עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by efrat31,

שלום רב יש לי נגן של חברת Iriver ובכדי שאוכל להעביר שירים מהמחשב שלי (windows wx sp 2) עליי להתקין הדרייבר המתאים. בלוח הבקרה ב-DEVICE MANAGER מופיעה לי שורה עם סימן צהוב (לא תקין) היכן וכיצד אוכל להתקין זאת בכדי שהמחשב יזהה את ה-USB? תודה ויום נפלא לכולם

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  2. אני אחרי פירמוט התקנתי דרייברים חדשים לכל מה שצריך, התקנתי שוב את הXP והכל... אבל משום מה נשארה הבעייה שהייתה לי קודם.. הרבה משחקים מפסיקים לעבוד אחרי כיבוי המחשב... פשוט כותבים איזה שגיאה כזאת שאפשר לבחור לשלוח דוח למיקרוסופט או לא לעשות כלום... ואז אני חייב להתקין אותם מחדש והם עובדים מצויין עד הפעם הבאה שאני מכבה את המחשב.. וזה גם אחרי פירמוט! למישהו יש רעיום מה אני עוד יכול לעשות?.. תודה מראש

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by J.a.C.k,

ב PRIME הוא מראה לי את זה [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  4. זה לא המחשב שלי.. אלא של אמא שלי. יום אחד אני רק פתחתי את המארז בשביל לראות משהו, לא נגעתי בכלום, ועכשיו היא מאשימה אותי.. במקום להגיד תודה במישהו בכלל מטפל במחשב הזה... בקיצור יש בעיה עכשיו ואני לא ראיתי אותה אף פעם, לפחות לא ככה. כל כמה שניות המחשב נתקע לכמה שניות. אי אפשר להזיז תעכבר ולא את המקלדת, יש אור בעכבר האופטי, ה proccess של המעבד לא קופץ, הוא נמוך כמו כל הזמן. שום תוכנה לא מוכרת לא רצה ברקע, בדקתי ספייוור וזה לא זה.. אולי זה בעיות עם הדיסק הקשיח? אני יודע שהספק כח שם אז המגעים שלו דפוקים ולעמים כשמזיזים את המחשב אז החיבורים ניתקים לשניה ואז המחשב נתקע. אבל זה לא אותו מקרה כי כשהוא נתקע בגלל הספק כח חייבים לעשות ריסטרט וכאן הוא פשוט נתקע לכמה שניות. …

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום. אני משתמש במחשב Pentium 4 , ללא כרטיס מסך יעודי. יש לי קריסה של התצוגה. למשל - כאשר אני משתמש במחשב, באופן רגיל, לפתע אני מקבל מסך שחור, ושאר ציורים מעניינים (פסים לבנים שנעים מעלה ומעטה, וכן הלאה). האם הבעיה במעבד הגרפי? האם יש בכלל מעבד גרפי במעבדי אינטל שבהם הכרטיס מסך הוא built-in? אשמח לשמוע עצות, כי אני ממש לא רוצה להחליף עכשיו מחשב :s05:

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by satlan1,

היי, לאחרונה נשמע מכיוון המחשב ,מאזור החלק האחורי שבו, רעש של זמזום בצליל גבוה ..(מהמעצבנים האלה..) חשבתי זה מאחד המאווררים. ניסיתי לנטרל אותם אבל זה לא נובע מהם. הרעש מתחיל מיד עם טעינת הווינדוס. ראיתי באינטרנט שרוב הסיכויים מדובר בספק . יש איזושהי דרך לוודא את זה? תודה וחג שמח!

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  7. שלום כאשר המחשב מגיע למצב של ווינדוס הוא דורש סיסמה +שם משתמש, יש לציין כי שם משתמש ,כבר מופיע . וסיסמה אף פעם לא שמתי ,אך פתאום הוא דורש, ניסיתי ב"מצב בטוח" לא הולך פשוט אני לא מצליח להגיע לשולחן עבודה אודה לכם על העזרה !! ממני : FALKON5

8. Started by ob123,

ה CPU Usage שלי עומד תמיד על אחוזים גבוהים מאוד (בסביבות 85%) הדבר מאט מאוד את פעולות המחשב למיטב הבנתי. מה גורם לכך וכיצד ניתן להמנע מהמצב הזה?

• 4 תגובות
    • 787 צפיות
  9. Started by Discreet,

המחשב הוא מחשב ישן AMD 3000+ s-754 1gb kingston לוח אם של epox 160GB דיסק קשיח היה בעיית קריסה למחשב עקב כך שהמעבד היה מתחמם הורכב מאוורר חדש למעבד AC alpine7 בעיית הכיבוי כבר לא קיימת אבל מופיע מסך כחול ניסתי לפרמט כבר 6 פעמים כל פעם מסך כחול הוחלף דיסק קשיח הוחלף זיכרון והוחלף ספק כח עדיין מסך כחול לא משנה מה אני עושה ניסתי לעשות ריסט לביוס ע"י הוצאת הבטריה והחזרת וגם איפוס הגדרות שום דבר לא עובד .. Uploaded with ImageShack.us האם המחשב הלך?[br]פורסם בתאריך: 14.10.2010 בשעה 20:48:23 טוב הסתכלתי היום על הלוח אם שלי וראיתי שכל ה-6 קבלים שליד המעבד נפוחים כנראה זה גורם הבעיה http://www.yesky.com/imagesnew/hardware/0131/Athlon64/pic/EPOX/754/5.jpg התמונה ל…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by ozba77,

יש לי מסך samsung 971P אני עובד איתו כבר יותר משנה והכל בסדר. בימים האחרונים בהדלקה של המחשב המסך לא רוצה להידלק, כשמדליקים את המחשב הוא נדלק ונכבה ישר אחרי 2 שניות, ואז אני שומע שהמחשב עולה והמסך לא נדלק. רק כאשר אני לוחץ על הכפתור שלו בצד הוא נדלק, וגם זה לא מייד, לפעמים לוקח לו 10 דקות עד שרואים תמונה ברורה. בדקתי את המסך על מחשב אחר והוא עובד מצוין, מסך אחר על המחשב שלי עושה אותה בעיה ולכן כנראה הבעיה במחשב. התקנתי את הדרייברים של הלוח/כרטיס מסך מחדש ועדיין הבעיה מופיעה. יש אולי למישהו רעיון מה ניתן לעשות בנושא? תודה

• 6 תגובות
    • 801 צפיות
  11. Started by shahar07,

פתחתי את my computer ופצאום ראיתי שחסר לי כוננן, ה DVD איננו, פתחתי DEVUCE MANAGER ותחת הכונן ישנו סימן של התנגשות ובפנים כתוב: Windows cannot load the device driver for this hardware. The driver may be corrupted or missing. (Code 39) Click 'Check for solutions' to send data about this device to Microsoft and to see if there is a solution available מה אני אמור לעשות ?

• 5 תגובות
    • 663 צפיות
  12. Started by Forest14,

לאחר השידרוג האחרון של חלונות 10, פתיחה של פולדר (ולא משנה מהו) נתקעת למשך מספר דקות. בהמשך ניתן לפתוח פולדר אחר ללא בעיה. ACTION CENTER מודיע שהתוכנה לעיל לא עובדת עם הגירסה של חלונות, ואני לא יכול להיפטר מdameon tools pro. אשמח לעזרה בלי לחזור לגירסה קודמת של חלונות או חזרה לנקודה קודמת בזמן. תודה

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by spastic,

שלום יש לי שני הארד דיסקים במחשב אחד של 80 ואחד של 160 הוינדוס מותקן על הזה של 160. לפני כמה זמן המחשב התחיל להתקע ובכל פעם שעשיתי ריסטארט לקח לו היה צריך לעשות כמה פעמים בכדי שהמערכת תעלה, בסופו של דבר גם כשהוינדוס היה עולה היה נתקע וחוזר חלילה, לאחר כמה זמן התחלתי לקבל תשגיאה בהתחלה שהמחשב לא רואה את ה ntldrs מקווה שכתבתי נכון. בקיצור התחלתי לחטט בחומרה חיזקתי את החיבורים והכל ולא עזר, בסוף ניסיתי לנתק את ההארד דיסקים, כשניתקתי את ההארדיסק של ה 80 המחשב חזר לעבוד כמו חדש. עשיתי אחד ועוד אחד ואמרתי שבטח הלך ההארד כי הוא גם יותר ישן וגם של חברה פחות טובה, השאלה שלי היא, איך אני יכול לדעת אם הוא גמור או לא? איך אני יכול עשות שיחזור לחומר שהיה לי בפנים? האם אני יכול לעשות…

• 8 תגובות
    • 832 צפיות
  14. Started by ShayGTi,

בטח אף אחד לא זוכר, אבל פתחתי ממש מזמן נושא על הX1900XT שמחובר לי לLCD 32 אינץ' ואני רואה כל מיני פיקסלים מוזרים (לא בעיה של המסך) כמו כן במשחקים היו כל מיני עיוותים של גרפיקה והכרטיס היה רועש כל הזמן כאילו הוא כל הזמן חם... לאחר בערך חצי שנה שהוא במגירה, הסתכלתי עליו סתם ומה גיליתי? פתחי האיוורור שלו היו חסומים לגמרי... תראו בעצמכם: מחר אני אנסה אחרי העבודה לפרק את הכרטיס לגורמים, לנקות אותו לגמרי מאבק ולנסות אותו על המחשב... איזשהם טיפים לגבי פירוק והרכבה?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום לכולם.חיברתי שני מסכים לאותו המחשב, הכל עובד טוב ויפה אבל יש לי בעיה קטנה.המסכים הם אחד ליד השני, המסך השמאלי הוא הראשי והימיני הוא המורחב .ושאני עובר ממסך למסך אני צריך להעביר את העכבר מהמסך השמאלי לימיני אני מושך אותו שמאלה במקום ימינה אם העכבר במסך הראשי אני צריך להזיז אותו שמאלה ואז הוא יעבור למסך המשני מצד ימין.השאלה היא איך אני יכול לשנות בהגדרות שאם העכבר במסך הראשי ואני רוצה להזיז אותו למסך הימיני אני אזיז אותו מצד ימין של המסך הראשי לצד שמאל של המסך המשניתודה מראש

• 2 תגובות
    • 984 צפיות
  16. צהריים טובים לחברי הפורום. לפני כחודש בערך, שיפרתי קצת את המחשב, שנמצא אצלי כבר קרוב ל4 שנים: החלפתי כ. מסך מGEFORCE 7300 LE ל GEFORCE 9500 GT. החלפתי מעבד מ CORE 2 DUO 1.83 ל DUAL CORE 2.4. הגדלתי מ1 גיגה ראם, ל 1.5 גיגה ראם של 800. שיפרתי מ XP ל 7. הוחלף מאוורר תקול. לוח האם, נשאר זהה- MSI P965 NEO-F 7.1 1GLAN. גם הדיסק קשיח. הספק נותר 300W של EZCOOL. עם התקנת המוצרים החדשים, לא נגעתי בBIOS. הכל עבד טוב, עד שלפני כמה שבועות, המחשב התחיל לעשות לעצמו ריסט ישר עם ההדלקה. מלבד זאת, כשהוא כבר עולה, הוינדווס קופא בטעינה, ואני עושה ריסט עם הכפתור. כאשר סוף סוף מדי פעם המחשב עולה, הוא עובד פיקס, אבל נדלק עם תאריך ושעון מאופסים ל2003, ואני נאלץ שוב לשנות את השעה. חשוב לציין, שלע…

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by 00Amir,

אני רוצה לשלב 2 קיטים של זיכרונות, שניהם 1600, שניהם קינגסטון היפר x האחד 9.9.9 cl9 והשני 10.10.10 cl10.. איך אני יכול להתאים בניהם? לעשות downclock לזיכרון 10 ל9?

18. Started by scorpions,

סידרתי למישהו מחשב ויש לו שם מודם שמיתחבר בשיטה הישנה של plag & play fcc "איזה" וWIN XP לא מזהה אותו אם מישהו יכול לומר לי איך אני מזהה אותו אני ממש הודה לו הוא צריך אותו לשליחת פקסים בתודה מראש לכולם מאיר

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. אורח שון
    Started by אורח שון,

שלום רב רכשתי מחשב עם win 10 ויש לי בעיה לפתוח את האייקונים האם הבעיה מוכרת ואיך לפתור אותה?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  20. שאחד מיציאות הusb דורש מתח חשמלי גבוה מידי למען האמת זה כבר כמה ימים שקופצת לי הודעה מהסוג הזה, ולא ידעתי מה לעשות עם זה כמו"כ מודם שמתחבר למחשב וקו הטלפון לצורך שליחת הפקסים דרך המחשב, הפסיק לעבוד וכל פעם שחיברתי אותו הוא קיצר את כל קו הטלפון כעת לאחר שבערב שבת כיביתי את המחשב וכשאני בא להפעיל אותו זה ההודעה שאני מקבל והוא לא נדלק

21. יש לי לפטופ HP PAVILLION GAMING NOTEBOOK יש לי יציא אחת HDMI ו-3 יציאות USB . כרטיס מסך NVIDIA GE FORCE GTX 950M אני מנסה לחבר את הלפטופ ל -4 מסכים על מנת לעבוד בו זמנית בכולם. אני לא רוצה לראות אותו דבר בכל מסך אלא לראות בכל מסך משהו אחר, זאת אומרת שהלפטופ (WINDOWS 10) אמור לזהות מסך 1 , מסך 2 , מסך 3, מסך 4 וכו' מצאתי רק פתרון אחד שדורש לפתוח את הלפטופ ולחבר כרטיס מסך לחלק של ה WIFI אך זה לא בכאופציה. אני יודע שיש מלא פתרונות אך לא יודע איך לפתור את הבעיה הזאת. אשמח לקבל עזרה תודה

22. יש לי שתי בעיות עיקריות. 1) כשאני מעביר הרבה קבצים מ- HDD אחד לאחר, המחשב קורס/ מקבל מסך כחול. 2) קניתי אתמול HDD נייד של 500 ג'יגה, וכשאני מעביר אליו קבצים המחשב קורס/ מקבל מסך כחול, שמתי לב היום שגם כשהוא מחובר למחשב ולא עושים כלום על המחשב, הוא עדיין יתקע! למה זה קורה לי?! המפרט שלי: A64 3800+ X2 DFI NF4 1GB ראם DDR 400 ASUS X1950PRO 256MB ספק כוח של HEC של 300 וואט. חשבתי שאולי הבעיה היא בספק, אולי הוא לא מזרים מספיק חשמל, איך אני יכול לבדוק? תודה מראש חבר'ה.

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  23. Started by roih3,

יש לי בעיה בצורב שלי הוא מתחיל לצרוב ואחרי כמה שניות הצריבה נהרסת. יש לי צורב LG.ולא נראה לי שיש לי בעיה בצורב אלא בעית חומרה. לפני שבוע הצורב עבד מעולה. מי שיוכל לעזור לי אני יודה לו. תודה

• 7 תגובות
    • 567 צפיות
  24. חודשיים הטלוויזיה מחוברת למחשב בhdmi 10m שקניתי בksp הכל עבד בסדר היום הקול הפסיק לעבור רק התמונה עוברת. לא שיניתי כלום במחשב לא נגעתי בכבל. שאני מנסה לתקן את זה דרך פותר הבעיות של ווינדוס אני מקבל את ההודעה הבאה ''The peripheral does not appear to be plugged in. Check the connection. Proceed to next step to finish.'' למישהו יש מושג מה הבעיה?מפרט מחשב: win7 64 סיביות כ.מ- SAPPHIRE Radeon™ RX 460 2G D5 OC ל.א- asus h81a מעבד-i5 4460 12 גיגה זיכרון

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.