עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. קניתי HP Pavilion dv6514ej הוא מגיע עם הארד-דיסק 200GB 4200 RPM בגלל שהדרישות שלי מהמחשב הנייד הם די גבוהות, אני מעוניין להחליף את ההארד-דיסק בהארד-דיסק 5400RPM (אני מעדיף הארד-דיסק מהיר, ומוכן לוותר על מחצית מהנפח, בתמורה ל 5400 RPM, שזה גם לא "שיא המהירות"). השאלה היא כזאת: האם הארד-דיסק 5400 צורך משמעותית יותר חשמל מהארד-דיסק 4200? כי גם ככה הסוללה לא מסוגלת לחזיק יותר משעה וחצי היות ומדובר במחשב עם מעבד c2d 2.2GHZ, ו G-Force 8400M 128MB שמחסל את הסוללה מהר ואני מפחד שאם אני אחליף להארד-דיסק מהיר יותר, אז זמן הסוללה יהיה ממש מגוחך, ואז בעצם המחשב הנייד לא יהיה נייד יותר (כי הסוללה תתרוקן אחרי חצי שעה) נ.ב - בגלל שהמחשב כבר נקנה, ואני לא צריך עזרה בהצעת מפרט, פירסמתי את…

• 4 תגובות
    • 619 צפיות
  2. Started by Watchdogger,

שלום, יש לי בעיה עם המיקרופון במחשב הנייד שלי. המחשב הוא של חברת HP-COMPAQ דגם: NX6110. וינדוס XP SP2. אני לא מצליח להפעיל את המיקרופון ניסיתי דרך ה- VOLUME CONTORL להוריד את ה"וי" תחת המיקרופון והוא לא נותן לי. ניסיתי להוריד עדכון גרסה חומרה לשמע וזה לא עזר.... מה עלי לעשות???

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  3. Started by yossia23,

שלום! יש לי כרטיס מסך GF6800 AGP מעבד אינטל P4 2.8 1 גיגה זיכרון לפני חצי שנה בערך ועד עכשיו -כשאני משחק במשחקי תלת מימד התחילו להופיע לי כל מיני קווים על הדמויות בתלת מימד(שלא צריכים להופיע) בנוסף לכך התגלתה בעיה חדשה ביומיים האחרונים כשהתצוגה על מסך המחשב כל 2 דקות פתאום נהיית כהה קצת מתכווצת טיפה ואז מתרחבת ומתבהרת שום חלק במחשב שלי לא באוברקלוק עדכנתי דרייבר למסך קודקים ,ניקיתי אבק.בדקתי חיבורים של הכרטיס לAGP -ולחשמל - שום דבר לא עזר מה לעשות? בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 504 צפיות
  4. Started by piur12411,

שלום יש לי בעיה עם המיקרופון הוא פועל אבל ממש ממש חלש שומעים רק שעושים על פול ווליום ובדקתי את המיקרופון עצמו במחשב אחר אז הוא פועל מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 508 צפיות
  5. Started by warmth,

בקיצור, אני צריך עזרה... יש לי לוח אם של gigabyte מדגם GA-8I915G-MF עשיתי איתו משו שהייתי חייב לנתק אותו מהמארז, מה שאומר גם מכל החיבורים... עכשיו, כשאני בא לחבר חזרה, חיברתי הכל, והכל טוב ויפה.. אבל מה, שכחתי תדרך שבה אני מחבר את נורות ה LED וכפתור הריסט וכפתור ההתחלה.. אם מישהו יש לו לוח אם כזה או דומה, ויכול לעזור בדרך כלשהי, זה יהיה נחמד... תודה מראש לעזורים

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  6. שמעו אני עובד עם ויסטא 64bit משום מה כל תוכנה שעובדת ב 32bit לא יכולה לעבוד עם האינטנרט אני עובד ברשת. רק דפדפן Ie7 עובד לי עם הוסיטא וזה גם רק שהוא רץ כ 64bit 32bit פשוט לא עובד. אשמח לקבל עזרה זה ממש דחוף

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  7. Started by בסמה מוצו,

אני צריך חוות דעת לגבי מכשירי איבחון שאני עומד לקנות .האם הם מומלצים או שיש כלי אבחון יותר טובים מאלה בקישור? http://www.click-a.com/product_info.php?cPath=22&products_id=39

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by URSH,

לוח אם שלי הוא ASUS P4P800 מפרט - http://www.digital-daily.com/motherboard/asus-p4p800/index05.htm חסר לי כבל לחיבור מתח ?SATA (כן יש לי כבל קטן למידע) לספק יש 2 יציאות מתח ישנות (לפלופי וכונן). מה אני עושה מחליף ספק? קונה כבל שחסר? ולאן מחבר אותו. האם אני אמור לקבל את הכבלים עם הצורב החדש?

• 3 תגובות
    • 530 צפיות
  9. Started by punk119,

אהלן קניתי כרטיס מסך X1950 PRO AGP 512 לפני שבוע מהרגע שהתקנתי אותו המחשב עבד סבבה אבל אחד מההארדיסקים שלי התחיל לעשות רעשית כאלה תיקתוקים הוצאתי אותו וחשבתי כולה הלך ההארדיסק לא כזה נורא קורה אחרי זה המחשב התחיל לעבוד ממש לאט ולהתקע כל הזמן ולזרוק לי מסכים כחולים החזרתי את הכרטיס מסך המקורי ואין יותר מסכים כחולים אבל המחשב בקושי נושם המפרק שלי הוא: p4 2.6ghz 512mb radeon 9800 maxtor 120gb maxtor 200gb western digital 120bg hec 475watt PSU מה אני יכול לעשות כדי שהמצב יחזור לקדמותו? מה אני יכול לעשות כדי שהמחשב יעבוד עם הכרטיס מסך החדש? אנשים אמרו לי שיכול להיות שהספק לא חזק מספיק ולכן לא מספר את הזרם הדרוש למערכת זה ספק 475 וואט יש מצב שהוא עדיין לא מספיק טוב?

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  10. Started by orshimshon,

אני שומע שיר או סתם שומע משהו במחשב ואז אני שומע את זה פעמיים. הכוונה כשאני באמצע שיר או סתם משהו במחשב אני שומע הד. וזה גם באוזניות ובאתר יו-טיוב.

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  11. Started by ROTEM114,

יש לי צורב חדש של ASUS מדגם Asus DRW-1814BLT אני לא מבין בצורבים כי עד עכשיו לא היה לי כזה אז ככה אני מנסה להעלות דיסק של ויסטה והמחשב חושב וחושב וחושב וגם הצורב כאילו שהוא עומד להעלות אותו רק שזה לוקח מלא זמן ובסוף הוא נותן לי ארור. גם כשאני מכניס את הדיסק שצרבתי עד שהוא בכלל מזהה אותו זה לוקח זמן האם זה טבעי שהצורבים האלו אדישים ככה? שאני אדע אם קיבלתי צורב תקול...תודה מראש

• 2 תגובות
    • 516 צפיות
  12. אוקי חברה... קניתי אתמול כרטיס חדש של ATI x1950xt 256mb של sapphire מפרט מלא של המחשב intel p4 3.0 GHz 1024 gb ram 400 MHz x1950xt 256 ram ספק ג'נרי אוקי אז לפני זה היה לי כרטיס מסך gf6600 של nvidia ולא היה בעיות עכשיו כשאני מתחיל לשחק במשחק כל שהוא במקרה זה זה hitman blood money אני משחק בערך 5 דקות והמשחק קורס נהיה לי מסך שחור ו אין לי מה לעשות אלא לעשות restart לאחר שהמערכת עולה יש לי ERROR : לפני זה לא היה לי את הבעיה עם הכרטיס הקודם ... ד"א זה לא רק במשחק הזה זה גם ב lost planet וגם במשחקים אחרים אני מעריך ... מה לעשות ??? יש שם עוד אפשרויות ללחוץ עליהם ויש שם עוד מידע אם תרצו אני יכול לפרסם עוד תמונות... נ.ב אני יודע שיש לי צוואר בקבוק אבל אני ל…

• 4 תגובות
    • 640 צפיות
  13. Started by namelass,

שלום יש לי תבעיה עם המסך כחול המעצבן הזה המחשב פעל יומיים ומאז הוא עושה את הבעיה הזו , הוא מגיעה עד לקטע של העליה של הווינ ונותן תמסך כחול עם ההודעה הזו 0x0000007f כדי לעבוד עם המחשב הורדתי ב oc את המעבד ל 1.5ghz במקום ה 3ghz במקום וככה זה עובד מישו יכול להגיד לי מזה יכול להיות אפילו לפרמט לא יכלתי שהמעבד על 3 ואני בטוח שזה לא משו שקשור בתוכנה כי פירמטטי אותו בסוף בדקתי גם תזכרון לראות אם יש בו בעיות והוא תקין זה יכול להיות בעיה במעבד..? win xp sp2 asus p4s800d cpu intel prescot 3ghz mem - 512

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  14. Started by V-rs,

שלום לכולם יש לי בעיה שהתדר רענון נשאר על 60HZ למרות שאני בוחר 85HZ או כל תדר אחר הגבוה מ60 . הוא מראה לי שזה עומד על 85HZ אבל בפועל זה עדין 60HZ. יש לי את הCATLAYST האחרון על WINXP. הסרתי דרייברים לכ.מסך+מסך+DRIVER CLEANER והתקנתי מחדש אבל שום דבר לא עזר. אשמח לרעיונות לפני פירמוט... תודה מראש

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  15. זה היה מאז שקניתי את המסך לפני כמה חודשים ודיי התעלמתי מזה אבל הייתי רוצה לדעת אם זאת בעיה או שככה זה במסכים גדולים או שזה ככה במסכים של LG או משהו. לא משנה אם המסך היה דלוק לפני שניה או מכובה כבר כמה שעות או שהמסך דלוק אבל שחור (קבעתי שהמסך יתכבה אחרי כמה זמן אוטומטי) עדיין לוקח זמן עד שהוא נדלק, לוקח איזה 2-3 שניות עד שיש נורה כחולה (שזה אומר שהמסך עובד בניגוד לכתום שזה מתי שהוא דלוק אבל לא מציג כלום או מכובה) ואז עוד איזה 2-3 שניות עד שהמסך מציג את המחשב, איך אני פותר את זה? תודה. כבר פתחתי את הנושא הזה לפני כמה זמן וכנראה לא ענו לי ועכשיו אני לא מוצא את הנושא הזה.

16. המאורר שנמצא על הלוח אם ומתחת לכרטיס המסך מסתובב לאט ונורא מרעיש. ניסיתי לנקות אותו עם שואב אבק, להזיז אותו קצת ולהדק אותו אבל זה עזר רק קצת. בגלל שזה מאורר נורא קטן אני לא יודע אם זה יהיה פשוט להחליף אותו, כי אני לא בטוח שאני אוכל למצוא מאורר בכזה גודל. יש דרך לנסות לתקן אותו? כשמדליקים את המחשב הוא לא עושה רעש, ורק כשכבר הכל עולה (וכנראה הוא מספיק להתחמם) הוא מרעיש. כשאני מסתכל על המאורר הוא מסתובב יחסית לאט בזמן שהוא מרעיש הרבה, עוצר לרגע ושותק, ואז שוב ממשיך להרעיש. ד"א, זה מסוכן למחשב? כשבדקתי טמפרטורות הן היו בסביבות ה-40. תודה!

• 10 תגובות
    • 827 צפיות
  17. רציתי לדעת מה עדיף במקרה ואני לא משתמש במחשב האם כדאי להכניס אותו למצב תרדמת או לכבות אותו

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  18. שלום לכולם, יש לי לוח אם ASUS P4P800. יכול להיות שהלוח אם שלי נשרף כאשר הנורה שיש עליו בכל זאת דולקת ??? בתודה מראש. גיא.

19. Started by or_cohen,

יש לי בעיה במחשב שאני בטוח שזה בקשר לדריברים הינה תמונות: (פתחת פעם נושא מי שרוצה לראות קבצים שמופיעים לי במסכחים שיכנס לפה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=277831.0 ) התמונותהם גדולות אז תכנסו ללינק http://www.2send.us/uploads/359f88ec11.JPG השנייה: (אם למישהו לא ברור) http://www.2send.us/uploads/97e9332d17.JPG בין המסכים מופיעים הקבצים האלו: wanarp.sys win32k.sys , nv4_disp , nv4_disp, avg7rsxp.sys ומופיעים המשפטים האלו: driver_irql_not_less_or_equal BAD_POOL_HEADER page_fault_in_nonpaged_area מי שרוצה עוד חומר שאספתי על זה שיכניס ללינק הראשון ששמתי רשום שמה גם על החומרה, שהלכתי לטכנאי וכל זה ותודה לכולם

20. השאלה שלי מדוע כשאני מחבר אותו למחשב כשהמחשב כבוי ואחר כך מדליק את המחשב המחשב אינו עולה ומצפצף.האם יכול להיות שהמחשב שלי אינו תומך בTURBO כי לפי הנתונים הוא אמור להתאים.או שאיני עושה משהו נכון?תודה למשיבים.[br]פורסם בתאריך: 14.08.2007 בשעה 11:18:53 ועוד דבר מה זה לוח אם תומך ב ECC Registered.איך אפשר לדעת אם תומך או לא.

• 1 תגובה
    • 503 צפיות
  21. Started by smit,

שלום לכולם, ברשותי מקלדת של מיקרוסופט עם חיבור PS2 מכיוון שללאפטופ אין חיבור PS2 , השגתי מתאם של PS2 -> USB. חיברתי את המקלדת למתאם, ואת המתאם למחשב, וזה עבד. עכשיו לפעמיים זה עבד, לפעמיים לא.. הייתי מחליף בין מקומות ה USB וזה שוב היה עובד, ניסיתי להסיר את המקלדת מ DEVICE MANAGER כדי שהווינדוס יזהה אותה שוב, וזה גם עבד תקופה אבל עכשיו זה פשוט לא עובד. אין לי מושג למה.. אשמח לקבל עצות.. תודה.

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  22. Started by MIKI23,

מה יכול לגרום לבעיה כזות זה קורה לא בכל המשחקים המפרט : CPU Type Intel Pentium 4 CPU Alias Northwood HyperThreading CPU Stepping D1 Engineering Sample No CPUID CPU Name Intel® Pentium® 4 CPU 2.60GHz CPUID Revision 00000F29h CPU Speed: CPU Clock 3121.5 MHz (original: 2600 MHz, overclock: 20%) CPU Multiplier 13.0x CPU FSB 240.1 MHz (original: 200 MHz, overclock: 20%) Memory Bus 240.1 MHz DRAM:FSB Ratio 1:1 CPU Cache: L1 Trace Cache …

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  23. אני צריכה שתסבירו לי מה מייצג כל טמפ' דוגמא למי שלא הבין : "הראשון מייצג את המעבד" (למשל) http://img207.imageshack.us/img207/4258/61688448kq7.png

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  24. Started by BD1,

שלום אני חדש פה בפורום באמת פורום ברמה מעל ומעבר משתמשים כתבות ומאמרים לעניין והכל מפורט ומתוייק ממש אהבתי.. אז זה העניין.. אני קרוב לקנות מחשב בזמן הקרוב אבל לפני הייתי רוצה להבין כמה דברים לגבי כמה דברים.. אז אם תוכלו לעוזר לי יהיה אשש לגבי מעבדים.. כפול ליבה, מרובע ליבה לא הבנתי מה ההבדל מעניין אותי העניין. אוברקלוקינג? אם אפשר הסבר קטן בכייף ככה.. אני רוצה להתחיל להרכיב את המחשב ורוצה לראות במה שווה להשקיע ובמה לא.. ד''א אני מקווה שאני בפורום הנכון.. חח תודה מראש.

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. הגיע לי הכרטיס [8600GT] איפה אני אמור להרכיב אותו ואיך על הלוח אם ? תודה רבה לעוזרים .

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים