עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. הלוח אם שלי הוא: Gigabyte GA-8S648FXP-RZ שמעתי שעידכון ביוס יכול להועיל למערכת ואפילו לשפר אותה קצת. חיפשתי באתר של ג'יגהבייט מדריכים לזה אבל לא מצאתי וגם לא מצאתי את העידכון עצמו.. משהו יכול להסביר איך עושים את זה ומאיפה למצוא את העידכון? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  2. היי לכולם, אז ככה: היה: Win 7 32bit professional, כאשר הלפטופ מחובר לרסיבר שבתורו מחובר לטלויזיה , דרך HDMI. הכל עבד טוב ויפה. הערב, התקנתי Win7 64bit ultimate כדי להנות ממלוא 4GB הזכרון שלי בגדול, ואני סובל משני דברים עיקריים: כאשר כבל ה HDMI מחובר, והרסיבר פועל, התמונה עוברת אוט' לטלוויזיה, רק ששם לא רואים כלום (no signal), וכך אין לי אפשרות אפילו לשחק עם הפרמטרים כדי להגדיר Dual View או כל דבר אחר. כאשר הכבל מנותק/רסיבר כבוי, התמונה חוזרת ללפטופ עצמו, ואז לא מצאתי דרך להגדיר שאם אני מחבר מסך חיצוני, שלא יעבור אליו אוטומטית. דרייברים מותקנים ומעודכנים וה Win עצמו מעודכן (7.1) טיפ טופ. אני מדגיש- הכל עבד טוב ויפה עד התקנת ה Win החדש. הכבל, רסיבר והטלוויזיה תקינים ומוגד…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. זה בעצם שתי בעיות שאני חושש שיש קשר ביניהן. הראשונה, המחשב לא עושה שום פוסט שום צפצוף (רק נדלק) ואחרי כמה הדלקות פתאום הוא כן עושה פוסט ועולה. זאת בעיה שכבר נמשכת חצי שנה. בזמן הזה החלפתי ספק, הארד דיסק, כרטיס מסך, עשיתי בדיקה לזכרונות והמסקנה שעולה זה שהלוח תקול, והחלפת לוח תחייב אותי בהחלפת זכרונות ומעבד גם, עלות לא קטנה שאני מעדיף לחסוך עכשיו כל עוד המחשב עובד איכשהו. הבעיה השניה שהיא זאת שמשגעת אותי עכשיו היא כזאת. זה התחיל בערך לפני חודש, הוינדוס טוען את עצמו איזה 2-3 דקות ואז יש מסך כחול וריסט וככה זה חוזר על עצמו ואי אפשר להעלות אותו. הפעלתי את הגיבוי שיש לי בעזרת הGHOST, ולאחר כמה ימים שוב פעם זה חזר, הוינדוס מסרב לעלות. וככה כל פעם אני מעלה מחדש את הגיבוי. אין לז…

• 8 תגובות
    • 915 צפיות
  4. Started by shaniks,

שלום לכולם, יש לי מחשב נייד מדגם שרשמתי בנושא. אני מעוניין לפרמט אותו הבעיה היא שאין לו כונן CD. יש לו רק כניסת USB. איך אני אמור לעשות את זה? תודה מראש, שני.

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  5. שלום כולם. יש לי בעייה מאוד מוזרה במחשב, שהחריפה בזמן האחרון (אולי בגלל החום): כל פעם שאני משחק במשחק שהוא טיפה כבד (לא יודע עם זה כבד לכ.מ או לזיכרון) מתחילים להיות לי ארטיפקטים על המסך, ובויסטה המסך נעשה נחור ואחרי כמה שניות זה אומר לי שהתקן התצוגה הפסיק לעבוד ותוקן, וב-XP המסך פשוט נעשה שחור. לפעמים הבעיה יותר חמורה: למשל במשחק BF2 על XP פתאום המסך נעשה שחור, המחשב נכבה ועושה ריסט, ואז הוא לא מתחיל לעבוד ומשמיע בערך 5 צפצופים, ואחריהם עוד איזה 3 והמחשב מת עד שאני מנתק אותו מהחשמל ומחזיר אותו. הארטיפקטים קורים לי גם לפעמים בעלייה של המחשב. אבל בד"כ שסתם שהייה בווינדוס או משחק פשוט יחסית כמו CS, המחשב עובד בסדר. הרצתי בדיקת זיכרון איזה שעה עם MEMTEST 86 פלוס ולא היו בעיו…

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  6. Started by _xyz,

שלום, אני צריך UPS עם זמן עבודה(סוללה) גדול, קנינו mustek 600 אבל הוא בעייתי: ריש רע ממנו, WINDOWS לא מזהה אותו, תוכנה כבדה ואיטית, צפצופים חזקים ממנו. יש UPS יותר טוב?

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  7. Started by nahum8,

יש לי 9600XT (חדש) והוא לא רוצה להתקין לי את ה DRIVER החדש של ATI... מה אני עושה? נ.ב כשאני מתקין אותו המסך הופך את הצבעים ל 4 סיביות ולא ניתן לשנות זאת ל 32...אפילו 8סיביות! תעזרו לי פלי..! תודה.

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  8. אני כרגע בארה?ב וקיבלתי כמה רכיבים למחשב חדש שיורכב בארץ כשאחזור עוד כמה ימים. אין לי אפשרות מעשית לבדוק תקינות מלאה של כולם כמערכת אבל האם ניתן לבצע איזשהן בדיקות מקדימות רק לוודא שלא אקח אתי דברים שהם כבר DOA או שבעייתיים, למרות שסיכוי קלוש שכן הכל אמור להיות חדש. הרכיבים הם: לוח אם DFI Lanparty Ultra-D, ספק כח TAGAN 480W U-22, זכרון OCZ PC4000 Gold VX, כרטיס מסך MSI X800XL. בתודה מראש.

• 8 תגובות
    • 924 צפיות
  9. Started by massinvallus,

שלום, אתמול הכבלים של החשמל טיפה זזו לי ופתאום המסך כבר לא הגיב למחשב (הנורות דולקות והיה לו חשמל אבל הוא לא הראה כלום), אז עשיתי ריסט וסגרתי והדלקתי את החשמל אבל זה לא עזר. חשבתי שאולי משהו במגעים עם המחשב השתבש, אבל בדקתי את הכבל של המסך שמחובר למחשב והוא לא רופף. יש לי עוד מחשב בבית, והחלפתי בין המסכים, והמצב לא השתנה- המסך מצוי במצב שכאילו המחשב כבוי. מה הבעיה ואיך לטפל בה? תודה מראש לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 728 צפיות
  10. שלום, היום הגדרתי במחשב שלי (ובפעם הראשונה בכלל שאני משתמש באפשרות הזאת) שהמחשב ייכנס למצב שינה לאחר X דקות,כשאני רוצה שהוא יתעורר ע"י לחיצה על מקש כלשהו במקלדת/עכבר הוא פשוט לא מתעורר אלא ע"י הכפתור כיבוי/הפעלה במחשב עצמו. חיפשתי בהגדרות צריכת חשמל משהו על זה ולא מצאתי,בביוס שיניתי כמה דברים אבל לא עזר,מישהו יודע איך ניתן להגדיר שהמחשב יתעורר ע"י לחיצה על המקלדת/עכבר? מדובר על WIN XP תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 970 צפיות
  11. Started by v_man,

אני רואה במחשב השני שלי גיבריש נגיד אני לא יכול ליכתוב עיברית ואני לא יכול לראות עיברית אני רואה גיבריש למה?

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  12. אתמול החלפתי כרטיס מסך ושמתי לב שאחרי שהפעלתי את המחשב כל הכיתוב של הממחשב נהיה שונה,במקום אחד גדול מדי ובמקום אחר קטן,הX של היציאה מהחלון ענק מדי וכו'..אני מקווה שהבנתם למה אני מתכוון. רציתי לדעת אולי ישנה איזה אפשרות להחזיר הכל חזרה כמו שהיה? כי זה ממש מעצבן אותי ואני השתגעתי כבר כי גם שיחקתי קצת בנתונים של APPEARANCE ומשם ל ADVANCED ועשיתי יותר גרוע.. אני צריך ממישהו שאצלו לא נגעו בזה שיכתוב לי את זה. תודה למי שיעזור.

• 4 תגובות
    • 649 צפיות
  13. Started by maor6,

זאת בעיה של הרבה זמן.. אני ניכנסת לפנקס, לוח בקרה , כל דבר אחר הוא מעלה לי הודעה ואומר לי הווינדוס לא מקורי.. ניסית אלפי קראקים.. עשית מדריכים , מחקתי עדכון מסויים שאומר לסדר את זה אבל שום דבר לא עוזר.. מה שגם שזה מפריע מאוד עכשיו התקנתי משחק ואחרי 15 דק' של משחק הוא יוצא ואומר לי הווינדוס לא מקורי.. יש לי ווינדוס 7 אולטימיט 64BIT גירסה 7600... תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Press,

אהלן, חיברתי למחשב שלי ולטלוויזיה כבל S-Video, הצהוב הזה. על הטלוויזיה לא מוצג כלום, אני יודע שצריך לשנות בהגדרות צפייה של המחשב במאפיינים אבל לא יודע מה לשנות. ברשותי כרטיס מסך מסוג ATI Radeon 9600 תודה מראש מי שיודע!

• 3 תגובות
    • 534 צפיות
  15. Started by lior_oo7,

ברוב טיפשותי נרדמתי עם המחשב הנייד (SAMSUNG RV520) במיטה מחובר לחשמל, והוא החליק לריצפה ונשבר לי השקע הטענה .... איפה אני מוצא מקום לתקן אמין וטוב את השקע בלי לקרוע את הכיס תודה !!

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  16. שלום לכולם. לפני כחודש קיבלתי מחבר את הכרטיס מסך GTX970 G1 של גיגבייט, והרכבתי סביב הכרטיס הזה את המפרט הבא (המחשב מיועד למשחקים על רזולוצית 1080P) : I5 6500 Arctic freez 11pro Asus B150 Pro D3 4x4GB DDR3 1333Mhz ספק כח SEASONIC 620W חדש. וכונן 500GB 7200RPM של סמסונג, העניין הוא שהכונן כבר בן כ5-6 שנים, לקחתי אותו ממחשב ישן. כל הטמפרטורות נמוכות גם במאמץ של כלל הרכיבים, אבל במהלך משחקים כמו לדוגמה CSGO יש תקיעות של שנייה לערך ואז המשחק חוזר לעבוד, שנייה שבא המסך והסאונד קופאים, זה קורה בכל המשחקים אבל לא שמתי לב לשום בעיה מיוחדת כאשר מערכת ההפעלה עובדת או בזמן גלישה באינטרנט. יש דרך לבדוק את תקינות הכונן? …

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by dattias,

אז ככה.. המחשב עובד בסדר גמור כמה וכמה ימים ואז בזמן עבודה הוא נכבה כאילו יש ירידת מתח או משהו (יש לי מייצב) ונדלק כאילו עשה לעצמו reset יש לי תחושה שהוא כבה כאשר הוא עובד חזק הכוונה שהוא מתקין משחק או עושה משהו שדורש הרבה כוח ועוד דבר שה התחיל לקרות כאשר הוספתי זכרון ל512 וזהו.. יש לי מעבד 2.4 g force 128 ולוח asus תודה...............

18. Started by reyrey_200,

יש לי בעיה בכרטיס מסך של ASUS ATI RADEON 9600XT שאני משחק במשחקים אז אחרי 15 דקות של משחק,המסך קופא,נהיה מסך שחור ואז אחרי איזה 10 שניות המשחק חוזר והמסך מטשטש כזה וחוזר להיות רגיל [לעתים לאחר הקיפאון הוא נהיה ורוד],בקיצור זה קורה כך שלוש פעמים [שלוש קפואונות] ואחרי 3 פשוט יש מסך שחור,ומה שנותר לי לעשות זה ללחוץ על ALT+CTRL+DELETE ולסגור את המשחק ואחרי שאני סוגר אותו ומנסה להיכנס שוב ,אז אני רואה מסך שחור ואני עוד פעם יוצא מהמסך.הבעיה נפתרת ע"י ריסט של המחשב. מה הבעיה ? [דרך אגב עידכנתי את הדרייבר כבר,לעדכון הכי חדיש]

• 7 תגובות
    • 814 צפיות
  19. Started by ProSoldier,

קיבלתי מחשב חדש היום. ויש לי בעיה איתו אני מנסה לפרמט אותו ומתי שאני מגיע לפירמוט קופצת לי אזהרה כחולה כזאת. אין לי מושג למה זה קורה לי. אני לא חושב ששמתי איזו חומרה לא במקום אני חושב שהכל מחובר אחלה. אבל יש משו קטן שעשיתי שאמרו לי שזה לא הבעיה לקחתי תחוט שמסבר כונן A לחשמל וחיברתי אותו ללוח אם (DFI....) וגם יש לי אזהרה מתי שאני פותח תמחשב שאני צריך לשים תזיכרון הפנימי ב-2&4 אבל אני שמתי אותו ב-3&1 אז אני לא חושב שזו הבעיה. בקשה חבר'ה אניי מת לראות תביצועים שלו. תודה על העזרה.

• 5 תגובות
    • 712 צפיות
  20. Started by msa90,

כל פעם שאני נכנס לאתרים או רואה סרטים וגם לפעמים על המסך יש לי פסים כחולים כאלה על המסך. תמונה:לינק http://www.2send.us/uploads/72726bbe97.JPG תסתכלו בצדדים שיש מין כאלה פסים כחולים זה קורה תמיד כמעט לפעמים אין אבל רוב הפעמים יש איך מסדרים את זה? או מה הבעיה שיש?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by MetalHead,

לפני זמן מה המחשב שלי התחיל לקפוא באופן אקראי (עכבר ומקלדת לא מגיבים, אם היה צליל כלשהו שהתנגן בזמן ההקפאה אז המחשב עושה רעש נוראי). הדבר היחיד שאפשר היה לעשות הוא לאתחל. ככל שהזמן עבר ההקפאות הפכו ליותר ויותר תכופות. בפעם האחרונה שמשהו דומה קרה לי המקור היה הזכרונות, אך הפעם כשהרצתי את הגרסה האחרונה של memtest במהלך הלילה היא לא החזירה שגיאה אחת. הטמפרטורות דרך speedfan הן כ"מ 65, הארד דיסק 42 temp 1 = 53 temp 2 = 34 core 0 = 30 core 1 = 22 core 2 = 30 המפרט שלי הוא q6600 2.4ghz עם אוברקלוק ל ghz3 Gigabyte EP43 DS3L 1024x2 ddr2800 cl 4-4-4-12 של Gskill Geforce 8800 GTS 640mb ספק FSP bluestorm2 500w אני מקווה מאוד שתוכלו לעזור לי. בתודה, יניב.

22. Started by T-boon,

שלום, לפי המפרט יש בדגם הנ"ל BT, אך אינני רואה התקן שכזה במנהל המשימות, גם לאחר התקנת דריבר מהאתר של לנובו. עזרה בבקשה

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. שאני מפרמט המחשב כל הזמן מתחיל את עצמו מחדש באמצע ההתקנה ככה איה 5 פעמים עד שהוא מסיים עכשיו הווינדוס עולה לי וכל פעם יתקע לי (בלי אינטרנט) ושאני מנסה לעשות איחוי הוא אומר לי שחסר לו איזה שתי קבצים לכן הוא לא יכול לעשות איחוי בקיצור משהו מוזר הוא ניתקע כל 10 דק' בערך שאני מפעיל מחדש תמחשב מה זה יכול להיות?

• 9 תגובות
    • 553 צפיות
  24. שלום, רציתי לדעת, האם הצטברות של אבק מזיקה למכשירים חשמליים, כמו טלויזיה,מחשב,ממיר וכו'?. פרט לנזק של התחממות מחשב שיש בו אבק, האם הצטברות אבק יכולה לגרום לנזקים נוספים שלא קשורים לנזק מהתחממות המחשב? האם גם טלויזיה\ממיר מתחממים יותר בגלל האבק? והאם האבק יכול לגרום למכשירים חשמליים בכלל נזק כלשהו?. תודה!

• 4 תגובות
    • 843 צפיות
  25. לפני מספר ימים פנו אלי מספר אנשי קשר בפייסבוק שלי ושאלו אותי מה זה הקבוצה החדשה שפתחתי ולמה שלחתי להם בקשה לצרוף. מעולם לא פתחתי קבוצה בפייסבוק ולא שלחתי בקשה לצרוף. האם קרה למישהו מקרה דומה ? האם זה בהכרח וירוס או תקלה כשלהי ?

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.