עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by dan_l2,

לילה לפני כל המארז והכבר ליזר היבהבו (האורות) ולא הצלחתי להפעיל את המחשב סגרתי אותו ולמחרת הוא בכלל לא נדלק... מה יכולה להיות הבעיה?

• 3 תגובות
    • 544 צפיות
  2. את המפרט אפשר לראות בצד א. גם לאחר שביטלתי את הEIST עדיין המכפלה יורדת ל6 כאשר המעבד לא בשימוש ב. מישהו יכול להסביר לי איך מכוונים את המאוורר של הכ.מסך ל100%, כרגע הוא עובד על 1600RPM - הEVEREST מראה שזה 60% ניסיתי לסדר את בRIVA TUNER אבל לא הבנתי מה לשים בVALUE של ה SPEED FAN ג. משהו מוזר, אני עושה OC לכ.מסך דרך התוכנה של NVIDIA, שומר את ההגדרות, רואה אכן שהOC עובד, אחרי אתחול המחשב הכרטיס חוזר לסטוק ד. שאלה הכי חשובה, למישהו פה יש צ'אקרה והוא הצליח להכניס BIGTYP VX, שאלתי את הטכנאים של SKYPC ו IQPC והם אמרו שזה גבולי והמליצו לי לברר לעומק לפני שאני קונה כידוע לכם יש לצ'אקרה מאוורר ענק שתופס לדעתי לפחות עוד 3 CM

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  3. Started by royi106,

היום המחשב לא שלח סיגנל למסך . ניקיתי מגעים לכרטיס מסך ולזכרונות וגם לא נדלק . פירקתי את המאוורר הוצאתי את המעבד שמתי משחה טרמית חדשה והכל עבד יפה אחרי שעה שוב אותה תקלה שוב הוצאתי והכנסתי את המעבד וזה הסתדר מה עושים במצב כזה?

• 9 תגובות
    • 632 צפיות
  4. שלום, אני אני רוצה מדריכים ללמוד על מחשבים, מה עושה דיסק קשיח וכל הדברים שמתאכסנים בתוך המחשב.. מה מומלץ לקנות ומה לא איזה חברה הכי טובה למסכים איזה חברה הכי טובה לכרטיסי מסך וגם לכרטיסי זכרון? לוח אם-למה צריך אחד טוב,ואיך אפשר לבחור? איך מפרמטים מחשב? צריך להדפיס את המדריך בשביל לפרמט את המחשב שאני משתמש איתו כרגע? ואם יש לך כם עוד מדריכים למחשב לידע כללי.. תודה רבה

• 6 תגובות
    • 622 צפיות
  5. Started by shmulik74,

שלום רב, בעת הפעלת המחשב הרצתי תוכנית כבדה על המחשב ובסוף התוכנית המחשב כבה, הוא לא מוכן להידלק - בדקתי את הספק כח על מחשב אחר והוא עובד תקין, איך ניתן לאתר את התקלה? מה עלי לעשות? (איזה חלקים לפרק ולבדוק?) משהוא הציע לי לפרק את כל הרכיבים (plug & play) בלוח ההאם ולהפעיל את המחשב עם לוח האם בלבד!!! האם זו בעיה בלוח האם, או ברכיב אחר? (או שזה בטוח הלוח אם?) תודה מראש שמוליק

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  6. Started by GerberMan,

שלום לכולם, קניתי צורב DVD חדש של סמסונג והתקנתי אותו על המחשב... עכשיו, לפני שהיה לי את הצורב הזה היה לי צורב רגיל. ברגע שהתקנתי את החדש הגדרתי את הישן כSLAVE והחדש נותר MASTER... כשאני נכנס לביוס אני באמת רואה שהמצב הוא כזה... למרות כל זאת, כאשר אני מפעיל את הווינדוס משום מה מופיע לי רק הצורב החדש... מישהו יודע מה הבעיה? באיזה שלב טעיתי? תודה והמשך יום טוב!

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by NaorYfrach,

זה מחשב דיי חדש מעבד E2140 האם זה בסדר?

• 9 תגובות
    • 809 צפיות
  8. קניתי HP Pavilion dv6514ej הוא מגיע עם הארד-דיסק 200GB 4200 RPM בגלל שהדרישות שלי מהמחשב הנייד הם די גבוהות, אני מעוניין להחליף את ההארד-דיסק בהארד-דיסק 5400RPM (אני מעדיף הארד-דיסק מהיר, ומוכן לוותר על מחצית מהנפח, בתמורה ל 5400 RPM, שזה גם לא "שיא המהירות"). השאלה היא כזאת: האם הארד-דיסק 5400 צורך משמעותית יותר חשמל מהארד-דיסק 4200? כי גם ככה הסוללה לא מסוגלת לחזיק יותר משעה וחצי היות ומדובר במחשב עם מעבד c2d 2.2GHZ, ו G-Force 8400M 128MB שמחסל את הסוללה מהר ואני מפחד שאם אני אחליף להארד-דיסק מהיר יותר, אז זמן הסוללה יהיה ממש מגוחך, ואז בעצם המחשב הנייד לא יהיה נייד יותר (כי הסוללה תתרוקן אחרי חצי שעה) נ.ב - בגלל שהמחשב כבר נקנה, ואני לא צריך עזרה בהצעת מפרט, פירסמתי את…

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  9. Started by Watchdogger,

שלום, יש לי בעיה עם המיקרופון במחשב הנייד שלי. המחשב הוא של חברת HP-COMPAQ דגם: NX6110. וינדוס XP SP2. אני לא מצליח להפעיל את המיקרופון ניסיתי דרך ה- VOLUME CONTORL להוריד את ה"וי" תחת המיקרופון והוא לא נותן לי. ניסיתי להוריד עדכון גרסה חומרה לשמע וזה לא עזר.... מה עלי לעשות???

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  10. Started by yossia23,

שלום! יש לי כרטיס מסך GF6800 AGP מעבד אינטל P4 2.8 1 גיגה זיכרון לפני חצי שנה בערך ועד עכשיו -כשאני משחק במשחקי תלת מימד התחילו להופיע לי כל מיני קווים על הדמויות בתלת מימד(שלא צריכים להופיע) בנוסף לכך התגלתה בעיה חדשה ביומיים האחרונים כשהתצוגה על מסך המחשב כל 2 דקות פתאום נהיית כהה קצת מתכווצת טיפה ואז מתרחבת ומתבהרת שום חלק במחשב שלי לא באוברקלוק עדכנתי דרייבר למסך קודקים ,ניקיתי אבק.בדקתי חיבורים של הכרטיס לAGP -ולחשמל - שום דבר לא עזר מה לעשות? בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 514 צפיות
  11. Started by piur12411,

שלום יש לי בעיה עם המיקרופון הוא פועל אבל ממש ממש חלש שומעים רק שעושים על פול ווליום ובדקתי את המיקרופון עצמו במחשב אחר אז הוא פועל מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  12. Started by warmth,

בקיצור, אני צריך עזרה... יש לי לוח אם של gigabyte מדגם GA-8I915G-MF עשיתי איתו משו שהייתי חייב לנתק אותו מהמארז, מה שאומר גם מכל החיבורים... עכשיו, כשאני בא לחבר חזרה, חיברתי הכל, והכל טוב ויפה.. אבל מה, שכחתי תדרך שבה אני מחבר את נורות ה LED וכפתור הריסט וכפתור ההתחלה.. אם מישהו יש לו לוח אם כזה או דומה, ויכול לעזור בדרך כלשהי, זה יהיה נחמד... תודה מראש לעזורים

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  13. שמעו אני עובד עם ויסטא 64bit משום מה כל תוכנה שעובדת ב 32bit לא יכולה לעבוד עם האינטנרט אני עובד ברשת. רק דפדפן Ie7 עובד לי עם הוסיטא וזה גם רק שהוא רץ כ 64bit 32bit פשוט לא עובד. אשמח לקבל עזרה זה ממש דחוף

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  14. Started by בסמה מוצו,

אני צריך חוות דעת לגבי מכשירי איבחון שאני עומד לקנות .האם הם מומלצים או שיש כלי אבחון יותר טובים מאלה בקישור? http://www.click-a.com/product_info.php?cPath=22&products_id=39

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by URSH,

לוח אם שלי הוא ASUS P4P800 מפרט - http://www.digital-daily.com/motherboard/asus-p4p800/index05.htm חסר לי כבל לחיבור מתח ?SATA (כן יש לי כבל קטן למידע) לספק יש 2 יציאות מתח ישנות (לפלופי וכונן). מה אני עושה מחליף ספק? קונה כבל שחסר? ולאן מחבר אותו. האם אני אמור לקבל את הכבלים עם הצורב החדש?

• 3 תגובות
    • 536 צפיות
  16. Started by punk119,

אהלן קניתי כרטיס מסך X1950 PRO AGP 512 לפני שבוע מהרגע שהתקנתי אותו המחשב עבד סבבה אבל אחד מההארדיסקים שלי התחיל לעשות רעשית כאלה תיקתוקים הוצאתי אותו וחשבתי כולה הלך ההארדיסק לא כזה נורא קורה אחרי זה המחשב התחיל לעבוד ממש לאט ולהתקע כל הזמן ולזרוק לי מסכים כחולים החזרתי את הכרטיס מסך המקורי ואין יותר מסכים כחולים אבל המחשב בקושי נושם המפרק שלי הוא: p4 2.6ghz 512mb radeon 9800 maxtor 120gb maxtor 200gb western digital 120bg hec 475watt PSU מה אני יכול לעשות כדי שהמצב יחזור לקדמותו? מה אני יכול לעשות כדי שהמחשב יעבוד עם הכרטיס מסך החדש? אנשים אמרו לי שיכול להיות שהספק לא חזק מספיק ולכן לא מספר את הזרם הדרוש למערכת זה ספק 475 וואט יש מצב שהוא עדיין לא מספיק טוב?

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  17. Started by orshimshon,

אני שומע שיר או סתם שומע משהו במחשב ואז אני שומע את זה פעמיים. הכוונה כשאני באמצע שיר או סתם משהו במחשב אני שומע הד. וזה גם באוזניות ובאתר יו-טיוב.

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  18. Started by ROTEM114,

יש לי צורב חדש של ASUS מדגם Asus DRW-1814BLT אני לא מבין בצורבים כי עד עכשיו לא היה לי כזה אז ככה אני מנסה להעלות דיסק של ויסטה והמחשב חושב וחושב וחושב וגם הצורב כאילו שהוא עומד להעלות אותו רק שזה לוקח מלא זמן ובסוף הוא נותן לי ארור. גם כשאני מכניס את הדיסק שצרבתי עד שהוא בכלל מזהה אותו זה לוקח זמן האם זה טבעי שהצורבים האלו אדישים ככה? שאני אדע אם קיבלתי צורב תקול...תודה מראש

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  19. אוקי חברה... קניתי אתמול כרטיס חדש של ATI x1950xt 256mb של sapphire מפרט מלא של המחשב intel p4 3.0 GHz 1024 gb ram 400 MHz x1950xt 256 ram ספק ג'נרי אוקי אז לפני זה היה לי כרטיס מסך gf6600 של nvidia ולא היה בעיות עכשיו כשאני מתחיל לשחק במשחק כל שהוא במקרה זה זה hitman blood money אני משחק בערך 5 דקות והמשחק קורס נהיה לי מסך שחור ו אין לי מה לעשות אלא לעשות restart לאחר שהמערכת עולה יש לי ERROR : לפני זה לא היה לי את הבעיה עם הכרטיס הקודם ... ד"א זה לא רק במשחק הזה זה גם ב lost planet וגם במשחקים אחרים אני מעריך ... מה לעשות ??? יש שם עוד אפשרויות ללחוץ עליהם ויש שם עוד מידע אם תרצו אני יכול לפרסם עוד תמונות... נ.ב אני יודע שיש לי צוואר בקבוק אבל אני ל…

• 4 תגובות
    • 649 צפיות
  20. Started by namelass,

שלום יש לי תבעיה עם המסך כחול המעצבן הזה המחשב פעל יומיים ומאז הוא עושה את הבעיה הזו , הוא מגיעה עד לקטע של העליה של הווינ ונותן תמסך כחול עם ההודעה הזו 0x0000007f כדי לעבוד עם המחשב הורדתי ב oc את המעבד ל 1.5ghz במקום ה 3ghz במקום וככה זה עובד מישו יכול להגיד לי מזה יכול להיות אפילו לפרמט לא יכלתי שהמעבד על 3 ואני בטוח שזה לא משו שקשור בתוכנה כי פירמטטי אותו בסוף בדקתי גם תזכרון לראות אם יש בו בעיות והוא תקין זה יכול להיות בעיה במעבד..? win xp sp2 asus p4s800d cpu intel prescot 3ghz mem - 512

• 3 תגובות
    • 830 צפיות
  21. Started by V-rs,

שלום לכולם יש לי בעיה שהתדר רענון נשאר על 60HZ למרות שאני בוחר 85HZ או כל תדר אחר הגבוה מ60 . הוא מראה לי שזה עומד על 85HZ אבל בפועל זה עדין 60HZ. יש לי את הCATLAYST האחרון על WINXP. הסרתי דרייברים לכ.מסך+מסך+DRIVER CLEANER והתקנתי מחדש אבל שום דבר לא עזר. אשמח לרעיונות לפני פירמוט... תודה מראש

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  22. זה היה מאז שקניתי את המסך לפני כמה חודשים ודיי התעלמתי מזה אבל הייתי רוצה לדעת אם זאת בעיה או שככה זה במסכים גדולים או שזה ככה במסכים של LG או משהו. לא משנה אם המסך היה דלוק לפני שניה או מכובה כבר כמה שעות או שהמסך דלוק אבל שחור (קבעתי שהמסך יתכבה אחרי כמה זמן אוטומטי) עדיין לוקח זמן עד שהוא נדלק, לוקח איזה 2-3 שניות עד שיש נורה כחולה (שזה אומר שהמסך עובד בניגוד לכתום שזה מתי שהוא דלוק אבל לא מציג כלום או מכובה) ואז עוד איזה 2-3 שניות עד שהמסך מציג את המחשב, איך אני פותר את זה? תודה. כבר פתחתי את הנושא הזה לפני כמה זמן וכנראה לא ענו לי ועכשיו אני לא מוצא את הנושא הזה.

23. המאורר שנמצא על הלוח אם ומתחת לכרטיס המסך מסתובב לאט ונורא מרעיש. ניסיתי לנקות אותו עם שואב אבק, להזיז אותו קצת ולהדק אותו אבל זה עזר רק קצת. בגלל שזה מאורר נורא קטן אני לא יודע אם זה יהיה פשוט להחליף אותו, כי אני לא בטוח שאני אוכל למצוא מאורר בכזה גודל. יש דרך לנסות לתקן אותו? כשמדליקים את המחשב הוא לא עושה רעש, ורק כשכבר הכל עולה (וכנראה הוא מספיק להתחמם) הוא מרעיש. כשאני מסתכל על המאורר הוא מסתובב יחסית לאט בזמן שהוא מרעיש הרבה, עוצר לרגע ושותק, ואז שוב ממשיך להרעיש. ד"א, זה מסוכן למחשב? כשבדקתי טמפרטורות הן היו בסביבות ה-40. תודה!

• 10 תגובות
    • 832 צפיות
  24. רציתי לדעת מה עדיף במקרה ואני לא משתמש במחשב האם כדאי להכניס אותו למצב תרדמת או לכבות אותו

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  25. שלום לכולם, יש לי לוח אם ASUS P4P800. יכול להיות שהלוח אם שלי נשרף כאשר הנורה שיש עליו בכל זאת דולקת ??? בתודה מראש. גיא.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.