תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,293 דיונים בפורום זה
-
שלום, כאשר אני לוחץ על הכפתור הדלקה במחשב הוא לא נדלק, כמו כן ניסיתי להחליף בלוח אם את החיבור בין הריסט להדלקה ולהדליק באמצעות הכפתור של הריסט וזה גם לא עבד כמו כן ניסיתי לסגור מעגל באמצעות מגע עם מברג בין 2 השיניים של ההדלקה וזה גם לא עזר. אשמח לדעת מה יכולה להיות הבעיה... בהתחלה חשבתי שזה קשור לחיבור של המארז אבל הקטע של המברג קצת סתר את זה.. חשוב לי לציין שהצלחתי בסוף להדליק את המחשב באמצעות פריקת מתח וניתוק כבל החשמל של הספק מהלוח אם וחיבור שלו מחדש. אשמח לעזרה
-
- 3 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
אז ככה יש לי מחשב חדש של DELL מדגם INSPION ONE(מסך מגע) לאחר שהתקנתי את הווינדוס התקנתי דרייברים ולאחר הדריברים התקנתי אנטי וירוס (AVG) שיתי ריסט כמקובל ולאחר מכן המחשב מידי פעם עושה ריסטים מעצמו ולא מזהה את הארד דיסק לאחר ריסט חוזר המחשב עולה עושה בדיקת HDCK או משהו כזה ובקיצור... המחשב עושה ריסטים ולאחר מכן לא מזהה את הארד דיסק.. מה ניתן לעשות? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה חיברתי את המחשב שלי לוכשהדלקתי אולתו, ראיתי שהמסך לא עולה. המחשב עולה כאילו הכל בסדר, המאוורים בהתחלה מתאמצים, ואחר כך מגיעים למצב של רוגע, אבל המסך נשאר לא דולק. הנורה שלו בצבע כתום. ניסיתי להחליף מסך - לא עובד. ניסיתי להוציא זיכרונות ולהחזיר - לא עובד. עשיתי ריסטטארט לביאוס - לא עובד. המחשב מדגם פנטיום 4 מיושן. רציתי להחליף משחה טרמית, אבל.. אני לא יודעת להוציא את הקירור של המעבד. המחשב הזה מאוד חשוב לי, ואשמח לעזרה, בתודה, הילה.
-
- 3 תגובות
- 721 צפיות
-
-
בהמשך לנושא הקודם שהמחשב מחליט לעשות ריסטרט מעצמו באמצע משחקים. ניקיתי את המחשב,האמת עכשיו המשחק רץ טיפה יותר זמן,אבל הכרטיס מסך מתחמם באמצע והטעות חוזרת על עצמה. הכרטיס מסך הוא ATI HD4850 ויש עליו מאוור של ZALMAN רק שהצבע הוא לא כחול אלא אדום,בסדר זה לא העניין. בדקתי טמפ' של הכרטיס מסך בלי מאמץ והיא נעה בין 48-51 מעלות,אני מאמין שהכרטיס מסך מתאמץ הוא עובר אפילו את ה62-65 מעלות וזה מה שגורם לריסטרט. יש עוד אפשרות להוריד טמפ' של הכרטיס מסך מלבד ניקוי אבק ולהגביר את מהירות המאורר של הכרטיס מסך ל100% מה שכבר עשיתי? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 817 צפיות
-
-
אהלן. ברשותי מחשב עם מעבד AMD 3000 ולוח אם של ג'יגהבייט MA785GMT-UD2H הוא אצלי כבר יותר משנה ולעולם לא עשה בעיות. היום חזרתי הביתה והדלקתי אותו , הבעיה היא שהמסך לא הראה כלום (הוא המשיך להבהב כאילו המחשב כבוי בכלל) והלוח אם התחיל לעשות צפצופים. בדקתי קצת בחוברת של הלוח אם וראיתי שהרמקול הקטן הזה שעושה לי את הצפצופים מגיע מהfront panel header ומכאן אני לא בדיוק יודע מה לעשות. הדבר היחידי שאני יכול אולי לחשוב עליו זה שאתמול הכנסתי לחדר תנור חשמלי , אבל לא היה שום קצר , והמחשב פעל אתמול כמה שעות עם התנור הזה וגם היום בלי לעשות שום בעיות (גם שכמפעילים את המחשב כל המאווררים פועלים וגם הלדים פועלים - אם זה קשור בכלל). יהיה מגניב אם תעזרו לי. תודה.
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-
-
מישהו יכול בקשה להביא לי קישור לתוכנה כזאת? קישור כמה שיותר מהיר תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 806 צפיות
-
-
-
לאחר אתחולי מחשב פתאומיים, נכנסתי למציג האירועים וראיתי שבכל פעם שהמחשב עשה Rebbot, אז מציג לי את ההודעה הבאה: סוג אירוע: מידע מקור אירוע: Save Dump קטגוריית אירוע: ללא מזהה אירוע: 1001 תאריך: 12/02/2008 שעה: 00:07:49 משתמש: לא זמין מחשב: SOLOMON תיאור: The computer has rebooted from a bugcheck. The bugcheck was: 0x0000007a (0xc03dd190, 0xc000000e, 0xf74642a0, 0x00d4e860). A dump was saved in: C:\WINDOWS\Minidump\Mini021208-01.dmp. לקבלת מידע נוסף, עיין במרכז העזרה והתמיכה ב- http://go.microsoft.com/fwlink/events.asp. האם זהו בעיית חומר/תוכנה?
-
- 3 תגובות
- 867 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם הצורב, הוא מוכן לצרוב על דיסקים רב פעמים CDRW אבל הוא לא מוכן לשמוע על CDR מה קורה איתו ? י
-
- 3 תגובות
- 562 צפיות
-
-
יש לי מחשב מבוסס AMD על הלוח MA785GMT-UD2H, מאז שקניתי אותו נתקלתי בבעיה בסאונד. כשאני מדבר במיקרופון אני שומע את עצמי באוזניות לאחר דיליי מסוים, בניגוד למחשב הקודם, בו השתמשתי באותו מיקרופון ובאותן אוזניות אך שמעתי בו את עצמי מיד ללא השהייה. הדבר מאוד מפריע ומציק. הורדתי דרייבר של RealTek לכרטיס קול מהאתר של GigaByte בהתאם ללוח. בבקשה עזרו לי במציאת פתרון לבעיה. תודה!
-
- 3 תגובות
- 4k צפיות
-
-
שלום לכם!!! יש לי מחשב נייד מסוג acer שקניתי לפני כמה זמן , שאני פותח את המחשב ולא מפעיל שום תוכנה, אני לוחץ ctrl alt delete, ואז הולך לכרטיסיית משאביים לראות כמה זיכרון רשום לי שם , אז הוא מראה לי שהוא על 320MB, האם זה נורמלי למחשב נייד אוו מחשב רגיל בכלל? כמה זה אמור להיות אם לא עושים שימוש במחשב נייד? בתודה מראש בר לוי!!!
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מחשב שנקנה ב2009,(3 וחצי שנים בערך) ובזמן האחרון (חודש+) הוא פשוט מרעיש ברמה לא נורמלית. ברמה שאני צריך לכבות אותו שאני הולך לישון, תמיד הוא היה דלוק 24/7 לא עשה רעש מיוחד והכל היה בסדר גמור. פתחתי אותו, ניקיתי אותו - אותו רעש הגדלתי ראש - התחלתי לפרק חלקים (יש לי קצת ידע טכני) ולנקות אותם - אותו רעש קניתי ספריי לחץ אוויר, ניקיתי את כל המחשב, פירקתי אותו לגורמים - אין גרם של אבק במחשב, אבל הרעש שוב אותו רעש בדקתי מאוורים, הכל נראה תקין ... פשוט אין לי מושג מאיפה הרעש לפי שאני זורק אותו אצל החברה שקניתי אותו ממנה שהם יבדקו למה הוא מרעיש ככה, יש לי כמה שאלות: מה הסיבות שמחשב יכול להרעיש ככה ? פשוט הדלקתי אותו יום אחד והוא פשוט הרעיש ברמה לא רגילה כמו שבחיים …
-
- 3 תגובות
- 914 צפיות
-
-
שלום, מהשניה שאני מפעיל את המחשב הכונן של תקליטון A עושה רעש מוזר(ואין בו דיסקט) למשך 5 שניות ואז מפסיק. ווינודס מזהה אותו אבל הנורת טעינה שלו כל הזמן פועלת והוא לא טוען שום דיסקט מה קרה לו, ומה לעשות???
-
- 3 תגובות
- 537 צפיות
-
-
אני כבר לא יכול עם הצואה הזאת. קיבינימט איתם כל דבר שקשור לפלאש בפיירפוקס נתקע לי כל הזמן למשך 15 שניות אם לא יותר. יש דרך כלשהי לסדר את זה?
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב פנטיום 3 600, עם לוח אם מסוג TYAN (דואל פנטיום). לפני כ-4 חודשים עדכתי את הביוס במטרה להתקין כרטיס מסך מתקדם יותר (GFORCE 5200) שאכן עבד והכל היה טוב. לאחרונה, שיניתי את תצורת המחשב ע"י הוצאת 2 כוננים קשיחים ושינוי מיקום של כונן נוסף (שפעם היה נשלף...) וכן הוספת כונן DVD. לאחר שינוי התצורה המחשב "לא מוכן" לפעול עם כרטיסי המסך מסוג GFORECE (ניסיתי את הכרטיס המקורי שעבד וכרטיס נוסף GEFORCE 2 שבטוח עובד). כאשר הכרטיס בסלוט, המחשב, בעת עליית הביוס (ולפני עליית המסך) מצפצף מספר פעמים (8 או 9) - דבר המעיד, על פי הספר של הלוח, על בעיה בכרטיס מסך. האם יכול להיות ששינוי תצורת החומרה במחשב שינתה משהו שגורם למחשב לא להעלות כרטיסי מסך מתקדמים יותר. אציין כי כרגע המחשב …
-
- 3 תגובות
- 923 צפיות
-
-
מיפרט המחשב : p5b deluxs e6400 1g800 corser 7300 gt 420 w העינים הוא קזה ברגע שאני מוריד קובץ של 2 גיגה (עם אקספלורר) המחשב עושה ריסט זה עשה לי לפני חודשים ! עשיתי בדיקת מאמץ + בדיקת זיכרונות (m&n memtest ) הכול בסדר ! הגעתי להשארה שזה נפילה של מתח בבית (קרה כמה פעמים ) עכשו התקנתי תמישחק Stranglehold הכול עבד אד שאני מנשה להפעיל תשלב הרישון ב lod הוא עובד ועושה ריסט אין לי מושג למה אני בטח שזה הלוח עושה תבעיה יהיה לי בעיה לממש את האחריות ?(ksp) הייה ויש למישהוא רעיון אחר אשמח לתגובה
-
- 3 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום חבר'ה. קניתי לפני 6 לבין 7 חודשים מחשב חדש. מחשב משחקים שיריץ את כל המשחקים עד שנת 2007 וזהו מחשב בינוני ב-3000 ש"ח. המחשב בעל מעבד P-D 2.8GHz שלא היה צורך ביותר ובעל כרטיס מסך 7600GT. בקיצור, המחשב פעל ללא שום בעיה במשך כל ה-6 עד 7 חודשים, ואז יום אחד 'טיק' המחשב קפא ל-3 עד 7 שניות ואז 'פיק' הפעיל את עצמו מחדש. לאחר כמה פעמים שזה קרה המחשב לא קופא אלא פשוט מאוד עושה ישר הפעלה מחדש. לאחר שהוא עושה הפעלה מחשב הוא מנסה להדליק את עצמו (רואים שהוא מתאמץ) נכבה מדליק עד שתוך 2-3 פעמים הוא מצליח ושוב לפני שה-Windows עולה או אחרי שהוא עולה ואני גולש ו/או משחק הוא נכבה. בתור אחד שנבין במחשבים מספיק, בדקתי את כל בעיות התוכנה האפשריות. ולא היה ניתן להבחין בשום שינוי, חשוב שתדע…
-
- 3 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום אנשים אני חייב עזרה דחוף המחשב שלי פתאום הבהב המסך ואז נתקע לי ושכיביתי והדלקתי את המסך היה כתוב לי שהוינדוס חזר מארור רציני .... עכשיו אני ברזולוציה הכי גדולה שאפשר בלי צבעים כמעט את האפור אני רואה לבן את הכחול אני רואה ירוק חיוור והמסך מרצד קצת כזה בנקודות כלאה מה לעשות???בבשההה
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
כשאני "שולח" את התצוגה של המחשב למסך הטלויזיה - התמונה שמתקבלת אינה על כל המסך (נשארים כמה סנטימטרים בכל צד) אני זוכר שכשהיה לי כרטיס וודו 3 הייתה בו אפשרות לשנות את הפריסה. בדקתי כל מיני אפשרויות בהגדרות של המסך, אל לא מצאתי פיתרון. מישהו יודע איך ניתן לשלוט בפריסה של המסך?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחרונה נרשמתי לשירות אחסון בענן של MICROSOFT וקיבלתי 15GB אחסון חינם, והתקנתי גם את ה CLIENT ובו יצרתי תיקיות משותפות בתוך השרת, בנוסף לתיקיות ברירת המחדל שבאות עם התוכנה. השאלה היא - כשאני מוחק קובץ מהתיקייה המשותפת מתוך המחשב, האם זה מסתנכרן ונמחק גם מתוך ה CLOUD? כי אם כן אז אין משמעות לשירות, כי אם יקרוס הדיסק הקשיח, אז כל התוכן יימחק גם מה CLOUD. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הדיסק מקורי, והותקן בהצלחה במחשב אחר באמצע ההתקנה נקיה של ווינדוס על כונן מפורמט, כל פעם בשלב אקראי אחר, פתאום המחשב קופא ולא מגיב לכלום ריסט לא עוזר, ההתקנה מתחילה מחדש ושוב נתקעת באמצע. כל פעם במקום אחר. לוח אם - ASUS P4800SE מעבד - INTEL 3000 HT זיכרון - הוחלפו 3 סטיקים שונים של 512MB, נוסו גם ביחד וגם בניפרד, על סלוטים שונים כרטיס מסך - ג'יפורס 5200, היה לפניו גם ג'יפורס 6200 שגם איתו ההתקנה קפאה באמצע מעבר לזה מחובר רק הרדיסק אחד (מקסטור 120) וסידירום. חוץ מזה אין כלום במחשב הלוח נראה תקין, אין קבלים מנופחים או משהו כזה.. ההרדיסק עובד בסדר ולא מרעיש או משהו, הטמפרטורות של המעבד תקינות מה יכולה להיות הבעיה? תודה ;D
-
- 3 תגובות
- 880 צפיות
-
-
יומיים אחרי השידרוג המחשב הפסיק לגלוש אני מקבל "ללא גישה לאינטרנט" בעוד מחשבים אחרים שלא שודרגו גולשים רגיל והכל תקין מה הבעיה?? דיברתי עם בזק אצלהם הכל תקין, מופיע לי על הרמת קליטה של הWIFI משלוש צהוב עם סימן קריאה (!) וכתוב ללא גישה לאינטרנט
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי ערב טוב, יש לי לפטופ של ACER, אחת לשתיים בערך , איך שאני מדליק את המחשב ומגיע למסך של Starting windows , מתחילים להישמע צפצופים והטעינה של המערכת לא ממשיכה.. (נשמעים הרבה צפצופים וזה לא נספק). אני מבצע ריסטרט - ולרוב לאחר מכן המחשב עולה באופן תקין. מה יכולה להיות הבעיה? מה עליי לבדוק? ביצעתי את הבדיקת זיכרון של הווינדוס וזה לא מצא בעיות. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה, אני לא מצליח לראות ב""מחשב שלי" את כונן התקליטורים, למרות שהוא מופיע במנהל ההתקנים אני עובד עם וינדווס 7 אם זה משנה.. תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום לכולם! שמי לרה והבעיה שלי עם המחשב שלי די ממושכת.... וגם תיאורה. מודה מראש לאלו שיצליחו לקרוא הכל מפרט המחשב שלי: AMD athlon 2500 GHz 1.83 256 Mb of RAM מערכת הפעלה XP proffesional SP1 2002 הסיפור מתחיל לפני שנה כשרציתי לראות סרטים במחשב ובשביל זה הייתי חייבת לחדש את המחשב והמפרט שרשמתי זה המחשב שקניתי. בזמנו גם היה לי כרטיס טלויזיה שהועבר למחשב החדש. משם התחילו הבעיות. XP סירב לעבוד עם כרטיס טלויזיה ישן ואני סירבתי לקנות חדש (יק מדיי). המחשב נטע להיתקע המון והיו המון בעיות. ההורים שלי נתנו לי את הטלויזיה שלהם וככה יכולתי להפסיק לראות טלויזיה במחשב. עם קבלת הטלויזיה החלטתי לפרמט את המחשב כדי שיפסיק לעשות בעיות ויהיה כמו חדש. בגלל שזו הייתה הפעם הראשונה…
-
- 3 תגובות
- 734 צפיות
-