עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום! מה יכול לגרום למסך להבהב במחשב נייד כאשר לא מחובר לחשמל (עובד ע סוללה). המעבדה במסגרת האחריות לא מצליחה לטפל בעניין והם כבר החליפו לוח אם (ואיתו כרטיס מסך), בדקו סוללה, מטען, דרייברים, התקנת וינדוס, BIOS,הגדרתו רזולוציה וקצב ריענון. נותר רק לבדוק כבל מהלוח למסך, ואת המסך עצמו.... מה יכול לגרום לכך? אני בסוף אחליף למחשב חדש לחלוטין.... תודה!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. Started by razoli,

אחותי כבתה את המחשב שלה וכשניסיתי חהדליק אותו הוא לא הגיב (הספק,מאוררים,מנורות והמסך עושה רעש כאילו מקבל מטח אבל נכבה אחרי כמה שניות) מה אני עושה ני מוכר אותו מחר!!!!

• 5 תגובות
    • 659 צפיות
  3. במקרה של ספק חלש, המערכת יכולה להתקע? פשוט המפרט שלי הוא 2.8 ג'יגה פנטיום 4 1 ג'יגה בייט זיכרון 400DDR 6200 256 RAM 128 BIT 80 GB HD 7200 RPM ועוד 2 מאוורים אחד על 80 MM ואחד של 120 והביג טייפון של TT עכשיו כל זה פועל על ספק ג'נרי של חברה מעפנה..יכול להיות בגלל זה התצוגה נתקעת? פשוט עידכנתי ביוס, והכל, ועדיין..אני חייב לדעת אם כן אני יחליף ספק היום!

• 4 תגובות
    • 573 צפיות
  4. Started by New-Old User,

פירמטו לי את המחשב לפני כמה ימים אחרי שגילינו שהיה בו בערך 954004 וירוסים זה מה שקורה שבודקים כמה זמן המחשב ישרוד בלי שום אנטי וירוס או פיירוול עכשיו הכל עובד חלק חוץ מדבר אחד: בכל סירטון אינטרנט נגיד בYNET או וואלה או במדיה פלייר - הוא מפעיל את הסרט בגוונים ירוקים כאלה מוזרים עם ירוק וצהוב וקצת כחול.. כאילו אינפרא גרין או משהו בסגנון.. יש לי דרייברים מעודכנים וגם קודקים.. מה לעשות?

• 4 תגובות
    • 604 צפיות
  5. ערב טוב לכולם דוד שלי לפני כמה ימים פתח לי את המחשב ושיחק שם בכמה דברים (הוא לא ילד קטן הוא מהנדס). הוא לא שבר שום דבר אבל מאז שהפעלתי שוב את המחשב חיבורי-USB לא מזהים התקנים אחרים... פרמטתי את המחשב (זה היה התוכנית גם ככה) ואיפסתי את הביוס... בנוסף גם הסרתי את כל התקני ה-USB אבל שום דבר לא עוזר... יש הצעת? תודה

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  6. אז ככה. המחשב שלי נדלק לאחר כמה פעמים שאני עושה ריסט הוא פשוט לא שולח סיגנל למסך רק אחרי איזה 5 דקות מה אתם מציעים לעשות?

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  7. Started by kkffiirr,

זו יציאה שפונה אל תוך המחשב, אבל מה אפשר לעשות עם זה?

• 5 תגובות
    • 665 צפיות
  8. פתאום המחשב מעלה לי שגיאה: Services and Controller app ברגע שאני סוגר הוא מעלה את ההודעה הבאה: system shutdown bla bla bla... this shotdown was initated by NT AUTHORITY\SYSETEM הוא גם כותב: the system process c:/windows/system32/servcies.ee terminated unexpectedlly with status code -1073741819. The system will now shut down and restart. ויש שעון שסופר 60 שניות ואז עושה ריסטרט! 10 שניות נותרו לי... אודה מאוד לעוזרים!

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. קניתי היום כרטיס 6200 256 זיכרון 128 ביט AGP ללא חיבור מולקס פירמטתי והתקנתי את הדרייברים האחרונים של NVIDIA כל פעם אחרי כמה זמן של עבודה המחשב קופא וחייב לעשות ריסט המפרט: מעבד פנטיום 2.8 לוח ג'יגבייט עם צ'יפסט SIS 946 נדמה לי ג'יגה זיכרון ספק subshine 350 w מה הבעיה? כל כך מבאס

• 4 תגובות
    • 541 צפיות
  10. פתאום הופיע לי איזה ערך מוזר בשם microsoft user-mode driver framework feature pack 1.0 אני מנסה למחוק אותו ואז הוא מאיים עלי שאם אני יסיר את wudf01000 חצי מהתוכנות לא יעבדו.. מה זה הערך הזה ומה הוא קשור ל"wudf01000" (מה זה בכלל?) ולמה הוא מאיים שחצי מהתוכנות לא יעבדו? לפי חיפוש בגוגל, אני לא היחיד שהערך הזה קיים אצלו, אבל פתרונות לא מצאתי.. הדבר היחיד שמצאתי זה שאולי הערך הזה בא עם מדיה פלייר 11, אבל אני לא בטוח בגלל הwudf01000... [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  11. Started by yochze,

שלום, לפני כמה זמן פירמטתי את המחשב וניקיתי את האבק שהצטבר בפנים המארז. הדלקתי את המחשב, הוא פעל כרגיל ולאחרי כמה דקות קצרות פשוט נתקע לגמרי ולא היה ניתן להזיז את העכבר\לפעול בשום צורה אחרת. המחשב נשכח (עקב היותי עסוק בדברים חשובים יותר) והשתמשתי במחשב אחר, לפני כמה זמן היה לי קצת זמן פנוי וניסיתי להפעיל את המחשב, הבעיה חזרה על עצמה. החלטתי שיכול להיות שהזכרונות לא מחוברים כראוי או שיש איזה בעיה בחיבורים השונים. פתחתי את המחשב והתחלתי לחבר מחדש את הרכיבים (זכרונות, מעבד וחוטים שונים) חיברתי הכל בצורה מושלמת וכשהפעלתי את המחשב צצה בעיה חדשה. המחשב הראה, לפני שה-Windows עלה בכלל, את השגיאה הבאה: [tt]A disk read error occurred Press Ctrl+Alt+Del to restart [/tt] כאשר אנ…

• 3 תגובות
    • 789 צפיות
  12. אז ככה כשאני מדליק את המחשב אז הוא נידלק אפילו שומעים את הWIBDOWS עולה.. אך המסך משום מה לא נדלק לי אז חשבתי שהכרטיס מסך נשרף אז חיברתי את המסך לכרטיס המסך המובנה של הלוח אם ופתאום הכל נדלק בלי שום בעיות אז יכול שזה בעיה בכרטיס מסך עצמו??? :-\

• 5 תגובות
    • 649 צפיות
  13. Started by Alex89,

מצאית בעזרת MEMTEST שיש לי זיכרון פגום. הזיכרון שלי במחשב מורכב מ 256X2 ומ 512X2 : איך אני יכול לאתר בדיוק את הצ'יפ הפגום? אם אני יעבוד רק עם 3 צ'יפים אז לא יהיה בעיות ?(הבעיות אצלי שתוכנות ומחקים קורסים)

• 11 תגובות
    • 740 צפיות
  14. על פי מה שקראתי כאן יש איזה תוכנה שיכולה לבדוק לי את החום של הזכרונות ואת המהירות סיבוב של המעבד האם זה קיים? ואם כן מישהו יכול בבקשה לצרף קישור עם מעט הסבר?

15. אוקיי אז ככה קניתי מחשב חדש ובעבר במחשב הישן לא היתה לי בעיה בתצוגה כאשר אני מפעיל תמחשב בימקום שיופיע "ברוך הבא" מופיע לי ההודעה הבאה: "Not Optimum Mode","Recommanded Mode 1280 x 1024 60Hz אני רוצה לציין שאיזה שבועים מהיום שהתקנתי את הווינדוס לא היתה שום בעיה בכוון הרוולציה כלל ויכלתי ליבחור את כל הרוולציות הקיימות ברשימה כנ"ל לגבי המחשב הישן רק שבמחשב הישן לא הופיע בעיה זו כלל וכימעט כל יום שכאשר המחשב מכובה כל הלילה או מס' שעות הרוולציה עולה כרגיל לאיזה חצי שעה ואז חוזרת ההודעה באופן פיתאומי כל יום המצב הזה מופיע אין לי מושג עם הבעיה נובעת מהכרטיס מסך או מהדרייברים או מהמסך עצמו ביכלל.. כרגע אני נימצא במצב:Enable VGA MODE הפעלת המערכת במצב רוולציה נמוכה וצבע נמוך ביות…

• 5 תגובות
    • 755 צפיות
  16. איך להסיר את זה בבקשה

• 7 תגובות
    • 825 צפיות
  17. ניסיתי להגדיר אותי אבל הוא אומר לי שהכונן disabeld ואי אפשר לעשות אותו enabeld למישהו יש רעיון?

• 6 תגובות
    • 606 צפיות
  18. Started by almoglevi,

שלום לכולם לפני שבוע קניתי לפטופ עם ויסטה עליו בנוסף קניתי מצלמת רשת ולאחר סיום ההתקנה כשאני רוצה להפעיל את המצלמה זה נותן לי את ההודעה הבאה: there is no video capture hardware ניסיתי גם להוריד תוכנת video capture באינטרנט, אבל עדיין זה לא עובד. אודה לעזרתם המהירה תודה מראש

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  19. Started by roshman32,

שאני מפעיל את המחשב כל הזמן הוא מבקש f1 איך אני מבטל את זה ? תודה רבה מקווה שהודעה שייכת לפורום זה .

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  20. נהרס החיבור שמחברים אליו את הרמקולים או המערכת בלוח אם (כרטיס אונבורד), האם יש אפשרות להכניס את הכבל לאחד החיבורים האחרים ולהגדיר שיקלוט שמע? או שיש פתרון אחר כלשהו? תודה!

• 4 תגובות
    • 821 צפיות
  21. Started by ronald,

שלום!!! אני מבקש את הזרתכם כי עד לפני חודש אני קניתי מעבד חדש אינטל פנטיום 4 3.00 ואני כבר כמה ימים סם לב שהמעבד מתחמם לי יותר מדי בזמן של המתנה הוא 66 ומהירות המאוורר RPM 620 עכשיו רציתי לדעת עם אני יכול לעכליף אוורור ולאי מאוורר תודה

• 7 תגובות
    • 836 צפיות
  22. Started by mz155,

קודם כל יש לי ויסטה על המחשב.. והמחשב נקנה לפני חודש וחצי בערך.. אני אתאר את המצב לפני שלושה ימים (כשיצאתי מהבית לחופשה וכיביתי את המחשב), ואת המצב כשחזרתי מהחופשה.. לפני החופשה: המצב: במנוחה לגמרי (בלי תוכנות לא מחויבות על המחשב) הטמפ': מעבד-50 לוח-50 כ"מ-50 שימוש בזכרון : 30% שימוש במעבד: 0% כשחזרתי מהחופשה והדלקתי את המחשב שוב: המצב: במנוחה לגמרי (בלי תוכנות לא מחויבות על המחשב) הטמפ': מעבד-60 לוח-55 כ"מ-50 שימוש בזכרון: בערך 50% שימוש במעבד: גם 50% (וזה הכי מוזר לי כי זה לא הגיוני שהמחשב במנוחה. וגם זה 50 יציב שזה עוד יותר לא הגיוני) ד"א, המפרט שלי: e6600 intel dg365wh- westchester evga 8800 320mb 2gb 667 מה יכולה להיות בעיה? תודה מראש mz155

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  23. Started by netanel1234,

שלום, החליפו לאחותי את הלוח-אם, הביאו לה לוח-אם של "ASROCK" עכשיו אני רוצה לפרמט את המחשב אבל אני לא יודע איך נכנסים לBIOS אני לחצתי על DEL והוא לא ניכנס לי לBIOS אז איך אני יכול להכנס ל-BIOS? אה ו- איך הלוח-אם הוא חברה טובה או סתם? תודה!!.

• 4 תגובות
    • 2.6k צפיות
  24. שלום רב! קניתי את כרטיס המסך NVIDIA 8800GTS של חברת LEADTEK. מאיזה אתר מומלץ להוריד דרייבירים? של NVIDIA או של LEADTEK? ולמה? בתודה מראש אופיר

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  25. Started by dids22,

Probably caused by : nv4_mini.sys ( nv4_mini!nvHalFbInitHw_NV20+283 ) מה הבעיה? תודה!!

• 2 תגובות
    • 736 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.