עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by mega1234,

למי שלא יודע אני סובל מרעש זוועתי מהכרטיס כמו של מתח גבוה כול אימת שהכרטיס בעומס (משחקים בעיקר) - אני מנסה לברר עד כמה התופעה נפוצה ויותר חשוב לראות אם הספק פשוט חלש מידי לכרטיס הזה (FSP350PN), פתחתי דיון בפורומים של sapphire ושם הומלץ לי על ENERMAX 500W שאמור לפתור את הבעייה אבל לפני שאני מוציא 600 שקל על ספק אני כמובן רוצה לראות עד כמה הבעייה נפוצה ואם יש פתרונות אחרים. האם הכרטיס שלכם משמיע רעשים מוזרים כמו של מתח גבוה כשהוא בעומס ? ואם כן איזה מפרט יש לכם, ויותר חשוב איזה ספק ? האם סבלתם מהבעייה והיא נפתרה בהחלפת ספק ? או שאתם עם הבעייה כבר כמה שנים והכרטיס עובד ?

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  2. מה לעזאזל? אין לי מושג איך זה קרה... ושום אנטיווירוס שאני מריץץ לא מזהה את זה... ניסתי KASPERSKY 7.0 SPYWARE S&D מה קרה?

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  3. Started by ITSIK86,

אם למשל אני מכניס דיסק למחשב,סיימתי להשתמש בו ואני מוציא אותו אז אחרי כמה דקות אני מקבל שגיאה כזו http://www.2send.us/uploads/9963f52a43.JPG גם אם אני לוחץ אישור זה עדיין חוזר אחרי איזה 20 דקות וזה לא נעלם רק אם אני אכניס דיסק שוב לכונן, או אם אני יעשה ריסט,וזה מעצבןןןןןןןןן מה הבעיה פהה

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  4. Started by ranzz1,

קניתי Gigabyte Radeon 9550 256MB בגלל שהמחשב עובד AGP X8 ואני לא משחק משחקים. משהו לא בסדר עם התמונה על הטלוויזיה, השידור מרצד וזה בבירור לא עניין של רזולוציה או צבעים. ניסיתי שני כבלים, אחד RCA=>Svideo והשני RCA=>RCA עם הממיר שקיבלתי מצורף עם הכרטיס. עכשיו ממה שאני זוכר הייתה לי את הבעיה הזאת גם ב Nvidia הישן שלי וזה היה קשור לשיטת השידור. אבל ניסיתי את כל השיטות (B/Pal G/Pal) וכו' ועדיין התמונה לא משתפרת. יש הצעות חוץ מלהחזיר לחנות וללכת על Nvidia (מה שאני אמצא ב AGP X8...) כי אני יודע שהכרטיסים שלהם מתאימים לטלוויזיה?

• 0 תגובות
    • 494 צפיות
  5. Started by ברק,

שלום רב יש לי בעייה שהתגלתה אצלי רק אתמול. ברגע שאני מעלה את המחשב לוקח לו דקות ספורות לקפוא, אם זה לאחר העלאת מערכת הפעלה ותוך כדי שימוש בה. ואם זה בדרך להעלאת מערכת ההפעלה גם ברמת מסך ראשוני או מסך של העלאת ויינדוס. בדקתי אם מדובר בזכרון - ברשותי שני סטיקים שעשיתי את כל הקומבינציות של החריצים וסטיקים - ניסיתי כל סטיק בנפרד על כל שלושת החריצים. המעבד עצמו עובד כראוי ככל הנראה לי - הסתכלתי על הטמפרטורה שלו והיא סבירה מאוד, הוא לא באוברקלוק ויש עליו מאורר אימתני. אם זה כרטיס המסך שגם עליו אני הסתכלתי על מד טמפרטורה הוא בטמפרטורה סבירה מאוד - ולפני שהמחשב נתקע אין שינוי במד טמפרטורה - המאורר עובד. בהפעלה - שהמחשב כן עולה אני רואה שהוא קורא את הכונן הקשיח ומזהה אותו כראוי- ב…

• 8 תגובות
    • 854 צפיות
  6. מישהו יודע כיצד אני יכול לשנות את האפשרות של התקנת תוכנה שמאפשרת פירמוט מחשב שהכונן הארד דיסק שלו מחובר בתכנולוגית sata מהעלאה של התוכנה מהפלופי (כונן תקליטורים, מאחר ובמחשב נייד שלי אין כונן פלופי) ל-usb storage device (שהתוכנה תעלה דרך דיסק און קי חיצוני שמחובר למחשב ובו הקבצים של התקנת התוכנה). תודה מראש לכל העוזרים!!! אבירם

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  7. Started by blitsi,

ברשותי מחשב פנטיום 3 ויש לי בעיה כאשר אני מדליק תמחשב אחרי כהמ דקות הוא פשוט מפעיל את עצמו מחדש אני חושב שיש בעיה במעבד או בקירור קצת עיקמתי את הברזלים שמחזיקים את הצלעות על המעבד כדי שתהיה יותר התנגדות זאת אומרת שהקירור יהיה מחובר חזק יותר זה הגיוני? יש לכם הצעות איפה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  8. תראו אני קניתי לפני איזה חודש זיכרון של 512 של PQI CL3 400MHZ DDR ספק וכרטיס מסך קיצר כול פעם שהייתי ניכנס לדפדפן זה היה עושה לי דוח שגיאות ובכללי לפעמים הוא נתן לי דוחות שגיאה של בעיות התקשתי לSKYPC והם אמרו לי שכנראה שהזיכרון שקניתי מהם לא מתאים ללוח אבל אני ראיתי תזכרון כאילו הוא עבד אז החליפו לי לזיכרון של KINGSON 200MHZ ואחרי זה זה לא עושה לי דוחות שגיאה בכלל אבל לפעמים שאני ניכנס לדפדפן זה עושה לי פעם בה לא יודע זה נורמאלי או שחזרה הבעיה?

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  9. Started by sofix4,

בשביל לא לגרום נזק, החלטתי קודם לשאול: צריך להרים את הצ'ופצ'יק הלבן כלפי מעלה ואז להוציא את הכרטיס? כי ניסיתי ולא ממש הצלחתי להרים אותו. תודה [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. המחשב התחיל להשמיע רעשים מוזרים בסאונד. כאילו שומעים רגיל אבל מקורטע ממש כמו בעיית מגעים כזאת.. עכשיו מה שעשיתי זה דבר ראשון בדקתי את 2 הסלוטים של האודיו במחשב. (מקדימה ומאחורה), לא השתנה כלום, אותה בעיה. ניסיתי גם לחבר אוזניות בשביל לבדוק שהבעיה היא לא ברמקולים עצמם ואכן הבעיה היא במחשב ולא ברמקולים כי גם באוזניות היו את הרעשים. בסופו של דבר ניסיתי לעשות Uninstall לדריברים של הכרטיס קול והתקנתי מחדש, אך עדיין - אותה בעיה. הכרטיס קול מובנה על הלוח אם. הלוח: ‏P5L-MX s775 Conroe, 945G, DDRII 667, VGA, PCI של ASUS. מערכת הפעלה Win XP Pro. מה זה עוד יכול להיות? חומרה או תוכנה? חשוב לציין שהמחשב חדש (בן חודש) ולא הותקן עליו כמעט כלום מלבד כמה משחקים ותוכנות.

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by Burkey,

שלום, רציתי להתייעץ איתכם בקשר לבעיה שיש לי עם צורב DVD. יש לי מחשב יחסית חדש ( חצי שנה ), חזק יחסית לתקופה שנרכש ( מעבד קונרו, זיכרון רחב וכו' ), ובין היתר צורב DVD של NEC ( לא יודע את הדגם הספציפי ) במהירות X18. הבעיה היא כזאת, מאז שנרכש, היתה לי תחושה שהצורב הזה, איך נאמר לא משהו, כשהוא נכשל לעיתים בקריאה של סרטי DVD מקוריים, אך ייחסתי זאת לתוכנת הצפייה. עתה יש לי בעיה קשה יותר. הצורב קורא וכותב באופן מושלם על דיסקים רגילים ( 700 מגה ), אולם, כשאני מנסה לקרוא DVD הוא נכשל בכל פעם. ניסיתי לצרוב שלושה דיסקים של DVD, בפורמט של מידע. הצורב עבד וצרב ( עם NERO 7 ), אולם לאחר הצריבה, הוא מראה שהדיסק ריק, כלומר, לא מסוגל לקרוא אותו. ניסיתי את אותם דיסקים על מחשב אחר, ושם כן ני…

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  12. Started by Thadar,

שלום קניתי דיסק של HITACHI עם חיבור SATA, אחרי שחיברתי אותו והמחשב זיהה אותו, הוא לא מופיע "במחשב שלי" מה אני מפספס?

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  13. שלום לעוזרים : הספק הישן שלי נשרף עקב ניתוק פיתאומי מהחשמל אז קניתי ספק חדש ENERMAX NoiseTaker II 420W והלוח שלי MSI 915P Combo עכשיו הרכבתי את הספק הכל טוב עד לפה... אבל שאני מדליק את המחשב המחשב מראה סריקה כזאת... ואז הווינדוס מתחיל לטעון את עצמו ופוף המחשב נופל... שמתי לב בחיבור Main פין מס' 20 חסר זאת אומרת ממש ריק שמה בחריץ ושום כבל לא מחובר שמה...

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  14. Started by asher_32,

שלום פירמטטי את המחשב והתקנתי ווינדוס מקורי ובמנהל התקנים מופיעים שני סימני שאלה אחד בקר מסך (תואם vga ) והשני בקר raid הכרטיס מסך שלי הוא via/s3 unichrome pro והלוח הוא msi pm8m3-v ms-7211 באחד הפרומים קיבלתי את הדרייברים בקישור הנ"ל וההתקנה מסובכת מאחר שזה יורד בקבצי זיפ עם הרבה קבצים בקיצור לא הצלחתי להתקין ואני צריך עזרה בהתקנה תודה אשר http://global.msi.com.tw/index.php?func=downloaddetail&type=driver&maincat_no=1&prod_no=234

• 1 תגובה
    • 490 צפיות
  15. Started by Toledo87,

כשאני מחבר את המודם כבלים למחשב דרך כבל רשת או דרך usb לאחר כמה זמן מופיע לי מסך כחול. כאני מנותק מהאינטרנט בכלל אין לי מסך כחול כיצד זה יכול לקרות? ואיך אני פותר זאת ?

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  16. משהו פה נראה לי מוזר.. המעלות לא גבוהות יותר מידי?

17. Started by godis,

היום שקמתי בבוקר היה לי מסך שחור והופיעה לי ההודעה הבאה : "pri master hard disk: s.m.a.r.t. status bad, backup and replace press f1 to resume" עכשיו אני ניסיתי להפעיל תוינדוס וכל פעם הוא התחיל להפעיל אותו ואז המחשב היה עושה ריסט.. אז פירמטתי אותו והכל.. ועכשיו זה עדיין כותב לי את השגיאה הזאת בדוס.. הדרך היחידה לעבור אותה זה ללחוץ F1

• 6 תגובות
    • 825 צפיות
  18. ערב טוב לכולם! לפני כשלושה שבועות המחשב שלי שוב ביקר במעבדה של החנות ממנה קניתי אותו (לצערי) לפני שהוא נשלח לתיקון טמפ' המעבד עמדה על 42 מעלות במנוחה. לאחר התיקון טמפ' המעבד נעה בסביבות 60 מעלות במנוחה. במהלך התיקון הוחלפו לי לוח אם וספק, כאשר הספק החדש (חרטא של ספק) בעל מאוורר 120MM פנימי. (הקודם היה סטנדרתי 80MM בחוץ) אני לא יודע מאיפה הבעיה ומה לעשות. האם הלוח אם גורם לבעיה? יכול ליהיות שהספק מתחמם והמאוורר שלו חלש מידי ולא דוחף מספיק אוויר החוצה? אני הגעתי למצב שאני לא יכול לשבת ליד המחשב בגלל הרעש שהוא עושה. וכשמסרתי בפעם שלפני אחרונה את המחשב לתיקון (הפעם זה היה בגלל הבעיה הזאת) החליפו לי משחה טרמית, אבל לא הצליחו לפתור לי את הבעיה, והם אמרו לי "אין בעית התחממות" כל…

• 32 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by smulikon,

לחבר שלי יש מחשב ניד . לפני כמהימים הוא פתח את המחשב בצורה לא הכי זהירה ובגלל זה נשבר הציר שמחבר את המסך ללפטופ. המחשב הוא של לנובו עם אחריות של IBM. בIBM אמרו לו שהציר עולה להם 100 שקל , האנטנה של הקליטה לטענתם גם ניזןקה וגם היא עולה 100 שקל. על העבודה עצמה הם רוצים 800 שקל!! ז"א 100+100+600!!! יש אפשרות לתקן מחשב נייד לא בחברה לה הוא שייך? יש טכנאים פרטיים שמתקנים? מישהו מכיר? נראה לי סכום ממש מוגזם הIBM האלו דורשים

• 4 תגובות
    • 586 צפיות
  20. Started by la-v,

שלום לכולם.. חדש כאן =] אז ככה.. חבר שלי קנה צורב דיוידי.. חיברנו אותו והמחשב מזהה אותו בביוס והצורב גם מופיע בווינדוס והוא קורא דיסקים שיש עליהם כבר קבצים.. רק כשאנחנו שמים דיסק רגיל ולוחצים על הכונן זה אומר משהו עם "פונקציה שגוייה" וכשאנחנו מנסים לצרוב משהו על הדיסק הריק בתוכנות צריבה(במקרה הזה -nero) אז הכונן לא מופיע כדי שיהיה אפשר לבחור לצרוב בו אלא מופיע רק הצורב הרגיל שמותקן במחשב. מה גורם לזה? ואיך פותרים את הבעיה? תודה לעוזרים =]

• 3 תגובות
    • 544 צפיות
  21. ככה, לאחותי היה מספר פעמים שזה קרה וריסט פתר את הבעיה. אבל עכשיו המחשב לא עובר את המסך פתיחה של הלוח (גם אחרי ריסט) וכשאני מנסה להכינס לביוס אני תקוע במסך שכתוב entering setup הנה תמונות: כאן אני מנסה להכינס לביוס וכאן זה כל הזמן נתקע. מפרט מלא בצד... השני. ללא התקנים מחוברים (מלבד מסך ומקלדת)

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  22. Started by PTTM,

היי. אני נמצא כעת מחוץ לבית, והמחשב שאני כותב ממנו מרעיש בצורה מטורפת. פתחתי את המחשב וניקיתי את המאוורר+היטסינק (שהיו מפוצצים באבק). אחרי הניקוי, טמפ' המעבד נותרה גבוהה (68-71), והמחשב עדיין מרעיש מאוד. מה לעשות? נ.ב המעבד הוא פנטיום 4 2.8 (סוקט 478, פרסקוט).

23. שלום לכולם,אני גלשתי באינטרנט,ופתאום המסך נהיה שחור,והצבע של הנורת מסך נהיה כתום.. כיביתי את המחשב והדלקתי מחדש אך זה לא עזר.. יכול להיות שהמסך הלך!?או הכרטיס מסך?!ממה זה יכול להיות?! אני בדקתי שהכבל של המסך מחובר למחשב והוא מחובר,והוא מחובר לחשמל והכל..מה לעשות?! (אני כותב מהמחשב הנייד.) תודה רבה לכל מי שעוזר.

24. Started by ben060,

שלום, לאחרונה נתקלתי בבעיה של הפסקת הספקת החשמל למחשב, אני רואה את זה מכיוון שהסוללה של המחשב מתחילה לפעול. ממה יכולה להיות הבעיה? האם ישנה בעיה בשנאי? או מגעים תקולים? בנוסף לכך ישנם גם ניתוקים של ה USB שמתחבר לעכבר. אשמח לקבל תשובה.

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  25. Started by habarbash,

שלום ! לפני כמה ימים היה לי BSOD (יש לי VISTA ) , אחרי הרבה זמן (3 שבועות) של שימוש במחשב ללא כל תקלה . לא התקנתי שום דרייבר חדש לפני זה . ה BSOD קורה בזמנים לא קבועים מאז (עוד 4 פעמים) , אני לא הצלחתי לנתח את ה Minidump מכיוון שכנראה הסמלים ל WINDBG לא מתאימים עם VISTA. אם תוכלו לעשות את זה אני ישמח תודה אנשים !!! [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 942 צפיות

דיונים חדשים בפורומים