תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,310 דיונים בפורום זה
-
מחשב לוח gigabyte 8s655FX, מעבד פנטיום 4 2.6. המחשב עולה, אומר שיש לו בעיה של ערכים ב CMOS, אני מתקן אותם, עושה SAVE, המחשב כאילו עושה רסטרט אבל אז זהו לא רואים כלום ואין צפצוף. ניתקתי הכל, החלפתי סוללה, ניקיתי מעבד +גוף קירור, סלוטים של זכרונות וכרטיסים. אותו הדבר, המחשב עולה סבבה, אבל אחרי שנכנסים ל BIOS, לא מצליחים יותר, או אם עושים רסטרט באמצע ההעלאה. החלפתי לספק כוח של HEC שיש לי פה. המחשב עלה יופי חשבתי סוף סווף זאת בעיה מהספק. הגעתי עד להתקנה של חלונות ואז שכחתי שחיברתי דיסק קשיח SATA שההתקנה לא מזהה. אחרי עוד רסטרט, המחשב שוב עם אותה התופעה. מה זה יכול להיות? אני מבין שזה יכול להיות הלוח, אבל המחשב עבד נהדר, עשה קצת בעיות, שלחו לטכנאי, הוא אמר ניסיתי לפרמט לא הצל…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי את הלוח הנ"ל של GB, למי שמכיר GB מוסיפה כבלים ללוח שניתן לחבר ללוח HD רגיל (פנימי) מבחוץ והוא יעבוד כחיצוניhttp://www.virtual-hideout.net/reviews/GIGABYTE_GA-P35-DS4/images/06.JPG. הבעיה אצלי כשאני מחבר את זה המחשב נתקע או שהכל איטי. מישהו יודע למה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אחרי מספר נסיונות כושלים החלטתי לפנות לעזרתכם בקשר לבעיה לא מובנת לי... לפני כשבועיים חיבור הUSB במחשב הפסיק לפעול, הוא מוציא מתח אבל לא מזהה שום דבר שאני מחבר, יש לי חיבור מובנה על הלוח וגם כרטיס הרחבה שתיהם לא עובדים, יש לי שתי מערכות הפעלה שונות ובשניהם זה לא עובד כך שהבעיה היא לא בדרייברים, אני חושב... אני חייב לציין שהחלפתי ספק באותה תקופה כך שאולי זה קשור למרות שחיברתי את הכל. תודה מראש על העזרה.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. כידוע, בניידים של לנובו יש אפשרות לנעול בהצפנת FDE את הגישה לדיסק הקשיח, באמצעות סיסמא המוגדרת בBIOS. החלפתי בנייד את הדיסק הקשיח, ועכשיו האופתיה הזו בBIOS פשוט - DISABLED. הגיוני - שכן דיסק חדש מהחנות לא מפורמט עבור FDE. מישהו מכיר כלי שיאפשר להתאים את הדיסק לאופציה השימושית הזו של מחשבי LENOVO?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
I have the Abit NF7 motherboard, it has an onboard sound card. I also have a SoundBlaster Live!value I want to be able to use the sound blaster live for games, cuz it supports to EAX technoligy for better sound effects. I put it in and installed it, but as soon as i tried playing a song or have it produce any sound, my comp froze with one of them "dumping physical memory" blue screens. Then my windows did not load until I removed the card form the PCI slot. What's my solution to this? It seems like an IRQL collision? help :>
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
-
-
יש לי ספק גנרי ומחשב שכל הזמן כבה. הוא לפי אברסט וSPEEDFAN 65 מעלות אבל לפעמים הוא מזייף ואומר שזה 21. לא מבין מה הולך פה. המחשב כל הזמן נכבה, חשבתי שזה הלוח אם, החלפתי, הסתדר לכמה ימים, ואז התחיל שוב לרסט. הספק הלך? אני רק יודע שזה זכרונות, לא HD, לא לוח אם ולא כרטיס מסך. ניסיתי את כל המצויינים למעלה להחליף אבל זה לא עזר. נשאר רק הספק והמעבד, אבל המעבד לא מראה טמפרטורות גבוהות מידי. למישהו יש רעיון?
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
ההיגיון אומר שמן הסתם אחד המאווררים התקלקל או נתקע, אבל הייתי רוצה לדעת אם יכולות להיות סיבות נוספות. עכשיו, בהנחה שבאמת אחד המאווררים נתקע בגלל הצטברות של אבק או משהו, איך אני אמור להסיר אותו? שמעתי שאפשר לקנות באופיס דיפו מיכלים עם אוויר דחוס שאמורים לנקות את הדברים האלה. הם בכלל שווים משהו? תודה.
-
- 3 תגובות
- 896 צפיות
-
-
שלום לכל המומחים אז ככה יש ברשותי מחשב עם לוח GA-Z97-X-SLi עשיתי לו Raid 5 מהבקר שעל הלוח עם 5 כוננים של סיגייט כל אחד 8 טרה ביום בהיר אחד פיתאום הוא כותב לי שהרייד Faild והשני כוננים ביכלל לא מזוהים כרגע יש לי חומר מאוד חשוב על המחשב השאלה יכול ליהיות שהבקר נדפק או הקבלים של סאטא נדפקו? עוד שאלה נגיד ו2הכוננים קרסו בבט אחד שזה מוזר מאוד האם יש אפשרות להחזיר אפילו חלק מהחומר? תודה לכולם אולי מישהו מכיר לוח שיש לו אותו רייד ואוכל לשים את הדיסקים עליו?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
השתמשתי במחשב כרגיל ופתאום חצי מהמסך נהיה שחור כאילו נסדק אבל אין שום שברים או סדקים והוא לא קיבל מכה או שום דבר הוא פתאום נהיה שחור. המחשב עצמו כן עובד אבל אני לא רואה חצי מהמסך.. מישהו יודע איך אפשר לסדר? זה מחשב חדש
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, מע,הפעלה ווינדוז 10, באיתחול, מעלה תכניות שאין לי חפץ בהן. אני רוצה להסירן מ ה startup (לא מהדיסק). העליתי task manager (ctrl_alt_delete) ומתפריט מקש ימין על התוכנות הלא רצויות שקופצות לי במסך עם איתחול windows בחרתי: disable. ברשימה התוכנות הללו מופיעות כ disabled אך בחיים הן ממשיכות לקפוץ לי למסך בכל איתחול ולעכב את סיום העלאת מערכת ההפעלה. מישהו יכול ליעץ לי כיצד להסיר תוכניות מאותחלות בניגוד לרצוני ב windows? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לחבר שלי יש את NUC8i7BEH, והוא רוצה לחבר אותו ל2 מסכים. אחד למסך מחשב ואחד לטלוויזיה. ראיתי שיש שם רק חיבור אחד של HDMI. בנוסף יש חיבור USB C - האם ממנו אפשר להוציא DISPLAY ? למשל לשים שם מתאם מ USB C ל HDMI או משהו בסגנון ? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, כאשר אני לוחץ על הכפתור הדלקה במחשב הוא לא נדלק, כמו כן ניסיתי להחליף בלוח אם את החיבור בין הריסט להדלקה ולהדליק באמצעות הכפתור של הריסט וזה גם לא עבד כמו כן ניסיתי לסגור מעגל באמצעות מגע עם מברג בין 2 השיניים של ההדלקה וזה גם לא עזר. אשמח לדעת מה יכולה להיות הבעיה... בהתחלה חשבתי שזה קשור לחיבור של המארז אבל הקטע של המברג קצת סתר את זה.. חשוב לי לציין שהצלחתי בסוף להדליק את המחשב באמצעות פריקת מתח וניתוק כבל החשמל של הספק מהלוח אם וחיבור שלו מחדש. אשמח לעזרה
-
- 3 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
אז ככה יש לי מחשב חדש של DELL מדגם INSPION ONE(מסך מגע) לאחר שהתקנתי את הווינדוס התקנתי דרייברים ולאחר הדריברים התקנתי אנטי וירוס (AVG) שיתי ריסט כמקובל ולאחר מכן המחשב מידי פעם עושה ריסטים מעצמו ולא מזהה את הארד דיסק לאחר ריסט חוזר המחשב עולה עושה בדיקת HDCK או משהו כזה ובקיצור... המחשב עושה ריסטים ולאחר מכן לא מזהה את הארד דיסק.. מה ניתן לעשות? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה חיברתי את המחשב שלי לוכשהדלקתי אולתו, ראיתי שהמסך לא עולה. המחשב עולה כאילו הכל בסדר, המאוורים בהתחלה מתאמצים, ואחר כך מגיעים למצב של רוגע, אבל המסך נשאר לא דולק. הנורה שלו בצבע כתום. ניסיתי להחליף מסך - לא עובד. ניסיתי להוציא זיכרונות ולהחזיר - לא עובד. עשיתי ריסטטארט לביאוס - לא עובד. המחשב מדגם פנטיום 4 מיושן. רציתי להחליף משחה טרמית, אבל.. אני לא יודעת להוציא את הקירור של המעבד. המחשב הזה מאוד חשוב לי, ואשמח לעזרה, בתודה, הילה.
-
- 3 תגובות
- 734 צפיות
-
-
בהמשך לנושא הקודם שהמחשב מחליט לעשות ריסטרט מעצמו באמצע משחקים. ניקיתי את המחשב,האמת עכשיו המשחק רץ טיפה יותר זמן,אבל הכרטיס מסך מתחמם באמצע והטעות חוזרת על עצמה. הכרטיס מסך הוא ATI HD4850 ויש עליו מאוור של ZALMAN רק שהצבע הוא לא כחול אלא אדום,בסדר זה לא העניין. בדקתי טמפ' של הכרטיס מסך בלי מאמץ והיא נעה בין 48-51 מעלות,אני מאמין שהכרטיס מסך מתאמץ הוא עובר אפילו את ה62-65 מעלות וזה מה שגורם לריסטרט. יש עוד אפשרות להוריד טמפ' של הכרטיס מסך מלבד ניקוי אבק ולהגביר את מהירות המאורר של הכרטיס מסך ל100% מה שכבר עשיתי? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 831 צפיות
-
-
אהלן. ברשותי מחשב עם מעבד AMD 3000 ולוח אם של ג'יגהבייט MA785GMT-UD2H הוא אצלי כבר יותר משנה ולעולם לא עשה בעיות. היום חזרתי הביתה והדלקתי אותו , הבעיה היא שהמסך לא הראה כלום (הוא המשיך להבהב כאילו המחשב כבוי בכלל) והלוח אם התחיל לעשות צפצופים. בדקתי קצת בחוברת של הלוח אם וראיתי שהרמקול הקטן הזה שעושה לי את הצפצופים מגיע מהfront panel header ומכאן אני לא בדיוק יודע מה לעשות. הדבר היחידי שאני יכול אולי לחשוב עליו זה שאתמול הכנסתי לחדר תנור חשמלי , אבל לא היה שום קצר , והמחשב פעל אתמול כמה שעות עם התנור הזה וגם היום בלי לעשות שום בעיות (גם שכמפעילים את המחשב כל המאווררים פועלים וגם הלדים פועלים - אם זה קשור בכלל). יהיה מגניב אם תעזרו לי. תודה.
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
מישהו יכול בקשה להביא לי קישור לתוכנה כזאת? קישור כמה שיותר מהיר תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 828 צפיות
-
-
-
לאחר אתחולי מחשב פתאומיים, נכנסתי למציג האירועים וראיתי שבכל פעם שהמחשב עשה Rebbot, אז מציג לי את ההודעה הבאה: סוג אירוע: מידע מקור אירוע: Save Dump קטגוריית אירוע: ללא מזהה אירוע: 1001 תאריך: 12/02/2008 שעה: 00:07:49 משתמש: לא זמין מחשב: SOLOMON תיאור: The computer has rebooted from a bugcheck. The bugcheck was: 0x0000007a (0xc03dd190, 0xc000000e, 0xf74642a0, 0x00d4e860). A dump was saved in: C:\WINDOWS\Minidump\Mini021208-01.dmp. לקבלת מידע נוסף, עיין במרכז העזרה והתמיכה ב- http://go.microsoft.com/fwlink/events.asp. האם זהו בעיית חומר/תוכנה?
-
- 3 תגובות
- 884 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם הצורב, הוא מוכן לצרוב על דיסקים רב פעמים CDRW אבל הוא לא מוכן לשמוע על CDR מה קורה איתו ? י
-
- 3 תגובות
- 583 צפיות
-
-
יש לי מחשב מבוסס AMD על הלוח MA785GMT-UD2H, מאז שקניתי אותו נתקלתי בבעיה בסאונד. כשאני מדבר במיקרופון אני שומע את עצמי באוזניות לאחר דיליי מסוים, בניגוד למחשב הקודם, בו השתמשתי באותו מיקרופון ובאותן אוזניות אך שמעתי בו את עצמי מיד ללא השהייה. הדבר מאוד מפריע ומציק. הורדתי דרייבר של RealTek לכרטיס קול מהאתר של GigaByte בהתאם ללוח. בבקשה עזרו לי במציאת פתרון לבעיה. תודה!
-
- 3 תגובות
- 4k צפיות
-
-
שלום לכם!!! יש לי מחשב נייד מסוג acer שקניתי לפני כמה זמן , שאני פותח את המחשב ולא מפעיל שום תוכנה, אני לוחץ ctrl alt delete, ואז הולך לכרטיסיית משאביים לראות כמה זיכרון רשום לי שם , אז הוא מראה לי שהוא על 320MB, האם זה נורמלי למחשב נייד אוו מחשב רגיל בכלל? כמה זה אמור להיות אם לא עושים שימוש במחשב נייד? בתודה מראש בר לוי!!!
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מחשב שנקנה ב2009,(3 וחצי שנים בערך) ובזמן האחרון (חודש+) הוא פשוט מרעיש ברמה לא נורמלית. ברמה שאני צריך לכבות אותו שאני הולך לישון, תמיד הוא היה דלוק 24/7 לא עשה רעש מיוחד והכל היה בסדר גמור. פתחתי אותו, ניקיתי אותו - אותו רעש הגדלתי ראש - התחלתי לפרק חלקים (יש לי קצת ידע טכני) ולנקות אותם - אותו רעש קניתי ספריי לחץ אוויר, ניקיתי את כל המחשב, פירקתי אותו לגורמים - אין גרם של אבק במחשב, אבל הרעש שוב אותו רעש בדקתי מאוורים, הכל נראה תקין ... פשוט אין לי מושג מאיפה הרעש לפי שאני זורק אותו אצל החברה שקניתי אותו ממנה שהם יבדקו למה הוא מרעיש ככה, יש לי כמה שאלות: מה הסיבות שמחשב יכול להרעיש ככה ? פשוט הדלקתי אותו יום אחד והוא פשוט הרעיש ברמה לא רגילה כמו שבחיים …
-
- 3 תגובות
- 981 צפיות
-
-
שלום, מהשניה שאני מפעיל את המחשב הכונן של תקליטון A עושה רעש מוזר(ואין בו דיסקט) למשך 5 שניות ואז מפסיק. ווינודס מזהה אותו אבל הנורת טעינה שלו כל הזמן פועלת והוא לא טוען שום דיסקט מה קרה לו, ומה לעשות???
-
- 3 תגובות
- 555 צפיות
-
-
אני כבר לא יכול עם הצואה הזאת. קיבינימט איתם כל דבר שקשור לפלאש בפיירפוקס נתקע לי כל הזמן למשך 15 שניות אם לא יותר. יש דרך כלשהי לסדר את זה?
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-