עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Shnig0,

לא מזמן קניתי 8800 GTS 320MB של ספרקל ואני מקבל FPS די נמוך ב-BF 2142 30 יכול להיות שהמעבד של מגביל אותו? (Pentuim D 820) אם כן אז איזה מעבד כדאי לקנות? אני שם את זה על High ויש לי בערך 20-40 FPS

• 0 תגובות
    • 494 צפיות
  2. באמצע המשחק מופיעים לי קווים כאלה שמופיעים ונעלמים במהירות ורואים אותם..מה אפשר לעשות?

• 12 תגובות
    • 963 צפיות
  3. קניתי מחשב חדש לא מזמן.. (4 חודשים) מעבד: E6400 לוח: 945PL של Gigabyte כרטיס מסך: ASUS Geforce 7900GS וג'יגה זכרון מחברת ELPIDA אלו זכרונות DDR2 667Mhz 512X2 שעובדים בדיואל! ועכשיו החלטתי להרחיב לעוד ג'יגה וקיבלתי זכרונות ELPIDA 533Mhz 2X512 ובדקתי שהם עובדים והכל חיברתי אותם לחוד בלי הישנים והם עבדו.. אבל כשאני שם את כל ארבעת הזכרונות הוא לא מזהה לי זוג אחד ובעצם הוא מזהה 1GB של זכרון וכל הזכרונות תקינים! מה יכולה להיות הבעיה?! תודה מראש

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  4. Started by esharone,

היי, קניתי שתי סטיקים של זיכרון בנוסף לשתיים שיש לי והכנסתי אותם למשחב כשכולם בפנים המחשב לא עולה, כששלוש תושבות של זיכרון עובדות המחשב עולה והכל בסדר, יכול להיות שיש בעיה בתושבת של הזכרון? גם כשאני מכניס את הזכרון המקורי שהיה לי הוא לא עובד בתושבת שלא מזהה כלום, מה הבעיה? הזכרון הוא באותה מהירות של הזיכרון הראשון שיש ועם אותם תזמונים

• 6 תגובות
    • 635 צפיות
  5. איך ניתן לפתור ,רצ"ב תמונה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  6. למה שאני מכבה את הFireWall האינטרנט מתכבה?? אולי זה בגלל ה-kaspersky... יש לי גירסא 7.0 beta

• 0 תגובות
    • 480 צפיות
  7. הכל היה טוב ויפה עד לפני כמה ימים.... היום הכרטיס התחיל לעשות בעיות- הוא לא מצליח להעלות שום משחק ליותר מדקה- לאחר דקה יש קיטועים והוא בקושי מחזיק את עצמו... לאחר מכן היה את ההודעה: "nv4_disp display driver has stopped working normally" התקנתי את הדרייברים החדשים של נווידיה לפני כמה ימים והיום הסרתי והתקנתי גם פעמיים אבל זה לא פתר את הבעייה... הכרטיס הוא 88GTX מגרבת AC3 של EVGA ושאני הורדתי את הדרייברים מהאתר של נווידיה מה אפשר עוד לנסות לעשות כדי לפתור את הבעייה?? הבעיה הזאת חזרה גם לאחר פירמוט שלם של הווינדוס כלומר מחיקה מלאה של הווינדוס והתקנה חדשה של ווינדוס וכל הדרייברים.... הפירמוט היה בערך לפני שבועיים וזה בערך הזמן שהוא החזיק בלי לעשות אפילו חצי בעיה.... …

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by -AKEL-,

בטוח מישהו פה יודע למה זה... קניתי הארדיסק חדש של 250 G אבל... כשאני מסתכל ב-Management אני רואה שהוא 232.88 G למה זה??? לאן נעלמו 17.12 G????

• 4 תגובות
    • 667 צפיות
  9. Started by hakimon1,

סגרתי את המחשב שלי ויום אחרי זה פתחתי אותו ואחרי שהכנסתי את הסיסמא למשתמש הופיעה לי השגיאה הבאה "Windows cannot load the user's profile but has logged you on with the default profile for the system. DETAIL - The system has attempted to load or restore a file into the registry, but the specified file is not in a registry file format. ונכנסתי כאילו למשתמש חדש כל ההגדרות של המחשב של האופיס של הכל מחדש וכל המסמכים תמונות קבצים נעלמו מהמחשב!!! זה מחשב שאני עובד איתו ויש לי בו קבצים חשובים מאוד שאין לי אפשרות לשחזר. ניסיתי לעשות שחזור מערכת והוא רושם שאי אפשר לשחזר אני משתמש באנטי וירוס של node32 וסרקתי והוא מצא איזה וירוס..( מוזר שנכנס וירוס עם האנטי וירוס הזה) מישהו יו…

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  10. Started by mastercod,

שלום, יש ילצ דיסק 800 מגה ויש לי שירים ששוקלים 750 מגה אני מנסה לצרוב ואני לא מצליח בתוכנה נרו 7 ידיעתי ב6 אבל אני לא יודע איך בנרו 7 תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  11. במחשב פשוט נתקע ולא חוזר לעצמו אחרי 5 דקות של פעילות. אין לי ברירה אלא לעשות ריסטארט למחשב ולחכות שוב עד שייתקע... חייב עזרה דחוף... תודה לעוזרים...

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. המחשב נדלק, רואים תמונה על המסך, יש את הציפצוף היחיד שמסמן שהכל בסדר, ואחרי שהוא מזהה את הכוננים הוא נכבה. זה לא הספק, החלפתי אחד וזה עדיין קורה. תודה רבה, בז'נגלו.

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  13. Started by shaita,

אני שואל את השאלה לגבי שני ניידים שונים אחד שלי והשני של החברה קטע מוזר לשניהם יש בעיה במסך הראשון שלי הוא דיי חדש 3 חודשים מחשב של HP ופתאום הופיע לי בחלק התחתון של המסך כמו כתם של כלור על בגד זה התיאור הכי מוצלח של הבעיה אשמח לדעת מה קרה לו פניתי לHP והם רוצים את המחשב לבדיקה של כשבוע אז אני מתלבט למרות שזה מציק בעין אין שום בעיה בתפעול המחשב. השני של החברה הוא גם נייד של HP בן שנתיים לערך ומסך שללו התחיל לרצד בתדירות מאוד גבוהה ופתאום הוא משחיר ואז צריך לעשות איתחול ורק אז המצב חוזר לקדמותו אודם לכם על תשובה או המלצה בנושא שי

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  14. Started by arpa,

אהלן, קניתי Laptop מסוג Compaq Presario V6000, אך לאחרונה ויסטה מראה לי שהוא לא מצליח לטעון את הבטריה. המד מראה על 0%, ורושם לי: "Plugged in, Not charging". ניסיתי לחפש קצת על הבעיה בגוגל, מצאתי כמה חבר'ה שיש להם גם את אותה בעיה, אבל אף אחד לא מציע פתרון לסיפור. מישהו נתקל בבעיה כזאת? תודה, אור.

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  15. אני מכבה את הFireWall וזה מכבה לי את האינטרנט למה זה מכבה לי את האינטרנט??...אני לא יכול לשחק דוטה עם פירוול אולי זה בגלל הkaspersky?? ניסיתי לכבות את הפירוול ואז להתחבר לאינטרנט מחדדש זה לא נותן להתחבר!!! ועוד משוו פירמטתי עכשיו את המחשב...אמור להיות לי שני הארדיסקים אחד של 40 אחד של 160... יש לי 120 גיגה על המחשב עכשיו...איפה המד הזה שאני שם את כל המקום???[br]פורסם בתאריך: 18.06.2007 בשעה 14:41:55 את הבעיה השנייה הצלחתי לפתור...

• 1 תגובה
    • 748 צפיות
  16. Started by asinnn,

שמעו עם אין לי חומת אש במחשב אז בקלות אפשר לפרוץ לי ? מה כול האפשרות של בנאדם לפרוץ למחשב ? עם אין לי פוורויל אני יודע שאפשר לשלוח לי קובץ למחשב ואז אני הלחץ על הקובץ ואז יהיה אפשר לפרוץ אז במה בדיוק חומת אש עוזר לא אבנתי עם יש לי חומת אש ובנאדם שולח לי קובץ ואני מאשר תקובץ אז הוא הוא גם פורץ לי לא ? כי במקרה פרצו לדוד שלי למחשב הוא לא יודע איך אבל אותו בנאדם דיבר איתו באיסיקיו והוא לא שלח לו שום קובץ אז מעניין אותי איך הוא פרץ לו כאילו כי אני מאוד מבין במחשבים ... אז כול בנאדם שרוצה לפרוץ לי למחשב הוא חייב לשלוח לי משהו נכון ?

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  17. כבר זמן רב אני בבעיה עם אחד המחשבים בארגון שלי,מדובר במחשב חדש יחסית עם XP והתופעה אצלו היא שבעת הדלקה לוקח למקלדת לפחות דקה דקה וחצי עד שניתן בכלל ניתן להקליד בה.מה שמצחיק ש Cntrl+Alt+Delete מגיב אך לא ניתן להקיש את הסיסמה בעת שמתבקשים. נסיתי להחליף כמה מקלדות נסיתי להחליף בין מקלדת PS2 לבין USB ובכולן אותה התופעה. אודה לעזרה לפני הפירמוט.

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  18. Started by the crazy boy,

יש לי מסך CRT שהוא "קצת" נדפק. לא רואים בו טוב בכלל... הכל מטושטש, קשה לקרוא בו. בכל אופן אי אפשר לתקן את זה. אבל השאלה שלי היא האם יש דרך לעשות שיראו קצת יותר טוב? (הגדרות או משהו כזה) תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 592 צפיות
  19. Started by מאור247,

קראתי בפורומים שלכם על תוכנה שנקראת advanced rar password recoved (אפשר לפתוח עם זה גם קובץ zip) התקנתי אותה על המחשב אבל הוא לא נותן לי לפתוח את הקובץ. המחשב אומר שמה שהכנסתי זה לא קובץ rar/zip אבל הקובץ שלי הוא zip.

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. Started by BarVaZ,

אחרי זמן מה שלא השתמשתי במחשב פתאום אין לי sound ואין לי כרטיס קול זה on board מה עושים? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  21. Started by Bartleby,

בד"כ כשהמחשב נדלק עולה ישר מידע על המעבד זיכרון כוננים קשיחים/אופטיים וכו'... או שבמקום כל זה עולה פשוט לוגו של היצרנית של הלוח. אצלי לא עולה לא זה ולא זה.פשוט מסך שחור כשלמטה מימין כתוב AB לכמה שניות וזהו. האם זה קשור לכרטיס מסך המובנה? חרשתי את הביוס ולא מצאתי את ההגדרה שאמורה לקבוע מה להציג בהתחלה... לוח: הקונפיגורציה השמאלית. http://www.intel.com/design/motherbd/wh/wh_available.htm

• 1 תגובה
    • 495 צפיות
  22. Started by vwgolf,

יש לי לוח MSI דגם rc410m-fi x300 1gl fw הUSB לא עובד לי ובדקתי בביוס והכל שם תקין. התקנתי דרייברים עדכנים מהאינטרנט לאחר שראיתי שהדרייבים שקבלתי עם המחשב ישנים ולא מתאים לXP SP2 כל פעם שאני מחבר משה הוא מראה שהוא עושה הכל כמו שצריך ושניה אחרי שהוא מסיים הוא רושם שהווינדוס לא יכל לקבל את ההתקן. נסיתי מספר מכשירי USB וכולן אותו בעיה. מה עוד אפשר לעשות והאם זאת בעיה שמוכרת בלוח הזה? תודה מראש. לירון.

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  23. http://regfix2k.com/ מומלץ לנסות את זה? מישהו ניסה?

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  24. רק בתוכנה xoftspy.. זה באמת קילוגר? התוכנה אמינה בכלל? :-\

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  25. הבעיה דלקמן מופיעה במחשב שלי ושל חבר שרכשנו כרטיס מסך PAILT 7300GT SONIC לאחר התקנת הדרייברים של הכרטיס מסך ושל דרייברים שהיו בכרטיס כמו WDM DRIVER במנהל ההתקנים אני מקבל סימן קריאה צהוב על ההתקן המצויין בכותרת. כשאני מסיר אותו כמו שווינדוס ממליץ לי לעשות מופעה לי הודה שיש לי התקן שמחפש תוכנה אני מפנה אותו לדיסק שקיבלתי עם הכרטיס מסך ובסוף ההתקנה[הוא מתקין משהו] הוא מודיע לי " לא ניתן להפעיל רכיב זה" "ארעה בעייה במהתקנת חומרה[קוד 10]" וזהו בערך אני לא מצליח לפתור את הבעייה

• 1 תגובה
    • 650 צפיות

דיונים חדשים בפורומים