עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by omnius,

שלום במחשב של אבא שלי הצורב פתאום הפסיק להיות מזוהה. הבעיה התחילה לפני כחודש (אבל הוא סיפר לי רק עכשיו ). המחשב לא מזהה אותו בכלל, משמע גם לא מופיע כונן ב"המחשב שלי". מנהל ההתקנים לא מראה על כל בעיה, ואשף הוספת חומרה לא מוצא שום דבר חדש. שיחזור מערכת גם הוא לא עובד (הוא אומר ששום דבר לא השתנה מאז). גם ניהול דיסקים לא מזהה את הכונן הסורר. המחשב הוא מחשב נייד, אין לי מושג ירוק מאיזה חברה או דגם (אבא שלי פעל לפני שיכלתי לעצור בעדו בקשר לזה...), סביר להניח שג'נרי מסוג כזה או אחר, או בכל מקרה משהו שעדיף לא לדעת. כרגע אני מתעלם מהאפשרות שהכונן נדפק עד שאבדוק כל אפשרות אחרת. למישהו יש רעיונות?

• 19 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. Started by meni99,

מישהו יכול להמליץ על תוכנה כלשהי לבדיקה של הדיסק קשיח?

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  3. Started by BumbleBee,

אהלן חבר'ה. יש לי בעיה במחשב, היום התקנתי בו tuniq tower ועכשיו כשאני מדליק אותו אני לא מקבל כלום על המסך. ניסיתי לג'מפר את הלוח, ניסיתי להחליף לקירור אחר, חיברתי למחשב רק כרטיס מסך מקלדת ועכבר ועדיין אין כלום. כשאני מדליק את המחשב כל המאווררים פועלים,הנורה של הלוח אם דולקת, ההרד דיסק והסידירום פועלים גם כן אבל אין שום תמונה על המסך. החלפתי בין שני כרטיסי מסך שיש לי, עם אותה תוצאה. כשאני מדליק את המחשב נדלקות הנורות של המקלדת ונראה כאילו ההרד דיסק מעבד אינפורמציה אבל עדיין לא רואים כלום. חשוב לציין שעד היום המחשב עבד בצורה תקינה לגמרי, כל הרכיבים תקינים ולא היו לי בעיות כלל (חצי שנה). אני נוטה לחשוב שהבעיה היא בלוח אם, כשהחלפתי את הקירור למעבד סרטתי בטעות את ה PCB של הלוח…

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  4. Started by gerdamen,

שלום אני רוצה להחליף תמארז והדבר שהכי אני לא ידוע ה איך לחבר את כבלים של POWER וRESRT?

5. אהלן טוב, מפרט קודם כל: E6300 GigaByte S3-965P 2x 1G DDR 2 667 mhz Kingston x1950pro 512mb ואני עם Windows XP Pro.. זה אולי נראה לכם ויסטה בתמונה אבל זה רק סקין יש לי בעיה מוזרה.. עד לפני שבועיים ככה המחשב היה בסדר גמור..עבד טוב והכל חלק עכשיו הוא מתחיל לפשל..הוינדוס פועל לאט (לא הותקן וינדוס חדש או משו בזמן האחרון) וזה כולל הכל..העתקת קבצים מכונן D ל D . קובץ של 100 מגה לוקח לו איזה 10 שניות..משו מפחיד משו בליבות מוזר..או המעבד >_< הנה למשל תמונה של ה"ביצועים" במנהל התקנים , במנוחה כשכלום לא פועל: כמו שאתם רואים הכל יופי טופי, 1% CPU..ליבה לא מתאמצת.. אבל אם אני מחלץ קובץ RAR..תראו איך הוא מגיב: ליבה אחת פשוט בשמיים וכל המחשב מקרטעע ואי אפשר לעבו…

• 4 תגובות
    • 615 צפיות
  6. Started by _Daniel_,

לפני שהווינדוס עולה מופיע לי הודעה "INVALID BOOT.INI" ואז הוא רושם משהו כמו "BOOTING FROM WINDOWS" או משהו כזה ואז הווינדוס עולה רגיל אפשר לסדר את זה איכשהו??? ועוד בעיה קטנה: למה הקבצים של המדיה פלייר לא הופכים לצורה החדשה של מדיה פלייר 10??

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  7. Started by Shnig0,

שלום! כשאני מדליק את המחשב אין תמונה אבל לא ניראה לי שזה הכרטיס מסך בגלל שכל מכשירי ה-USB לא עובדים מה הבעיה? תודה!

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  8. Started by mx-3,

אתמול בלילה ישבתי על המחשב כשפתאום קפץ לי מסך כחול. בלי יותר מדיי לחשוב עשיתי ריסט, ומאז המחשב הפסיק לעלות.... הגיע למצב הטעינה של ווינדוס (מסך שחור עם לוגו, והשורה הכחולה הרצה), ופתאום מראה מסך כחול לחצי שניה, ועושה ריסטרט היום על הבוקר הדלקתי את המחשב, והוא עלה רגיל... עד ששוב אותו דבר חשבתי להכנס לSAFE MODE, נכנס בהצלחה, ואחרי כמה שניות שוב. ניסיתי להכנס דרך הדיסק של ווינדוס, לעשות REPAIR או משהו, ושוב אותו דבר. הנה חלק ממהודעות שקיבלתי: וכשסופסוף הצלחתי להעלות את המחשב, הוא הקפיץ לי הודעה כזאת: מישהו יודע אולי מה הבעיה? יש לי סברה, שזה בגלל התחממות, כי עכשיו אחרי כל הפעולות שעשיתי, פתחתי את המארז ושמתי לו מאוורר רגיל גדול... והוא עלה, ונותן לי את האפשרו…

• 4 תגובות
    • 624 צפיות
  9. Started by Quickly,

קודם כל סליחה אם זה לא הפורום הנכון . אני צריך לדעת איפה אני משיג מתאם שקע חשמלי בין שקע אנגלי ושקע ישראלי תודה.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  10. Started by Skippy,

שלום, צירפתי תמונה שבה שני סקרין שוטים: התמונה השמאלית - Windows vista + Bios F8 התמונה הימנית - Windows XP + Bios F6 כמו שאתם רואים בתמונה השמאלית הCpu-z מראה רק ליבה אחת. אני רואה רק ליבה אחת גם בTAT ובCoreTemp ובנוסף הטמפרטורות שהיו פעם באיידל על 48 עכשיו על 52 (אחרי שמרחתי משחה טרמית של זלמן ZM-STG1) שמתי לב לזה רק אחרי שעדכנתי ביוס והחלפתי מערכת הפעלה... מה יכול לגרום למחשב לחשוב שיש למעבד רק ליבה אחת? אשמח לתשובות ופתרונות תודה רבה לעוזרים! [attachment deleted by admin]

11. יכול להיות שיש לי וירוס, אני לא יודע כשאני נכנס לשינוי התמונה ברקע אני לא יכול לבחור שום דבר, איפה שאני צריך לבחור שמות של רקעים יש מן רקע אפור עכשיו יש לי רקע כחול אבל לפני זה הייתה מן הודעה כאילו יש וירוס AD.. עשיתי סריקה של כמה אנטי וירוסים אבל הם לא עזרו מה לעשות???

• 3 תגובות
    • 533 צפיות
  12. Started by barlevi321,

שלום לכם !!! רציתי לדעת איך אני מפרק את המאוורר שעל המעבד ? עם יש מאמר +תמונות בנושא הזה? ועוד שאלה קטנה עם אני מפרק את המאוורר שעל המעבד האם אני צריך לשים משחה טרמית אחרי זה?? בתודה מראש בר לוי!!!

• 4 תגובות
    • 575 צפיות
  13. Started by Thunder Storm,

יש לי כרטיס מסך GFORCE 6600GT עד מלפני תקופה הוא פעל מצויין. ואז לפתע.. המערכת של NVIDIA מודיע לי שחיבור החשמל של הכרטיס מסך לא מספיק חזק ולכן הכרטיס מסך פועל במתכונת בטיחותית נמוכה יותר. האם יש משהו לשפר ? תודה רבה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 582 צפיות
  14. Started by Shane McMahon,

שלום. גלשתי באינטרנט ופתאום המסך נהיה שחור,והיו צפצופים ארוכים. טייייייייי טיייייייייייייי טייייייייי... מה זה יכול להיות?פעם היה לי אתר שכותב אבל אני לא מוצא אותו...

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by avi123,

יש לי בעיה מסוימת במחשב שלי ואני אודה לכם אם מישהו יוכל להציע לי פיתרון כאשר אני מחבר מיקרופון למחשב ומנסה לבדוק אם הוא פועל המיקרופון לא נשמע דבר זה מוזר מכיוון שבמחשב השני בבית הוא אכן פועל אני אודה לכם אם מישהו יוכל לעזור לי לפתור את הבעיה המציקה הזו

• 5 תגובות
    • 549 צפיות
  16. כל משחק שאני נכנס אליו המסך של המחשב נהייה שחור, דבר שלא קרה בעבר. רק בקאונטר סטרייק כשנכנסים אז המסך מתושתש ומלא בפסים אדומים, משהו כזה: |||||||, על כל המסך רק בצבע אדום ניסיתי להתקין דרייבר חדש, לא עזר הערה: הבעיה היא לא במפרט שכתוב בצד מה אפשר לנסות לעשות כדי לתקן את זה? תודה.

17. Started by kayk,

יש לי ביוס של American Megatrends, Inc ומדי פעם כשאני מאתחל את המחשב (לא תמיד) מופיעה לי ההודעה הזו: "3rd Master Hard Disk Error. F1 to resume" כשאני לוחץ על F1 מופיעה לי ההודעה הבאה: "Reboot and select proper boot device or insert boot media selected boot device in and press a key" ומהרגע הזה אני לא יכול להמשיך, אלא רק כאשר אני מכבה את המחשב לגמרי ומדליק אותו. אתחול לא עוזר וגורם להודעה להופיע מחדש. אני יודע שזה קשור להגדרות עדיפות ב-boot, אבל אני לא יודע מה אני צריך לעשות שם. נכנסתי לאתר של חברת הביוס ומצאתי PDF שכתובות בו כל השגיאות הקיימות והסברים. הנה ההסבר: "3rd Master Hard Disk Error: The IDE/ATAPI device configured as Master in the 3rd ID…

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. Started by Demp,

שלום, לפני חודש בערך התקלקל לי ההארד דיסק (80 ג'יגה חיבור IDE) כשניסיתי להעלות את הווינדוס הוא נתקע בשלב של הטעינה עם הלוגו. בינתיים קניתי הארד דיסק חדש, התקנתי עליו ווינדוס והכל עובד יופי ניסיתי להעלות את ההארד דיסק הזה עם ההארד דיסק הישן וכשניסיתי להעלות את הווינדוס הוא עדיין נתקע כמו פעם במסך של הטעינה ניסיתי גם להעלות אותו עם ג'אמפרים מכל הסוגים... לא עלה למישהו יש פתרון איך לגרום להארד דיסק לעבוד לכמה דקות או דרך להעביר את הקבצים מההארד דיסק הישן לחדש? (החדש 250 ג'יגה) זה ממש חשוב לי, היו לי שם קבצים ששמרתי מעל 3 שנים תודה רבה רבה רבה רבה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 948 צפיות
  19. כל פעם שאני משחק במשחק אז אחרי כמה זמן נהיה לי מסך כחול וכתוב משהו אני לא מספיק לקרוא והמחשב עושה ריסטרט מה שראיתי שכתוב זה pyhisical memory משהו כזה... המחשב חדש בן חודשיים... מה הבעיה?

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by BorisAsh,

שלום, קניתי היום צורב DVD של SAMSUNG דגם: SH-S183A. יש לו חיבור SATA, והוא חובר כהלכה ללוח אם וכמו כן הוא מזוהה ע"י ה- BIOS. הבעיה היא ש- XP מזהה את זה שיש צורב מסוג: TSSTcorp CD/DVDW SH-S183A. אך XP מסרב למצוא לו דרייברים. מה עוד, שכול ניסיון לעדכן את הפירמוור נכשל משום שהתוכנות לא מזהות את הכונן כלל! נכנסתי לאתר של SAMSUNG ועברתי דרך כול סעיפי ה Troubleshooting האפשריים, ללא כל תועלת. אנא עיזרו לי בהקדם!

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  21. Started by nik55,

יש לי LG CD REW CCE-8527B המחשב לא מסוגל להטעין את הדרייבר טוען שהפייל מושחת או איננו קיים מה עושים??

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by shahakbk,

טוב אז קודם כל אני חדש בפורום, וב' כל יש לי בעיה עם המחשב שהתחילה היום.. הפעלתי את המחשב , ואז הוא עשה ריסט, פעל מחדש, ואחרי כמה דקות שוב עשה ריסט ונתקע בקטע הראשון שהוא סופר את הזכרון והוא לא הצליח לעבור, אז כיביתי את המחשב לדקה-2 והדלקתי אותו מחדש. אחרי כמה דק' הוא שוב עשה לי ריסט ונתקע, אז עשיתי לו ריסט וכשהוא עלה עשיתי IMAGE כי חשבתי שזה יעזור.. סייימתי את ה IMAGE והוא עדיין ממשיך לעשות לי ריסטים... טוב אם צריך לדעת מה המפרט שלי אז : מעבד:Intel® Core2 Duo Processor E6300 לוח אם: GigaByte GA-945P-S3 S series כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 7900 GS זכרונות: יש לי DUAL CHANNEL של 512 של KINGSTON מהירות 667 ועוד אחד של 1GB של OCZ מהירות 667 תודה מראש לעוזרים אה ו…

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  23. יש לי מחשב נייד hp pavillion dv6102eu ונראה כי המאוורר קירור עובד יותר מדיי ... הוא אמור לעבוד מדי פעם:לחכות עד שהמעבד מתחמם ואז לעבוד עד שמתקרר וכך שוב ושוב יש לי מעבד AMD Sempron 3400 1.8ghz המאוורר מתחיל לקרר בסביבות 59-61 מעלות ומפסיק 50-52 מעלות (אני יודע שהמעבדים של החברה הזאת מסוגלים לעבוד בטמפ עבודה גבוהה משל אינטל) האם זה תקין או שאני סתם בחרדה עקב פירוק המחשב והרכבתו?

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  24. Started by tood,

היי ערב טוב, המחשב נדלק ופועל אך המסך לא נדלק,בדקתי את המסך על מחשב אחר והוא תקין . נסיתי את המחשב שלי על מסך אחר, לא נדלק המסך. מה הבעיה ? המחשב שלי זה:לוח אם אסוס"p4r800v כרטיס מסך כלול בלוח מערכת הפעלה :וינדוס אקספי הום אודה מאוד על העזרה טווד

• 6 תגובות
    • 876 צפיות
  25. Started by bloodlion,

יש לי עכבר G7 של לוגיטק שמתחבר למחשב ב USB ומקלדת USB נגד מים. קניתי switch kvm של INTELLINET שבו שתי הכניסות PS2 ירוק וסגול. שמתי ממירים מ USB לכניסות הסטנדרטית מתאימים (ירוק וסגול) והמחשב לא מזהה את המקלדת והעכבר (אלא רק את המסך) האם מישהו יודע האם זה הגיוני ???? תודה לכל העוזרים מראש

• 0 תגובות
    • 762 צפיות

דיונים חדשים בפורומים