תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,309 דיונים בפורום זה
-
קניתי מחשב חדש וניסיתי להרכיב בו כונן DVD בחיבור IDE. על המחשב הותקנה WINDOWS 7 ULTIMATE ואין זיהוי של כונן ה-DVD. ניסיתי כונן DVD אחר, גם הוא IDE, וגם הוא לא עובד. גם ניסיתי להחליף את הג'אמפרים. מפרט המחשב (לא מה שמתואר בצד): לוח אם: Gigabyte GA-G41M-ES2H מעבד E6300 GSKILL DDR 2x2GB Seasonic 350W-ET למישהו יש רעיון לסיבה? האם הלוח אם תקול? (המחשב חדש, ניסיתי להתקין את הכונן יום אחרי שלקחתי אותו מהחנות).
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מערכת הפעלה חלונות 10.פתאום התחיל המסך להכבות ולהדלק חזרה כל כמה שניות
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
חזרתי מהבית ספר וגליתי שהמחשב שלי מפיק צליליפ נורה מעצבנים!! כמו הצליל שכאשר הזכרון פגום.. יש צליל צורם כזה... רק שהפעם הצליל הוא עם הפסקות כל שניה בערך... (פיפ.. פיפ.. פיפ..).. וזה לא נפסק.. והמחשב פועל רגיל בלי בעיות... אפשר איכשהו להשתיק אותו?
-
- 4 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום לכולם. חיברתי מחשב חדש, לא כרטיס מסך בינתיים עד שיצאו החדשים, הכל עובד (אורות, זיכרונות וכו') ושאני מחבר HDMI המסך קולט שחובר משהו אבל אין תצוגה יש נורת VGA דולקת למטה
-
- 4 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה במחשב כבר זמן רב, בדרך כלל אני משחק קצת בחלקים מחזק ואז זה מסתדר, הפעם הבעיה קצת שונה. לאחר שאני לוחץ על לחצן ההפעלה לא נשמע צפצוף (בכלל לא) והנורה של המחשב מהבהבת. (בדרך כלל נשמע צפצוף יחיד והנורה נשארת דולקת) אני כבר לא ידוע מה לעשות ניסיתי לנקות, לחזק וכמה עצות שהציעו פה בפורום, כלום לא עזר. בבקשה עזרה :'( תודה,אלירז
-
- 4 תגובות
- 794 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב שאומנם די ישן אבל בזמן האחרון הוא עובד מאוד מאוד לאט. מדובר על לפטופ של HP עם מעבד Intel Dual core שבקושי מריץ סרטוני וידאו ו- windows 7. בנוסף החל מאתמול המחשב לא מזהה את התקני ה- USB שאני מחשב. העכבר לא עובד ואני חייב להשתמש בעכבר משטח הזה שיש במחשב. כמובן שניסיתי לחבר עכבר אחר וגם הוא לא עובד. המחשב כותב שהוא לא מזהה את הדרייבר. ניסיתי לעדכן את הדרייבר דרך מנהל ההתקנים וזה עדיין לא עובד. אותן הבעיות (העכבר USB שלא עבד והמחשב האיטי) היו לי כבר לפני כחודש. אחרי שניתי סריקות וירוסים עם כמה תוכנות- כלום לא עזר ופירמטתי. אחרי הפירמוט, המחשב עדיין היה איטי, העכבר שמחחובר ב- USB חזר לעבוד, אבל הינה רק לחודש בערך. מה אפשר לעשות? הורדתי את הגרסאת Trial של kasper…
-
- 1 תגובה
- 961 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד של COMPAQ מדגם - Presario 12XL202. קניתי זיכרון של 256 מ"ב, אבל אחרי שהרכבתי אותו המחשב מזהה לי אותו כ-128 מ"ב (+ הזיכרון שהיה כבר - 64 מ"ב, כלומר 190 מ"ב בערך). בWINDOWS XP מופיע כ- 128 מ"ב ,בדקתי גם בBIOS וגם שם הוא מזוהה כ-128 (+ ה-64 ,190 מ"ב) . התקנתי EVEREST ושם הוא מזהה מקל זיכרון של 256 מ"ב אבל כשאני הולך לפירוט זיכרון מופיע שם שיש לי בסלוט הראשון 64 מ"ב (זה הזיכרון שקיבלתי עם המחשב) ובסלוט השני 128 מ"ב (מה שקניתי). חייב לציין שכאשר אני מסתכל על הפירוט של מה שיושב בסלוט בהשני מופיע ה-256 מ"ב.. מישהו יכול לעזור לי להבין למה, בבקשה?
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
היי , אני מתכנן להזמין מחשב מאמזון ארה"ב - זה ולפי מה שהבנתי הוא בא עם שקע של אמריקה אז אני צריך פתרון. השאלה היא מה עדיף - המתאם מאמריקאי לישראלי או לקנות כבל חשמל מיקי מאוס למחשב נייד לפי הבנתי שימוש במתאם הוא בעייתי , אך אני גם לא בטוח שהשימוש בכבל הוא בסדר? תודה רבה !!
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
היי חברה , אני צריך להוריד את הוולקאנו 7+ מהמעבד יש למישהו TUTORIAL איך לעשות את זה? או משהו בסגנון? תמונות או הסברים יעזרו לי מאוד!!! אנא עיזרו! =)
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
כשאני בא להפעיל סרט זה מה שקורה כל הזמן... אין לי מושג מה גוקם לזה \:
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה קטנה שידרגתי לוח אם גם את המעבד ליותר חזקים , איך שהוא בחנות היצליחו לעביר את הWINDOWS שהיה לי עם כל הדברים ותוכנות. אכשיו לפי מה שאני יודעה ש מחלפים את הלוח חייבים להתקין את WINDOWS מהתחלה. הWINDOWS שהם היצליחו לעביר לא עושה בעיות ועולה כמו שצריף אבל הבדלים שמערכת נהיתה יותר מהירה אני לא רואה. השאלה היא העם בכל זאת כדי להתקין את הWINDOWS מהתחלה. השידרוג היה ממעבד רגיל של 3.00g למעבד 3.4 כפול ליבה . לוח אם מGIGABYTE עם CHIPSET של ENTEL ללוח של ASROCK 775DUAL-VSTA עם CHIPSET של VIA ש בקיצור תומכת בכל התכנולוגיות החדשות
-
- 9 תגובות
- 921 צפיות
-
-
אני חושב שזה קורה רק כשאני מחובר לאינטרנט ומ שחק בו זמנית באיזה משחק המחשב שלי נתקע פתאום. יש לי 3.0G ו-512 זיכרון ולא נראה לי שהמחשב מתאמץ מדי ולא יכול לעמוד בעומס... זה לא שאני משחק דום 3 או משהו כזה. למה זה קרוה? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
יש לי כונן של WD 1TB והיום ניסיתי לחבר אותו והוא מבקש מימני לפרמט אותו כדי שהוא יפעל כמו שצריך[ אני לא יכל לפרמט יש לי מלא מידע שם]. לפי מה שאני רואה עכשיו הפורמט של הכונן השתנה ל RAW וזאת כנראה הסיבה למה אני לא יכל לקרוא אותו. איך אני מצליח להיכנס לכונן בלי לפרמט אותו? [ אמרו לי לנסות להכנס דרך UNBUNTU אבל זה גם לא עובד] חייב עזרה!! תודה.
-
- 4 תגובות
- 873 צפיות
-
-
האם יש הבדל באיכות ההתמונה המועברת מהמחשב למסך בכבל HDMI, לבין כבל DisplyPort? מה בכלל ההבדלים בינהם? תודה.
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי לוח DFI NF4 ULTRA D והמאורר עושה סימנים של מוות מתקרב...רועש, מגמגם ואפילו עוצר. הלוח: http://us.dfi.com.tw/Product/xx_product_spec_details_r_us.jsp?PRODUCT_ID=3471&CATEGORY_TYPE=LP&SITE=US לפני שאני פונה לפירוק העסק - ברצוני לדעת אם משהו כבר טיפל בבעיה בעבר. האם יש אפשרות להחליף אותו בקרור צד שלישי? המיקום שלו די בעייתי מאחר והוא נמצא ישר מתחת לאפיק ה PCIE של הכרטיס מסך. טיפים לגבי הפירוק שלו גם יתקבלו בברכה....
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחר שהקנתי את התוכנות של המינידיסק (הכוללות NetMD simple burner ו OpenMG Jukebox), החלה לצוץ בעיה מוזרה במחשב. אם עושים שינוי כל שהו במחשב שלא באמצעות הBIOS, אז לא ניתן לעשות BOOT. למשל, אם אני משנה את התאריך או את השעה דרך WINDOWS, אז בBOOT הבא, אני אאלץ או לבחור טעינה של DEFAULT, או להכנס לביוס ולשנות שם דברים. מישהו מכיר את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 866 צפיות
-
-
-
הי. בימים האחרונים המחשב הנייד שלי התחיל לתפקד בצורה מזעזעת. הוא קופא (המסך קופא לחלוטין, כולל העכבר, ואין ברירה אלא לבצע HARD RESTART) ומאתחל את עצמו בכל מספר דקות/שעות לכל היותר. לעתים הוא אפילו קופא בזמן תהליך הריסטארט עצמו (מה ששולל להבנתי בעיה בווינדוס או וירוס). לא אמורה להיות בעיה של התחממות יתר בגלל 2 סיבות - כל התוכנות שבדקתי באמצעותן מראות טמפרטורה תקינה, והמחשב אף מקורר על ידי משטח קירור עם 2 מאווררים. סרקתי את המחשב לגילוי וירוסים ומאלוורים, ולא נראה שיש בעיה מבחינה זו. כמו כן סרקתי את המחשב לגילוי שגיאות בווינדוס באמצעות צ'קדיסק ובאמצעות CCLEANER ולא נראה שיש בעיות גם מבחינה זו. הלוג של הווינדוס חסר תועלת, הוא מראה שגיאת Kernel Powerבלי לפרט. הערה - הדיסק הקש…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הבעיה קיימת כבר המון זמן וזה ממש מעצבן. המחשב נוטה לאתחל את עצמו מתי שבא לו,אפילו אם זה באמצע משהו מאוד חשוב שאני עושה עליו. מה יכולה להיות הבעיה בכך? פרמטתי כבר במון פעמים מאז שהבעיה ידועה לי וזה לא עוזר...
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
היי חבר'ה, בעיה מאד מוזרה בווינדוז7. הוא לא מזהה מכשיר שאני מחבר אליו ב USB 2.0 ישירות, אבל אם אני מחבר אותו דרך מאריך USB הוא מזהה ישר. למישהו יש רעיון והסבר תאורטי למה זה קורה? תודה
-
- 0 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני נורא אודה לכם אם תוכלו לעזור אין לי כל כך מושג בדברים האלה. קניתי מחשב נייד חדש לפני שלושה חודשים מארה"ב Bestbuy, אתמול בערב כאשר רציתי לחבר את המחשב למערכת סראונד חיצונית שיש לי בחדר. כפי שאני עושה מידי יום, הפעם אחד הרמקולים החיצונים לא הגיב. הוצאתי את הכבל של הבננה שמחובר לסאב, ככל הנראה כבל האדום נגע בכבל השחור ושמעתי פיצוץ קטן. (הקצה השני היה עדין מחובר ללפטופ). נכון לעכשיו אין לי קול במחשב, ואם אני מכניס אוזניות שומעים צפצופים. 1)האם אני יכול לתקן את זה בארץ? אם כן איפה? 2) האם נשרף לי כרטיס הקול של המחשב, או חלק קטן בלוח האם שניתן לתקן? אני יודע שיש לי ביטוח, השאלה אם באמת כדי לי לשלוח את המחשב לארה"ב, ולא לדעת מה קורה איתו למשך זמן ארוך. או פשוט …
-
- 3 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום לכולם, אודה לעזרתכם עם המקרה הבא: מדובר במחשב נייח כבן 3-4 שנים, אשר לא היה בשימוש בשנה אחרונה, אך למיטב הבנתי, לפני כן עבד ללא תקלות. הבעיה - המחשב מבצע Restart בערך כל 2 שניות (המחשב כאילו נכבה ונדלק מחדש כל 2 שניות בערך, כך שהמאווררים מפסיקים לפעול ואז נדלקים מחדש). - כל עוד כונן ה-DVD וכונן ה-SDD היו מחוברים, אז נשמע מהם מעין רעש מוזר ברגע האתחול (ברגע בו נכבו המאווררים). אך מה שמוזר הוא, שגם כאשר ניתקתי אותם, גם מהחשמל וגם מכבלי ה-data, הרעש פסק, אך התופעה ממשיכה. - ניתקתי את הכבלים המובילים לכפתורי כיבוי/הדלקה/אתחול, כדי לשלול קצר בהם. - ניתקתי את החיבור לכניסות הקדמיות במארז (usb ואדיו). …
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
היי כולם יש לי את הכ. מסך שכתבתי בכותרת (SAPPHIRE DUAL-X R9 270X 2GB GDDR5 OC WITH BOOST ) וכשפתחתי את המארז, שמתי לב שרק מאוורר אחד מסתובב, זה אמור להיות ככה? המאוורר השני הוא לOC?
-
- 27 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
חבר שלי חווה בזמן האחרון בעיה מוזרה מאוד עם המחשב שלו,כשהוא מגיע למסך הפתיחה של WIN98,המחשב עושה ריסטרט ועולה בSafe או לחלופין מצליח להעלות את הוינדוס לדקה שתיים ואז עושה ריסטרט... המפרט: P3 S370 733Mhz Shuttle MOBO,VIA chip Voodoo 3 3000 16MB 256MB SDRAM וספק כוח לא מזוהה
-
- 2 תגובות
- 879 צפיות
-
-
אני משתמש בכונן LINE-ON DVDRW SHW-1635S היום פיצלתי את הארדיסק עם פרטישן מג'יק לשני חלקים.. ועכשיו אני שם לב שהווינדוס לא רואה את הצורב דיוידי. ב device manager זה מראה לי שיש בעיה עם הדברים הבאים: LINE-ON DVDRW SHW-1635S Generic DVD-ROM SCSI CDrom Device ובשניהם הבעיה היא: Windows cannot initialize the device driver for this hardware. (Code 37) למישהו יש הצעה איך אני פותר את הבעיה? (אני משתמש גם בתוכנות כמו DAEMON TOOLS ו POWERISO ועכשיו כיביתי אותן כדי שלא יהיה בעיה. מישהו יודע איך לפתור את זה?
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-