תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,309 דיונים בפורום זה
-
המחשב עבד היום,הכל טוב ויפה. פתאום המחשב מרסט את עצמו וזה נותן לי הודעה של ''disk boot failure insert system disk and press enter'' מדובר על ה1TB F3 של סמסונג,היה לי את זה גם בעבר!(לפני 3 שנים שהיה לי תF1 640 של סמסונג),ואחרי זה קניתי את הF3 שיש לי עכשיו. מה אני לעזאזל עושה?,עוד פעם צריך לקנות דיסק קשיח חדש? ומה אני אמור לעשות עם פנדה קניתי מהם תדיסק קשיח הזה,אין לי מזל בחיים..את הקודם קניתי גם מFOXPC שהם פשטו רגל ועכשיו גם פנדה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, מחשב Lenovo Y700 מעבד i7 ssd חצי טרה ג'יפורס 960 GTX ווינדוס 10 התחיל קצת לקרטע בזמן האחרון תוך כדי שאני משחק Warzone, החלטתי לנסות לעשות לו Tune Up עם תוכנה שנקראת Toolwiz שבצעה מחיקה לכל מני קבצים כנראה. טעות גדולה. מאז כל 2 דק' מאז שאני מדליק אותו המסך פשוט קופא, לא מגיב לשום דבר. אני גם לא יכול לנסות לפתור את הבעיה דרך פתרון הבעיות של ווינדוס כי המסך קופא עוד לפני שאני אפילו מנסה. למישהו יש אולי פתרון? תודה! :)
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
-
שלום מחבר את המחשב לרסיבר בHDMI וינדוס 10 סוגר את המסך או אפילו כשפתוח אחרי 10-15 דקות המוזיקה חוזרת לרמקולים של המחשב מה צריך להגדיר לו ואיפה כדי שלא יעשה את המעבר? תודה
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום, לפי כמה חודשים שלחתי הודעה לפה לגבי בעייה במחשב לאחר פעולות לא מאמצות בוינדוס כמו למשל כניסה לתיקיות וכו או נסיון לשחק משחקים בעלי מעט גרפיקה המחשב קופא.. חשבתי שהבעייה נפתרה כמו שניתן לראות בנושא שפתחתי פעם קודמת http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=79626.msg681293 אך לאחרונה הבעייה חזרה ובגדול המחשב קורס (קופא) כול 20 דקות בערך, הדבר היחידי שעזר לי זה להוריד את המכפלות במעבד מ133 ל 100 ועכשיו אני עובד ב820 מגה הרץ בגלל שעשיתי אובר קלוקינג כדי שלא יהיה לי 750 מגה הרץ.. ניסיתי ספק אחר\הר דיסק אחר\כבלים\ אורר\ כרטיס מסך אחר וכלום הוא עדיין מגיע למצב של קפאון אם אני במכפלה של 133 תודה.
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מעבד 2.6c ht כמו שאתם יכולים לראות בחטימה שלי אם שאר המפרט. המחשב נתקע אחריי איזה שעתיים משחק ובדרך כלל עושה ראסט בלילה שהוא פתוח אם emule. המעבד רץ תקופה מסויימת על 3.2 ואף פעם לא נתתי לו יותר מ1.65 מתח. מה אתם מציעים לי לעשות?
-
- 5 תגובות
- 775 צפיות
-
-
-
היי, אתמול היה קצר וכל החשמל נפל לי בבית לשניה ( היה ברק חזק ביותר ). בקיצור רצתי אל המחשב וראיתי שהוא נדלק ונכבה, נדלק ונכבה ככה בלי סוף, לשניה זורם בו חשמל ולשניה לא ( המסך לא מספיק לעלות בכלל ). זה רק במחשב עצמו, כל שאר המכשירים החשמליים בחדר עובדים כרגיל. שום דבר שאני עושה לא עובד, אז ניתקתי את אספקת החשמל מהשקע ( ע"י הכפתור שיש לי במפצל ). השארתי את המחשב כבוי כי פחדתי שזה יקרה שוב. רק היום פתחתי את המחשב, ושוב הוא נכבה ונדלק, נכבה ונדלק בלי סוף כל עוד אני ממשיך ללחוץ ( לחיצנ ממושכת ) על הכפתור פתיחה/כיבוי שעל המארז. ואם אני לוחץ לחיצה רגילה, הוא נדלק ונכבה בשניה, כלומר הספק לא ממשיך לספק לו חשמל. למקרה שתצטרכו לדעת- הספק שלי הוא enermax liberty 400w, והמארז הוא sun…
-
- 7 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום, בספטמבר קניתי מחשב ACER NITRO 5 CORE I7 10TH 32GB RAM RTX NVIDIA 2070, אני עובד עליו עם תוכנות CAD מההתחלה היה לי בעיות בתצוגה בכל מיני תוכנות. מצ"ב צילומי מסך. עדכנתי דרייברים - לא עזר שחזרתי הגדרות יצרן - לא עזר פניתי לאחריות הם לקחו לי אותו לשבוע עשו בדיקת מאמץ לכרטיס מסך ואמרו לי שהכל תקין וזה בעיית תוכנה והם לא מטפלים בזה. יש למישהו רעיון מה זה יכול להיות? מה אני בדיוק אמור לעשות? ספויילר שמעתי שיש דרך להחזיר את המחשב ולקבל את הכסף חזרה, זה אמיתי? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 821 צפיות
- 1 follower
-
-
לוח asus tusl2-c מעבד celeron 1200 די וי די asus e-612 מערכת ווינדוס 98 אחרי התקנה חדשה עם הדרייברים הכי מעודכנים והביוס הכי מעודכן, אני מסמן את ה dma של הדי וי די אבל אחרי הפעלה מחדש הוא לא מסומן. התקנתי את Intel Applicatin Accelerator וה ide controllers הפכו ל ultra ata controllers ב device manager אבל ה secondary controller מסומן בסימן קריאה והאייקון של הדי וי די נעלם. מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי בעיה בדיסק און קי שלי מדגם SanDisk Cruz 8GB כבן שנה , ברגע שאני מחבר אותו למחשב , הוא בכלל לא קולט אותו - לא מופיע שום סימון או התרעה על המסך , רק הנורה הכתומה של הדיסק און קי דולקת . כשהוזזתי את הדיסק און קי קצת לצד , המחשב קפץ לשנייה "מתקין התקן.." ואז שוב נעלם[ניסיתי זאת שוב וזה לא עבד]. ניסית לחבר אותו גם למחשבים חדשים ואין חדש - האור דולק אך המחשב לא פותח כלום. יש לי שם קבצים חשובים לי מאוד , וארצה לדעת אם ישנו פיתרון אפשרי לבעיה, ואם אפשר להשיג את הקבצים. אשמח לכל הצעה. יוסי.
-
- 5 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב של ASUS חדש שבתוכו יש גם מצלמה מעל המסך. אני רוצה לחבר מצלמת אינטרנט חיצונית (טובה יותר) ושהיא תהיה הברירת מחדל שהיא מחוברת. כאשר אני מחבר אותה ונכנס לאתר כלשהו שמצריך מצלמה, מה שנדלק הוא המצלמה של המחשב ולא של לוג'יטק למשל. איך אני מגדיר שהמצלמה תהיה לוג'יטק כברירת מחדל שהיא מחוברת בוינדוס 8.1?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי את המארז antec nx600 ואני רוצה להוסיף לו עוד 2 מאוררים. הבעיה היא שראיתי שכל המאוררים שקיימים באים עם חיבור 3/4pin בעוד ה hub שמגיע עם המארז על מנת לשלוט על המאוררים הוא 6pin. יש בכל זאת דרך לחבר את המאוררים או לחילופין יש מאוררים עם חיבור 6pin? (אני לא הצלחתי למצוא מאוררים כאלו וכאשר מצאתי הם היו מחברה לא מוכרת). תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
היי שלום לכולם אני חדש בפרום אני מנסה לתקן דיסק און קי GB4 מוגדר קריאה בלבד,כול הניסינות נכשלו אולי יש עוד אופציות נוספות?... ניסתי לתקן דרך התוכנה DiskGenius גם דרך CMD אני מקבל הודעה שגיאה,התופעה ממשיכה גם במחשב אחר EnableUSBWrite הפקודה גם לא עוזר. Windows Registry Editor Version 5.00 [HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\StorageDevicePolic ies] "WriteProtect"=dword:00000000
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש למישהו מושג מה זה תקלת NOISE באינטרנט של הוט? כבר חודש אין לנו רשת בשעות קבועות כל יום במהלך היום וגם כל הערב-מ9 בערב עד 6 בבוקר. במוקד שלהם כולם עילגים שאומרים תקלה איזורית ואין צפי לתיקון ובינתיים משאירים אותנו ללא חיבור לרשת המון זמן כבר.
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
אני מנסה לעזור לחבר להתקין על המחשב שלו מערכת ההפעלה xp ,המחשב הגיע עם לינוקס. המחשב בעיקרון עם 16 גיגה אבל שאני מגיע לבחירת ההארד דיסק במהלך ההתקנה מופיעים לי 4 כוננים, 1. 2G 13G. 2 3. כונן קטן 8MB שרשום עליו BIOS 4. ועוד כונן קטן 8MB ניסיתי לפרמט את כונן ה13G ולהתקין עליו אבל כשסיימתי והמחשב הופעל מחדש הוא נתקע על NTLDR is missing ויש אפשרות רק לעשות ריסטרט ? מה צריך לעשות ? הבנתי שצריך למחוק את כל הכוננים לפני ההתקנה אין שום בעיה אם זה ?וגם את הכונן של הBIOS ? דרך אגב אם נכנסים לBIOS רואים רק כונן אחד של 16G ולא את כל הכוננים. אשמח לעזרתכם תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
מפרט: Intel pentium 4 3.2 Asus p5ld2 Geforce 7600gt 256 Prinston 2x512 "533" q (Added later)Kingston 2x512 "667" q לאחר שאני מדליק את המחשב הWindows נדלק נורמלי ופתאום לאחר מספר שניות הוא נתקע ומראה מסך כחול
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
חיברתי הארד דיסק חדש למחשב איך אני מפרמט אותו תודה מראש (לא איך מפרמטים את המחשב. איך מפרטים הארד דיסק חדש שחובר)
-
- 2 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
ניסיתי את "פתח כל תיקיה באותו חלון" והבעיה עדיין ממשיכה לא מצאתי באינטרנט שום פיתרון לבעיה זו וזה קרה פתאום בלי שום הודעה מוקדמת ובלי שום שינויים שעשיתי במחשב הבנתי שזה בעיה בריג'סטרי אבל אני לא מבין בזה כל כך ואני לא רוצה להתעסק כי יכול להיגרם נזק למחשב תודה לעונים.
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
בהתחלה כשהפעלתי שירים בווינדוס מדיה פלייר (זה מחשב חדש לפני שבוע קניתי) אז השיר מתנגן פתאום קורה שהוא כאילו נתקע לשניה ואז ממשיך... הורדתי itunes חשבתי הבעיה במדיה פלייר...אבל גם שם הבעיה אותה בעיה... אחר כך שמתי לב גם שבמשחקים לעיתים זה נתקע לשניה ואז ממשיך..... ואז הבנתי שהבעיה היא במחשב...השאלה אם זה במחשב עצמו או במערכת כאילו בווינדוס איזה באג או משהו שלא טוב. עשיתי סריקות, ניקיתי מרגלים, הורדתי tuneup 7 וסידרתי תבעיות....אבל זה ממשיך אני נואש!! תודה מראש לעוזרים!!
-
- 12 תגובות
- 896 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב X1700 של acer עם כרטיס מסך HD4350 המחשב בא במקור עם Windows Vista Home Premium, אני שדרגתי אותו לWindows 7 (לצורך העניין ניסיתי גם 32 וגם 64 ביט), הכל עבר חלק ומעולה, עד שאני מגיע לכרטיס מסך. הWindows מציין בDevice Manager שמדובר ב"Standard VGA Graphics Adapter", ניסיתי כל כך הרבה פעמים להכנס לאתר של ATI הורדתי את הדרייבר לHD4350 בדקתי שזאת המערכת הפעלה הנכונה, ועדיין אחרי ריסטרט ואחרי ההתקנה, המחשב טוען שמדובר ב"Standard VGA Graphics Adapter", בגלל שלא מותקן הדרייבר הנכון אפילו הAero לא מוכן לפעול. באתר של Acer אין שום דרייבר לWindows 7, רק לויסטה. מה עושים? אני ממש מיואש בחיים לא קרה לי כזה דבר.
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול בעת הדלקת המחשב החל להופיע "רעש לבן" או תבנית שלג על מסך המחשב, מצורפות תמונות מטה. לאחר מס' הדלקות חוזרות ונשנות מערכת ההפעלה (וינדוס xp- מחשב של אחותי) עלתה, אך הכל פועל בצורה מאוד איטית, הפיירפוקס קורס כל כמה דקות, דרייברים מוצגים כלא קיימים (במנהל ההתקנים) עבור כרטיס הקול וכרטיס הרשת. פתחתי את המארז, הכל נראה נקי ומסודר- אין דליפות קבלים, דברים שרופים. כמוכן, הוצאתי והכנסתי מחדש זכרונות. האם מישהו מכיר את התופעה/יכול לציין ממה היא יכולה לנבוע? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, במצב נורמלי ורגיל, כאשר קיימות 2 מערכות הפעלה על מחשב אחד, צריך להתקבל מסך שבו ניתן לבחור איזה מערכת הפעלה רוצי להפעיל. התקנתי על 2 כוננים שונים 2 מערכות הפעלה: 1. על כונן SATA את XP PRO SP2 2. על הכונן השני (IDE) את VISTA כאשר אני מעלה את המחשב, אוטומטית עולה לי ה-VISTA ללא אפשרות של בחירה. מה ניתן לעשות, כדי להגיע למצב של התפריט הנ"ל ?
-
- 4 תגובות
- 659 צפיות
-
-
המחשב כנראה עם וירוסים\רוגלה כיוון שנפרץ לאח שלי המשתמש בפייסבוק+מייל בזמן שהוא השתמש בvpn סיני ולכן הוא חושד שמישהו נכנס למחשב\שם וירוסים\יש גישה... בכללי, המחשב עבר המון אז לא יהיה מופתע... אני צריך לפרמט אותו בימים הקרובים, אבל בנתיים בא לי קצת לשחק בו gta v בינתיים, השאלה שלי היא האם אני יכול לקחת את השמירות וההתקמדות עוד כמה ימים מהמחשב הזה מבלי חשש שיכנס וירוס לתוך השמירות. האם וירוסים\רוגלה\סוס טרויאני יכול להיכנס לתוך השמירות של משחקים?
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
יש בעיה כלשהיא ולא נפתח המחשב מי שהוא מבין דרך התמונה מה הבעיה מנסה כמה זמן
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-