עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. לא יודע מה קרה אני חיברתי את המערכת שלי למחשב (הוא תמיד היה מחובר) אבל הוצאתי לצורך ניקוי החדר והחזרתי.. אני התחלתי לשמוע מרמקול אחד חזק (נורמלי) ורמקול שני חלש... אני התחלתי לבדוק את החיבור הלבן והשחור הזזתי משהו פתאום לשומעים כלום עכשיו, לא שומעים כלום, כלומר שומעים טיפה אבל ממש טיפה באוזניות ובמערכת בהכי חזק אני בדקתי את כל האפשריות הגברה שיש במחשב הכללללל לא פיספסי אחד אולי יש עוד משהו לא יודע..

• 2 תגובות
    • 886 צפיות
  2. Started by spastic,

שלום יש לי שני הארד דיסקים במחשב אחד של 80 ואחד של 160 הוינדוס מותקן על הזה של 160. לפני כמה זמן המחשב התחיל להתקע ובכל פעם שעשיתי ריסטארט לקח לו היה צריך לעשות כמה פעמים בכדי שהמערכת תעלה, בסופו של דבר גם כשהוינדוס היה עולה היה נתקע וחוזר חלילה, לאחר כמה זמן התחלתי לקבל תשגיאה בהתחלה שהמחשב לא רואה את ה ntldrs מקווה שכתבתי נכון. בקיצור התחלתי לחטט בחומרה חיזקתי את החיבורים והכל ולא עזר, בסוף ניסיתי לנתק את ההארד דיסקים, כשניתקתי את ההארדיסק של ה 80 המחשב חזר לעבוד כמו חדש. עשיתי אחד ועוד אחד ואמרתי שבטח הלך ההארד כי הוא גם יותר ישן וגם של חברה פחות טובה, השאלה שלי היא, איך אני יכול לדעת אם הוא גמור או לא? איך אני יכול עשות שיחזור לחומר שהיה לי בפנים? האם אני יכול לעשות…

• 8 תגובות
    • 803 צפיות
  3. שלום, קניתי את הצורב DVD LG H30N וניסיתי לחבר אותו למחשב. חיברתי את כבל הSATA מהלוח אם לצורב ועכשיו מה שנשאר זה לחבר (יש חיבור שחור בצורב ליד החיבור SATA) את הכבל מהצורב לספק הכח. *בצורב יש חיבור SATA ולידו עוד חיבור שחור לחיבור בין הצורב לספק כוח. הבעיה היא כזו: אני לא מוצא כבל כזה במחשב.. חבר אמר לי שצריך מתאם SATA? או משהו כזה? אין לי מושג איך מחברים ועם איזה כבל... בבקשה זה ממש דחוף תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. חזרתי בערב למחשב, והתמונה על המסך היתה "קפואה". כלומר, העכבר לא הגיב, מקלדת כנ"ל. 1. הייתי חייב לעשות כיבוי והדלקה ידנית. 2. אחרי שעשיתי את זה: לא רואים תמונה על המסך, ולא רואים אם המחשב עולה או לא. בכל מקרה לא שומעים את המוסיקה מהרמקולים של עליית הווידווז. המסכים מחוברים בקופסת מיתוג למחשבים אחרים אז אני יודע שהם עובדים.... 3. המחשב לא מגיע לשום מסך שחור או התחלה כלשהיא. רק נורת החיווי של ההדלקה ממשיכה להבהב כל הזמן. 4. מאוור הספק כוח עובד, כנ"ל מאוורר קירור המעבד. 5. הוצאתי את כרטיס המסך והכנסתי חזרה. לא עזר כלום. 6. הדלקתי וכיסיתי שוב. אותו הדבר. עזרה? כיוון? תודה! :s05:

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  5. Started by pogo,

יש לי בעיה . קניתי מחשב חדש וחזק אבל כל איזה 10-15 דקות המסך קופץ ממש ךשניה ואז חוזר לעצמו.... המסך נשאר מהמחשב הישן והוא לא היה עושה כאלה בעיות. תעזרו לי למצוא את הבעיה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. פירסמתי את הנושא הזה קודם לכן בפורום תצוגה וגראפיקה אבל הבנתי שלא מתעסקים שם בבעיות אלה בהשוואות אז... התקנתי משחק רשת שהדרישות שלו ממש נמוכות כמו מעבד 600MHZ כרטיס מסך 8MG ולי יש מעבד 1600MHZ ו64MG ג'יפורס 4... שיחקתי בו יומיים ופתאום באמצע המשחק התחילו להיווצר קווים וההוא התחיל לקפוץ הם התגברו עד שהוא ניתקע לגמררי יצאתי וניכנסתי שוב ומיד עם הפעלת המשחק הוא ניתקע והתמונה הייתה שבורה כאילו כל מיני צבעים בכל מיני מקומות עכשיו חשבתי שזה המשחק התקנתי אותו מחדש וזה לא עזר לאחר מכן חשבתי אולי זה הווינדוס אז פירמתתי והתקנתי שוב וזה עדין לא עזר... הרצתי חיפוש בגוגל ומצאתי שהבעיה הזאת קיימת וזו בעיה עם הדרייברים התקנתי דרייברים בגרסא קודמת וזה עדין לא עבד בקיצור אני לא יודע מה ל…

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  7. טוב אז זה התחיל ככה.... עם הבעיה שציינתי באשכול הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=272085.0 בלי קשר לבעיה החלטתי לפרק את כל המחשב (הכול כולל הכול גם המעבד, מדובר בפנטיום 2 אז לא בעיה להוציא אותו) לסדר את המאוורר של הספק ואת המאוורר השני ולנקות אבק . הבשורות הטובות הם שסידרתי את המאווררים והם עובדים פיקס (בזכות המדריך שנמצא באתר לניקוי המאווררים). הבשורות הלא טובות הם.... אחרי שחיברתי הכל הדלקתי את המחשב. ואז הופיע מסך שחור שהיה כתוב משהו על כל המסך. (אני לא יודע אנגלית) מה שכן אני יודע שהיה למטה אפשרות ללחוץ על F1 ועל F2 . F2 נכנס לbios ,אני לא מבין בזה אז יצאתי משם והפעלתי את המחשב מחדש. עכשיו כשהמחשב עולה הוא נתקע בחלון הזה: http://img459.imageshack.us/i…

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  8. Started by AVI16V,

שלום לכולם ברשותי מחשב שישן שחשבתי לסדר ולמכור תמורת כמה גרושים בודדים זה פנטיום 3 600 שפשוט לא נדלק ניסתי להחליף לו את הספק כוח אבל הוא לא מגיב מה אני צריך לבדוק מה יכולה להיות עוד הבעיה?

• 3 תגובות
    • 493 צפיות
  9. היי חברים כל המחשב בלאגן שלם יש לי תולעת win32 polip הרסה לי את המחשב הtaskmanger (מנהל המשימות) לא פועל שיחזור לא פועל כל המחשב השתגע אני גולש דרך דפדפן חדש כי גם הiexplorer נגוע חיפשתי מידע באינטרנט והבנתי שצריך לבטל את שיחזור המערכת אז ביטלתי כי גם ככה אי אפשר לגשת לזה ולהתחיל לסרוק עם אנטי וירוס עכשיו אני מה זה חלש בוירוסים ובאנטי וירוסים אין לי שמץ של מושג מה לעשות צריך את עזרתכם סרקתי עם NOD32 ועם AVAST אבל כל הזמן בסריקה מופיע לי חלון עם delete או rename ועוד מmovt to vault בקיצור אני צריך עזרה ממש דחופה הפעם תודה לכל מי שיעזור שכחתי להזכיר שגם בsafe mode המחשב לא עולה אלא מציג מסך כחול עם שגיאה של וירוס

• 5 תגובות
    • 652 צפיות
  10. Started by tmp2,

שלום לכולם , לאחרונה אני נתקל בבעיה מוזרה במחשב שלי . כל פעם כאשר אני מפעיל לחץ על המחשב , כלומר כשאני מדליק תוכנה כבדה כגון משחקים או בדיקת וירוסים עם אנטי וירוס , המחשב משמיע קל מוזר מהמארז ולאחר מכן נתקע לכמה שניות ואז שוב חוזר לעבוד. כלומר כאשר אני מריץ משחק ואני מפעיל את השמירה שלי מפעם שעברה ששיחקתי הוא נכנס למשחק אבל אז הוא משמיע את הקל המוזר הזה ואז נתקע ואז המשחק ממשיך לעבוד . ואז אני משחק וכעבור 5 דקות שוב יש את הקל הזה המשחק נתקע וממשיך. וככה אני משחק עם תקיעות כל הזמן. וכמובן זה לא רק במשחקים , אני שמתי לב שזה קורה כל פעם שאני מעמיס על המחשב. אבל זה לא היה ככה בעבר. אני בדקתי טמפרתורות של הכרטיס מסך ושל המעבד. הכל תקין. מפרט המחשב שלי: Intel Pentium 4 3.0 GHz…

• 2 תגובות
    • 829 צפיות
  11. אהלן, יש לי לוח אם Gigabyte K8NS לאחרונה קניתי כרטיס קול ג'נרי (sweex) עם חיבור gameport בשביל הג'ויסטיק שלי. אך קיימת בעיה - חיבור הגיימפורט על הכרטיס מראה: This device cannot find enough free resources that it can use. (Code 12) הוא משתמש בריסורס I/O 0201-0201 , שלכאורה גם הגיימפורט שעל לוח האם (הסבר בהמשך) משתמש בו. כתוצאה מכך, אני מניח, הג'ויסטיק לא עובד. ניסתי לעשות disable לגיימפורט שעל לוח האם, להחליף לו משאבים (לI/O 0209) אך ללא הועיל (Input/Output Range 0201 - 0201 not available.) החיבור שעל לוח האם זה מין פינים כאלה (כאילו "זכר") כך שאין לי מושג איך משתמשים בו, או מה צריך לחבר אליו. מה עושים? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  12. Started by freecell,

אהלן, אני חדש פה ולא כלכך בטוח באיזה פורום למקם את השאלה.. בכל אופן, רציתי לדעת אם יש פה למישהו את הלוח הנ"ל ואם זה עובד לא כמו שצריך עם VISTA, כמו כן מה שאר המפרט שלו. פשוט אצלי יש בעיות נוראיות ואני לא יודע אם זה בגלל ש: 1. הלוח תקול 2. הוא לא מותאום לויסטה 3. שאר המפרט חלש מידי... אשמח לתשובה ממי שמכיר, תודה.

• 10 תגובות
    • 976 צפיות
  13. Started by Necessary_Evil,

היי, יש לי מסך iiyama vmp 454 19" שהתחיל לעשות רעשים אלקטרוניים מעצבנים לאחרונה.. ולדעתי הוא גם קצת מרצד יותר מיד.. המסך כבן 5 שנים, אולי יותר, וכבר אין אחריות. כמה אמור לעלות תיקון שלו, ואיפה מומלץ? תודה!

• 1 תגובה
    • 945 צפיות
  14. Started by d pro,

יש לי שניי מחשבים ויסטה אחד מהם נייד שמחוברים לרשת דרך 3com ראוטר הבעיה שבמחשב הבייתי שעובד כל הזמן עם טורנט קורס כל כמה ימים עם שגיאה tcpip.sys driver... כמה שהפכתי את כל הרשת ופירמוטים לא עזר מה שכן שמתי לב שכשהנייד עובד גם 24 שעות אז הבייתי קורס יותר משהו כמו כל 20 שעות יכול להיות שזה הראוטר ???? בxp לא היה לי את הבעיה הזאת

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  15. שלום חברים חבר שלי קנה מחשב חדש עם לוח אם 965P-S3 יש לו הארד דיסק אחד SATA2 וכונן DVD IDE כאשר אנחנו מנסים לעשות אתחול מדיסק התקנה של ווינדוס אנחנו לא מצליחים וגם כאשר אנחנו מכוונים את ה BIOS לעשות בוט מ CDROM הוא לא קורא את הדיסק בכונן. ניסינו עם כמה כוננים וכמה דיסקים וזה פשוט לא עובד. מבדיקה בפורומים ברשת מסתבר שלמערכת שבבים הזאת יש בעיה לעשות אתחול מ IDE וצריך כונני SATA. מישהו מכיר את הנושא הזה? יש למישהו טיפ איך לעשות אתחול למחשב כדי להתקין חלונות? כל לינק או תוכנה שתעזור בנושא יתקבלו בברכה.

• 0 תגובות
    • 874 צפיות
  16. Started by Flea,

היי היתה לי איזה מצלמת אינטרנט ישנה שלא ידעתי של מי..ועכשיו כשהתקנתי ויסטה חשבתי שאולי פה זה יעבוד. אני מחבר, הויסטה מנסה למצואא..אחרי 2 דקות מוצא ומתקין! ופתאום מגלים שהיא של A4 TECH 8) קיצר, הוא התקין ואומר שהכל טוב..עכשיו אני רוצה סתם לצלם איתה תמונות..איך אני עושה? ולמשל במסנג'ר, אני מנסה לבדוק אותה שם..אני יכול לבחור בA4 TECH אבל זה לא מציג שום תמונה =[ אין שום דגם ספציפי..לא רשום עליה כלום..כזה שוק >_< במנהל התקנים רשום A4 Tech PC Camera V חיפשתי באתר שלהם..בגוגל. ולא הצלחתי למצוא.. אולי מישהו יוכל לעזור לי להפעיל אותה?? תודה רבה רבהה!

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  17. Started by davidcohen,

היי אנשים ! יש לי מחשב די ישן שמשמש אותי בעיקר לצרכי לימודים. הבעיה היא שגם אחרי פירמוט הוא מתחיל לזחול אחרי התקנת התוכנות הבסיסיות.(nod32,office,acrobat reader,tuneup,bs) לפני שבוע גם ה cd-rom שלו הפסיק לעבוד לגמרי כך שיש לי התלבטות רצינית אם לשדרג אותו או להעיף אותו לקיבינימט.... המפרט : מעבד intel pentium 3 EB800 133MHz לוח אם asus cusl2 i815E 133MHz AGP*4 UDMA100 זיכרון 128MB SDRAM DIMM 133MHz כרטיס מסך asus 32MB Geforce 2MX דיסק קשיח WD 40GB מערכת הפעלה windows 98

• 4 תגובות
    • 593 צפיות
  18. בהיתיחס למחשב קיימים מצבים: ניתוק, כיבוי, מצב המתנה. 1.באיזה מצב מומלץ להחזיק את המחשב אם אינו בשימוש 5, 12, 20 שעות? 2.האם מומלץ לנתק את המודם (דגם ROTAL-RTA1320a-ETH) מרשת החשמל או לכבות אותו, כשהמחשב אינו בשימוש? השאלות מתייחסות לבלאי החומרה, התחממות הרכיבים האלקטרוניים, סכנת קצר וכ"ד. הערה:המחשב והמודם מחוברים לרשת החשמל דרך GPT Protector דגם SC9 ELEC.

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  19. Started by alonkl,

אוקיי אז ניסיתי להתקין צורב.. הסתכבתי ועזבתי את זה. בנוסף ניסיתי להוריד את המאוור מP-4 סטוק, כדי לנקות אותו ולא הצלחתי אז החזרתי. אני מדליק את המחשב ורואים את האור האדום שהוא חושב דולק כל הזמן (תמידז ה היה רק כשהוא באמת חשב). ולא רואים כלום. מה עשוים? בתודה רבה

• 6 תגובות
    • 608 צפיות
  20. שלום, נדמה לי שאני נתקל בבעיה די נפוצה לאחרונה (לפחות משיטוט בהודעות הפורום) יש לי את המחשב הבא: adm athlon 64 3000 socket 939 box gigabyte GA-K8NF-9 nForce4 Socket 939 KING PC400 KVR400 X64 C3A לפני יומיים שלושה הוא החל להיות איטי להחריד פירמטתי היום בשעה הראשונה בה התקנתי את התוכונת השונות עבד יופי מאז הוא חזר לסורו כל הפעולות הבסיסות איטיות, העכבר זז לאט ובתנועה לא חלקה, המקלדת בקושי מגיבה כ"כ לאט שזה בלתי אפשרי לעבוד. חשוב לציין שאין קריסות של המחשב או משהו כזה מה יכולה להיות הבעיה? מה וכיצד עלי לבדוק?

• 14 תגובות
    • 885 צפיות
  21. Started by junkkiller,

אוקיי אז ככה הבעיה : יום שישי הרכבתי לחבר שלי את המפרט הבא ASUS Striker Extreme nForce 680i SLI 15.5% 2,070 ש"ח 1 Corsair HX Series 620W PSU 15.5% 1,015 ש"ח 1 Lian-Li Aluminum Full-Tower PC-201B Black 15.5% 1,590 ש"ח 1 Western Digital 500GB 7200Rpm 16Mb SATA II WD5000YS WD5000YS 15.5% 1,148 ש"ח 1 LG GSA-H30N Multi DVD-Recorder Black Bulk 15.5% 225 ש"ח 2 ASUS EN8800GTX GeForce 8800GTX 768MB PCIe 15.5% 3,690 ש"ח 1 Sony PlayStation 3 Offical HDMI Cable 15.5% 219 ש"ח 1 Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz 8Mb BOX 15.5% 3,090 ש"ח 1 Zalman CNPS9500 LED 92MM Fan 15.5% 299 ש"ח 1 Creative SoundBlaster X-Fi X…

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  22. Started by godis,

שלום, יש לי בעיה במחשב כבר הרבה זמן.. הוא לא זז.. לפעמים כשאני שומע שירים הם מתחילים להתקע ולזוז לאט.. וגם סרטים. http://img168.imageshack.us/my.php?image=a1lo6.jpg http://img246.imageshack.us/img246/3816/a2jf3.jpg

• 10 תגובות
    • 783 צפיות
  23. אהלן, את ההודעה אני מפרסם בפורום הזה גם כי פה עזרו לי להרכיב את המפרט וגם כי אני לא יודע איזה רכיב הוא הצוואר בקבוק אז אני לא יכול לפנות לפורום ספציפי. (אם זה עדיין לא מתאים לפורום אשמח שיועבר שפורום בו אקבל תשובה) המפרט הוא מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 מסך: DELL LCD 20´ 2007WFP ULTRASHARP FLAT PANEL MONITOR כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 640MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS צורב DVD: ASUS DVDRW DRW-1814BLT DOUBLE LAYERED X18 - LIGHT SCRIBE - WHITE - RETAIL זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL4-…

• 31 תגובות
    • 2.9k צפיות
  24. Started by Toledo87,

המפרט מחשב שלי הוא כזה amd 5600 , asus m2n sli deluex, wd320, geforce 8800winfast, 2gb ram enermax 400 בקיצור אחלה רכיבים. כשקיבלתי את המחשב אז הוא עשה בעיות עם הפיירוואיר המובנה על הלוח אם ושרף לי 3 מצלמות , לאחר שהבנתי שזה המחשב הרס את המצלמות ולא שום דבר אחר, החזרתי אותו לחנות והחליפו לי את כל הרכיבים מלבל הכרטיס מסך. עכשיו שקיבלתי אותו חזרה , התקנתי וינדוס, ומידי פעם קופצים לי מסכים כחולים. הקטע הוא שהמסכים הכחולים יאינן נשמרים בתקיית מינידאמפ בספרייה של הוינדוס אז אני לא יכול לברר בדיוק מה הבעייה ? למשהו יש פתרון אולי או כיוון מסויים מה אפשר לעשות ?

• 0 תגובות
    • 517 צפיות

דיונים חדשים בפורומים