עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by barakush,

לאחרונה רכשתי כרטיס מסך מסוג GEFORCE PNY GTX 680 יש לו 4 יציאות DVI-I ּDVI-I ּ HDMI ּ DISPLAY/PORT המסכים שלי היציאה שלהם VGA שאלתי: 1) היכן אני יכול לרכוש מתאמים 2) האם אני יכול להפעיל בו זמנית 4 מסכים תודה על כל פיסת מידע שיוכל לעזור BARAK

• 2 תגובות
    • 880 צפיות
  2. רכשתי ליפני חודש בערך כרטיס מסך GTX 460 1G של ג'יגה בייט אם אובר קלוקינג... ברשותי מערכת הפעלה וינדוס 7 אם הדרייברים הכי מעודכנים לכרטיס כרגע... בהתחלה הכרטיס היה עובד סבבה בלי בעיות ובשבוע האחרון כל פעם שאני נכנס למשחק הוא פותח וברגע שצקיך להריץ אותו הוא מוציא לי הודעה של וינדואס בצד שהדרייברים קרסו ושהוא אינו מצליח להפעיל אותם ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש, ליבדוק אם יש דרייברים יותר חדשים חיפשתי עידכונים בוינדואס אולי שמה יש והכל ללא מוצא. כרגע זה המפרט של המחשב שלי ככה שלא חושב שיש בעיה אם הספק או משו' שמגביל: מעבד- e8500 לוח אם -p45 gigabyte כרטיס מסך -gtx 460 1g overclocking ספק- crossair 450W בבקשה אם מישו' שמע על בעיה זאת ויודע איך ליפתור אותה אשמח מאוד לעזרה. בתודה, …

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  3. Started by hadarK,

ערב טוב, בעת שימושי היום במחשב נוצר רעש סטטי באוזניות והמחשב נתקע. כיביתי את המחשב ע"י לחיצה ממושכת על הכפתור הדלקה/כיבוי, ולאחר מכן המחשב לא עלה יותר. הינני חושד בכרטיס מסך. לאחר שניתקתי את הכרטיס מסך מן המחשב, המחשב נדלק ועובד. שאלתי היא כזאת האם בוודאות הדבר אומר שהכרטיס מסך הינו הבעיה? או יכול להיות שמדובר בספק כוח שאיבד מכוחו לספק את המתח הנדרש עבור הכרטיס מסך? מפרט: i5-3470 gigabyte b75m-d3h msi gtx970 seasonic ss620gb

4. Started by menyd1,

שלום יש לי כרטיס מסך HD5770 של ג'יגבייט 1 ג'יגה זיכרון 128 ביט ווינדוס 7 מעבד e4500 2.20 ghz 4 ג'יגה זיכרון DDR2 ספק כח 500WAT של cross power (עלה לי 300שקל אולי זה ספק ג'נרי) הבעיה לפעמים הכרטיס מסך ניהיה נקודות כחולות על המסך ונתקע המחשב ואז הכרטיס מסך מאתחל את עצמו רשום לי בבועה מנהל תצוגה ראשי הפסיק לפעול ושוחזר בהצלחה הכרטיס היה במעבדה של KSP ואמרו הכל תקין לא עשה בעיות למה עושה לי לפעמים תדברים האלה? לפני זה היה לי HD4870 של סאפיר ולא היה לי שום בעיה כזאתי

• 18 תגובות
    • 3.3k צפיות
  5. ע"מ שאוכל להקרין תכני תלת מימד בFullHD, רכשתי כרטיס hd 6450, הרבה זמן לא הבנתי מדוע איני מצליח להשיג חפיפה מלאה כשאני מגדיר בפלאסמה Side By Side. התקנה של דרייבר חדש ומפורט הראתה לי שבעצם הרזולוציה המקסימלית שהכרטיס תומך בה היא 1650X1050. השאלה אם יש מה לעשות בנדון או שהכרטיס פשוט אינו תומך באמת ב-1920X1080, והכוונה שהוא תומך רק ב-720P.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. שלום לכולם , לאחר שהכרטיס מסך שלי GA 6600 של חברת גיגבייט שבק חיים רכשתי היום כרטיס חדש HD 5450 והמחשב לא מעלה אפילו את הביוס מה הבעייה ? (הלוח אם של גיגהבייט.)

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום לכולם, יש לי כרטיס מסך radeon HD6950. הוא לא עשה שום בעיה עד לאחרונה. בימים האחרונים שמתי לב להאטה מטורפת במשחקים; המחשב בקושי הריץ את FARCRY 3 על LOW (אפילו שבעבר הוא הריץ את CRYSIS 2 בקלות, וזה אותו המנוע), ואחרי חצי שעת משחק הוא קרס. אח"כ הבעייה נהייתה גרועה יותר, עכשיו אפילו סרטים באיכות 720P גורמים למחשב לקרוס אחרי כמה דקות. פתחתי את הMSI AFTERBURNER וראיתי שהכרטיס על 80 מעלות (צלזיוס) קבוע במצב IDLE, ותוך 5 דקות משחק הוא מגיע ל100 מעלות צלזיוס. אז התקנתי מחדש את כל הדרייברים, שמתי את המאוורר על 100% באופן ידני, פתחתי את המחשב וניקיתי עם קיו טיפס כל טיפת אבק אפשרית, נתתי לו לרוץ עם המארז פתוח, אפילו הרצתי CC Cleaner (על הרג'יסטרי... למה לא). שום דבר לא עובד. המח…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by nimrod_va,

שלום! יש לי כרטיס מסך חדש שהביאו לי מחול מסוג HIS X1950PRO ICEQ קורה לי הרבה שתחת מאמץ פתאום משתבשת התצוגה וכל מסך מלא ארטיפקטים!! ואז אני חייב לעשות ריסטרט! קראתי שמומלץ ע"י היצרן להשתמש בספק כוח של 500W או 550W לפחות! אני כרגע משתמש בספק כוח של HEC 300W פשוט שקיבלתי עם המארז של COMPUCASE 6A19 האם הבעיה בכרטיס או בספק כוח שפשוט חלש מידי אני משחק בעיקר ב NEED FOR SPEED CARBON /PRO STREET ולפעמים ב TRACK MANIA UNITED המפרט הוא : HIS X1950 PRO IceQ 3 Turbo 256 MB E6300 SAMSUNG SP2504 GIGABYTE GA-965P-S3 CORSAIR XMS2 800MHZ 512GB X 2 SCYTH NINJA REVB 3 מאווררי 120ממ 2 למארז ואחד לקירור המעבד DVD-RAM LG-GSA4163 כרטיס FIREWIRE מערכת הפעלה : xp 64bit

• 12 תגובות
    • 643 צפיות
  9. פרטי המערכת: ג'יפורס 4 MX400 מריץ XP ומסך של IIYAMA. הבעיה: כשאני מעלה את וינדוז רגיל אני מקבל את המסך של הלוגו של מיקרוספט ואז המסך נכנס למצב של סטנדבי. אני יכול להיכנס לחלונות דרך VGA MODE אך כל פעם שאני מעלה את הרזולוציה (או רק נוגע בהגדרות של הכרטיס) המסך שוב פעם נכנס לסטנדביי. עוד אינפורמציה: כבר לפני חצי שנה בערך הבחנתי שהמאוור שעל הכרטיס לא עובד. אך עד כה לא היתי לי בעיה בכזה סדר גודל (לפעמים המסך לא נדלק. - היתי מכבה ומדליק את המסך וזה היה מסתדר). מה יכולה להיות הבעיה ? מסך ? (19" איכותי של IIYAMA כאמור..) כרטיס מסך (של צינאטק, לא איכותי במיוחד אבל עושה את העבודה..) או ה XP ? אין לי עוד מחשב בסביבה על מנת לשלול את זה עם חומרה אחרת. הממ... לכל מי שיש רעיונות אני אש…

• 3 תגובות
    • 749 צפיות
  10. Started by eliv12,

שלום רב קניתי היום כרטיס מסך radeon 9200 , הוצאתי את הכרטיס הישן והכנסתי אותו ושום דבר לא קורה, זה נראה כאילו המחשב לא מצליח לעלות. חיברתי שוב את הכרטיס הישן, המחשב עולה כרגיל, הכנסתי את ה CD שקיבלתי יחד עם הכרטיס ואני מקבל הודעה c:\windows\system32\autoexe.nt. The system file is not suitable for running MS-dos and Microsoft running applications אני משתמש במערכת הפעלה XP ופנטיום 4 תודה

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  11. מחשב בן 6 שנים. מעבד i7-2600 לוח אם https://www.asrock.com/mb/Intel/P67%20Extreme4/index.asp היה על הלוח כרטיס מסך בחריץ PCI של גיגבייט ישן. העביר סיגנל והכל בסדר. קניתי מיד 2 ממוכר אמין RX580 8GB של SAPPHIRE. כרטיס כחדש. התקנתי בלוח. רק הכנסתי לחריץ PCI. בלי חיבור נוסף. הכרטיס נדלק ( יש לו גם לדים...) מחובר דרך DVI לDVI. בלי מתאמים. לא מעביר אות למסך. החזרתי את הכרטיס הישן שגם מחובר ב DVI - מעביר בסדר. האם חוץ מהכנסה ל חריץ PCI צריך עוד לחבר לו משהו? ייתכן הכרטיס המסך לא יעבוד עם הלוח הזה? או שזו בעיה אחר? לא ניסיתי עדיין להתקים על מחשב אחר. תודה! אשמח לעצה

12. אני צריך דרייברים לכרטיס מסך הזה, ועוד משהו אני צריך רק דרייברים לכרטיס מסך לאחר קניית מחשב או שעוד דרייברים מסויימים?

• 2 תגובות
    • 858 צפיות
  13. Started by gilsna,

ברשותי לפטופ SONY VAIO VGN-SZ340P עם מערכת הפעלה XP וכרטיס מסך NVIDIA 7400. ניסיתי לשדך את המחשב למסך LCD של LG והוא מזהה אותו לשניה ונעלם, הורדתי דרייברים עדכניים מאתר התמיכה של סוני וזה לא עזר, הורדתי דרייברים מהאתר של NVIDIA וזה לא עזר, הסרתי את הדרייברים של כרטיס המסך וניסיתי להתקין מהתחלה, במהלך ההתקנה אני מקבל הודעה שהדרייבר לא מזהה כרטיס מסך, כרגע אני תקוע ללא דרייבר על המחשב, מה עושים? תודה

• 0 תגובות
    • 886 צפיות
  14. אהלן אנשים חייב את עזרתכם דחוף..... יש לי מחשב ישן שאני משדרג אותו כל פעם קצת המחשב זה פנטיום 3 700 עד עכשיו היה לו כרטיס Vodoo 3 3000 ועבד מצויין באתי להחליף לו את הכרטיס מסך ל Gforce 2 32MB והוא לא מתקבל ....המחשב מצפצף ולא נדלק לי... הכרטיס שבאתי לשים עובד במחשב אחר שניהם AGP אבל ה Vodoo בעל חיבור עם חריץ אחד וה Gforce2 עם 2 חריצים אבל במחשב אחר עבדו 2 הכרטיסים... מישהו יודע מזה יכול להיות ? איך אני פותר את זה ? בבקשה.... תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by TheTNT.COM2,

אהלן, שמעו חברה יש לי ת'המשחק rome:total war Barbarian invasion ,כשהתחלתי לשחק הכול היה סבבה עד שפתאום המסך קפא, המחשב נתקע ובום יצא ל- desktop,ככה זה המשיך, אני משחק כמה זמן ואז המשחק קורס בצורה רנדומלית, יש לי מחשב שצריך לסחוב את המשחק בלי בעייה, אז אני חושב שהכרטיס מסך דפוק (gef 6600), מה שעשיתי אחרי שזה יצא לי ל- desktop נכנסתי ל- run וכתבתי dxdiag, פתח לי ת'החלון של ה- directx (9.0c), הלכתי לתצוגה ולחצתי על "בדיקת direct3D", והופ זה שם לי הודעת שגיאה שזה לא יכל להטעין את שלב 8 או משו עם תלת מימד, הקיצר רציתי לשאול אם זה אומר שהכרטיס מסך נדפק או שאני צריך להתקין את ה- direct מחדש, או אולי אפילו לנסות גירסא ישנה יותר? אל תגידו לי לבדוק טמפ' כי הן בסדר גמור.. (ממוצע- 3…

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  16. Started by Tzur Mantzur,

לפני כמה חודשים התחיל לעיתים רחוקות להיות מסך שחור ואני יודע שהמסך עובד מתחת למסך השחור.. (ע"י team viewer ו Spotify) היום המסך שחור ולא מתפקד כלל איך אני יודע איזה חלק להחליף, לוח אם או הכרטיס מסך? דרך אגב אני צריך את המחשב נטו לאינטרנט אשמח גם להצעה, איזה חלקים הכי זולים תוכלו להמליץ... אני יודע שהכבלים עובדים ובדקתי עם מספר מסכים ככה שהבעיה גם לא מהמסך..

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. מערכת המחשב שלי היא: מעבד E8400 לוח GigaByte EP45DS3R זיכרון 4GB 800MHZ OCZ כרטיס מסך Sapphire ATi HD4850 ספק Corsair 650 עושה רושם שהמחשב נהיה איטי לאחר כחצי שעה של משחקים NBA2K10, Virtua Tennis אחרי כמה זמן הגרפיקה מתחילה להיות איטית ולא רציפה. בטניס - כבר קשה לראות כדורים מהירים... בבדיקה של 3DMARK ציון 10660 בבדיקה של PCMARK ציון 6733 לא יודע להשוות עם אחרים עם תצורה דומה... מה אתם חושבים? יש בעייה? ניסיתי ב XP וגם ב WIN7, אותה בעייה. תודה.

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  18. שלום לכולם, אחרי חקירה מעמיקה של "למה המסך לא עובד" נשארו 2 חשודים : כרטיס המסך ולוח האם. איך אני יכול לדעת אם התושבת של הpci-express דפוקה או רק הכרטיס? לא פעם ראשונה שיש לי בעיות של מגעים עם הלוח-אם הזה אבל לאחרונה זה מחמיר. הכרטיס עצמו לכאורה פועל כי המאוורר עובד וכשאני מדליק את המחשב הwindows עולה בלי בעיות (רק שאני לא יכול לראות את זה). אם זה רק בעיה במגעים בpci-e איך אני מסדר את זה? תודה מראש ולילה טוב.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. במאמץ כרטיס המסך מגיע ל90 מעלות. במנוחה 78. משחקים כבדים קורסים אחרי כרבע שעה בגלל החום הזה כנראה, מה לעשות?

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by proevo4ever,

אהלן, יש ברשותי לפטופ מדגם ASUS 31JG הלפטופ מגיע עם כרטיס מסך Nvidia 415GT. לשאלתי - כרטיס המסך ככל הנראה תקול. היציאת HDMI לא עובדת ומקבלים מסך כחול על כרטיס מסך. היציאת VGA תקינה לחלוטין. המחשב כבר לא באחראיות. השאלה אם לצורך החלפה צריך להחליף את כל הלוח-אם או רק את הכרטיס מסך?

• 0 תגובות
    • 875 צפיות
  21. יש לי כרטיס מסך של HIS דגם X800XT בחיבור AGP וגם הארדיסק של WD 200GB SATA2 ואני מקבל רסטארטים ללא מסך כחול (מה שמעיד על בעיית התחממות מהכרטיס מסך או גסיסה של ההארדיסק במקרה שלי כי כבר בדקרתי את האפשרויות לבעיות מרכיבים אחרים) הבעיה מתחילה אחרי בערך חצי שעה של משחק מסוים, אני לא בטוח אם הבעיה היא מהכרטיס מסך כי הCCC של הכרטיס מסך לא מודיע על שום בעיה למרות שאני כן חושד בו כי כבר החליפו לי אותו על ההתחלה, ועם הארדיסק דומה היו לי גם בעיות... איך אפשר לדעת אם הבעיה היא מהכרטיס מסך או מההארדיסק? אילו בדיקות אתם ממליצים לעשות?

• 7 תגובות
    • 692 צפיות
  22. Started by zilbero,

שלום לכולם, יש לי תקלה שהתחילה אתמול - אני משחק World Of warcraft ואחרי משהו כמו רבע שעה של משחק המחשב קופא ואחרי משהו כמו חצי דקה-דקה אני שומע את הסאונד מהמשחק ויכול לרשום דברים במשחק ( בלי לראות9 אבל המחשב לא חוזר לעצמו והפתרון היחיד הוא ריסט דרך הכפתור במארז. לא תמיד זה מאפשר להקליד אלא לפעמים זה פשוט תקוע. אם אני משתמש באפליקציה אחרת כמו teamspeak גם היא נתקעת ולא מגיבה - אני יכול למשל לשמוע משהו שמישהו אומר כאילו זה תקוע ופשוט חוזר על עצמו. אני עובד עם winXP 1280MB DDR400 RAM Nvidia Geforce 6200 LE 256MB HD80GM עם 10 GB מקום פנוי Athlon 3200+ S939 חבר אמר לי שייתכן שכרטיס המסך מתחמם יותר מדי והורדתי 3Dmark06 אבל לא רואים שם נתון כזה. גם עם everest אין מדיע על ה…

• 11 תגובות
    • 874 צפיות
  23. Started by מוישה בטוויטר ,

קניתי מחשב נייד טוב לגרפיקה [עלה 5.5] עם מעבד של NVIDIA 960M המחשב הגיע מוכן עם ווינדוס 10 וכל הדרייברים מותקנים כעת רציתי לדעת האם הפוטושופ מוגדר טוב מבחינת המעבד כי אני רואה שהוא משתמש במעבד של אינטל הבסיסי ולא של NVIDIA השאלה האם אכן כן? וא''כ, איך משנים את זה? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. כשאני עושה ריסטרט אחרי התקנה של כל מיני תוכנות וגם אחרי התקנה של דרייבר לכרטיס המחשב נתקע לפני העלייה של הWELCOME SCREEN, אחרי ריסט או שניים זה מצליח לעבוד והמחשב פועל בסדר גמור(משחקים עובדים טוב מאוד, טמפרטורות בסדר, בדקתי מאמץ עם S&M, OCCT, FURMARK הכול כשורה). כשאין דרייבר לכרטיס אין את הבעיה. גם כשהתקנתי ויסטה X64 יש לי את הבעיה הזאת רק שלפני הWELCOME SCREEN שמה יש מסך כחול לכמה שניות וכתוב למטה שהבעיה בכרטיס מסך. התקנתי את העידכונים מהדיסק של הלוח אם וניסיתי כמה גרסאות של דרייברים. הווינדוס אחרי התקנה חדשה. המפרט בצד. המחשב חדש, לפני שבוע קניתי אותו. מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 867 צפיות
  25. הבעיה היא במחשב של חבר. הלוח אם הוא ASROCK EXTREEM 4 וכרטיס מסך SAPHIR GTX 550 TI עם מערכת הפעלה ווינדוס 7 64 ביט, בעת הפעלת המחשב לפעמים עולה ומראה שגיאה בדוקטור די באג, ולפעמים מסך שחור לגמרי. המחשב חדש ונלקח לבדיקה בחנות ושם כאשר השכיבו את המחשב אז הכרטיס מסך עבד בצורה טובה, אך שהעמידו אותו שוב היו בעיות, וכאשר הטכנאי בחנות הרים מעט את החיבור חשמל לכרטיס מסך אז הכל עבד כמו שצריך ושעזב את החיבור שוב התחילו בעיות, וה"פתרון" שהומלץ ע"י החנות היא לקשור חוט שיחזיק את חיבור החשמל לכרטיס המסך בגלל שהכרטיס מסך הוא "מאוד כבד וזו בעיה נפוצה" (לפי דברי הטכנאי בחנות), אני אישית לא מכיר תופעה כזאת וגם לא נראה לי שאמורה להיות בעיה שכזאת עם מחשב חדש, כרטיס מסך חדש ולוח אם חדש, אני א…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים