא רק לעבודה משרדית ולסרטי HD. אשמח לתשובות גם לגבי nVidia וגם ATI. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. רכשתי לבן דודי כרטיס מסך חדש. מדובר ב ATI Radeon HD 4350 1GB GDDR2 PCI-Express 2.0 x16 HDMI+VGA+DVI Single Slot Video Graphics Card אתמול התקנתי את הכרטיס, אך שמתי לב שמלבד ראדיאטור גדול, אין לכרטיס מאוורר עצמאי. לכן, אני רוצה לשאול האם כרטיס זה דורש התקנה של מאוורר, או שהכרטיס מגיע מוכן לפעולה כמו שהוא? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
שלום לכולם לא מזמן בן דודי נתן לי לסדר לו את המחשב שהפסיק לעבוד אחרי בדיקה קצרה גיליתי שהבעיה היא הכרטיס מסך שלא עובד |(המחשב עולה והמסך נשאר שחור)לאחר בדיקה עם כרטיס מסך תקין הכל עבד כראוי רציתי לחנות קרובה קניתי כרטיס מסך חדש מדגם ati hd 3450 סתם משהו פשוט בהתאם לשימושים וליושנו של המחשב החזרתי להם את המחשב ולאחר שבוע - שבועים אותה הבעיה בדיוק המחשב חזר אלי והבעיה היא אותו דבר!! אז מה יש מצב שפשוט הכרטיס מסך דפוק בפעם השנייה או שזה משהו יותר עמוק כמו הלוח אם ששורף אותו או משהו כזה ואיך כמובן אני יכול לבדוק את זה תודה רבה לכל העוזרים
-
- 25 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מדי פעם מתקבלת שגיאה בתמונה ואז השידור אות נפסק ויש צורך להפעיל מחדש את המחשב. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 767 צפיות
-
-
היי, החלפתי קירור למעבד ומאז הכרטיס הפסיק לעבוד, ניסיתי לחבר כרטיס מסך אחר (ATI 7790) עובד מעולה, גם בלי כרטיס עובד. חשוב לציין שהמחשב עובר פוסט אבל עדיין NO SIGNAL לא משנה מאיזו יציאה - HDMI או DVI יש לכם רעיון מה יכולה להיות הבעיה? כמובן שהכל מחובר כמו שצריך המאווררים מסתובבים והכל והאם אם בכלל אפשר לתקן כרטיס מסך במידת הצורך כי אני קצר בכסף וכרגע אין לי אפשרות לקנות כרטיס חדש נורמאלי
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום יש לי מחשב פנטיום 4 עם מעבד 3 גיגה הרץ לוח אם של msi 915p combo כמו כן יש בו כרטיב מסך ati1300 בתושבת pci express לפני כמה ימים נמחשב נדלק ונכבה אחרי 10 שניות וזה חוזר על עצמו בלופ. הוצאתי חלק חלק לבדוק מה מקצר ומסתבר שהכרטיס מסך מקצר. יש לי שאלות בקשר לזה : 1. איך אני יודע אם הכרטיס מסך מקצר או שהסלוט על הלוח אם דפוק? 2. אם אני אשים כרטיס מסך אחר ובהנחה שהסלוט דפוק האם גם ידפק הכרטיס מסך? 3. האם יש דרך אחרת או הצעה לפיתרון אני שמח
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם. הרכבתי מחשב חדש בן 3 ימים , המפרט בצד. יש לי בעיה מוזרה של רעש/זמזום מכרטיס המסך כאשר אני לדוגמא מנסה להפעיל את משחק הדמו שקיבלתי עם הכרטיס ( Spellforce 2 ) וגם ישנה אותה בעיה בתוכנת 3dsmax בהזזה של אובייקטים הכרטיס מזמזם. חשבתי שזה עניין של דרייור עדכני והתקנתי כמה מהם אבל עדיין אותו הזמזום.. הדרייברים שניסיתי הם אחד של הדיסק שקיבלתי עם כרטיס המסך ( לא זוכר גרסה ) השני הוא: WinXP_9424 השלישי - 162.18_forceware_winxp_32bit_english_whql. והרביעי - 163.71_forceware_winxp_32bit_english_whq כמו שציינתי עדיין מזמזם לי הכרטיס ??? , האם מישהו נתקל בתופעה דומה ? הערות פתרונות ושאר ירקות יתקבלו בברכה.
-
- 18 תגובות
- 5.6k צפיות
-