עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Miros,

רציתי לשואל אותכם למה אני יכול לשפר את המחשב שיהיה יותר טוב. אתם יודעים כרטיס מסך, זכרון אולי עוד 512, משהו כזה. השאלה האם אני יכול לקנות כרטיס מסך שיתאים לי למחשב, זאת הבעיה. אז הנה ראו:

• 10 תגובות
    • 810 צפיות
  2. היי לכולם בעיה במערכת הפעלה windows 10 ,אני לא מצליח להתקין שום אפליקציה או להסיר ! הכל התחיל אחרי תוכנה שעשתה ניקיון לרגיסטרי לדעתי עשיתי בדיקת קבצי מערכת דרך cmd ועוד כמה דברים ללא הצלחה אשמח לעזרה

• 4 תגובות
    • 4.3k צפיות
  3. אז ככה... יש לי AMD 2000 Athlon XP 1.67 GHz GA-7VAX Sapphire Radeon 9600XT 256MB AGP 8x 512DDR 266MHZ 40GB 7200RPM אני בטוח שהכרטיס מסך לא מנוצל אבל עד כמה? הרבה?

• 4 תגובות
    • 591 צפיות
  4. כל פעם שלוחצים מקש ימני על קובץ סרט או מחיקה המסך נכבה לשניה ונדלק ... מה לעשות ?

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  5. Started by nore0,

חיברתי אותו כאן http://img219.imageshack.us/img219/8808/kjhkjjb6.jpg Gigabyte GA-K8VM800M הכונן לא מופיע בביוס http://img130.imageshack.us/img130/7342/009ql1.jpg http://img130.imageshack.us/img130/743/010sy3.jpg http://img104.imageshack.us/img104/1232/011je8.jpg למה הוא לא מזהה אותו ? מה יכולה להיות הבעיה ?

• 11 תגובות
    • 832 צפיות
  6. Started by fibo,

שלום, לאחרונה המסך של הלפטופ אתחיל לרצד בזוויות מסוימות (למעשה במרבית הזוויות) שבהן הוא מונח ואני נאלץ "לשחק" עם המסך עד שאני מוצא זווית שבה הוא מפסיק לרצד (או מרצד פחות). אני מניח שזה די ברור שזו בעיית חומרה. שאלותיי, מהו הגורם האופייני לבעיה זו ומהם הפתרונות האפשריים? האם אני צריך להחליף את המסך? או שמספיק להחליף את הכבל המחבר בין המסך למחשב? או שאולי יש סיכוי שהכבל רק השתחרר מעט וכדאי לנסות לפתוח כדי לחזק את חיבור? או שאולי הבעיה עשויה להגיע מגורם אחר? דגם הלפטופ: HP ProBook 4740S

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  7. Started by yai,

יש לי בעיה בכרטיס קול שאין לי דריבר עליו... אני צריך דריבר לכרטיס קול זה מפרט של המינבורד: http : //www . siz.co . il /my / zgnmkwwwimzj . png בבקשה תעזרו לי

• 4 תגובות
    • 637 צפיות
  8. יש לי כול פעם שאני מדליק את המחשב זיהו של המחשב שאומר controller i simple communications מה זה ואיך אני מתקין אותו? אני נותן לו התקנה חוזרת ושיחפש לבד אבל הוא לא מתקין לי אותו

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  9. Started by RonCohen,

יש לי נייד IBM וחשבתי איך לנסות להחיות אותו אבל הוא פשוט לא זז המפשט שלו לפי מה שאני מוציא מהראשונים זה 256mb ram 40hhd. וגם עוד 500gb חיצוני הדגם שלו IBM R50e

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by yosseph,

אני לא יודע אם רובכם יודעים מזה fps אבל יש לי בעית אפ פי אס חמורה עם אזה משחק בשם counter strike 1.6 אז ככה המפרט שלי הוא 933Mb p3 gForce 4 440Mx 256 ram היה לי בהתחלה שהתקנתי את זה אפ פי אס די נחמד בסביבות ה 50-80 והייתי מרוצה אבל עכשיו ממש התחיל להיות לי 12-30 ואין לי מושג למה אז אם מישהו ממכם יודע איך מסדרים בעיות אפ פי אס ומכיר תוכנות וכל מיני דברים שעוזרים להעלות אפ פי אס שירשום לי פה תודה באמת תודה אני יודע שזה לא הכי קשור הדיון הזה אבל פניתי לפורום של הקהילה של ה counter strike אך לא בדיוק קבלתי עזרה אלה רק אידיוטים שבאו ואמרו לי תקנה מחשב חדש -ואללה באמת? אולי תביאו לי כסף ואני אקנה, חחח איזה מעאפנים בכל מקרה תודה למי שעוזר וגם למי שצופה

• 8 תגובות
    • 971 צפיות
  11. Started by xtreme21,

אני התחלתי לא מזמן לשחק rose (משחק רשת) ואחרי כמה דקות שאני משחק המחשב נתקע ואני חייב לעשות ריסטרט כי הכל תקוע איפה הבעיה אתם חושבים? בקשה עזרה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by ybe,

כשאני מכניס דיסקים של משחקים לצורב(על מנת לשחק),אני מקבל תמיד את אותה הודעה שעלי להכניס דיסק לכונן על מנת לשחק .בבדיקה דרך הwindows explorer מסתבר שהצורב מזהה את כל הקבצים של המשחק אבל עדיין אני לא מצליח לשחק, אני משתמש בwin xp pro אפשר לפתור את הבעיה?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by alex28,

שלום רב יש לי WINDOWS 7 64BIT וזיכרון 4GB אבל ה-WINDOWS מחראה לי שהוא רק משתמש ב3.87 ולא ב4 אך אני עושה שישתמש בכל הזיכרון ? אם יש למישהו מדריך לבעיה זאת אני שמח תודה

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by shlomiabo,

שלום חברים, יש לי בעיה חמורה ואני חייב את עזרתכם יש לי לוח אם ASUS P5B והיו מותקנים לי עליו שני הארד דיסקים של RAPTOR ב- RAID 0 ועליהם מערכת הפעלה XP לאחרונה נתקלתי בסוירוס שמחק לי כמה קבצי מערכת ולא הצלחתי להעלות את מערכת ההפעלה החלטתי להתקין XP חדשה על הארד דיסק חדש ועד כאן הכל עובד מצויין. הבעיה היא שאני רוצה לחלץ מההארדדיסקים שב- RAID מסמכים ועוד דברים מאוד חשובים, דרך ה- XP החדשה אבל כשאני מפעיל את הרייד שלהם ב- BIOS (כדי שאוכל לגשת אל הכונן שלהם) המחשב מעלה לי את מערכת ההפעלה שמותקנת בהם (הפגומה) ולא את ה- XP החדשה שהתקנתי על הדיסק החדש. כמובן שאם אני מבטל את ה- RAID בביוס המערכת החדשה עולה והכל טוב ויפה, אבל אני לא יכול לגשת לכונן ה - RAID ולחלץ משם דברים ניסיתי לש…

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  15. הקובץ שגורם לBSOD הוא aswTdi.SYS לפי 3 קבצי הדאמפ האחרונים, מה שלדעת מראה שזה לא סתם רנדומלי. בדקתי ומסתבר שזה האנטי ווירוס, שהוא חינמי. אין לי בעיה להסיר ולהתקין מחדש, הרי הוא חינמי ופועל לא רע, אבל האם הוא באמת שורש הבעיה? חוץ מזה, עשיתי סריקה לכונן ה5000AAKS שלי, כונן 500 ג'יגה של ווסטרן דיגיטל, הממצאים: 50MS:461 150MS:9 ז"א מבחינת הסקטורים האיטיים אני סך הכל במצב לא רע. מצד שני, היו 3 UNC. הבעיה? זה לא אומר לי כלום. יש לי יכולת טכנית גבוהה, אבל עדיין איני מומחה ברמה שאני יכול להבין מושג שלא למדתי שום דבר עליו. הUNC היו: 3285300 628266920 629747617 החוש הטכני הבסיסי שלי אומר לי שזה בעצם הסקטורים עם הבעיה ושמן הסתם הם לא אומרים לכם כלום. אני רוצה לברר מה הם אומרים בעצם …

• 2 תגובות
    • 846 צפיות
  16. Started by montana,

בס"ד המחשב לאחר פורמט , לפני הפורמט לא הייתה בעייה. הורדתי עידכוני דרייברים לא עזר. יש לי כרטיס מסך NIVDIA FX 5200 אם חיבור S-VIDEO הטלוזיה זיהתה את החיבור אבל יש בעייה באיכות התמונה : '>http://www.siz.co.il/"] תודה מראש לעזורים

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  17. Started by Kfir,

אז ככה, קודם כל פירוט מחשב: AMD 1.33 Asus A7M MotherBoard, 512MB Ram, Geforce 4 TI4600 בתחילת השבוע הפסיק כונן 40 GB בן חצי שנה לעבוד, פשוט התחיל להשמיע "צלילים" מוזרים,להיות איטי,ולהעלים מידע, וגם-הכי גרוע,המון BAD SECTORS שהולכים וגודלים גם לאחר FDISK ו FORMAT. טוב אז הHD נשלח להחלפה בMAXTOR, וכל העניין הוא, שעוד HD חדש לגמרי,גם של MAXTOR, וגם 40GB 7200,התחיל היום לעשות את אותם בעיות בדיוק! צירוף מקרים? וירוס? כבל? יש למישהו מושג מה זה יכול להיות? תודה...!

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  18. אהלן. לחבר שלי נדפק ההארדיסק. עד כדי כך שאפילו שמחברים אותו למחשב אחר כסלייב לא ניתן לקרא אותו. הטכנאי אמר לו שההארדיסק נדפק ו...שהוא מחליף לו גם את הספק שלדעתו אחראי למצב (כמובן שצריך לשלם על כך...). האם ידוע לכם על מקרים כאלו? אני לא מתכוון בתאוריה אלא ממש מעשית, האם יכול להגרם נזק כזה רק ל HD מהספק, בעוד כל הלוח מתפקד מצויין ? תודה.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by __MIKO__,

הבעיה היא במחשב של אימי. המחשב מחובר בHDMI לTV. משום מה פתאום אין תמונה. הכבל בדקתי - אין בעיה איתו. המחשב הוא i3 כרטיס מסך אינטל. בדקתי מאפיינים גרפים אבל לא רואה אופציה של ספליט סקרין. (אולי בחיבור למוניטור וTV זה אמור להיות באופן אוטומטי ? )

• 1 תגובה
    • 956 צפיות
  20. Started by shoval,

שלום. לאחר התקנה של חלונות 7 64 ביט, קבצי קול ווידאו מתנגנים לא בצורה חלקה, עם המון קפיצות ועיוותים בקול ובתמונה. התקנתי המון קבצי CODECS והבעיה נשארה. יש פיתרון??

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  21. אני רוצה לנקות מבפנים את המחשב עם שואב אבק כי זה פותר את בעיית האבק בשניות השאלה אם זה לא יוצר חשמל סטטי [למרות שהמחשב מכובה] או לא יודע אם זה מסוכן בכלליות או לא אם מישהו יודע הוא מוזמן לענות תודה

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. יש לי לוח אם מסוג GIGABYTE MA69VM (צ'יפסט AMD 690V). עד עכשיו היו לי 2G זיכרון DDR2 בשני סטיקים (2X1G) מיצרן ודגם זהה (קינגסטון, לא זוכר דגם) שעבדו במהירות 800MHZ. לפני יומיים רכשתי עוד 2G (גם 2X1G) זיכרון של חברת קינגסטון מדגם KVR800D2N6 גם 800MHZ (דגם שונה מהזיכרונות הישנים). כשהתקנתי אותם, BIOS הראה לי שהזיכרונות עובדים אומנם ב-DUAL CHANNEL כמו שעבדו, אבל ב-667MHZ. כאן מדובר כבר ב-4 סטיקים של 1G, אומנם כל זוג מדגם שונה של אותו יצרן. אני שולל את האופציה שעבדו עליי בחנות, כי כל זוג בנפרד מראה 800MHZ, גם הישן וגם החדש, רק כשארבעתם מותקנים זה מראה 667MHZ. מה זה יכול להיות? נ.ב. כבר ניסיתי לאפס CMOS, ולעדכן גירסת BIOS ליותר חדשה, לא עזר. נ.נ.ב. יש לי מחשב נוסף עם לוח אם זהה…

• 2 תגובות
    • 793 צפיות
  23. Started by galedri,

כשאני ניכנס למחשב שלי אז הופיעו לי יום אחד ניכנסתי למחשב שלי ואני רואה ש-2 מהכוננים נעלמו לי לא כוננים שאני מאחסן בהם את כל הדברים של המחשב כונן f ועוד כונן לא זוכר איזה אות הוא..

24. אני מתקין דרך usb וכל פעם בסוף ההתקנה זה פשוט נכנס ללופ מחדש של ההתקנה גם הוצאת הדיסק או קי או שינוי הבוט בbios לא עוזר , וכשאני משתמש בhdd הוא מתקין בלי בעיה.

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by TripMan,

אני מדבר עם אנשים בסקייפ, והם תמיד שומעים אצלי רעשי רקע מוזרים כאלה... רעשים סטטים כאלו. אני ניסיתי להחליף בין המקרופון השולחני - לבין המקרופון המובנה שיש במצלמה שלי... וזה עדיין לא עוזר. עדיין אותם רעשים.... מה יש לי לעשות בנוגע לזה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 680 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.