תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,309 דיונים בפורום זה
-
יש לי שתי בעיות במחשב 1. אני עובד עם "כרום" ולפני כמה חודשים הוא התחיל להתריע לי על plugin shokwave not respons או shokwave flash has crashed ניסיתי להתקין עידכונים חדשים והכל אבל כלום לא עוזר (לא יודע אם זה קשור אבל זה קורה לי בעיקר כשהרבה חלונות פתוחים יחד, בעיקר יוטיוב). 2. מאז שקניתי את המחשב (אני כמעט בטוח), ישנה תופעה מוזרה שכאשר אני עושה ריסטרט למחשב הוא ניתקע בלופ של ריסטרט שמגיע רק לשלב הראשון שהלוח אם מזהה את הרכיבים ולא מגיע להעלאת הווינ, הבעיה מסתדרת רק כאשר אני מכבה את המחשב ומפעיל מחדש, אמרו לי פעם שכנראה אחד החיבורים או הכרטיסים בלוח אם לא מחובר כמו שצריך (נבדק ונמצא תקין) או שאני צריך לעדכן את הביוס למרות שאני כמעט בטוח שבהתחלה זה לא היה ככה, יש לי את המחש…
-
- 3 תגובות
- 945 צפיות
-
-
היי, לפני הכל יש לי לווידוס 10 במחשב. יש לי בעיה עם הטאצפד בנייד, כאשר אני לוחץ על המקש(אם אפשר לקרוא לזה מקש) הימיני הוא מזהה כאילו אני לוחץ על הצד הימיני והשמאלי ביחד. כלומר נגיד כשאני לוחץ מקש ימיני על הסמל של וידוס כדי לפתוח תפריט, הוא פותח לי את התפריט ובנוסף פותח לי את הווידוס (כאילו אני לוחץ על הצד השמאלי)
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם... אז ככה, כשאני משחק במשחק כלשהו, המחשב נתקע, קופא ולא מגיב, חשבתי שזה טמפרטורה כל הזמן, ניקיתי את המחשב ושמתי מאורר גדול והטמפרטורות היו מעולות, המשחק לפני הניקוי של המחשב נתקע אחרי איזה דקה, אחרי ששמתי מאורר גדול וניקיתי המשחק זרם במשך רבע שעה ואז פתאום נתקע.. מישהו אולי יודע מה הסיבה?
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קיבלתי זכרונות שהמהירות שלהם היא 800MHZ והלוח תומך רק ב 667 והמחשב כל הזמן קורס בלי סיבה אחרי שהתקנתי אותם . יש דרך לגרום למחשב לעבוד עם הזכרונות בלי לקרוס ? תודה .
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
אני הורדתי וינדוס איך אני צורב אותו? הוינדוס הוא לא iso]
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
יש לי ווינדויס XP עם: כרטיס מסך - NVIDIA GEFORCE 8500 GT לוח אם - Gigabyte GA-P35-DS3L (3 PCI, 3 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN) מעבד - DualCore Intel Core 2 Duo E6750, 2000 MHz (6 x 333) אני רוצה לקנות זיכרון חדש, כרגע יש לי 2 ג'יגה ואני רוצה להוסיף עוד אחד כזה כדי שיהיה 4 ג'יגה. החיבור של הלוח אם הוא DDR2(וכתוב שיש 4 כאלה, זה הגיוני?) כמה שאלות: 1.איך אני בודק איזה סוג זיכרון יש לי כרגע? 2.האם 4 ג'יגה אמור להספיק לי עם המפרט הזה? 3.האם הדגם הזה מתאים ללוח אם: http://www.tronics.co.il/product.asp?productid=2123&catcode=32&AdCat=&parentid= 4.מה המהירות אומרת?(800MHZ לדוגמא). תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
נתקלתי בשגיאה הזאת כמה פעמים והדלקתי מחדש את המחשב ואז זה היה בסדר... לפני שבוע התקנתי את הדרייברים החדשים של כרטיסי המסך של ATI והמשחק סאן אנדריאס התחיל לעבוד לי לאט... אמרו לי פה להחזיר את הדרייברים הישנים ע"י התקנתם מחדש מהדיסק שקיבלתי עם כרטיס המסך וזה מה שעשיתי אבל מאז כשאני מנסה להעלות את המשחק צצה לי אותה הודעה ארוכה עם מסך כחול (על כל המסך) ואין לי ברירה אלה להדליק מחדש את מחשב. ההודעה אומרת ככה: a problem has been detected and windows has been shut down to prevent damage to your computer. the problem seems to be caused by the following file: ati3duag.dll PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA if this is the first time you've seen this stop error screen, restart your compute…
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
היי, היום קרא דבר מאוד מוזר הגעתי הביתה ופתאום העכבר השמאלי שלי התחיל לתפקד כמו ימני ולאחר כמה דקות היה חוזר לעצמו ואחרי זה שוב חוזר , חשבתי שאולי יש לי איזה וירוס אז פירמטתי את המחשב אבל הבעיה עדיין נשארה למרות שעכשיו זה כל הזמן הפוך ולא חוזר למצב הקודם . הדבר היחיד זה בהגדרות בווינדוס שאני הופך את הלחצינים אז זה מסתדר אבל בתכלס זה הפוך כאילו אני צריך לסמן וי על שיהפוך לי את המקש השמאלי לימני ולהפך . גם בביוס ההגדרה הזאת נשארת והעכבר מתפקד הפוך. מישהוא יכול לעזור לי בבקקשה
-
- 0 תגובות
- 830 צפיות
-
-
היי, אז הסיפור הוא כזה, אני קם בבוקר, מנסה להפעיל את המחשב, עולה רגיל והכל, איך שהוא מסיים את הטעינה של הווינדוס (7), אני מקבל מסך כחול מהיר, והמחשב מבצע ריסטרט וכך חוזר חלילה, ניסתי את הדברים הבאים: 1. ההעברת ההארד דיסק למחשב אחר, ושם הוא לא זוהה, וברגע שחובר לבדו ללוח אם, קרתה את אותה התקלה. 2. ניסתי לתקן את ההארד דיסק עם הדיסק של הווינדוס, ושוב נתן לי שגיאה שהוא לא מזהה ווינדוס. 3. ניסתי להתקין מחדש ההתקנה נתקעת לפני המידע על הדיסקים הזמינים.. אגב שמתי לב שההארד דיסק כן מזוהה בביוס! תגידו לי בבקשה אם יש דרך להציל את המידע, זה מידע נורא יקר לי.. עוד משהו, אני כבר קיבלתי את זה שהלך לי ההארד דיסק, ואני מתכנן לקנות ecogreen 1.5T, איך הוא ביחס לברקודה 7200 שיש לי עכשיו? יות…
-
- 0 תגובות
- 950 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב בן שנתיים חוץ מהכרטיס מסך שהוא 4 חודשים בערך אצלי. המפרט הוא זה: E7500 GTX550TI 4GRAM ספק זה זה: עכשיו אני לא מצליח לשחק שום משחק באופן נורמלי, BLACK OPS 2 אני בקושי עובר את ה 45FPS, ובאזורים קצת פתוחים זה יורד ל25. BF3 אפילו על LOW עם 800X600 לא רץ חלק, ועוד מלא משחקים שהמחשב הזה לא מצליח להריץ, למרות שהוא אמור להריץ אותם בצורה יפה. אני לא יודע מה לעשות, הכרטיס מסך נקנה לפני 3 חודשים,אז אני חושב שהבעיה לו בו, לדעתי הבעיה או בספק, או במעבד. מה אתם אומרים לעשות? המעלות בסדר גמור, וגם הדרייברים מעודכנים, מערכת הפעלה WIN 7 32 פרוץ
-
- 5 תגובות
- 725 צפיות
-
-
רשמתי את אותה הודעה גם בפורום מעבדים ולוחות אם כי לא ידעתי איפה בדיוק לרשום את זה (ראיתי הצגת בעיות בשני המקומות). שלום לכולם יש לי לוח אם: GA-965P-DQ6 (של חברת Gigabyte). לפי החוברת שקיבלתי עם הלוח אם ולפי Gigabyte עצמם (האתר) הלוח אם תומך במעבדים: Intel Core 2 Extreme / Core 2 Duo ועוד כמה ישנים יותר. קיבלתי מעבד שהדגם המדוייק שלו הוא: Intel Core 2 Extreme Slan3 Malay 3.00GHZ/12M/1333/05B L740A931 ניסיתי להרכיב את המעבד הנ"ל ללוח אם שלי וכשאני מדליק את המחשב המחשב עושה רעש כאילו הוא נדלק... ואז נכבה ישר (לפני 2 הצפצופים המראים על פעולה תקינה). יש למישהו מושג למה זה קורה ואיך אפשר לתקן את זה? תודה מראש בני
-
- 7 תגובות
- 800 צפיות
-
-
צהריים טובים, כרגע יש לי וינדוס 7 64ביט. הוא עושה לי בעיות אז החלטתי לחזור אל וינדוס XP. הכנסתי את הדיסק המקורי וביצעתי הפעלה מחדש. כעבור 2 דקות בזמן שהדיסק מחלץ קבצים מופיע לי מסך כחול 0x0000007E: מה לעשות?
-
- 16 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום. תאמינו או לא, בלילות אני לא מצליח להיכנס לhwzone ,אני נכנס לכתובת של האתר והוא מחפש אותו הרבה מאוד זמן ובסוף כותב שהוא לא מצא אתר כזה חשבתי שזה מקרה חד פעמי בפעם הראשונה והשנייה שזה קרה לי, אבל עכשיו זה כבר התחיל להציק לי כי אני באופן קבוע לא יכול להיכנס לאתר בשעות מאוחרות של הלילה. וניסיתי גם באקספלורר להפעיל חשבתי אולי בעיה בפיירפוקס אבל לא עזר, וגם עשיתי רסטרט. יש עוד מישהו שיש לו את הבעיה הזאת, ויכול לעזור לי. תודה.
-
- 24 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי לפטופ Levono E440 מזה כשנתיים. במהלך התקופה המחשב לא היה פעיל בכלל, וישב במגירה כבוי. הוא במצב חדש לחלוטין. היום רציתי להדליק אותו, אבל שום דבר לא קורה. דברים שניסיתי ולא פתרו את הבעיה: 1.חיברתי לחשמל, טענתי אותו למשך יומיים. 2.הוצאתי את הסוללה, לחצתי על כפתור הPOWER מספר פעמים, הכנסתי חזרה את הסוללה וניסיתי להדליק, גם כאשר הוא מחובר לחשמל וגם כשלא- זה פתרון שבדרך כלל עובד במחשב לנובו אחר שברשותי. 3.איפסתי את סוללת הCMOS מחיפוש באינטרנט הבנתי שזה פאק של היצרן עם הדגם הזה, ולרוב מדובר בלוח אם. שגם אחרי שמחליפים אותו, הבעיה חוזרת על עצמה. למישהו יש פתרון לנושא? עצה? המלצה למעבדה מקצועית במחיר הוגן? תוד…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תשמעו.. באתי לסדר פה את המחשב של דוד שלי ושמתי לב שאין לו דרייבר אבל עדיין אפשר לשנות רזולוציות וביטים 16-32 והיתה תמונה טובה.. ניסיתי להתקין לו דרייבר של nvidia (ישן.. של ווינדוס מילניום) ומה שקרה זה שהוא זיהה אותו, והוא אומר בדרייבר שהוא לא תקין ואי אפשר לשנות רזולוציה או ביטים וכל התמורה חרטה נייסתי שוב להסיר את הדרייבר ולהתקין את זה של מיקרוסופט וזה לא עזר, אמנם הוא אומר שהכל תקין וזה אבל הוא לא מזהה בפירוש את הכרטיס מסך (שם) ואי אפשר עדיין לשנות רזולוציה והתמונה חרטא- אותו דבר עם כמה דרייברים של nvidia שניסיתי... זה tnt2 על ווינדוס מילניום.. בקיצור התמונה מגעילה- אי אפשר לשנות רזולוציה ורמת צבע הן בדרייבר של נוודיה והן בדרייבר אוטומט של מיקרוסופט (ולפני ששיחקתי שם…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
OK יש לי norton systemworks ואאוטו פרוטקט של האנטי ווירוס לא מופעל ואני לא יכול להפעיל אותו (כם הEMAIL PROTECT לא עובד אבל זה לא חשוב לי) (וכל השאר כן עובד) מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
חברים שלום זה יומים פתאום המסך הופך להיות שחור כמו בתרדמה בלי כל אזהרה לפעמים מייד ולפעמים לאחר שעה או חלקה , אין כל הודעה אזהרה וכו' בנסיון לעורר ע"י עכבר או המקלדת לא עוזר אלא פעילות של ע"י RESET בצעתי סריקת וורוסים, והתופעה חוזרת בצעתי נקיון "המכונה " מאבק, כל המאווררים פועלים וחזקתי חיבורים האם יש איזה תקלה ברכבי המחשב הפעלתי מדיה פליאר לראות באם המחשב מממשיך לפעול בהשמעה בזמן הכיבוי מסך ומתברר שזה גם מפסיק מנורת הבקרה נשארת ירוק = בקיצור המחשב דומם מבחינה תגובה!!!!! איך אני יכול לבדוק תקלה(האם יש תוכנה..) אבקש סיוע דחוף כי החיים הפכו ללא מחשב מעט קשים אודה להנחיות דחוף בעיבות החברים בברכה ??? B
-
- 0 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום לכולם, ישנם אתרים מסוימים שכאשר אני מדפיס מהם הפונטים יוצאים קטנים. האם יש דרך להגדיל הפונטים בהדפסה מבלי לפגוע בהדפסה של התכונות האחרות כמו word? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה ב Windows XP Home כאשר אני מדליק את המחשב במסך של בחירת מצב בטוח וכו' אני בוחר Start windows normally והוא רושם שחסר את הקובץ l_intl.nls עכשיו קראתי שצריך להעביר אותו מהדיסק של הווינדוס לתיקיה system32 בעזרת ה System Repair אבל זה לא מביא לי לגשת לsystem32 הצלחתי להעתיק את הקובץ ל-c:/windows אבל לא מעבר לזה, ואני מחובר ל-adminstrator (שהוא ללא סיסמא ככל הנראה), כאשר אני מנסה להעתיק את הקובץ מהwindows ל-system32 אני עושה כך: copy c:\windows\l_intl.nl_ c:\windows\system32 הוא רושם The file could not be copied וכאשר אני מנסה להעתיק את הקובץ ישירות מהדיסק הוא רושם Access denied אני חייב עזרה, אני עבר מיואש לגמרי מהמחשב הזה :\ תודה רבה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 997 צפיות
-
-
בזמן שאני מנסה להתקין ויסטא מיד כשאני עושה את הבוט מהדיסק אני מקבל את השגיאה stop (0x000000a5 0x0001000b,0x50434146,0xffd05180,0x00000000 [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
היי, במחשב שלי (lenovo yoga 3 pro) יש רק חיבור micro hdmi. קניתי מאיביי מתאם micro hdmi- hdmi אבל כשאני מחבר אותו (לטלויזיה, מסך וכו..) אין שום תגובה מהמחשב. בדר"כ אני יודע שלא צריך להגדיר שום דבר במחשב עצמו כדי שהחיבור יעבוד וגם החלפתי כבל ומתאם ככה שהבעיה היא ככל הנראה לא בהם. אשמח לעזרה.
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני לא בטוח שזה המקום, אבל מה שיהיה יהיה [= יש סיכוי שזה קשור לתקלות בחומרה אבל מקסימום תעבירו. בכל מקרה לעניין, קניתי מחשב חדש לא מזמן, פירוט קל על המחשב עצמו: CPU: Intel core 2 Due e6300 1.8mhz Video card: evga geforce 7600 GT 256 ram Ram: 1G אני משחק כרגע Wolfenstain : enemy territory והמשחק הקודם return to castle wolfenstain. המחשב הישן שלי הריץ את המשחק די בקלות. אבל כרגע קורה לי מצב שהמשחק פשוט נתקע, הקול במשחק נתקע, המחשב נתקע אפשר לשמוע את הקול חוזר על עצמו עד שעובר פרק זמן מסויים שמשתנה מפעם לפעם ואז שום מעיין צליל גבוה וארוך, לא צפצוף. המשחק חוזר לעצמו והמחשב כבר לא תקוע. אבל לפעמים המחשב עושה ריסט. זה נראה לי מוזר שעם מערכת כזאת, המשחק יעשה בעיות. במיוחד …
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
היי,למשך כשבועיים או יותר,המחשב היה נתקע בזמן גלישה באינטרנט,צפייה בסרטים וכו'. המסך היה נצבע בצבעים ורק הפעלה מחדש הייתה "עוזרת". זה היה רנדומלי מבחינת הזמן שהמחשב היה דלוק. לדוגמה,היה פעם אחת שהדלקתי את המחשב וכבר לאחר כעשר דקות,המחשב היה נתקע והיה פעם שהמחשב היה דלוק למשך זמן ארוך יותר ואז המחשב היה נתקע. עדכנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך,זה לא עזר. עד שפעם אחת זה נתקע שוב,הפעלה מחדש כבר לא עזרה ומאז המחשב לא עולה. אין לי רמקול שמחובר ללוח אם כדי שיצפצף לפי התקלה המתאימה. מה זה יכול להיות?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אוקי אז הבעיה מוכרת אבל לא מצאתי שום פתרון דרך גוגל... חשוב לציין שכל חיבורי ה USB שלי מקדימה ומאחורה לא עובדים בגלל שיש שם בעיה.. אז הוחלט שהם לא יעבדו. בזמנו קניתי צ'יפ עם שלושה חיבורי USB שהצ'יפ מתבגר כמו כרטיס מסך למחשב . אני מחבר לשם את העכבר ואת כרטיס הרשת האלחוטי שלי . מה שקורה זה שיש בעיה רק עם העכבר כל שאר הדברים מתחברים ועובדים פיקס. באמצע הגלישה באינטרנט העכבר מתנתק מעצמו ולא זז. אחרי שאני מנסה לחבר אותו אני מקבל שגיאה " USB לא זוהה פעל באופן בלתי חוקי ב WINDWOS בללה בלה ההודעה המוכרת בקיצור..." אחרי שאני נלחם עם העכבר מנתק מחזיר מנתק מחזיר לפעמים הוא מחליט להתחבר ולעבוד לפרק זמן קצר ואז עוד פעם מתנתק לי.. חשוב לציין שניסיתי לנתק את החשמל מהמחשב כדי להוריד מתח…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בניתוח קבצי הMINIDUMP הסיבה היא תמיד HARDWARE,אך לך תדע מה החומרה שגורמת לכך. הרצתי MEMTEST, תקין. טמפ' מעבד+לוח תקינות למישהו יש רעיון איך להגיע במדויק לחומרה אשר גורמת לבעיה?
-
- 7 תגובות
- 685 צפיות
-