עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. יש לי מחשב נייד שאפשר לראות את המפרט בצד <------------------------------------------- קיצר, שקניתי אותו אז הבטריה החזירה לתקופה ממש ארוכה (4 - 4 וחצי שעות). עכשיו בMANUAL שלו רשום שפעם בחודש יש לרוקן את הבטריה ולמלאה עד הסוף מחדש, המחשב היה אצל אחי הגדול למשך תקופה של חצי שנה לערך שבה הוא לא עקב אחרי הוראה זו. נכון לעכשיו הבטריה מספיקה לשעה וגם זה בקושי. התקשרתי לפני חודש לחברה שממנה קניתי את המחשב,אמרתי להם את זה, והטכנאי שם אמר לי, שיש מן כרטיס חכם שלומד את אופי השימוש במחשב ולפי זה מתאים את אורך חיי הבטריה, (מוזר), עכשיו שאלתי אותו מה לעשות, הוא אמר לי לרוקן כמה פעמים את הבטריה עד הסוף ואז למלא עד הסוף וזה היסתדר, וכידוע זה לא היסתדר. הוא גם אמר שבמחשב מהמודל שלי אי…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by yniq,

לאחר החלפת מעבד במעבד מהיר יותר, שינו לי גם קצת הגדרות ב WIN XP בחנות שבה קניתי את המעבד. כעת, ה LED של ה HD (על המארז) דולק כל שניה למשך שבריר שניה כשאין אף תוכנית שרצה. בדקתי ב Performance monitor של ה XP ושמתי את ה couneter: PhisicalDisc(_Total)\Disc bytes/sec שההסבר שלו הוא Disk Bytes/sec is the rate bytes are transferred to or from the disk during write or read operations וראיתי שאין שום כתיבה/קריאה מה HD. מה גורם ל LED להדלק?? האם אתם מכירים איזו הגדרה ב WIN XP שתשפיע על זה? או אולי איזה util שמראה מי ניגש ל HD או ל BUS? תודה מראש, יובל (מצטער אם זה לא הפורום המתאים)

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  3. Started by talns,

אשמח אם תוכלו לעזור לי כיצד אני גורם למסך להיסגר יחד עם המחשב מדובר במסך MAG 17 אינץ LCD בעת כיבוי המחשב המסך נראה סגור אבל כל כמה דקות משמיע ציפצוף מעצבן שלא מאפשר לישון וצריך לקום לכבות את המסך ידני זה מעצבן מאד תודה טל

• 3 תגובות
    • 854 צפיות
  4. Started by T3,

שלום, בימים האחרונים שמתי לב שאני בתוך המשחק DOOM המחשב מרעיש ממש , בדקתי מעלות וזה מה שראיתי מטורף... זה קורה לי רק במשחק הזה אני משתמש במנוע VULKAN. יש מה לעשות ?

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by DL,

טוב, יש לי בעיה שהתחילה לפני כמה ימים ואני לא יודע למה, אני לא בטוח אם זו בעיה של המסך או של הכרטיס מסך גם... כשאני משחק במשחקים או רואה סרטים אז כל הזמן המסך מעוות קצת, קצת קשה לתאר את זה, אבל נגיד שאתה זז במשחק אז המסך משתנה בשלבים מהירים כלומר התמונה לא מופיעים חלק כרגיל אלה בהדרגה מלמעלה למעטה, ואי אפשר לשחק ככה... כמו שכתוב בכותרת יש לי מסך Hyundai Q17 וכרטיס מסך Sapphire Radeon 9800NP זו לא בעיה של FPS בגלל שהתוצאות ב 3dmark אותו הדבר למרות שהמסך איטי זה גם לא נראה לי הבעיה של האיטיות במסכי LCD, אני מכיר איך נראית הבעיה הזו ומה שיש לי זה משהו שונה לגמרי והרבה יותר חמור... ניסיתי להחליף דרייברים לכרטיס מסך וזה לא עוזר (אני כרגע על 4.1), ניסיתי גם להוציא מהשקע ולתקוע …

• 3 תגובות
    • 744 צפיות
  6. Started by nati086,

שלום לכולם, לפני שנהרכשתי כרטיס טלויזיה של אברמדיה מדגם 009 וחיברתי אליו ממיר רגיל של יס בחיבור קומפוזיט. לאחר התקנה של התוכנה והדרייברים החדשים ביותר יש בעיה בתמונה רואים בה כמו מעיין פסים לאורכה דרך אגב יש פסים רק שהתמונה דינמית, שהתמונה סטטית אין פסים (כמו למשל ערוץ 100 וערוץ 144 למי שמכיר). פניתי לאיסטרוניקס היבואן והוא אמר שהוא לא מכיר בעיה כזו ואולי הכרטיס עצמו לא תקין אז הוא החליף לי את הכרטיס באחד חדש אבל הבעיה לא נפתרה. מה לעשות ואיך אפשר לתקן את זה? מערכת ההפעלה שלי היא ווינדוס 7 64 ביט. מצורפת תמונה הממחישה את הבעיה

• 3 תגובות
    • 858 צפיות
  7. ברשותי מחשב amd 4600 עם 2 גיבה זיכרון. כרטיס 8600gt המחשב משמש את אשתי בלבד, היא מורה כך שאופיס וגלישה הם הפעולות הכי מאומצות שעובר המחשב. המחשב מיום הקנייה לא מפסיק לקפוא, הוחלף לוח אם לפני 9 חודשים ועכשיו חזר מתיקון לאחר שלא עלה ונמצא כי הזיכרון היה פגום. כמו כן הפצירו בי לפרמט את המחשב מאחר ומערכת ההפעלה שבו הייתה מלאה שגיאות לטענתם. התקנתי מחדש את הווינדוז במחשב. המחשב קופא שוב. אני כבר מתוסכל מזה. האחריות נגמרת עוד 3 חודשים ואני כבר 3 שנים מנסה להבין למה. יש לי ספק כוח של ezcool 350w ולמחשב מחובר עכבר לוגיטק mx1000 ומקלדת USB. כמו כן מחוברות שני מדפסות למחשב בusb. בשיחה חוזרת עם המעבדה ניסו להגיד לי כי אחד מהחיבורים שלי יכול להיות וגורם לקצר ולנסות לנתק כל פעם אחד. ה…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  8. איך אני מעדכן את זה ?? עוד שאלה .. איך אני מעדכן ביוס לכרטיס מסך ?

• 3 תגובות
    • 878 צפיות
  9. Started by טובה100,

שלום, בני שכח להוציא את הפלאפון מהמכנסיים והפלאפון עבר כביסה. יש מצב שהוא יחזור לעבוד?עברו כבר 4 ימים מאז. שמנו אותו להתייבש בשמש. ואם לא, יש למישהו מושג מה צריך להחליף ומהי העלות?תודה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by sagidahan15,

פירמטתי את המחשב ועכשיו אני מנסה להתקין את הדרייבר וזה לא נותן לי זה כול פעם חוסם את ההתקנה ע"י האבטחה של ווינדוס והדיסק המקורי של הדרייבר לא עובד.. ועכשיו אני לא יכול להפעיל מוזיקה וכול פעם שאני מנסה הוא מוציא לי הודעה על שגיאה ורושם שיש בעיה במנהל ההתקן שלי.. מישהו יכול לעזור לי בפתרון או בדרייבר עובד ללוח אם GA-8I915P Duo gigabyte לווינדוס 7. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 808 צפיות
  11. יש לי מחשב אינטל פנטיום II ישן שהצלחתי למכור תמורת 800ש"ח, כל ההכנסות קודש לקניית כרטיס מסך חדש לפנטיום 4 שלי. הקונה המאושר הביא לי הרד דיסק בנפח 3G כדי שאני התקין לו במחשב. פירמטתי את המחשב לקראת הבעלים החדשים, קניתי כבל IDE נוסף וחיברתי את כל מה שצריך. אך אז הכל השתבש. הדלקתי את המחשב, ובמקום להציג את פירטי ההרד דיסק החדש, הופיע רק ההודעה: Pri Master HDD Error Sec slave HDD Error Pri Slave Drive - ATAPI Incompatible Run SETUP Press F1 to Resume בבקשה עזרו לי להציל את המחשב, כרטיס המסך הבא שלי תלוי בכך :'(

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  12. Started by rony1880r,

היי בזמן האחרון שמתי לב שהמחשב עובד אבל יש רגעים שאני חוזר אליו לאחר זמן מה ואני רואה שהמסך מכובה ואני לא מצליח עם העבר או המקלדת להדליק את המסך , במסך הנורה מתחלפת לכחול אבל המסך עדיין שחור, לפניי כחודש חשבתי שזה כרטיס המסך ושלחתי אותו לTMS לבדיקה , הם אמרו לי שמצאו בו בעיה אחרת ובחליפו לי ל7970 , גם לאחר החלפת הכרטיס ראיתי שיש לי אותה הבעיה , גם היה לי מקרה שחזרתי למחשב וראיתי שאין אור אדום משתיי העכברים שלי +המקלדת , חיברתי עכבר נוסף לUSB האחר וגם ראיתי שאין ביכלל תגובה , רציתי גם לציין שבהתחלה כשחיברתי את ה7970 למחשב וניסיתי להדליק אותו לא היתה כל תגובה ולא נשמע הפוסט ביכלל, בTMS אמרו לשדרג את הביוס לחדש ולאחר זאת כן הצלחתי להפעיל את המחשב עם הכרטיס 7970 , אבל שמתי ל…

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  13. Started by Tal14,

הייתה לי מקלדת אלחוטית של מיקרוסופט,ניתקתי אותה וחיברתי מקלדת רגילה בחיבור PS2 או איך שלא קוראים לזה וזה פשוט לא עובד. מחקתי את הדרייברים של מייקרוסופט וזה עדיין לא עובד מה לעשות ? תודה..

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. מה הסיבה שהייתי בפורום בזמן הקלדה בפורום לפתע הדפדפן סוג של קפא ,לא היה אפשר לגלול למטה עם העכבר ,המלבן הארוך בצד העמוד שאיתו יורדים בעמוד , גם הוא לא הגיב .(העכבר לא התשנתה לסימן יד ) ולא היה ניתן להקליד. אבל מעבר בין כרטיסיות עבד חלק , לפתע כעבור דקה בערך או קצת פחות הדפדפן חזר להגיב בצורה מלאה. דפדפן כרום עם 20 כרטיסיות פתוחות (אחת יוטיוב) יש 8 GB ראם הטמפרטורה של המחשב היתה 38 בערך והכל היה נראה תקין המחשב הגיב. ושמתי לב שהגלישה במהלך היום ניהיתה איטית יותר בפורום תודה.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by Hagai21,

לאחר סיום השלב הראשון של ההתקנה והוצאת הדיסק, מופיעה ההודעה NTLDR is missing Press any ket to restart. מה עושים?..

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  16. Started by Z5745,

הי לכולם: יש לי בעייה בעת הפעלת המחשב אחרי כשנייה הו נכבה ונדלק עוד פעם פולה זו קורה בלי סוף. ניסתי לנתק כול דבר אפשרי.HDD, DVD ,כרטיס הסך ,זיכרון אפילו חיברתי ספק ישן אחר שום דבר לא עזר מישהו יכול לעזור. מפרט המחשב: Gigabyte P55-UD3L Intel I3 Transcend 2x2 DDR3 1333 mhz Gigabyte NVIDIA GeForce GTX 560 Ti Win 7 ultimate 64 bit HDD WDC 1T green edition ספק650W Chieftec

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  17. Started by Orens1,

שלום, אני רוצה לשתף קובץ ששמור בגוגל דרייב עם לקוח לצפייה בלבד לתקופה מוגבלת. תמיד נשארת לו האפשרות להוריד את הקובץ למחשב שלו מה שלא מתאים לי. איך חוסמים אפשרות זו?

18. Started by RonTG,

היי, כל יום בלילה אני מכבה את המחשב ופותח למחרת אחרי בית ספר. ביום מסוים שבאתי לפתוח את המחשב הוא לא עלה. ניתקתי אותו מהחשמל, חיברתי שוב והכל עבד כמו שצריך סגרתי אותו בלילה כמו כל יום רגיל והלכתי לישון. למחרת הוא שוב לא נדלק. שוב ניתקתי מהחשמל חיברתי אך הפעם זה לא עזר. החלטתי לפתוח את המארז ולבדוק מה הבעיה. מה שגיליתי: כל פעם שאני פותח את המחשב הנורה הכתומה נדלקת לשניה וכל המאווררים במחשב (של הספק כוח, מעבד וכו') נדלקים, ואחרי שניה בערך כולם נכבים חוץ מהספק כוח. מה שקורה הוא בעצם שהספק כוח הוא היחידי שעובד וכאילו לא מספק כוח למחשב אלא רק למשך שניה אחת אחרי ההדלקה. אם מישהו יוכל לעזור לי לסדר את הבעיה ללא צורך בתיקון אני אשמח, תודה רבה מראש

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  19. יכול להיות שיש איזה רכיב פגום שזה רועש כל כך ?

• 3 תגובות
    • 550 צפיות
  20. יש לי לוח של GIGABYTE דגם GA-8SG667 SIS 648 קניתי זיכרון של סמסונג 512 400MH יש לי כבר 256 של סמסונג 400MH והוא מזהה אותו כרגע המחשב מזהה את ה512 כ256 וביחד עם הזכרון הישן שלי הוא מראה 512 במקום שיראה 768MH עם מישהוא יכול להגיד לי מה עלי לעשות כדי לפתור את הבעיה תודה מראש

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  21. Started by Burkey,

יש לי בעיה קלה עם המחשב לאחרונה, זה התחיל מזה שמדי פעם אני רואה מסביב לאייקון מסויים מאין "שאריות צבעים" בצבע ירוק או סגול, וזה נמשך בזה שלאחרונה המחשב קורס בתדירות גבוהה, מה שלא קרה לו בעבר. הקריסות באות בתוכנות כמו Google Earth, Word 2007 ו - Media Player. לפני כשבוע שדרגתי את הזיכרון ( ל - 2X1 + 2X512 ), כך שסה"כ יש 3GB, וכמו כן פירמטתי את המחשב והתקנתי חלונות XP מחדש ( עם SP3 ). כאמור מאז המחשב קורס יותר מאשר לפני ההתקנה החדשה. תחושת הבטן שלי אומרת שזה קשור לכרטיס מסך, איך אני יכול לבדוק את זה ? ( מלבד כמובן לקנות אחד חדש ולראות אם זה פתר את הבעיה ) ? יש לי כרטיס מסך מסוג ATI Readon X300, לא הכי חדש שיש.

• 3 תגובות
    • 542 צפיות
  22. Started by entire,

היי, מה נשמע :]? אתמול עשיתי פורמט למחשב שלי .. הכל עבד יופי טופי .. בבוקר אחי הוריד לו איזשהו וירוס ממה שהספקתי לראות נפתח חלון CMD והיה רשום מלא "KILL" הוא הרס את המערכת הפעלה ולא נותן לי להתקין אותה מחדש.. כלומר ניסתי להכניס תדיסק לפרמט הוא לא נותן לי . יש לי מסך שחור וזהו בכל מקרה שאני מנסה לעשות ריסט הוא אומר לי שיש בעיה בHDD שהוא לא מצליח לקרוא תמידע או משהו כזה.. אבל שאני מנסה לעשות RECOVER דרך הלוח מ ( יש לו איזה תוכנה) הוא בכלל לא מזהה שיש לי מערכת הפעלה .. מוזר ?.. F8 בכלל לא מגיב.. לפי דעתי תוכנה שאני יעלה אותך דרך הCD ROM והיא תשחזר לי תנקודה האחרונה שהמחשב הזה UPDATE יכולה להציל את המצב.. מישהו מכיר כזאת?

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  23. Started by matu89,

שלום אני סובל מזה כחודש מהתנתקויות באינטרנט בהתחלה חשבתי שזה נסע מהראוטר של אורנג' אבל עכשיו החלפתי לראוטר אחר שהיה ברשותי וגם בו התנתק אחרי שעתיים . מודם גם הגיע טכנאי להחליף למודם אחר ..( מודם של הוט ) בהגדרות כרטיס הרשת רשום פועל כראוי . יש לציין שהחיבור לאינטרנט חוזר אחרי ריסט למחשב . למישהו יש רעיון ? תודה .

• 3 תגובות
    • 900 צפיות
  24. Started by sdfzxc,

שוב שלום לכם, אז הצלחתי לבסוף לחבר את הHD החדש מסוג סאטא (בעזרת מתאם מסאטא לIDE), ואפילו שהBIOS יזהה אותו. הכנסתי דיסק של XP, ופירמטתי כדי להתקין. עד כאן הכל בסדר, אלא שבמהלך ההתקנה הוא כנראה עשה ריסט באיזשהו שלב, וכשהוא חזר הוא כתב לי Disk Read Error Occurred. Press Ctrl + Alt + Del To עשיתי ריסט שוב, ועוד פעם ההודעה.. אז נסיתי לפרמט שוב, והפעם הוא בשלב כלשהו נהיה מסך שחור עם פס לבן מקוקו למטה. שוב פעם ריסט ופירמוט, והפעם אחרי הריסט של ההתקנה הוא עלה עם מסך שחור אחרי נסיון נואש אחרון, הוא השלים את ההתקנה והתחיל שלב ההגדרות, אבל אח"כ הוא לסירוגין: - או נותן את ההודעה Disk Read Error Occurred - או מסך שחור ריק - או מסך שחור עם פס לבן מקוקו - פעם אחת הWINDOWS ממש התחיל לעלו…

• 3 תגובות
    • 775 צפיות
  25. שלום, אני רוצה לפרמט את המחשב שלי ושאני מכניס את הדיסק של הווינדוס כמובן אני מפעיל תמחשב מההתחלתה ולוחץ רק F8 ואז הוא נותן רשימה של הצורב איפה שנמצא הדיסק של dvd כמובן בחרתי בצורב והוא לא נותן כלום הוא לא מתחיל להריץ את הדיסק יש לי לוח אם של אסוס P4S800D מה עושים?

• 3 תגובות
    • 900 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.