עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום לכולם, יש לי לוח אם של gigabyte ga-p35-ds3p http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2747#ov ספק כוח של corsair 450W וקניתי כרטיס הרחבה של USB3 ו SATA3 של חברת transcend http://ksp.co.il/?uin=13814 כאשר אני מנסה לחברת את הכרטיס למחשב, יש לי כמה סלוטים פנויים של PCI-E, המחשב לא נדלק לא משנה כמה פעמיים אני לוחץ על כפתור ההדלקה המחשב לא מגיב כאשר אני מוציא את הכרטיס מהסלוט המחשב נדלק רגיל ועובד ( אפילו אם לא הוצאתי את החשמל מהכרטיס) כאשר חזרתי לחנות ממנה קניתי חיברנו את הכרטיס למחשב אחר שהיה שם ( בדיוק כמו בבית ) והכרטיס עבד הכל תקין האם משהוא יודע מה הבעיה יכולה להיות? תודה העל העזרה

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  2. Started by tzahi16,

המחשב עושה ריסטרטים בשלב שצריך לעלות הLOGON. הותקן ווינדוס מחדש ועדיין יש את הבעיה הזאת. לפני התקלה הזאת הייתה בעיה עם זכרון ה RAM (הוא לא נתן לי להיכנס להתקנה של הווינדוס) אחרי שסידרתי את זה הווינדוס בסוף עלה ויום למחרת שוב עושה ריסטרטים. מה זה יכול להיות???

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  3. שלום, יש לי מחשב נייד טושיבה SATELLITE. אני בדרכים הרבה וזקוק להטענה במקום שאין שקע. גודל הסוללה של המחשב שלי הוא כ 4500 ויש ברשותי מטען נייד של 6000 האם יש דרך להטעין את המחשב דרך המטען הנייד ? (אולי מתאם לחבר את הסוללה כמקור מתח לחלק המטען שמתחבר למחשב (במקום הכבל לשקע החשמל הרגיל) ) שימו לב,אני לא מדבר על הטענה דרך כניסת USB אלא על הטענה דרך השקע הרגיל. תודה מראש. חיים.

4. Started by psybrain,

שלום חבר'ה, אני אספר לכם את הסיפור שלי ... קניתי זיכרונות חדשים למחשב , היה לי 4 גיגה קניתי עוד 4 גיגה נוספים אותו כרטיסים אותו חברה ועכשיו יש לי 8. כשבאתי להרכיב אותם לא היה מקום איך להכניס אותם ולא היה מקום בכלל לכרטיסים כי המאוורר של המעבד הפריע, החלפתי מאוורר שיותר נותן מרחב לזכרונות ... עד פה הכל בסדר. אחרי שעה שעתיים קפץ מסך כחול ואתחל את עצמו. המשכתי לעבוד עליו ואחרי עוד שעה משהו כזה עשה אתחול לבד. עשיתי פרמוט לא עזר.. לקחתי את המחשב לטכנאי ...עשה לי עדכון לביוס... הוא אומר שאחרי יום שלם שהמחשב היה דלוק הוא לא אתחל ... אבל התברר שיש בעיה אחרת ... כשניסה להריץ 3DMARK הוא אומר שהמחשב נתקע כל פעם אחרי מאמץ של חצי שעה פחות או יותר... הוא עשה את זה כמה פעמים ונתקע כל הז…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by King Kong,

קניתי מחשב ויש שם סימן שאלה על הבקר של ה USB !!! הורדתי את כל הקבצים שיש מהאתר יצרן ומדיסק כלום אף קובץ לא מצליח להתקין את ה USB RAID וכו' הדגם של הלוח ECS RS485 אני מתקין את הדרייבר של הגשר הדרומי וכלום .. יש בתיקיה של הדרייבר RAID וכו' אין אני מוצא את הדרייבר ? Universal serial bus עם סימן שאלה <==== נ.ב. העכבר שלי נתקע מדי פעם והוא ב USB זה קשור ?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Shaq Diesel,

• 0 תגובות
    • 930 צפיות
  7. Started by elaa56,

מה עושים הלאה?

8. Started by Xronic,

שלום לכולם, הדלקתי את המחשב, ולאחר שעלה הווינדוס (XP) הופיע לי מסך כחול הנ"ל: 0x000000ED חיפשתי בגוגל ומצאתי כל מיני פתרונות לבעיה, אך לא ממש הבנתי מה לעשות עם הפתרונות הללו. הפנו אותי לפורומיכם בתקווה שיהיה כאן מישהו שיאכל לעזור לי. תודה לעוזרים מראש. מצורף לנושא תמונה, ככה שיקל לעוזרים באיזה בעיה מדובר. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. קיים ברשותי מחשב מסוג HP PAVILION DV6 1120EJ. אמש שידרגתי אותו מויסטה 32 סיביות לוינדווס 64 סיביות. משום מה לאחר ההתקנה נמצאו מס' התקנים שהמערכת לא הצליחה להתקין/למצוא להם באינטרנט DRIVER. א. התקן KEYBOARD FILTER ב. מופיע גם התקן לא מוכר שרשום שהוא: מסוג מזהה חומרה הרשום כ- ב- Microsoft ACPI-Compliant System אבקש את עזרכתם בהכוונה , מה ההתקנים הללו והיכן ניתן למצוא להם DRIVER. לוינדווס 7. תודה

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  10. Started by אהרן פרקש,

שלום לעוזרים! קניתי בס"ד מחשב חדש, התקנתי מערכת הפעלה ווינדוס 10 על כונן SSD EVO860 ומחוסר ידיעה שיחקתי במחיצות כך שהמחשב מציג לי רק 120GB במקום 500GB השאלה היא האם אפשר להחזיר למחשב את כל הזיכרון בלי לפרק אותו פיזית. תודה רבה!!! נ.ב. https://www.ebay.com/itm/254271310015?ul_noapp=true שאלה נוספת😕 איזה SSD של סמסונג תואם למחשב הזה(יש לו שתי תושבות ואני התקנתי SSD בתושבת של SATA3) שוב תודה!!

• 20 תגובות
    • 4.3k צפיות
  11. Started by Funkyzord,

המסך שלי ממצמץ (אם אתם לא מבינים למה אני מתכוון אז תגידו וזה לא שהוא וכבה ונדלק) יש לכם רעיונות למה או מזה יכול לגרום לזה. זה יכול להיות מעוברקלוקינג?

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. Started by E-Bear,

שלום לכולם. לפני זמן לא רב סיימתי להרכיב את המחשב החדש שלי. הנה המפרט: AMD Athlon 64 Dual Core X2 4200+ DFI LanParty UT NF4 Ultra-D G.Skill LA 2*512MB eVGA GeForce 7800GTX KO ACS3 Thermaltake PurePower 480W כבר בהפעלה הראשונית נתקלתי בבעיות בזמן התקנת הווינדוס כשהייתי מקבל מסך כחול של ERROR אך לבסוף הצלחתי להתקין את הווינדוס ואז התחלתי לנסות ולחקור את הבעיה. הרצתי prime95 ולאחר זמן קצר הבדיקה נפסקה. חבר שלי אמר לי שאולי הבעיה היא בזכרונות אז לקחתי twinmos pc3200 ddr400 שני סטיקים של 512 והרצתי prime95 שוב. הפעם המחשב היה יציב במשך 5 וחצי שעות. חשבתי שהבעיה נפתרה אך עכשיו בזמן עבודה רציפה מפעם לפעם אני נתקל בerrors מוזרים שמלווים במסך כחול וריסטרט של המחשב. הבעיה היחדיה שא…

• 14 תגובות
    • 985 צפיות
  13. Started by david1882008,

היי יש לי תקלה לאחרונה עם המחשב קורסים לי המשחקים ומעביר אותי חזרה לווינדוס בלי שום הודעת שגיאה המשחקים הם מקוריים ככה שזה לא הבעיה לצורך העניין GTA V, Gears of war 4 לא היה לי את התקלה הזאת בעבר. ניסתי לפרמט, מחקתי את הדרייבר כרטיס מסך עם ddu ,בדקתי טמפרטורות והכל תקין מה אפשר עוד לבדוק צריך את עזרתכם המפרט של המחשב הוא : Quad Core i5 6600 Gigabyte H170-gaming 3 S11511 16G (2x8G) Kingston HyperX FURY DDR4 2133Mhz CL14 Gigabyte Geforce GTX1070 8G D5 1594Mhz G1 SSD Samsung 850 EVO 250GB SATA III Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 hyper 600W מפרט שלא צריך להוות בעיה למשחקים האלו מה לדעתם הבעיה? תודה מראש.

14. Started by R9800P2,

הכפתורים בעכבר פועלים והכול חוץ מי המנורה עם המנורה פועל אני משחק באיזה משחק... ועם אני מכבה את המחשב תמיד שהמחשב דולק המנורה האדומה לא פועלת ואחרי 2-3 שעות אני מצליח לסדר מה יוכל להיות הבעיה? אולי זה בגלל שייש לי מעבד AMD? או שעכבר לא תקין?

• 28 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by MYST,

חברה! בבקשה תעזרו לי!! בהפעלת המחשב מופיעים לי פסים על המסך ובעת הפעלת משחקים בוינדוס יש מעין פסים בעצמים מסוימים וזה לא בעיה בדריברים הם הגירסה האחרונה[glow=red,2,300][/glow]

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  16. Started by m0tek,

אני לא יודע אם זה רק אני..אבל אני עברתי עכשיו למחשב החדש , פנטיום 4 , 256 רדירם , לוח d850mv של אינטל. בכל מקרה...יש לי צורב פלקסטור x16 IDE עם ברנפרוף כמו שכולכם יודעים.. עכשיו , כשאני צורב , הבאפר נשאר אל 90-100% אבל המחשב איטי בצורה מחרידה...במחשב הקודם היה לי לוח של אסוס שעובד על VIA אז הורדתי את כל התיקונים המופלצים מהתחת שלהם שיוצאים כל יום (4in1 , ide fixes..) והבעייה תוקנה..המחשב עבד , הבאפר היה גבוה , והמחשב היה מהיר.. (זה היה פנטיום 3 800 , 256 סדיראמ , ואקס פי פרו..).. השאלה אם יש אותם תיקוני IDE לאינטל? כי נכון לעכשיו הורדתי בערך את כל התיקונים שלהם..והבעייה עדיין צצה...אולי זה חיבור פיזי לא נכון , אבל לא נראה לי , כי עד היום את כל המחשבים שלי אני הרכבתי …

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by ofer40,

היי יש לי מסך סמסונג 971P ומערכת הפעלה VISTA וכשאני מדליק את המחשב המסך מנסה להסתנכרן על ANALOG או DIGITAL ומתכבה עד שה WINDOWS עולה ואז הוא נדלק. פניתי לחיון ואמרו לי לבדוק על מחשב אחר אבל לי נראה שזו בעיה אחרת. מישהו נתקל בתופעה הזאת במסכי LCD בכלל ובסמסונג בפרט? מה עושים? תודה

• 8 תגובות
    • 744 צפיות
  18. Started by Basson_9,

היי חברים, ניסתי היום לשנות יעד של קובץ במחשב שלי ובטעות שילבתי את הדיסק קשיח ביחד עם הקובץ של התמונות וכאשר אני לוחץ על Pictures זה מביא אותי לדיסקק הקשיח. יש מישהו שיכול לעזור לי? (מתואר בתמונה)

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  19. Started by Blade2k,

אז ככה:יש לי את ה IPANEL מלא זמן ויש לי לוח אם ASUS A7A266 הIPNL כול חצי דקה מקפיץ את המחשב לצורך הבדיקה שלו(חום,סל"ד וכו') וככה כול שיר נקטע,כול סרט קופץ וכו' אני לא יודע מה לעשות עידכנתי את הביוס ,לא עוזר כלל וכלל ניסיתי עם התוכנה שמגיעה איתו ,שום דבר אצל חבר שלי עם לוח ASUS-CUSL2 יש בביוס אפשרות לכבות את הבדיקה כול חצי דקה . יש למישהו רעיון איך לנטרל את המרשע? מצפה לעזרתכם.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. Started by I T Z I King,

יש לי מחשב שמפעיל את עצמו מחדש כל כמה דקות באופן פתאומי, בלי לתת שגיאה (ביטלתי את אפשרות ההפעלה אוטומטית בעת שגיאה אך הבעיה עדיין נשארה). ניסיתי לבדוק ב DUMP תיעוד לבעיה אך ראיתי שהמחשב לא שמר DUMP כבר חצי שנה. כיצד לאפשר לו לשמור? תודה!

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  21. Started by קוני,

התקנתי WIN 7 המחשב לעתים עולה כרגיל , לעתים עולה מסך HP ואז המסך נהיה שחור וסימון של קו מהבהב מצד שמאל , אני צריך לכבות והדליק אותו מחדש לפעמים מספר פעמים עד שעולה כרגיל , שאלתי למה ומה עושים ? זאת בעיית תוכנה או חומרה? תודה לעונים,

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. צהריים טובים לפני כשבוע רכשתי שני קיטים של 2 סטיקים 8 גיגה כל אחד של חברת פטריוט 4000 מגה הרץ הם הורכבו על המחשב שלי ASUS Z270=- ומעבד I7 7700K אחרי שבוע קיבלתי שלושה ימים קיבלתי את הרייזן 3950X ו MSI X570 GAMEING EDGE WIFI היברתי את הזכרונות ללוח החדש והכל עבד נהדר אחרי יום עבודה המחשב קרס נשאר במסך שחור ישיתי ריסט המאוורים עבדו אבל לא היה פוסט ישבתי שעות הכנסתי והוצאתי חלק חלק במחשב עד שגיליתי שכשאני מחבר 4 סטיקים המחשב לא עולה ושאני מחבר 2 הוא כן עולה חיברתי כל סטיק בניפרד ובסטיק מסויים המחשב לעולם לא עלה אבל כן עלה שהוא מחובר עם סטיק נוסף ואז שניהם מזוהים ואין בעיה עם ה3 האחרים הם עולים גם לבד ניסיתי להגדיר את הזכר…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by ofer_mat,

משהו יכול להגיד לי איזה מתח כל חוט?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by GAGO,

שלום, אני מנסה לפרמט את המחשב, וכשאני מדליק אותו ולוחץ על DEL על מנת להגיע לBIOS אני מקבל מסך שחור שלא מתחלף לכלום... יש פתרון למישהו?

• 11 תגובות
    • 4.2k צפיות
  25. Started by Ori727,

שלום, לאחרונה קניתי מחשב הכל עבד טוב עד שיום אחד הדלקתי את המחשב הכל עבד כרגיל ראיתי את הלוגו של הווינדוס ולאחר מכן פשוט מסך שחור ניסיתי לעשות ריסטרט המון פעמים וזה לא עזר וגם שאני מנסה להיכנס ל Safe Mode יש מסך שחור ניסיתי גם להתקין ווינדוס על כונן Usb , הופיע הלוגו של ווינדוס ולאחר מכן מסך שחור אשמח שתעזרו לי .

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.