עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Snirs69,

יש לי בעיה במחשב והוא לא עולה.. אפילו לא מגיע למסך של הווינדוס. כשאני מעלה אותו הוא כותב: מה אני אמור לעשות כדי לסדר את הבעיה?!

• 4 תגובות
    • 594 צפיות
  2. Started by ofcourse,

היי יש לי את הלוח אם של גיגהבייט 7VM400M-RZ הוא עבד יופי עד שהיום ניסיתי להוסיף למחשב זכרון 512 333 של קינגסטון. מייד כשהוספתי המחשב לא עלה ... נראה כאילו הכל עובד אין צפצופים או משהו אבל המסך לא נדלק (אני משתמש בכרטיס מסך מובנה) ניסיתי לחזור לתצורה הקודמת ולא עבד ניסיתי לנתק את ההארדיסקים והכל מה שאפשר .. אפילו הוצאתי את הזכרון ועדיין לא עובד ... אשמח לכל עזרה בעניין תודה מראש

3. Started by dids22,

שלום לאחר מספר תקיעות לא מוסברות / ריסטרטים / מסכים כחולים החלטתי להריץ את memtest לכמה שעות, ואכן התגלו מס' שגיאות. החומרה שלי היא: asus m2n-e (הבנתי שיש בעיות תאימות עם הזכרונות בלוח הזה) 2x1 giga (OCZ26671024V הזכרונות עובדים ב DC על 1T המערכת לא ב OC השאלה מה ניתן לעשות?איך אפשר לדעת אם הבעיה היא בלוח אן בזכרונות עצמם? כמו שניתן לראות הבעיה צצות ב "test 5" - זה אומר לכם משהו? http://img404.imageshack.us/my.php?image=img0019lu0.jpg http://img135.imageshack.us/my.php?image=img0015uj4.jpg תודה!!

• 4 תגובות
    • 688 צפיות
  4. Started by _Daniel_,

יש לי מחשב חדש עם לוח אם של אינטל (כרטיס קול מובנה) ורמקולים חדשים X530. השירים נשמעים מוזר בגלל שיש הד. איך אפשר לבטל את זה???

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  5. Started by lironshamir,

שלום, לא מזמן קניתי 8800GTS Leadtek 320 mb שיחקתי שיחקתי שיחקתי(למרות אזהרות של מבינים) ואז התפוצץ הספק כח(הישן). כנראה שמה ששבר אותו זה שהעלתי את הרזולוציה למקסימלית וזה כבר היה יותר מידי בשבילו. בכל אופן, צריך ספק חדש... אז קניתי את ה Corsair 520HX שהבנתי שהוא אמור להיות מספיק לכרטיס מסך הזה. השאלות שלי הם: 1) האם הספק הזה אמור להתחמם(Corsair 520HX) ? זה נורמלי? 2) יכול להיות שזה לא הכרטיס מסך זה זה שפיצץ את הספק הקודם? 3) האם הספק הזה (Corsair 520HX) באמת טוב ואמור להספיק בשביל הכרטיס מסך הזה? 4) יכול להיות שמטבעו של המעבד שלי .. זה מה שגורם לכל הטמפרטורות לעלות בתוך המארז?.. ולהשפיע על טמפרטורות הספק? 5)האם מערכת קירור טובה.. כמו של זלמן(היא שקטה?) למשל תפתור לי את כל…

• 10 תגובות
    • 950 צפיות
  6. קניתי לוח גיגהבייט P35DS3 בלוח חש חיבורים רק ל2 מאוורים+מאורור מעבד איך אני מחבר את שלושת המאוורירים שיש לי במארז (סגיטה)

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  7. Started by lipact,

מה ההבדלים בין 8600GT 256MB ל 8600GT 512MB אני יראה שיפור בביצועים רציני?

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  8. Started by asafmag,

שלום, אני פירמטתי את המחשב לפני קצת זמן, והיו לי שני כוננים, C וD מכיוון שהיה חשבו לי לשמור על הרבה דברים, שמתי את כל הקבצים שאני רוצה לשמור, כמו סרטים ושירים וכו' בD ופרמטתי רק את C אחרי הפירמוט, הרבה קבצים לא עבדו, ויש שם קבצים שאני חייב, אז אם מישהו יכול להסביר לי למה זה קרה, ואיך מטפלים בזה, אני אודה לו ממש דבר שני אחרי הפרמוט, ניסיתי להתקין קובץ, והיה כתוב לי C:\GA...\AUTORUN.EXE IS NOT A VALID WIN32 APPLICATION אם מישהו יכול להגיד לי איך אני מסדר את זה זה יעזור לי ממש, תודה מראש, אסף

• 4 תגובות
    • 534 צפיות
  9. אחרי שהגדרתי בבוט שהסידירום יעלה ראשון ..(הרצתי ממטסט אבל זה לא קשור) החזרתי שההרדיסק יעלה ראשון... ואז כשעשיתי ריסטרט המחשב עשה שלושה ציפצופים ולקח לו יותר זמן לעלות את הסמל של הווינדוס שמראה שהוא טוען...(הוא עשה loading אם נקודות אחריו) ואז בזמן שהוא מנסה להפעיל את הווינדוס הוא מראה מסך כחול לפחות משניה והוא עושה שוב ריסטרט... ושאני מנסה להפעיל את הווינדוס בsafe mode בזמן שהוא טוען את הקבצים הוא נתקע והוא עושה שוב ריסטרט.. עזרה מישו? מה זה יכול להיות?

• 6 תגובות
    • 834 צפיות
  10. אהלן יש לי בעיה בעייתית... במשך תקופה לא ארוכה המחשב שלי סובל מהתרסקויות של מערכת ההפעלה ומופיע המסך הכחול המפורסם... היו לי בעיות עם הכרטיס מסך, אז החלפתי אותו במחשבה שזה אולי גם יפתור את הבעיות הנ"ל, אך ללא הועיל... היום המחשב קרס שוב, באמצע עבודה, והפעם רשמתי לעצמי את הודעת השגיאה (אם זה אומר משהו למישהו...) אז הנה: STOP: 0000008E(oxc0000005, 0xBF837895,0xB5FEEA68,0x00000000) Win32k.sys - Adress BF 837895 base at BF800000,DateStamp 45f013f6 אני לא יודע אם זה אומר משהו למישהו מכם אבל אם יש מבין(צדיק) אחד בסדום אני מאד אודה לו אם יש צורך אז מפרט המערכת: AMD ATHLON 3200+ 2 GB RAM GFORCE 7600 GS אם צריך עוד מידע אני מוכן לספק בכייף תודה רועי

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  11. Started by נריה,

הבעיה היא לא במחשב שלי אלא במחשב אחר הוא מחשב די ישן ושהיה עליו ווינדוס 98 הכל עבד בסדר התקינו עליו XP הוא עדין עובד סביר אבל הבעיה שפתאום הקול לא עובד לא בסרטים-שירים קיצור לא עובד בכלל כשמנסים לפתוח שיר המחשב מציג שגיאה שההתקני קול לא מותקנים/בשימוש מה שחשבתי זה שאולי הווינדוס XP לא מזהה את הכרטיס קול ולכן לא התקין אותו אוטמטי בהפעלה אז אני מחפש דריבר שיתקין את הקול הזה השם של הכרטיס קול Trident 4DWave DX ואני צריך את הדריבר שיתקין אותו לווינדוס XP PRO האם זה באמת נראה לכם הבעיה?הדריבר? אם כן אפשר בבקשה לקבל את הדריבר הזה כי חיפשתי ולא מצאתי תודה ויום טוב

• 6 תגובות
    • 684 צפיות
  12. Started by Zoni-E,

א - המשחב פתאום נדפק ... שומדבר מה -STARUP לא עולה !. ב - המחשב זז לאט יותר מ הרגיל .... ג - המנהל משימות מראה ש- RAM משתמש עם 500 MB (וזה במקרה הטוב ) רק בעליית המחשב ! מה אנ ייכול לעשות ?!? יש לי 1024 MB RAM

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  13. Started by 2lame,

מה יותר טוב Geforce 8500 GT 512 MB או Redeon X1650 pro 256mb או Redeon X1650 pro 512mb?

• 12 תגובות
    • 877 צפיות
  14. Started by Mazumotte,

OK. so when i uninstall the dirver the monitor works but i cant play or watch movies. I fomated my HD and reinstalled everything, and it all worked with the drivers for about 15 hours and than the monitor shut down again.... what's the problem? what do I do? help plz!! P.S can someone plz give me the download link to the Hebrew writing patch?

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  15. Started by b-nary,

מפרט: Intel E6600 2x1GB Kingston DDR2 5-5-5-12 667 Sapphire x1950XT 256MB משום מה נראה לי נמוך קצת.

16. Started by emperor,

ערב טוב, יש ברשותי מחשב בן שלוש במצב טוב, שאף פעם לא עשה בעיות. לפני כשבועיים הוא התחיל להתקע בזמן ההפעלה,כלומר אני מפעיל אותו כרגיל, מופיע המסך השחור ובצידו התחתון הגלגלת שרצה בצורה אופקית וזהו.... לעיתים צריך להפעילו כך 6-7 ואף יותר פעמים על מנת שיעלה. כמובן שבהפעלה השנייה ישנה האפשרות של "ההפעלה האחרונה הטובה..." אך זה עדיין לא עוזר. לפני שבועיים היה ברשותי XP החלטתי לעשות פורמט ולהתקין ויסטה אולם הפלא ופלא הוא עדיין ממשיך להתקע. גם רסטור לא עוזר כך שבהפעלה הראשונה אחרי הרסטור הוא עובד טוב אבל הפעלה הבאה שוב תוקעת אותו יש לציין שלא התקנתי שום דבר חריג בימים אלו :DIVX PLAYER,REGISTRY MECHANIC. אני נוהג לנקות את המחשב מרוגלות(בדרך כלל אין) מידי מספר ימים, ויש לי את NOD…

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  17. Started by matan770,

יש IP של המחשב,ויש IP של האינטרנט. האינטרנט משתנה תמיד שאני מתחבר. איך אני משנה של המחשב. בפירמוט אפשר? כי גם ככה אני מפרמט מחר זה ממש חשוב כי אני חושב שהולכים לפרוץ לי. זה ממש חשוב,תודה

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  18. היום כשפתחתי את המחשב, הוא נתקע, ואחרי הריסטרט היה לי BSOD, שמודיעה על הבעייה של הדרייבר NDIS.SYS. אחרי עוד ריסטרט, זה הפסיק, אבל אין לי אינטרנט בכלל. בחיבורי רשת כתוב שזה מחובר והכל בסדר, אבל בדפדפן עצמו למשל אין כלום. (אני כותב ממחשב אחר כרגע). וכשמוציאים את הכבל של הרשת אז המחשב נתקע וה BSOD הזה חוזר. מה עושים?

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  19. Started by hirs,

קניתי רק עכשיו מחשב התקנתי DRIVER לכרטיס הגרפי מתוך הדיסק ואז התחילו הבעיות, כאשר אני מפעיל משהו עם קצת עיבוד גרפי (אינטרנט, media player) אז פתאום יש פקיסלים לא במקום והמסך נתקע למשך שנייה או שתיים, ואז המסך נכבה, לאחר כמה דקות נדלק שוב, ועולה הודעה של ATI על בעיה בין ה-DRIVER ל-HARDWARE, ניתן גם לשלוח לתמיכה את המידע של הקריסה. לאחר כמה דקות נוסופות זה קורה שוב, אמנם הפעם המסך לא חוזר, ואני עושה כיבוי ידני. הורדתי את הרזולוציה, ואז המחשב עבד הרבה יותר זמן עד שהוא נתקע שוב! רק ב-SAFE MODE אין בעיות ניסיתי להתקין את ה-DRIVER הורדתי את כל העידכונים של המערכת הפעלה בנוסף הורדתי גם DX10 שום דבר לא עזר!!! מפרט מחשב: sapphire radeon hd 2600 pro intel e4400 ga-p35-ds4 pqi 2X…

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  20. הוא מחשב כזה: E6750 2GB OCZ 800MHZ CL4 GIGABYTE P35-S3 (X1950PRO MSI (WTF וספק אני חושב שהביאו לו משהו ממש זבל! ספק EZCOOL 450W JSP אבל אני לא זוכר שם של חברה כי זה לא מוכר האמת,לא מצאנו בשום מקום את הספק הזה באינטרנט. עכשיו אתמול המחשב עבד מצויין ומהיום התחילו לו בעיות ממש רציניות. שמדליקים את המחשב המסך לא נדלק והמחשב מצפצף (הלוח עושה כמה צפצופים שמשהו לא בסדר) אחריי שעושים RESET המחשב נכבה,ואחריי 2 שניות נדלק לבד! ואז שוב המסך לא נדלק ורק אחריי שעושים שוב ריסט אזזזזזזז המחשב נדלק. שזה מגיע לווינדוס המסך נכבה שוב לשניה (כתוב NO SINGLE או משהו כזה,בקיצור שכיאילו אין כרטיס מסך) וישר חוזר. גם ממתי שכל זה התחיל אז הכרטיס רשת נעלם פתאום כיאילו הוא לא מחובר ואי אפשר אצלו להתח…

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. שלום , יש לי מחשב נייד מסוג טושיבה 2 ג'יגה זיכון dual core 1.86ghz 120 ג'יגה האארד דיסק כרטיס מסך 256 מגה geforce 7300 gs . מחשב שתצואם את הדרישות של פיפא וורלד קאפ ליגת האלופות 07 ופיפא 07 ואני נכנס למשחק משחק והמשחק נתקע לכמה שניות שאני מנסה למסור פס או כל דבר אחר ויש נורה קבועה כחולה של עילות הארד דיסק ברגע שזה נתקע וזה מחשב חדש.. יש לציין מערכת הפעלה ויסטה והתקנתי directx 9 וגם ניסיתי להוריד מnvidia עידכון לכרטיס מסך שמעודכן לינואר 07 כרגע ולא הצלחתי להוריד את העידכון שתואם לגירסה של המערכת הפעלה שלי ניסיתי להתקין והראה לי הודעה שזה לא תואם למחשב שלי. תודה לכל העוזרים, אוהד כהן.

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  22. Started by sibonyy,

היי, היכן אני יכול להשיג דרייבר לכרטיס רשת 1G OB? תודה

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  23. Started by _Daniel_,

התלבש לי איזה ווירוס או מה שזה לא יהיה על המחשב ואני לא מצליח להסיר את כולו. התקנתי SPYBOT ו SPY SWEEPER וחלק מהווירוס ירד אבל נשאר איזה סימן בTRAY וכל שניה קופץ איזה חלון ורושם SYSTEM ALERT! ואני לא יודע מה לעשות. איך אפשר להסיר את זה????

• 3 תגובות
    • 556 צפיות
  24. Started by SssnakE,

שלום לכולם. יש לי מחשב פנטיום 4 2.4GHZ לוח אם 645E MAX-C של MSI ויש לי בעיה מוזרה... לפני כמה חודשים נשרף לי הספק ועזבתי את זה, לפני כמה ימים סוף סוף קניתי ספק חדש, חיברתי הכל וניסיתי להפעיל אותו. המחשב נדלק מגיע לקטע של הבוט (מההרד דיסק או מהסידי - זה לא משנה) וכותב לי: remove disks or other media. press any key to restart. יש על ההרד דיסק מערכת הפעלה בוודאות אבל זה לא קשור כי גם מהסידי הוא לא עושה בוט. בדקתי את הדיסקים על מחשב אחר - עושים בוט ניסיתי כונן סידי אחר בדקתי ג'ימפורים על הכוננים ניסיתי כבלים אחרי של IDE ניסיתי לשים את הכוננים על IDE אחר בלוח ניסיתי רק סידירום או רק הרד דיסק איפסתי את הביוס ע"י הוצאת סוללה והגדרתי מחדש ניתקתי את הכונן דיסקטים ניסיתי כל מיני ור…

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  25. Started by Transfer,

תראו בסה"כ מחשב טוב, מתוחזק כמו שצריך עם מספר תוכנות סריקה אנטי וירוס מעודכן והכל טמפרטורות נמוכות ודרייברים מעודכנים P4 2.66 i845GE MB: Intel Brownsville 2 D845GEBV2 R9800P 128mb 1024mb ddr זכרון1: Field Value DIMM1: Elpida EBD52UC8AMFA-5B 512 MB PC3200 DDR SDRAM (3.0-3-3-8 @ 200 MHz) (2.5-3-3-7 @ 166 MHz) (2.0-2-2-6 @ 133 MHz) זכרון2: Field Value DIMM2: Micron Tech. 16VDDT6464AG-335CB 512 MB PC2700 DDR SDRAM (2.5-3-3-7 @ 166 MHz) (2.0-3-3-6 @ 133 MHz) [אני לא יודע למה ה everst רושם את הזכרונות ככה.. על אחד מהם רשום בכלל 333 וזה לא מצוין פה.. אז אשמח לדעת מה באמת הולך עם זה] אני סבור שיש בעיה בזמן הרצת משחק במצב של עומס במשחק אני מרגיש שהסחיבה של המשחק פ…

• 5 תגובות
    • 621 צפיות

דיונים חדשים בפורומים