תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,309 דיונים בפורום זה
-
שלום התקנתי וינדואוס מחדש על המחשב שלי, התקנתי את כל הדרייברים שבאו עם הלוח אבל מסיבה כלשהיא כנראה שהדרייברים של הכרטיס רשת האלחוטי או שלא הותקנו או שלא עובדים כמו שצריך ואני לא מצליח לראות רשתות WIFI. אשמח לדעת כיצד ניתן לפתור את זה , תודה מדובר על חלונות 7 64ביט
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם לא פעם יצא לי להתקל במצבים שאני בא להריץ repair לוינדוס (עם הדיסק) XP,ולפני הפקודות של ה boot אני נתקל בסיסמה של adminstator. כמובן שכל זה אחרי בדיקת חומרה שהיא תקינה, וניסיון להכנס דרך safe mode ללא הועיל.. יש תוכנה כל שהיא לעבור את הסיסמה בלי לשבור את הראש ? נ.ב נסיתי עם hirens ו - ERD ,ו- mini xp שום דבר לא עזר תודה
-
- 15 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
רציתי לדעת למה בדיסק הקשיח מתי שכתוב לדוגמא 120 GB יש 116 GB :s05: :s05: :s05:
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה במחשב(נייד) עם עליית המחשב הוא עושה מסך כחול ועושה ריסטרת ונישאר במעגל כזה.. המחשב חדש ואין עליו וירוס בטוח זה מחשב שהייתה איתו בעיות כאלה מהיום הראשון והוא הוחזר כמה פעמיים ובכל זאת אני רוצה לדעת עם יש משהו שאני יוכל לעשות כי אין לי כוח להם יותר. דרך אגב הוא כן עולה במצב בטוח. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
היי קורה לי פעמיים בערך כל יום שפתאום אני מזיז את העכבר במחשב ורואה שהוא מקרטע כזה וכל המחשב ניהיה איטי לכמה שניות ואז חוזר לעצמו המחשב חדש הרכבתי אותו בעצמי אין OC נכון לעכשיו core i5 760 8GB RAM כרטיס מסך HD6870 מארז ANTEC 12000 הרדיסק 1000 sumsung קירור PRO 7 מערכת הפעלה וינדוס 7 בדקתי טמפרטורת מעבד עומד על 21 מעלות החלפתי עכבר כי חשבתי שהוא הבעיה מסתבר שלא בדקתי ב task manager ה CPU עומד על נע בין 9 ל12 אחוז וזיכרון 1GB בשימוש כך שגם זה לא הבעיה הרצתי אנטי וירוס ותוכנות להסרת רוגלות combofix/ smintfrundfix במצב בטוח הורדתי את כל התוכונת מMSCONFIG חשבתי שאולי זה קשור לתוכנה אבל גם זה לא פתר את הבעיה ואני כבר לא יודע מה לעשות אשמח לעזרתכם תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה הפקודה שעושה איחוי? משהו chakdsk /r אבל זה לא עובד לי מה הפקודה עשיתי חיפוש בפורום ולא מצאתי!
-
- 6 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין win10 על ssd של חברת סאנדיסק. לאחר בחירת הכונן עליו יותקן הויינדוס עולה הודעה שאני צריך לפרמט את הכונן לפני משהו עם gpt ועוד איזה משהו. לאחר חיפש מצאתי פתרון לבעיה. ללחוץ שיפט f10 ולתת כמה פקודות שיעשו את הפירמוט הזה אך שלפתע מופיע לי חלון עם מלא גיברישזה מה שמופיע לי כשאני מנסה להתקין את הווינדוס על הssd זה מה שמופיע לי כשאני לוחץ שפיט f10 כמו שהראו שצריך לעשות בסרטונים מה לעשות כדי לסדר את זה? חתימה טובה לכולם
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב כ5 שנים אצלי, AMD ATHLON 2600+ זה המעבד, עם לוח של ABIT NF7 ספק 350W החולף כבר הרבה פעמים מקפיצות חשמל 3-4 מאז שקניתי את המחשב.. (שאר המפרט לא רלוונטי אני מניח). המעבד פועל על 58-60 מעלות, זה לא תקין ! עם מאוור חזק מאוד אחרי החלפת סיליקון מגעים, לפני ההחלפת הסיליקון והמאוורר הטמפרטורה הייתה גם עוברת את ה60 במעט, בעבר עם מאוור קטנצי'ק צנום ושקט המעבד לא היה עובר את 46-47, שמתי לב שעל הלוח יש כמה קבלים מנופחים, יש מצב הלוח גורם להתחחמות יתרה של המעבד ? או שהמעבד עשה את שלו ? ד"א ניקוי בלחץ אוויר מתבצע כול כמה חודשים, אין טיפת אבק. יש לי מדחס אוויר, וכבר ניקיתי אותו מלא פעמים, אין טיפת אבק !, זה מעבד שלא עבר את 45 מעלות בעבר אף פעם !, הסיליקון הוא לבן, יש לי מליון…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אנשים יקרים ותודה לעונים יש ברשותי מחשב I7 דור שני וכבר זמן מה אני סובל מתקלה הזויה שהמחשב אחרי כיבוי קשה לו להידלק בחזרה אני לוחץ על כפתור ההדלקה והוא לא מגיב לפעמים אחרי 10 שניות הוא נדלק מעצמו ולפעמים אחרי דקה או 2 ...וכשהוא נדלק הכל תקין מה יכול להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 976 צפיות
-
-
-
כשאני קונה מאוורר, המחבר מולקס שבא איתו הוא זכר? אני יודע שזה ממש אבל ממש טיפשי אבל בדקתי ואני חושב שזה זכר ובאתר כתוב שהוא נקבה..
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש קיבלתי ביום חמישי עכשיו התקנתי VISTA 32BIT והוא פועל ממש לאט , בהתקנת משחקים הוא ההתקנה ניתקעת. המפרט: מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.5GHz Q9300 : "SLAWE" - BOX קירור למעבד: OCZ Vendetta לוח אם: GIGABYTE GA-X48-DS4 כרטיס מסך: GIGABYTE PCI-EX 2.0 RADEON HD4870 512MB DDR5 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 7200.11 500GB 32MB SATA2 NCQ - ST3500320AS צורב DVD: ASUS DVDRW DRW-2014L1 LIGHT SCRIBE - IDE - RETAIL זיכרון: KINGSTON 4096MB (2048MB X2) DDR2 800MHZ CL5 מארז: SILVERSTONE KUBLAI KL03 SILVER w/o PSU ספק כוח: CORSAIR 650W TX : CMPSU-650TX
-
- 3 תגובות
- 588 צפיות
-
-
יש לי אותו כבר שנתיים פלוס והאיכות בו מצוינת אני אישית מת עלייו, אך הוא עושה לי בעיות שאחרי כמה דקות אחרי הפעלת המחשב אם אני נגיד מכבה אותו ומפעיל אז הוא מהבהב לי הרבה פעמים ולא נדלק במקום אלא אחרי כמה דקות...גם אם אני מפעיל את המחשב מחדש...אמרו לי שיכול להיות שהשפופרת שלו נדפקה, מה אתם אומרים?
-
- 6 תגובות
- 835 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של חברת packard bel דגם EasyNote TV, מצורף תמונה של המפרט, המחשב סבל מאטיות מוגזמת, ולפי המלצה שקיבלתי עשיתי איפוס למחשב וכל מה שהיה בו נמחק והמערכת הפעלה הותקנה מחדש, אני חייב להגיד שיש שיפור משמעותי בביצועים, אבל עדיין לא מובן לי למה הדיסק בשימוש של 100%, וגם הזיכרון בשימוש של 29%, וזה רק לאחר שהמחשב הודלק ועדיין לא ביצעתי שום פעולה. מיד לאחר האיפוס ביצעתי התקנה של כל העדכונים, לשם השוואה במחשב אחר של אסוס שיש לי השימוש בדיסק הוא 0%-1% .. מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב שלי נדלק ונכבה כעבור מספר שניות. בדקתי את כל המאווררים והם דווקא עובדים בזמן שהמחשב נדלק, הזזתי את כרטיס הזכרון לסלוט שונה וניסיתי לבדוק אם זה זה אבל זה לא נראה לי. למישהו יש הצעה מה זה יכול להיות?
-
- 7 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום חברים. אשמח לשמוע מכם עצה כיצד להוכיח לטכנאים של ...... שהמחשב שנקנה מהם יש תקלה בלוח אם. המחשב כאמור באחריות. חומרת המחשב המדובר: לוח אם msi 7529 chipset intel g31 זכרון 2gb ceon מעבד אינטל CORE 2 DUE דיסק קשיח hitachi sata . כרטיס מסך ATI HD 3450 לראשונה הגעתי ללקוח. המחשב שלו לא נדלק ומערכת ההפעלה לא עלתה. לקחתי את המחשב למעבדה שלי .ביצעתי את כל בדיקות החומרה לדיסק זכרונות וכו הכל נמצא תקין. התקנתי מערכת הפעלה xp sp3 הכל נראה בסדר. המחשב הוחזר ללקוח ומייד בחיבור המחשב לרשת שלו החל לקרוס מקצר שנבע מכבל רשת לא תקין. כבל הרשת הוחלף הכל נראה בסדר . אחרי יום יומיים כבר החלו תלונות שהמחשב קורס למסכים כחולים. בפענוח עם תוכנת debugging למסכים הכחולים כל התקלות קשורות לת…
-
- 10 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
יש לי מפרט יחסית טוב. מעבד E8400 וכרטיס מסך 9600GT 1GB. והוא התחיל לקרוס לי במשחקים בזמן האחרון. זה לא קרה לי לפני. זה כאילו מראה שהמסך לא עובד אבל המחשב כן ואני לא יכול לעשות איתו שום דבר. זה קורה לי גם במשחקים חזקים כמו CRYSIS וגם במשחקים יותר ישנים. מה אני אמור לעשות?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך radeon HD4870. כבר תקופה ארוכה שהמאוורר שעליו רועש מאוד. קראתי קצת בגוגל וראיתי שהטמפרטורה שהכרטיס אמור להיות הוא באזור ה-70 מעלות אבל אצלי הוא כל הזמן רץ על 100. פתחתי את המחשב, ניקיתי עם לחץ אוויר (מה שאני עושה כל הזמן), ראיתי שזה לא עוזר אז הוצאתי ממש את הכרטיס, ניקיתי את המאוורר עצמו עם מברשת ושימנתי קצת. לפי דעתי הבעיה היא עם הדרייבר או עם ההגדרות למרות שלא שיניתי כלום מעולם. אני כמעט ולא משחק במחשב אז פחות חשוב לי ביצועים, העיקר שיהיה שקט. יש למישהו רעיונות מה אפשר לעשות?
-
- 18 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
איך אני גורם לפדפן כרום לרענן את עצמו כל רגע בלי התערבות שלי תודה לעוזרים נועם
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם מאז שיש לי את המחשב, קיים צליל HUM מעצבן הבוקע מהרמקולים/אוזניות. צליל זה מפריע מאוד כשאני מחברת מיקרפון ומשתמשת במסנגר מפני שהצד השני שומע את הצליל, שלפעמים מאפיל על שלי. עשיתי די הרבה נסיונות להתגבר על הבעיה וגיליתי מה מקור הרעש: כרטיס טלויזיה של pinnacle. כשהוצאתי את הכרטיס החוצה הצליל הפסיק לגמרי. אבל כשאני מחזירה הכרטיס ללוח האם הצליל המעצבן מתחיל... (כך שמקור הבעיה בכרטיס הטלויזיה ולא בלוח האם/כרטיס הקול) ניסיתי לנתק את חיבור lineout של כרטיס הטלויזיה אך זה לא עזר... כנראה שהכרטיס מכניס רעשים ללוח... יש לכם רעיון לפתרון? תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב amd 3000+, לוח MSI NEO4, כרטיס 6660GT, הבעיה שלי שהמחשב פשוט לא עולה כשאני מפעיל אותו ונתקע ישר על ההתחלה (אי אפשר אפילו להיכנס ל BIOS או משהו) כשאני מוציא ומכניס שוב את הבטריה העגולה שבלוח האם הוא חוזר לעבוד בסדר אך זה קורה לי שוב לאחר כמה זמן מה הבעיה??
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
שלום חברים, שאלה: 1.יש אופציה לבדוק וירוסים בתוכנות, סרטים לפני שאני מוריד אותם למחשב? האם יש סיכון בהדבקה בוירוס אם אני רק מוריד למחשב ולא מפעיל?(וכמובן בודק באנטיוירוס לפני פתיחה) 2.יש כזאת אופציה להוריד קובץ מהשרת ישירות לאתר גיבוי בענן, ואז שם לבדוק אותו מוירוס ישירות, בלי להסתכן בהורדה למחשב? 3.לגבי הורדה מהטלגרם, יש אופציה גם שם לבדיקת וירוס כלשהיא לפני ההורדה, או עדיף לא להוריד משם? 4.יכול להיות שזה לא חוקי לפורום (תקנו אותי) אבל אני בכל זאת אשאל: בכל הנוגע להורדת טורנטים, יש אפשרות לבדוק טורנטים שמכילים קבצים כמו patch, crack בלי שאנטיוירוס יפסול אותם אוטומטית? (או הפיתרון הוא רק הורדת טורנטים מוכרים) אשמח אם תענו לי על השאלות, תודה
-
- 13 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אחרי פירמוט של המחשב , הטאצ פד לא מזוהה . חשוב לציין ווינדוס 10 מחשב של אסוס X441U הורדתי את הדרייבר מאתר היצרן , אבל פתאום עולה לי ההודעה הזו באמצע התקנת הדרייבר There is a problem with this Windows Installer package. A program run as part of the set up did not finish as expected. Contact your support personnel or package vendo למישהו יש פיתרון?
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אחרי כל פעם שאני מדליק את המחשב אחרי הרבה זמן שהוא היה כבוי הוא כותב לי PLEASE ENTER SYSTEM DISK (אתם מכירים את זה ב- DOS כשהו לא מוצא מערכת הפעלה) בקיצור, אני לא יודע אם זה ההארדיסק שלי או הולוח אם. בכלליות כל הבעיות האלה התחילו בהדרגה אחרי שהיו הרבה קצרים בבית בגלל קומקום חשמלי ומאז או ההארדיסק או הלוח אם עושים לי בעיות. גם בהרבה קרים אני מקבל Blue Screen of death שאומר לי שיש בעיה חומר או במעבד,בראם או בלוח אם. השאלה הגדולה היא איך אני יכול לדעת אם זה ההארדיסק שעושה את הבעיות או שזה הלוח אם? אני מתכנן לשלוח אחד מהם לנועה ביום ראשון ואני לא יכול לשלוח גם את ההארדיסק וגם את הלוח אם כל הדרך לחיפה (אני גר בירושלים), אז בגלל זה חשוב לי לדעת איזה מהם עושה את הבעיות.
-
- 9 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום. יש לי כ.מסך ATI HD4850, וינדואוס XP. לאחר ששיחקתי במשחק מחשב, התמונה נתקעה, והתקבל חלון שגיאה שבו כתוב שהGPU אותחל מחדש. מיד לאחר מכן, המסך נהייה מטושטש מעט - ומאד קשה להשתמש במחשב (במשחק, זה כמעט ולא ניתן לזיהוי). ביצעתי את הדברים הבאים 1. חידוש דרייבר של הכרטיס מסך 2. נקיון של המחשב, כולל ניתוק וחיבור מחדש של הכרטיס מסך. 3. שיחקתי בהגדרות, כולל שינוי תדרים. שום דבר לא עזר! האם יש למשהו פתרון?
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-