עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by dan_l2,

יש לי כמה בעיות והיום צצה אחת קריטית... 1. הכונן דיסקים לא עבד לי אבל סידרתי... (מגעים) 2. לפני חודש-חודשיים צצה עוד בעיה שאני מדליק תמחשב כתוב לי ככה: SMART Failure on Hard Disk 2: WDC WD600BEVS-60LATO-(S1) WARINING Immdiately back-up your data and replace your hard disk drive. A failure may be imminent . Press F1`to Continue. אני לוחץ F1 ואז המחשב פועל כרגיל... 3. לפני מספר ימים בבוקר צצה בעיה קריטית =\... MTLDR is missing Press Ctrl+Alt+Del to restart לא יודע מה לעשותתת... האם הדיסק הקשיח במחשב הנייד שלי נהרס? יש לי מספר שאלות... 1. אפשר לתקן דיסק קשיח? 2. דיסק קשיח של מחשב רגיל ומחשב נייד זה אותו הדבר (כי הסתכלתי במחשב הגדול שלי והדיסק הקשיח שם הרב…

• 9 תגובות
    • 739 צפיות
  2. היי לכולם מחשב חדש, לוח הוחלף אתמול. המחשב מתרסט פעם בשבועיים לעירך (הבקר זה קרה) הלוח חדש (סיבות אחרות) אך עדיין אותו סוג. DG965WH 1) האם יש קובץ בו מערכת ההפעלה/מחשב כותבים מה קרה? 2) כיצד אני מזהה מה הסיבה (מעבד/זכרונות/ספק) 3) כיוון אחר שלא חשבתי עליו? בתודה, יהודה

• 8 תגובות
    • 953 צפיות
  3. Started by hakimon1,

יש לי מחשב נייד של אייסר פחות משנה אני מדליק אותו והוא ממש ממש מתחמם רותח ותוך כמה דקות הוא מתחמם ונסגר לבד משהו יכול להגיד מה הבעיה ואיך אני מטפל בה תודה רבה וסופ"ש נעים

• 7 תגובות
    • 859 צפיות
  4. כשאני משחק סתם בכול מיני משחקים אז המחשב פתאום נכבה זה לא תמיד קורה זה מידי פעם ואין לי מושג למה זה וזה לא בגלל המשחק או משהו כזה ועוד בעיה גם שאני משחק אז שאני יוצא מהמשחק או שאני באמצע ואני לוחץ במקלדת על הכפתור חלונות אז ניהיה מסך שחור וחוזר וככה בלי הפסקה עד שאני מתחיל אותו מהתחלה מה הבעיה.? יכול להיות משהו בכרטיס מסך?

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by J.allmighty,

בעיה לא מובנת המחשב מבצע ריסטרט ללא סיבה ואינו רושם DUMP ברגע שהוא נידלק חזרה איך מסך ולא משנה כמה ריסטרטים אני מבצע אין מסך - הוא לא נידלק, רק כאשר אני מנתק אותו מהחשמל ומחזיר , הכול חוזר מה הבעיה ? ספק או לוח ?

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  6. שלום לכולם שבוע שעבר רכשתי את המחשב הזה http://bug.co.il/prodtxt.asp?psn=3163&scat=320&tcat= עם 2 GB זיכרון 667 הוא מגיעה עם ויסטה כמו שאתם רואים יש לו אחלה מיפרט עם מעבד וזיכרון חזקים אבל: הוא ממש עגלה יחסית למיפרט שלו-ציפיתי להרבה יותר! אני לא יודע אם המחשב או הויסטה אשמים ממש לא מרוצה ועשיתי לו בדיקה באוורס לזיכרון: בקושי 3GB לשניה בזיכרון של 667 בדואל!!! מחשב ישן עם סטיק אחד של 400 MHZ יותר מהיר! מה לכל הרוחות משויצים במחשבים האלה שיש זיכרון 667 שבפועל בקושי 25% מרוחב הפס מנוצל?? הויסטה ביכלל עגלה בקושי עובד ובפוטושופ שקיויתי שהוא יעבוד נורמלי עם מעד כפול ליבה וזיכרון 2GB מהיר הוא יחסית עגלה! האם למישהו יש מושג למה זה ככה?(כל זה ניבדק שהוא מחובר לחשמל בהגדרת…

• 1 תגובה
    • 911 צפיות
  7. Started by mz155,

אז ככה.. יש לי מחשב חדש.. .. e6600 2gb 667 8800gts כשאני משחק במשחקים כבדים, כעבור בערך 20-30 דקות התמונה קופאת ושום דבר לא יכול לשנות את זה. כלומר שום מקש או העכבר שום דבר לא זז או מגיב, התמונה פשוט קפואה... באותו זמן המחשב מתחיל לעשות רעשים בקצב קבוע כזה. כאילו גם נתקע.. הפתרון היחדי שאני עושה הוא לעשות ריסט דרך הלחצן שעל המארז. אני חושב שזה בעית טמפרטורות... במנוחה המעבד על 50, הלוח על 50 והכרטיס מסך על 50 במאמץ כמו במשחקים כבדים המעבד על 55 הלוח על 60 והכטיס גם על 60 הבעיה היא באמת הטמפ' או שזה משהו אחר?... תודה mz155

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  8. Started by eyalha,

יש לי מחשב חדש, המעבד הוא E6600 הלוח הוא של ג'יגה בייט DS3 REV 3.3. (לא עשיתי OC או משהו בסגנון.) שמתי לב שיש ריח מוזר בסביבת המחשב, כמו ריח של אחרי מדורה.. הסתכלתי על המארז (הוא עם חלון , LEXA) וראיתי שהמאוורר של המעבד לא זז, אז פתחתי את המארז נגעתי במאוורר לראות שהוא מחובר ועכשיו המאוורר מסתובב אבל עדיין יש ריח וגם הטמפ' גבוהות יחסית.. לוח אם:55 מעבד: 51 יש גם משהו GPU DIODE שזה על 72 מעלות. עוד משהו שנראה לי חריג הוא שהמחשב חזק מאד, אבל לפעמים שרק אקספלורר עובד אני רואה במד ניצול של המעבד שליבה אחת מנצלת 90% ואחת 80%, מה אתם אומרים לעשות? מה אמור להיות המהירות של המאוורר של המעבד ואיך ניתן לשלוט עליו?

• 8 תגובות
    • 591 צפיות
  9. Started by kobi122,

תגידו לי אם זה בסדר ואם לא אז תעזרו לי לפתור את הבעיה תודה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  10. Started by kob23,

נפני חודש היה לי LG FLATRON משהו כזה 17 אינצ' מסך שטוח הוא נדפק לגמריי אז לקחתי מדוד שלי מסך שהוא לא היה צריך גם MAG 17 אינצ' שטוח אותו דבר כימעט אבל מאז היה לי בעיה בפינות בצבעים זה תמיד בין 1 ל3 פינות שבהם הצבעים הפוכים זה רנדומלי אבל עוד לא היה לי בכל 4 הפינות את זה זה רב הפעמים ב2 הפינות למטה... הצבעים הפוכים נגיד כחול זה ירוק ירוק זה אדום-בורדו צהוב זה גם כזה סגול כתום כזה זה ממש מציק אמרו לי שזה ממנגטיות או משהו כזה.. וזה רק בפינות עכשיו למשל זה ב2 הפינות הימניות למעלה ולמטה.. מה עושים? עריכה: שאני עושה בהגדרות של המסך(העיגול הזה שיש במסכים של MAG שאני עושה DEGAUSS זה כזה מרעיד את המסך ומתקן את הצבעים בפינות אבל זה לא הורס את המסך?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום אנשים.. יש לי מעבד E6600 לוח אם 965P DS3 ו 8800 קירור למעבד: ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO ורציתי לדעת אם הטמפרטורה שלו בסדר - 37 מעלות. ?!??

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  12. Started by wooper,

שלום בטעות עשיתי שריטה קלה במסך האם יש דרך להעלים את השריטה?

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  13. Started by Men7a,

שלום. ברשותי הכרטיס מסך : ATI X1950pro 512MB PCI-E בעבר , הכרטיס מסך היה עומד על 50-55 מעלות בסטנדביי , ועד 80 מעלות במאמץ. היום , הכרטיס מסך עובד ב60 מעלות , ועד 102 מעלות!! ישנה עלייה של כמעט 20 מעלות!!! הוספתי מתחת לכרטיס מסך מאורר 120 , כדי שיעזור לקרר את הכרטיס מסך , לא היה שיפור של אפילו מעלה אחת וקטנה... ברגע שאני נכנס למשחק , אניעוד לא מתחיל לשחק , אני מגיע ל70-80 מעלות , אחרי שאני מתחיל לשחק...השמיים הם הגבול ממש , השיא היה 102 מעלות! משחקים שפעם לא היו עוברים את ה70 מעלות.... חוץ מזה , סידרתי כבלים , הוספתי מאוררים , והטמפרטורה בכל המחשב ירדה [20 מעלות בתוך המחשב , 50 מעלות למאבד במאמץ ] רק הכרטיס מסך עולה במקום לרדת... עכשיו אמרו לי שאני צריך לבדוק מתחים וכאלה …

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  14. Started by shayzaguri,

שלום לכולם. כשאני נכנס למנהל המשימות--->ביצועים אז בצד השימוש בCPU הוא תמיד מעל 80 אפילו אם אני סתם שומע מוזיקה בלי לעשות כלום, או סתם גולש או אפילו מעביר תמונות. זה גורם לכל מיני תופעות לוואי כמו למשל לשירים להשמע בהילוך איטי כאשר אני מעביר בין תמונות או או אני מפעיל את האקספלורר. מה זה יכול להיות?

• 10 תגובות
    • 852 צפיות
  15. Started by Dalbayob,

יש לי בעיה שהופיעה היום לא יודע איך ... אז ככה, כשאני מפעיל את המחשב לפני שאני מגיע למסך של ה - Wellcome אני צריך לבחור משתמש =\ לא יצרתי שום משתמש כדי שזה יבקש ממני לבחור עם איזה משתמש להכנס ל - Windows ! עד היום תמיד כשהייתי מפעיל את המחשב לא הייתי צריך לבחור שום משתמש כדי להכנס איתו ל - Windows ... איך אני מבטל את זה ?! אני משתמש ב - Windows XP תודה מראש, משה

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  16. Started by Anonymous1,

איש אמר לי שחיבור המסך דרך המחשב, פוגע במעבד. זה אמת או שקר?

• 4 תגובות
    • 611 צפיות
  17. יש לי פה מחשב עם לוח כזה, הוא לא מוגדר אוטו' לעבוד עם שתי הסוגים, צריך להגדיר לבד, הקטע שעד שהצלחתי, הXP עלה דרך הSATA ואטז המחשב נתקע, עשה ריסטרט, ובפוסט הוא מציג רק את הHD של הIDE... משהטו מוזר, עשיתי עידכון של הBIOS גם זה לא עזר, הכונן של הSATA וגם הכונן השני שניהם תקינים, הSATA נבדק במחשב אחר ועובד מצויין...אם למישהו יש את הלוח ויודע איך להגדיר אני ישמח לקבל עזרה תודה רבה! MSI 865pe NEO2 s http://image2.beareyes.com.cn/2/lib/200305/24/143/DSCN0966.JPG

• 4 תגובות
    • 587 צפיות
  18. Started by Aviv C,

לפני שבוע פירמטתי את כל הכוננים שלי. לאחרונה, המחשב שלי נתקע הרבה מאוד פעמים (פעם אחת הגיע ל- 4 פעמים ב- 10 דקות). שמתי לב שזה קורה בדרך כלל כשאחי או אחותי משחקים MapleStory אבל זה המשחק היחיד שמותקן על המחשב כרגע אז לא בטוח אם הבעיה היא בו. יש לציין שלא מופיעים לי שום מסכים כחולים, אלא המחשב פשוט נתקע ואז אני חייב לעשות ריסט. בנוסף לזה, לפעמים כשאני עושה log in ה- Windows אומר לי ש "המערכת שוחזרה לאחר בעיה חמורה" (בדרך כלל אחרי הריסטים). אני ממש נואש ואין מושג מה לעשות. זה ממש מעצבן את האחים שלי וממש מתסכל אותי. יש למישהו פיתרון לבעיה?

• 7 תגובות
    • 859 צפיות
  19. Started by לילי1,

אהלן.. יש לי בעיה מעצבנת, אני מכניס את הדיסק של הוינדאוס מתחיל ההתקנה עם המסך הכחול [כמו פירמוט - רק למחשב חדש, שאין בו מערכת] ואז יש את loading files... טעון קבצים.. ואן הוא מגיע ל sutup is atarting windows ונתקע, אין יל מושג מה הבעיה מה שבטוח זה לא בדיסק, ניסיתי עם 5 דיסקים שונים של וינדאס ולא עבד, הוצאתי את כל הזכרונות והשארתי אחד ולא עבד.. מישהו מכיר את הבעיה? יש לכם הצעות לפתרון? תודה.[br]פורסם בתאריך: 29.06.2007 בשעה 13:11:12 מסקנות שהתעוררו עם הזמן - הבעיה לא נובעת מ: hard disk , זכרונות, דיסק של הוינדאוס.מחכה לעזרה.

• 3 תגובות
    • 530 צפיות
  20. שלום לכולם! יש לי כרטיס טלויזיה של PCIוPinnacle Systems ויש בו גם מקלט+ שלט. יש אפשרות לתכנת את השלט שיבצע גם פעולות שונות מחוץ לתוכנה של הכרטיס, כמו לשמשל שתשלוט על MV2PLAYER (עוצמת שמיעה, השהייה, קדימה, אחורה וכו'). תודה ושבוע טוב, מושיקו

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  21. Started by godis,

שלום, המחשב שלי עושה לי בעיות.. הוא לא זז... הCPU נמצא כל הזמן כמעט על 100 וזה ממש מוזרר.. המפרט שלי: מעבד E6300 לוח: P5B-VM זיכרון: 1G KINGSTON 667MHZ X2 דיסק קשיח: wd 250 16mb זה לא הגיוני מה שקורה.. המחשב הזה אמור להיות חיהה.. אבל הוא לא זז לי.. יכול להיות שהבעיה היא בגלל שלפני כמה זמן אני איפסתי את הלוח אם . ויש מצב שזה שינה משהו בהגדרות של ה2 מעבדים.. מה אפשר לעשות? בבקשה תעזרו לי.. אני משתגע המחשב לא זז...=\\

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by position,

אוקי לאחרונה יש לי בעיה עם המסך של המחשב שחזרה על עצמה כבר פעמיים - שלוש. בשלב מסויים שאני מדליק את המחשב, המסך מציג לי תמונה, ולאחר כמה שניות מחשיך אותה (לא מסך שחור, אם מתקרבים למסך ניתן לראות שהתמונה קיימת, פשוט מושחרת כמעט לחלוטין). בפעמיים הראשונות שזה קרה זה היה בלילה, אז פשוט כיביתי תמסך ובבוקר הוא חזר לעבוד כרגיל. עכשיו זה קורה בפעם השלישית אז החלטתי להתייעץ מה לעשות. חשוב לציין שהבעיה היא במסך עצמו ולא בשום דבר אחר (כשאני מדליק אותו, גם שהמחשב לא דולק בכלל אז אני מקבל תהודעה של power saving mode וגם היא נהיית מושחרת לאחר כמה שניות) וגם כאשר אני מכבה ומדליק תמסך אני שוב מקבל תמונה, ולאחר כמה שניות היא שוב מושחרת. לא יודע אם זה חשוב, אני עם מסך דק של LG, דגם מדויק …

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  23. http://skypc.co.il/product.asp?pid=38415 לוח אם http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AAKS הארד דיסק המליצו לי על מפרט וזה היה גם במפרט עכשיו רציתי לדעת אם ההארד דיסק יתאים ללוח אם כי הבנתי שצריץ SATA משהו אני לא בטוח אתם יכולים להגיד לי. תודה על העזרה

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  24. Started by bisly,

אני עובד עם מערכת הפעלה windows XP PRO SP2 ובמחשב שלי מספר חיבורי יו אס בי. הבעיה היא שווינסוס מזהה את היציאות של המחשב כ USB 1 ולא 2 . זה מקשה עליי מאוד מכיוון שברצוני לחבר הרדיסק חיצוני וקצב העברה הוא איטי מאוד בצורת USB 1 . לוח האם של המחשב שלי הוא ASUS P5GD1 http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=24&l4=0&model=163&modelmenu=1 כתוב במפורש: "PCI Express x1 interfaces and 8 high-speed USB 2.0 ports" קיבלתי הצעות של התקנת הווינדוס מחדש אך זה דורש פירמוט וגיבוי ועבודה ארוכה. רציתי לדעת אם יש פתרון אחר לבעיה- פאטצ' מסויים או דרייבר.. תודה רבה BISLY

• 5 תגובות
    • 638 צפיות
  25. שלום קראתי לאחרונה שיש בעיות עם המעבדים של אינטל הcore 2 והם גורמים לניטרול העכבר, המקלדת וגורמים למסכים כחולים( מה שלי אישית קורה מדי פעם). מייקרוסופט שיחררו עידכון "קריטי" לפי דבריהם אבל לאחר שהורדתי אותו וניסיתי להתקין הוא רושם לי שהעדכון לא מתאים לשפה שמותקנת אצלי במחשב(עברית) ולכן אי אפשר להתקין. מישהו אולי יודע מה אפשר לעשות?. יש לי מערכת הפעלה xp 32 bit תודה

• 5 תגובות
    • 614 צפיות

דיונים חדשים בפורומים