עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by s_b54,

יש לי בעיה די דחופה כשאני מנסה לפרמט את המחשב שלי אז הכל תקין ההתקנה קוראת את כל החומרה של המחשב והוא מגיעה להתחלת ההתקנה אבל כשאני לוחץ לו אנטר להתחיל את ההתקנה אז הוא כותב לי שההארדיסק לא נמצא ושצריך לבדוק את חיבורי החשמל וכל מיני כאלה אבל ההארדיסק מחובר והכל תקין מה יכולה להיות הבעיה זה די דחוף לי תודה רבה: s_b54

• 6 תגובות
    • 726 צפיות
  2. Started by dor_eli,

המארז שלי התחיל לרעוד אחרי שעשיתי לו חלון בדלת וככל שאני מאמץ את המחשב יותר ככה הוא רועד יותר עד שהוא מגיע למצב שאי אפשר לשמוע אותו יותר מישהו יודע מה גורם לזה??

• 2 תגובות
    • 846 צפיות
  3. Started by crovei,

אתמול בלילה פתחתי את המחשב לאחר שהוא היה סגור בשבת, וראיתי שהמסך לא עולה. שיחקתי עם החיבורים, החלפתי שקעים וכלום (הבעיה היא לא שהמסך אינו מזוהה ע"י המחשב, אלא שהוא פשוט לא מקבל חשמל/לא עובד פיזית). המסך הוא מסך LCD של יונדאי, דגם ImageQuest L50A. המסך (והמחשב) מחוברים לאל-פסק (UPS), ככה שאני לא חושב שמדובר בקיפצת מתח או משהו כזה.. הבעיה היא שאני לא יכול ממש לדעת איפה הבעיה.. יכול להיות הכבל חשמל, יכול להיות השנאי (שלפני שנתיים נדפק לי והחלפתי אותו לשנאי חדש), ואולי זה המסך שנשרף. המסך בן 3 ומשהו.. חוץ מהשנאי הוא מעולם לא עשה לי בעיות. אין פיקסלים שרופים, לא עיוותי תמונה ולא כלום. יכול להיות שהוא פשוט ניצל את כל תוחלת החיים שלו ומת?

• 6 תגובות
    • 933 צפיות
  4. שלום, קניתי את הצורב LG H30N חיברתי אותו הוא פועל אבל משום מה הווינדוס לא מזהה אותו. (אני חושב).. לדוגמא כשאני בא לצרוב משהו בנרו הוא לא מזהה שיש לי צורב DVD. הצורב לא בא על דרייברים או משהו כזה כך שאני לא יודע מה לעשות.. בבקשה זה ממש דחוףף תודה

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. הדגם של הלוח אם הוא: P4i65G בדרייברים בCATALYST בSMARTGART אחרי שאני מכוון את הAGP ל8 זה זה מבקש הפעלה מחדש ואחרי ההפעלה מחדש זה חוזר לOFF. יש למישהו מושג מה הבעיה? נ.ב. החברה של הכרטיס מסך היא SAPPHIRE.

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  6. יש לי את לוח האם K8V-E SE של אסוס. עד לאחרונה היו לי שני סטיקים של 256 MB במהירות 400 MHZ. היום הוספתי שני סטיקים של 512 MB שאמורים לעבוד גם הם במהירות 400 MHZ, אך משום מה פתאום כל הזכרון עובד ב-333 MHZ. התקנתי את הסטיקים לפי ההנחיות בחוברת של הלוח אם, שהם שבכל ערוץ זכרון (Dimm 1+2/ Dimm 3+4) תהיה אותה כמות זכרון, אך זה לא עוזר. מישהו יודע כיצד אני יכול לגרום לזכרונות לעבוד ב-400 MHZ במקום המהירות בנוכחית (333)? עדכון: התקנתי את גירסת ביוס החדשה ביותר ללוח הזה (1010) וזה לא שינה את המצב.

• 6 תגובות
    • 679 צפיות
  7. Started by for.digit,

שלום הרכבתי את המחשב החדש שקניתי והוא עושה לי ריסט כל 2 שניות. את המחשב קניתי בחלקים זכרון G.SKILL 2*1024 לוח אם P5B-E. מעבד E6600. עשיתי אתחול של הביוס וזה לא עזר. מישהו נתקל בבעיה? איך אני פותר אותה? תודה

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. לא יודע מה קרה אני חיברתי את המערכת שלי למחשב (הוא תמיד היה מחובר) אבל הוצאתי לצורך ניקוי החדר והחזרתי.. אני התחלתי לשמוע מרמקול אחד חזק (נורמלי) ורמקול שני חלש... אני התחלתי לבדוק את החיבור הלבן והשחור הזזתי משהו פתאום לשומעים כלום עכשיו, לא שומעים כלום, כלומר שומעים טיפה אבל ממש טיפה באוזניות ובמערכת בהכי חזק אני בדקתי את כל האפשריות הגברה שיש במחשב הכללללל לא פיספסי אחד אולי יש עוד משהו לא יודע..

• 2 תגובות
    • 895 צפיות
  9. Started by spastic,

שלום יש לי שני הארד דיסקים במחשב אחד של 80 ואחד של 160 הוינדוס מותקן על הזה של 160. לפני כמה זמן המחשב התחיל להתקע ובכל פעם שעשיתי ריסטארט לקח לו היה צריך לעשות כמה פעמים בכדי שהמערכת תעלה, בסופו של דבר גם כשהוינדוס היה עולה היה נתקע וחוזר חלילה, לאחר כמה זמן התחלתי לקבל תשגיאה בהתחלה שהמחשב לא רואה את ה ntldrs מקווה שכתבתי נכון. בקיצור התחלתי לחטט בחומרה חיזקתי את החיבורים והכל ולא עזר, בסוף ניסיתי לנתק את ההארד דיסקים, כשניתקתי את ההארדיסק של ה 80 המחשב חזר לעבוד כמו חדש. עשיתי אחד ועוד אחד ואמרתי שבטח הלך ההארד כי הוא גם יותר ישן וגם של חברה פחות טובה, השאלה שלי היא, איך אני יכול לדעת אם הוא גמור או לא? איך אני יכול עשות שיחזור לחומר שהיה לי בפנים? האם אני יכול לעשות…

• 8 תגובות
    • 815 צפיות
  10. שלום, קניתי את הצורב DVD LG H30N וניסיתי לחבר אותו למחשב. חיברתי את כבל הSATA מהלוח אם לצורב ועכשיו מה שנשאר זה לחבר (יש חיבור שחור בצורב ליד החיבור SATA) את הכבל מהצורב לספק הכח. *בצורב יש חיבור SATA ולידו עוד חיבור שחור לחיבור בין הצורב לספק כוח. הבעיה היא כזו: אני לא מוצא כבל כזה במחשב.. חבר אמר לי שצריך מתאם SATA? או משהו כזה? אין לי מושג איך מחברים ועם איזה כבל... בבקשה זה ממש דחוף תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. חזרתי בערב למחשב, והתמונה על המסך היתה "קפואה". כלומר, העכבר לא הגיב, מקלדת כנ"ל. 1. הייתי חייב לעשות כיבוי והדלקה ידנית. 2. אחרי שעשיתי את זה: לא רואים תמונה על המסך, ולא רואים אם המחשב עולה או לא. בכל מקרה לא שומעים את המוסיקה מהרמקולים של עליית הווידווז. המסכים מחוברים בקופסת מיתוג למחשבים אחרים אז אני יודע שהם עובדים.... 3. המחשב לא מגיע לשום מסך שחור או התחלה כלשהיא. רק נורת החיווי של ההדלקה ממשיכה להבהב כל הזמן. 4. מאוור הספק כוח עובד, כנ"ל מאוורר קירור המעבד. 5. הוצאתי את כרטיס המסך והכנסתי חזרה. לא עזר כלום. 6. הדלקתי וכיסיתי שוב. אותו הדבר. עזרה? כיוון? תודה! :s05:

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  12. Started by pogo,

יש לי בעיה . קניתי מחשב חדש וחזק אבל כל איזה 10-15 דקות המסך קופץ ממש ךשניה ואז חוזר לעצמו.... המסך נשאר מהמחשב הישן והוא לא היה עושה כאלה בעיות. תעזרו לי למצוא את הבעיה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. פירסמתי את הנושא הזה קודם לכן בפורום תצוגה וגראפיקה אבל הבנתי שלא מתעסקים שם בבעיות אלה בהשוואות אז... התקנתי משחק רשת שהדרישות שלו ממש נמוכות כמו מעבד 600MHZ כרטיס מסך 8MG ולי יש מעבד 1600MHZ ו64MG ג'יפורס 4... שיחקתי בו יומיים ופתאום באמצע המשחק התחילו להיווצר קווים וההוא התחיל לקפוץ הם התגברו עד שהוא ניתקע לגמררי יצאתי וניכנסתי שוב ומיד עם הפעלת המשחק הוא ניתקע והתמונה הייתה שבורה כאילו כל מיני צבעים בכל מיני מקומות עכשיו חשבתי שזה המשחק התקנתי אותו מחדש וזה לא עזר לאחר מכן חשבתי אולי זה הווינדוס אז פירמתתי והתקנתי שוב וזה עדין לא עזר... הרצתי חיפוש בגוגל ומצאתי שהבעיה הזאת קיימת וזו בעיה עם הדרייברים התקנתי דרייברים בגרסא קודמת וזה עדין לא עבד בקיצור אני לא יודע מה ל…

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  14. טוב אז זה התחיל ככה.... עם הבעיה שציינתי באשכול הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=272085.0 בלי קשר לבעיה החלטתי לפרק את כל המחשב (הכול כולל הכול גם המעבד, מדובר בפנטיום 2 אז לא בעיה להוציא אותו) לסדר את המאוורר של הספק ואת המאוורר השני ולנקות אבק . הבשורות הטובות הם שסידרתי את המאווררים והם עובדים פיקס (בזכות המדריך שנמצא באתר לניקוי המאווררים). הבשורות הלא טובות הם.... אחרי שחיברתי הכל הדלקתי את המחשב. ואז הופיע מסך שחור שהיה כתוב משהו על כל המסך. (אני לא יודע אנגלית) מה שכן אני יודע שהיה למטה אפשרות ללחוץ על F1 ועל F2 . F2 נכנס לbios ,אני לא מבין בזה אז יצאתי משם והפעלתי את המחשב מחדש. עכשיו כשהמחשב עולה הוא נתקע בחלון הזה: http://img459.imageshack.us/i…

• 2 תגובות
    • 821 צפיות
  15. Started by AVI16V,

שלום לכולם ברשותי מחשב שישן שחשבתי לסדר ולמכור תמורת כמה גרושים בודדים זה פנטיום 3 600 שפשוט לא נדלק ניסתי להחליף לו את הספק כוח אבל הוא לא מגיב מה אני צריך לבדוק מה יכולה להיות עוד הבעיה?

• 3 תגובות
    • 498 צפיות
  16. היי חברים כל המחשב בלאגן שלם יש לי תולעת win32 polip הרסה לי את המחשב הtaskmanger (מנהל המשימות) לא פועל שיחזור לא פועל כל המחשב השתגע אני גולש דרך דפדפן חדש כי גם הiexplorer נגוע חיפשתי מידע באינטרנט והבנתי שצריך לבטל את שיחזור המערכת אז ביטלתי כי גם ככה אי אפשר לגשת לזה ולהתחיל לסרוק עם אנטי וירוס עכשיו אני מה זה חלש בוירוסים ובאנטי וירוסים אין לי שמץ של מושג מה לעשות צריך את עזרתכם סרקתי עם NOD32 ועם AVAST אבל כל הזמן בסריקה מופיע לי חלון עם delete או rename ועוד מmovt to vault בקיצור אני צריך עזרה ממש דחופה הפעם תודה לכל מי שיעזור שכחתי להזכיר שגם בsafe mode המחשב לא עולה אלא מציג מסך כחול עם שגיאה של וירוס

• 5 תגובות
    • 665 צפיות
  17. Started by tmp2,

שלום לכולם , לאחרונה אני נתקל בבעיה מוזרה במחשב שלי . כל פעם כאשר אני מפעיל לחץ על המחשב , כלומר כשאני מדליק תוכנה כבדה כגון משחקים או בדיקת וירוסים עם אנטי וירוס , המחשב משמיע קל מוזר מהמארז ולאחר מכן נתקע לכמה שניות ואז שוב חוזר לעבוד. כלומר כאשר אני מריץ משחק ואני מפעיל את השמירה שלי מפעם שעברה ששיחקתי הוא נכנס למשחק אבל אז הוא משמיע את הקל המוזר הזה ואז נתקע ואז המשחק ממשיך לעבוד . ואז אני משחק וכעבור 5 דקות שוב יש את הקל הזה המשחק נתקע וממשיך. וככה אני משחק עם תקיעות כל הזמן. וכמובן זה לא רק במשחקים , אני שמתי לב שזה קורה כל פעם שאני מעמיס על המחשב. אבל זה לא היה ככה בעבר. אני בדקתי טמפרתורות של הכרטיס מסך ושל המעבד. הכל תקין. מפרט המחשב שלי: Intel Pentium 4 3.0 GHz…

• 2 תגובות
    • 835 צפיות
  18. אהלן, יש לי לוח אם Gigabyte K8NS לאחרונה קניתי כרטיס קול ג'נרי (sweex) עם חיבור gameport בשביל הג'ויסטיק שלי. אך קיימת בעיה - חיבור הגיימפורט על הכרטיס מראה: This device cannot find enough free resources that it can use. (Code 12) הוא משתמש בריסורס I/O 0201-0201 , שלכאורה גם הגיימפורט שעל לוח האם (הסבר בהמשך) משתמש בו. כתוצאה מכך, אני מניח, הג'ויסטיק לא עובד. ניסתי לעשות disable לגיימפורט שעל לוח האם, להחליף לו משאבים (לI/O 0209) אך ללא הועיל (Input/Output Range 0201 - 0201 not available.) החיבור שעל לוח האם זה מין פינים כאלה (כאילו "זכר") כך שאין לי מושג איך משתמשים בו, או מה צריך לחבר אליו. מה עושים? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  19. Started by freecell,

אהלן, אני חדש פה ולא כלכך בטוח באיזה פורום למקם את השאלה.. בכל אופן, רציתי לדעת אם יש פה למישהו את הלוח הנ"ל ואם זה עובד לא כמו שצריך עם VISTA, כמו כן מה שאר המפרט שלו. פשוט אצלי יש בעיות נוראיות ואני לא יודע אם זה בגלל ש: 1. הלוח תקול 2. הוא לא מותאום לויסטה 3. שאר המפרט חלש מידי... אשמח לתשובה ממי שמכיר, תודה.

• 10 תגובות
    • 991 צפיות
  20. Started by Necessary_Evil,

היי, יש לי מסך iiyama vmp 454 19" שהתחיל לעשות רעשים אלקטרוניים מעצבנים לאחרונה.. ולדעתי הוא גם קצת מרצד יותר מיד.. המסך כבן 5 שנים, אולי יותר, וכבר אין אחריות. כמה אמור לעלות תיקון שלו, ואיפה מומלץ? תודה!

• 1 תגובה
    • 954 צפיות
  21. Started by d pro,

יש לי שניי מחשבים ויסטה אחד מהם נייד שמחוברים לרשת דרך 3com ראוטר הבעיה שבמחשב הבייתי שעובד כל הזמן עם טורנט קורס כל כמה ימים עם שגיאה tcpip.sys driver... כמה שהפכתי את כל הרשת ופירמוטים לא עזר מה שכן שמתי לב שכשהנייד עובד גם 24 שעות אז הבייתי קורס יותר משהו כמו כל 20 שעות יכול להיות שזה הראוטר ???? בxp לא היה לי את הבעיה הזאת

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  22. שלום חברים חבר שלי קנה מחשב חדש עם לוח אם 965P-S3 יש לו הארד דיסק אחד SATA2 וכונן DVD IDE כאשר אנחנו מנסים לעשות אתחול מדיסק התקנה של ווינדוס אנחנו לא מצליחים וגם כאשר אנחנו מכוונים את ה BIOS לעשות בוט מ CDROM הוא לא קורא את הדיסק בכונן. ניסינו עם כמה כוננים וכמה דיסקים וזה פשוט לא עובד. מבדיקה בפורומים ברשת מסתבר שלמערכת שבבים הזאת יש בעיה לעשות אתחול מ IDE וצריך כונני SATA. מישהו מכיר את הנושא הזה? יש למישהו טיפ איך לעשות אתחול למחשב כדי להתקין חלונות? כל לינק או תוכנה שתעזור בנושא יתקבלו בברכה.

• 0 תגובות
    • 882 צפיות
  23. Started by Flea,

היי היתה לי איזה מצלמת אינטרנט ישנה שלא ידעתי של מי..ועכשיו כשהתקנתי ויסטה חשבתי שאולי פה זה יעבוד. אני מחבר, הויסטה מנסה למצואא..אחרי 2 דקות מוצא ומתקין! ופתאום מגלים שהיא של A4 TECH 8) קיצר, הוא התקין ואומר שהכל טוב..עכשיו אני רוצה סתם לצלם איתה תמונות..איך אני עושה? ולמשל במסנג'ר, אני מנסה לבדוק אותה שם..אני יכול לבחור בA4 TECH אבל זה לא מציג שום תמונה =[ אין שום דגם ספציפי..לא רשום עליה כלום..כזה שוק >_< במנהל התקנים רשום A4 Tech PC Camera V חיפשתי באתר שלהם..בגוגל. ולא הצלחתי למצוא.. אולי מישהו יוכל לעזור לי להפעיל אותה?? תודה רבה רבהה!

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  24. Started by davidcohen,

היי אנשים ! יש לי מחשב די ישן שמשמש אותי בעיקר לצרכי לימודים. הבעיה היא שגם אחרי פירמוט הוא מתחיל לזחול אחרי התקנת התוכנות הבסיסיות.(nod32,office,acrobat reader,tuneup,bs) לפני שבוע גם ה cd-rom שלו הפסיק לעבוד לגמרי כך שיש לי התלבטות רצינית אם לשדרג אותו או להעיף אותו לקיבינימט.... המפרט : מעבד intel pentium 3 EB800 133MHz לוח אם asus cusl2 i815E 133MHz AGP*4 UDMA100 זיכרון 128MB SDRAM DIMM 133MHz כרטיס מסך asus 32MB Geforce 2MX דיסק קשיח WD 40GB מערכת הפעלה windows 98

• 4 תגובות
    • 600 צפיות
  25. בהיתיחס למחשב קיימים מצבים: ניתוק, כיבוי, מצב המתנה. 1.באיזה מצב מומלץ להחזיק את המחשב אם אינו בשימוש 5, 12, 20 שעות? 2.האם מומלץ לנתק את המודם (דגם ROTAL-RTA1320a-ETH) מרשת החשמל או לכבות אותו, כשהמחשב אינו בשימוש? השאלות מתייחסות לבלאי החומרה, התחממות הרכיבים האלקטרוניים, סכנת קצר וכ"ד. הערה:המחשב והמודם מחוברים לרשת החשמל דרך GPT Protector דגם SC9 ELEC.

• 3 תגובות
    • 641 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.