תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,309 דיונים בפורום זה
-
Guys It is very emergency my computer has broken.. :-X :-\ :'( Yesterday he stucked so I reseted him and after the reset before the windows loadnig he writes: NTLDR is missing press ctrl+alt+delete to restart!! I have (had) win2k! pressing the F8 dont help!!!!! plz hlp!!!! tnx.
-
- 2 תגובות
- 942 צפיות
-
-
-
חברה מה עושים... חיברתי לוח מעבד זכרון וכרטיס מסך והמחשב לא נדלק בכלל אין כלום! ניסיתי ספקים אחרים... והכי מעצבן שאתמול הוא עבד למשהו יש רעיונות? בדקתי גם את 2 החוטים שמגיעים מהכפתור ללוח אם תודה רבה יניב
-
- 4 תגובות
- 945 צפיות
-
-
מערכת הפעלה - ויסטה 32 ביט. כל הדרייברים הכי מעודכנים. ברגע שאני פותח איזה סרט עם Windows Media Player 11 המחשב כל הזמן עושה מסך כחול. צילמתי את המסך עם המצלמה הדיגיטלית ואני צריך לדעת מה גורם לבעיה הזאת. מפרט: (לא זה שבצד אלא אחר) AND 3800 DUAL CORE DFI NF4 ULTRA D KINGSTON 2G 400MHZ X1800GTO THERMALTAKE 460W המחשב לא ב-OC.
-
- 7 תגובות
- 731 צפיות
-
-
היי. יש לי שני כוננים קשיחים. אחד של טרה,ועליו מותקנת באחת המחיצות W7, והשני של חצי טרה, שעליו מותקן XP. החל מאתמול, כאשר אני עושה בוט מאחד הכוננים, אני מקבל הודעה שהדיסק צריך להיבדק. אני מקבל את ההודעה הזאת בשני הכוננים. אחרי הבדיקה הקצרה, שבה לא מתגלות בעיות, המחשב מודיע שוב את אותה הודעה, ורק כשנמאס לי כבר, אני לוחץ על מקש כלשהו והוינדוס עולה כרגיל. מישהו מכיר תופעה כזאת?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בשבועיים האחרונים היו לנו לפחות 5 הפסקות חשמל בבית כשהמחשב היה דולק. האם זה עלול להזיק למחשב עצמו או לציוד שלו? יש לי ספק איכותי במחשב יש לציין.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חיברתי מטען אייפון שקניתי בEBAY לנייד LG בUSB והוא עשה קצת רעשים אז ישר ניתקתי. אחרי כמה ימים חיברתי שוב ואז המחשב קרס (נכבה בפתאומיות) הנורות של החשמל נשארו דלוקות עוד 2 שניות ואז נכבו, כמו שקורה תמיד אחרי שאני מנתק מהחשמל. מישהו יכול להגיד לי מה קרה? האם זה היתה בעיה בכבל של המטען או בחיבור של המחשב? מה הנזק, כרגע המחשב לא עובד ולא מגיב אם מחברים לחשמל(הנורות טעינה לא נדלקות), יש סיכוי שזה רק המטען הלך? אשמח לתשובות כמה שיותר מהר.
-
- 20 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה מוזרה בכרום. הוא מתרגם לי לבד אתרים אבל לאגלית-עברית. למשל את המילה HELLO הוא לא יחליף לשלום, הוא יחליף לSHALOM. זה מאוד מעצבן, איך מבטלים את זה? אני רוצה שהדפדפן יהיה באנגלית רגילה. הנה תמונה מהאתר IMDB עם הדוגמה:
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
אז ככה, יש לי את הבעיה הזאסת קרוב לשלושה חודשים.. זה סיוט, נסיתי הכל, מחקית דרייבר, התקנת דרייבר, פירמוט, שום דבר לא עוזר! מה הפיתרון לעזלזל!? http://imgur.com/PyFQJho קניתי את המחשב בKSP, יש לי עדיין אחריות.
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קודם כל על נתוני המחשב מעבד דואל קור כרטיס גרפי ג'י פורס 7200GT ג'יגה זיכרון עכשיו לבעיה..! אני משחק במשחקים שהם ברמה בינונית ופתאום המשחק נתקע והמחשב מאתחל את עצמו, נתנו לי יעוץ איך שהוא לא יאתחל עצמו..אבל אז המחשב סתם נתקע. בדקתי את הטמפרטורה של הכרטיס והיא מגיעה ל54 מעלות אני יודה אם מיש'ו יוכל לפתור את הבעיה שבת שלום
-
- 7 תגובות
- 675 צפיות
-
-
היי.. אני רוצה לחבר את המסך שלי לכרטיס מסך לחיבור DVI, אבל יש לי במסך רק חיבור VGA.. קניתי ממיר מחיבור DVI ל VGA אבל משום מה לא רואים כלום במסך.. יש לי כרטיס מסך AMD Radeon HD 6450 יש לכם רעיונות למה זה יכול לקרות? תודה
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
שלום, זה שאלה למביני gmail לעומק. יש לי כבר שנים alias ב gmail שאני שולח דרכו. הגדרתי את הכל דרך settings=>Accounts and import=>Send email as שם יצרתי אימייל של אתר שיש לי, ועשיתי את כתובת האימייל הזאת להיות דיפולט. עם השנים, שמתי לב שאנשים מחזירים לי אימייל לפעמים לכתובת gmail הפרטית. בדקתי בחיפושים וראיתי שאף פעם לא שלחתי אליהם מהכתובת הפרטית, אלא אך ורק מהalias. אני בטוח בזה (וזה גם הדיפולט, ואין סיבה שהייתי משנה לכתובת האמיתית). מישהו יודע איך זה ייתכן?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
Hello everybody, נתקלתי בבעיה קטנה בלחבר את ה-sound בפאנל הקדמי במארז ללוח אם.... זה לא עובד לוח אם: ASUS P5WD2 Premium מארז: Supertalent X-Blade Silver כרטיס קול: Realtek ALC882D כאן יש קישור עם התמונות של הכל .. http://www22.brinkster.com/ysites/panel.html למישהו יש מושג איך לחבר את החוטים ??? תודה !!!!!!
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ברשותי מכשיר משולב HP OfficeJet J5783. לאחרונה הופיעה באופן פתאומי (בלי סיבה ידועה) על מסך המכשיר הודעת שגיאה Cartidge error: Cartidge right must be replaced. ניסיתי להוציא את הראש דיו ולהכניס אותו כמה פעמים וההודעה לא נעלמה. ניסתי גם לנקות את המגעים שם, ושום דבר לא עזר. הנקודה המעניינת היא שכאשר ניסיתי להדפיס עמוד אבחון המכשיר עשה זאת מיד וללא בעיות. אלא שאחרי כמה שניות הודעת השגיאה המעצבנת חזרה. אני חושש להחליף את ראש הדיו מכיוון שאם אני שוב אקבל את הודעת השגיאה הזו, המחסנית תתייבש והלכו לי 100 ש"ח +. לאור מה שכתבתי האם יש למישהו הצעה מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לאחר פירמוט של המחשב הנייד והתקנת WIN7 התקנתי מחדש את כרטיס המסך (GEFORCE 8400M GS) הכרטיס הותקן, אך יש בעיה והוא מראה במנהל ההתקנים שיש בעיה עם ההתקנה/הגדרה. כבר עשיתי פעמיים פירמוט והתקנה של הווינדוס (בלי קשר לכרטיס המסך) , ואת כרטיס המסך התקנתי גם כמה פעמים (לפי הדרייברים הכי עדכניים וגם כאלה שלא... רק כדי לנסות לפתור את הבעיה). בכל מקרה - הבעיה לא נפתרה ואין לי שום אפשרות לגשת לסרגל כלים של NVIDIA ולא להגדרות כרטיס מסך. מה ניתן לעשות ?
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
אחרי שאני מתקין את הכרטיס מסך שלי ב XP ,אני מפעיל מהתחלה את המחשב ואז המחשב מראה לי שלא התקנתי את הכרטיס מסך כלומר הוא עושה לי את הצבעים הכי נמוכים שזה אומר שהכרטיס מסך לא מותקן ,מה לדעתכם הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 991 צפיות
-
-
כאשר המשחק עולה (HALF-LIFE2-STEAM) והוא במסך LOADING המטושטש הזה, המשחק קורס ואני חייב לעשות ריסט למחשב. ההודעה שהוא נותן לי זה משהו על הזכרון שהוא COULD NOT BE READ. כתוב על הבעיה הזו באתר של סטים וניסיתי לעשות מה שהם אומרים שם והבעיה עדיין נשארה (בכל מקרה שלחתי להם מייל). ההודעה נמצאת בפורום הזה מכיוון שאני חושד שרוב הסיכויים הם שהבעיה נובעת מעצם קיומם של 2 סטיקים של זכרון במחשב שלי אבל אין לי שום כוונה להוציא את אחד הסטיקים בשביל לשחק בזה. שאלתי פה כי ידוע לי שיש פה לא מעט אנשים עם 2 סטיקים של זכרון ויכול להיות שניתקלו באותה הבעיה. יש למישהו מושג איך לפתור את זה?
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
אני בטוח שכולכם מכירים את הבעיה של המסך הכחול. אצלי יש את הבעיה הזו הרבה זמן וזה מעצבן... יש לי מחשב 2.8GHZ GIGA DDR 400 צורב+צורב דיוידי שני ארד דיסקים 80 GB אולטרה כרטיס מסך ATI 9800 כרטיס טלוויזיה ויש לי ספק כוח של 230 V ו3 מאוררים יכול להיות שהמחשב לא מקבל מספיק אנרגיה ולכן יש לי מסך כחול?
-
- 4 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת האם קיים רכיב שיכול להגיד לי אם "ספק הכוח" תקין או לא? " " " "לוח-אם" " ? " " " "מעבד" " ? אני שואל משום שקרה לי מקרה בו חשדתי שהמעבד הוא זה שנישרף והכנסתי מעבד תקין ללוח אם שבדיאבד היה שרוף ומה שקרה זה שהוא שרף לי את המעבד התקין. תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום: הכרטיס מסך שלי הוא4850 או צשהו כזה לא זוכר הבעיה :המסך מתכבה ורושם מצב חסכון אנרגיה שנגעתי בכרטיס מסך הוא היה חם אש אז זה נראה לי בעיה במאוורר מה אתם חושבים ?
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
לאחר שהד. הקשיח בנייד שלי קרס נאלצתי להתקין על החדש וינדוס 7 32 ביט הכל טוב ויפה אך לא מצליח לבצע עידכונים אוטומטיים בדקתי ברשימת הסרויסים אך הסרויס עובד.צירפתי תמונה עם ההודעה אשמח לעזרה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול SOUND BLASTER LIVE מובנה על הלוח ויש בו יציאה לאופטי אבל איך משתמשים בזה ומה זה עושה בכלל????????!?
-
- 5 תגובות
- 894 צפיות
-
-
המחשב שלי נתקע ללא שום סיבה שאני מוצא מידי פעם גם במהלך עבודה וגם כאשר המחשב במנוחה. הבעיה קורת רק שהתקנתי את הויסטה גם לאחר התקנה מחדש של ויסטה יחד עם ה SP1 המחשב נתקע. ב Event Logs אני לא רואה סיבה ואו הודעה על כך. טמפ' של המע' מצויין המחשב נקי מאבק בדקתי את הזיכרונות והבדיקה עברה חלק,בדקתי HD ואותו דבר. היכן יתן לבדוק במע' ממה נובעות התקיעות במע' ? חייב להיות מקום שרושם שם משהו?
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, לא שיחקתי במשחקים שמותקנים אצלי (HL2, Medal of Honor,Quake3,Unreal Tournament) בחצי שנה האחרונה.באותה תקופה הכל עבד מצויין. בשבוע האחרון מצאתי קצת זמן לחזור לשחק - אך לצערי בכל אחד מהמשחקים אני עף אחרי כמה דקות החוצה ל-desktop או שהמחשב מאתחל. התקנתי דרייבר אחרון לכרטיס המסך ATI 9800 PRO והבעיה לא נפתרה. המערכת היא XP PRO SP2 על AMD 2.4 וגיגה זיכרון. יש לציין, שמעבר למשחקים, בעבודה רגילה - הכל תקין. מעבר לפתיחת המארז ובדיקה אם המאוורר של הכרטיס מסתובב (חשבתי על זה עכשיו - במקרה כזה הוא בטח מתחמם וזורק אותי) - כדאי לבדוק עוד משהו? אולי עדכוני חלונות דפקו משהו? תודה.
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום , אתמול המחשב שלי עבד די בסדר רק שהתחיל לעלות ממנו ריח של משהו שרוף אח"כ הפעלתי אותו מחדש והוא פשוט קרס , כלומר הוא עלה כמו שצריך אבל אחרי עשר דקות בערך הוא פשוט קרס . אין באפשרותי להדליק אותו . זה נגרם כתוצאה של עומס יתר ? מה אני יכולה לעשות ?
-
- 3 תגובות
- 801 צפיות
-