תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,293 דיונים בפורום זה
-
ידוע לי גם שעל כל לוח אם של מכשיר חשמלי יש מספר סידורי והוא מחייב אישור במכון התקנים. האם ישנה דרך לזהות שזה זיוף (אם כן, מדובר בהונאה של אחת החברות הגדולות שסוחרות בארץ במוצרי אלקטרוניקה) על סמך תמונות בלבד. או שיש צורך ללכת למכון התקנים כדי שיפרקו אותו ויחשפו קוד על לוח אם. להלן המטען ודגם המחשב. אשמח לסיוע, בברכה.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לאחר התקנה של הלוח ?K8NF4G-SATA2, s754, NF4, VGA, PCI-E? וזיכרון DDR 400 הלוח מראה את מהירות הזיכרון בBIOS כ333 בלבד. החלפתי זיכרון אחר (גם 400) והלוח מראה אותו הדבר. הלוח אמור לתמוך 400 אז למה הוא מראה 333?
-
- 3 תגובות
- 579 צפיות
-
-
יש איזה אתר איך אני יוכל להכנס לאתר במצב לא מקוון איך אני יכול להכינס לאתר בלי שיהיה לי אינטרנט האתר לא יהיה מעדכן אני רק רוצה לישמור את האתר הזה והשאתר היפעל גם שלא יהיה לי אינטרנט...
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום, הביאו לי מחשב: Intel P4 2400Mhz Intell D845GEBV2 כל השאר לא חשוב לנושא. הבעייה: לוחצים על הכפתור הדלק וזה לא נדלק. מה שניסיתי לעשות: הספק שכבר במחש - לא קורה כלום ניסיתי עוד ספק - לא קורה כלום וניסיתי עוד ספק - אז המאווררים מתחילים לעבוד ברגע שמכניסים את החשמל לספק אבל הכפתור הדלקה לא מכבה את המחשב והמסך שחור ולא קורה כלום. [כל שלושת הספקים עובדים וטובים] * חשוב לציין שהנורה הירוקה על הלוח אם דולקת אבל המחשב עצמו לא נדלק... אחר כך החלפתי מארז - חשבתי שהכפתתור שיוצר את ה"קצר" בלוח אם נדפק - לא עזר. אחר כך עם הספק שמדליק את המחשב ישר כשמכניסים את החשמל, ניסיתי, הוצאתי את הכ. מסך ואת הזיכרונות והלוח לא ציפצף [בלוח יש רמקול מובנה]. מה עוד אפשר לעשות? מה הבעייה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב אשר יש לו רמקולים מסוג: Logitech Z506 5.1 (בוקסה 1 גדולה ו- 5 רמקולים צדדיים) אשר נקנו מזמן בחנות של Ksp - http://ksp.co.il/?uin=11889 הבעיה שלי נובעת מכך שאין באפשרותי לשמוע מוזיקה עם כל כלי אשר משמיע Audio כלשהו במחשב (אינטרנט, תוכנות, משחקים וכו'). אני חושב שהבעיה נמצאת בחומרה של המחשב, זה הגיוני? (החיבור מאחורה לא מצליח להשמיע קול וכן גם החיבורים שיש מעל המחשב- הכוונה בחיבור עגול= רגיל. הוא עושה קולות שכאילו מנסה להשיג קול אך בעצם זה "כמו" רעש של רדיו ישן אשר לא עובד ועושה רעש לא מובן של גרררררררררררננננווווווווווווווווווו (קשה לתאר את הקול במילים). * איננו חיבור USB , פשוט חיבור רגיל. אין לי חיבור USB ברמקולים הנ"ל, אך יש אפשרות לחבר במחשב, הא…
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כיצד אני מבטל התראה על שתמונות מהמכשיר גובו ומוכנים לשיתוף?
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד חדש מסוג DELL INSPIRO 1525 התחלתי התקנת וינדוס XP. הכל טוב ויפה סידרתי את הבוט הוא קורא את כונן התקליטורים ומעלה את ההתקנה הוא מגיע לשלב של ללחוץ ENTER להתקנת הוינדוס וכותב לי שלא נמצא שום האר דיסק מחובר. ניסיתי כל מה שאני יודע. הבנתי שיש סיפור עם SATA ועם דריברים שצריך להתקין מיוחדים לעניין. יש לי 2 דיסקים שקיבלתי עם המחשב הזה אחד מהם של דריברים ועוד אחד שכתוב בו משהו על הפעלת סידירום או משהו בסגנון. אני יודע שצריך ליצור איזה שהוא דיסקט כדי להגדיר את ההאר דיסק? אין לי כונן דיסקטים במחשב הזה...מה האופציות שיש לי ? אם תוכלו לעזור לי בדחוף אשמח...המחשב הזה צריך להגיע עד היום בערב כמתנה לבן משפחה... תודה לכל העוזרים!!!!!!
-
- 3 תגובות
- 771 צפיות
-
-
יש לי את הלוח NF7 של אביט ורמקולים 4.1.... כשאני הולך ללוח הבקרה אני רואה שיש סראונד ושהוא עובד, גם הרצתי בדיקה ושמעתי בסראונד אבל יש לי בעיה אחת... אין לי סראונד במשחקים!! למשל בETM כיבית את הקדמיים ולא יוצא שום קול מהאחוריים.... מישהו יודע מה לעשות??
-
- 3 תגובות
- 915 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, משהו ממש מוזר קרה לHD שלי. יש לי 2 מחיצות בכונן, אחת עובדת בלי שום בעיה והשניה כשאני מנסה לגשת אליה אני מקבל This disk structure is corrupted and unreadable. אני מניח שזה קרה אחרי שהייתה לנו כאן הפסקת חשמל לפני כמה ימים. העניין הוא שהייתי בטוח שאם כבר אז 2 המחיצות לא יעבדו אבל אחת עובדת מצויין. ניסיתי לבדוק את המחיצה עם DISKEEPER אבל כשאני מעלה את התוכנה, היא בכלל לא מזהה את הכונן (בניגוד לחלונות). היה לי הרבה מידע חשוב על הכונן, יש למישהו מושג מה אפשר לעשות?!? תודה רבה על העזרה מראש,
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
אהלן ברשותי מחשב נייח של חבר שבשבוע שעבר היה תקין לחלוטין. החל מהבוקר המצב הוא כזה: לחיצה על כפתור ההדלקה - המחשב נדלק - אין בוט - עוברות בערך 10-15 שניות והוא פשוט מת. לבד. בלי לעשות כלום ובלי לגעת בכלום. פשוט מפסיק לעבוד. ניקיתי מאווררים, ניקיתי את הזיכרון, ניקיתי קצת את המארז, ניסיתי שוב פעם ועדיין ללא הצלחה. ניסיתי להפעיל אותו באמצעות ניתוק חלקים מהלוח אם כמו, בלי הארדיסק וכו' ...לא עזר. נדלק ושוב מת! מה אמורה להיות הבעיה? האם אלה תסמינים של בעיות חשמל? ספק כוח תקול ? מצב כגון זה יכול להיווצר סתם ככה ? אנא עזרו לי למצוא פתרון לבעיה זו. בברכת תודה יוסי
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום לכולם האם ניתן להתקין DDR4 על לפטופ Hp n-209ej בן שנתיים? האם הלוח יידע לפעול איתו? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי IDE H.D של MAXTOR 200GB ,חיברתי למחשב H.D נוסף ו מאז ב DISK MANAGEMENT הוא מזהה אותו אך כותב unreaddable החזרתי הכל למצב הקודם אך לא הישתנה כלום. כאשר אני לוחץ על הדיסק ב DISK MANAGEMENT אני מקבל רק 3 אפשרויותCONVERT TO BAISC DISK, HELP ,PROPERTIESׁ חוץ מהם אין לי אפשרויות. מה אני יכול לעשות כדי להציל את הנתונים ??? ואולי יש תוכננות צד שלישי שיוחלו לעזור כאן ????
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי כונן קשיח גדול 120GB IDE ואני לא מעוניין לקנות SATA חדש. איך אוכל לחבר אותו ואת הצורב DVD שלי ללוחות החדשים שתומכים רק ב SATA. ראיתי כמה שתומכים גם ה SATA וגם ב IDE אחד. אך אחד זה לא מספיק. מה עושים? :kopfpatsch:
-
- 3 תגובות
- 713 צפיות
-
-
יש לי לוח abit ip95 ואני לא יודע איפה לחבר לו את חוטים כגון הדלקה usb וכול מה שיש שם איפה אני יכול למצוא חוברת של הלוח הזה או שירטוט איפה כול חוט צריך להיות תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום, אחרי שהצלחתי לפרמט את המחשב הישן (ראה אשכול ישן http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=211639.0) והתקנתי עליו WinXP Pro התחילה בעיה חדשה, בעיית דרייברים. מכיוון שגם כרטיס הקול וגם כרטיס הרשת הם O/B והוינדוס לא מוצא אוטומטית את הדרייברים שלהם אני לא יכול לגלוש באינטרנט או לשמוע מוזיקה. הפרטים של הלוח לפי CPU-Z הם: Model 8IGML Chipset Intel i845G Rev A1 Southbridge Intel 82801DB (ICH4 Sensor ITE 0 מישהו יודע איפה אפשר למצוא דרייברים לכרטיס הרשת וכרטיס הקול של לוח זה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 570 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של אסוס (m2npv-vm) שמשתמש בציפסט של NVIDIA והכרטיס מסך (אונבורד) הוא GEFORCE6150 , גיג'ה זיכרון. . הקצאתי לו בביוס 128 מגה. התקנתי דריברים אחרונים של NVIDIA וגם עדכנתי את הביוס של הלוח אם. התופעה היא כזו: כאשר אני משחק אנריל (אנריל טורנמנט, משנת 99, שרץ לי מעולה על ה MX4000 הישן שלי) הכל רץ חלק (אחרי ריסט) אבל עם המחשב עובד כמה שעות ואז אני מנסה לשחק - יש קפיצות בתצוגה - משמע הוא לא מראה לי את כל הפריימים אלה מדלג על חלק מהם. מה עשיתי עד כה: בדקתי טמפרטורה - עובד בסביבות 61 מעלות בזמן המשחק - נאמר לי שתקין. (פרט לזה מרחתי עוד פעם משחה טרמית, לא הוריד את הטמפ') עידכנתי דיירקס - (9) וזהוא בערך. אין לי יותר רעיונות מה אפשר לעשות. למישהוא יש רעיון ? (מריץ XP - לא…
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
-
שלום, ברשותי מחשב ישן, שהחל לעשות בעיות מוזרות בימים האחרונים. זה התחיל כתקלת תוכנה, אך זו ללא ספק בעיית חומרה. זה התחיל מבעיית תוכנה - ZA לא עלה (אמר שקובץ פגום) ואז גם NOD טען שיש משהו פגום. קצת לאחר מכן גם המחשב "איבד" את הדרייבר של הכרטיס מסך. החלטתי לשחזר מ-ghost, אבל המחשב טען שהקבצים פגומים. אז התחלתי לחשוד בהרד-דיסק. ניסיתי לעשות פירמוט מלא דרך ההתקנה של ה-XP, והפרמוט נכשל וקיבלתי הודעה שהדיסק תקול. שמתי הרד דיסק אחר, שאני יודע שהוא בסדר, הצלחתי לפרמט. המשכתי בהתקנה. כאשר windows עלה טען שחסרים לו כל מיני קבצים. ולא נתן להעלות את המחשב. החלטתי לחבר את ההרד דיסק (את שניהם) למחשב אחר - שם הכל בסדר, הצלחתי לפרמט, להתקין XP והכל פועל כמו שצריך. כעת ניסיתי לחבר בחזרה ל…
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי 2 מחשבים: מחשב נייח ומחשב נייד. בנוסף לכך, יש ברשותי 2 מסכים איכותיים וכמובן מקלדת ועכבר. מעוניין לדעת איך ניתן לבצע מעבר בין המחשב PC למחשב נייד בקלות כאשר התוכן מוצג בשני המסכים והשליטה דרך העכבר והמקלדת. שמעתי שיש משהו שקוראים לו KVM שאמור לבצע את זה, אבל לא ברור לי איך זה קורה ואם זה אפשרי בסיטואציה הנוכחית. תודה רבה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 8.7k צפיות
- 2 followers
-
-
מדובר בכרטיס ATI מסדרת 6900 עם 2 גיגה זיכרון לאחר משחק של שעתייים יש פיצול במסך ,( קרה בכמה מסכים ) וזה נשאר גם כאשר יוצאים לדסקטופ.... המשחק הוא קריסיס 2 עם כל האפציות על אולטרא ורזולציה גבוה בכל מסך שנוסה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 900 צפיות
-
-
היי, המחשב שלי מקצר את עצמו הכוונה היא שברגע שאני מדליק אותו הוא נדלק לשתי שנייות ואז מתכבה. ונכנס ללופים של הדלקה כיבוי, המאווררים עושים תנועה שהם מתחילים לעבוד ואז מפסיקים. הוא לא מעלה לי תצוגע על המסך. עד עכשיו הכל היה תקין איתו ופתאום הוא עשה לי מסך תכלת (ללא כתוביות או משהו) פשוט מסך חלק ולא נתן לעשות כלום. עשיתי ריסטרט ואז הכל השתבש. חשבתי שהבעיה בכרטיס מסך (geforce 1070) אז החלפטי לכרטיס מסך אחר ועדין המחשב מקצר. הוצאתי את הכוננים לגמריי כדי לבדוק שהם לא מקצרים ועדין הוא מתכבה ונדלק. הדבר היחידי שלא בדקתי זה הספק כוח. אין לי כרגע ספק נוסף לבדוק. הספק שיש לי הוא callibre Series PSU 500w אשמח לעזרה תודה מ…
-
- 3 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה במיקרופון. אני יכול לשמוע את עצמי מדבר במיקרופון אך שום תוכנה לא קולטת אותו. המיקרופון לא מושתק ועבד כמו שצריך במחשב אחר שבדקתי עליו. תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 537 צפיות
-
-
אני עובד עם שני מחשבים: נייח - הכולל מעבד core i5 בן 3 שנים, זכרון 8 גיגה, כונן SSD , מע' הפעלה Win 7 נייד - הכולל מעבד core i7HQ, זכרון 8 גיגה, כונן SSD (סמסונג Evo 250), 2 כרטיסי מסך (של אינטל ו-Geforce 750M) מע' הפעלה Win 8. התוכנות בשני המחשבים דומות. למרות שהנייד חזק למדי, עדיין באופן יחסי הנייד מגמגם לעומת הנייח. חשוב להבהיר שהנייד לא נתקע, אך הוא מגיב לאט יותר מאשר הנייח. לדוגמא פתיחת מסמך Word זריזה יותר תמיד בנייח. קריאת מייל ב-Outlook אשר דורשת הורדת תוכן חיצוני, בנייח עוברת חלק, בנייד תמיד לאט יותר. אני מנסה להבין מדוע כך הדבר. מע' ההפעלה Win 8 סה"כ אמורה להיות מהירה באותה מידה כמו Win 7 אם לא מהירה יותר. אשמח לתובנות בנושא. תודה, אמיר. כיצד ניתן לבדוק מ
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום בעת ההפעלה של המחשב הלפטופ , שמדליקים אותו , נדלק המסך , והוא נחצה לשניים . צד אחד כחול , וצד אחד אפור. ולא מתקדם האלה, נשאר ככה לא עולה ווינדוס ולא שום דבר למישהו יש מושג מה הבעיה? ממה היא נובעת? המסך? מעבד? זיכרון? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ... נכנסתי לEVEREST לראות מעלות של המחשב ופתאום אני רואה שיש OC של7% שבכלל לא עשיתי! איך זה יכול להיות? נכנסתי לביוס לראות ואני לא רואה בכלל קטגוריה של OC יש שם הכל רק לא OC.... מה זה יכול להיות?
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-