עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. בס"ד יש לי סרט שצילמתי במצלמת וידאו ויש לי רעשי רקע כשה אני שומע ב VLC ומפעיל את ה SPATIALIZER זה נעלם לגמרי והסרט נשמע מעולה האם אפשר או האם יש תוכנה שיכולה לנקות לי את הרעשי רקע בלי לפצל קול ווידאו??? תודה מראש לכולם ** עם אני לא במקום הנכון בבקשה תעזרו לי תודה!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  2. Started by menis,

כל כמה דקות הוא נתקע ולא מגיב? מה יכולה להיות הבעיה?

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  3. אני לא יודע מה קורה אני גולש במחשב רגיל ופתאום מופיע לי את המסך הכחול הזה תמונה: בבקשה עיזרו לי אם מישהו יודע מה הבעיה תודה רבה.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. העכבר משתגע לא רוצה לזוז בכלל או שהוא זז בקושי מה יכול להיות פרצו אלי?? זה כבר קורה מספר פעמים גם כשהיה לי פיירוול... יש למישהו משהו להציע.......??

• 7 תגובות
    • 690 צפיות
  5. Started by udi80,

יש לי פסים הכל המסך באורך מה סיבה יכול להיות ואם זה קשור לכרטיס מסך יש לי כרטיס מסך hd5570

6. Started by Colorless,

אני יודע שתמיד יש צוואר בקבוק זה משמעותי אבל האחוזים משתנים כל הזמן זה משתנה פעם אחת הכרטיס מתאמץ 40% והמעבד 60% ופעם אחת זה90% 90% משהו כזה וזה משנה כל כמ ה שניות זה אמור להיות ק בוע למה זה ככה

• 0 תגובות
    • 900 צפיות
  7. הצורב: http://www.pandas.co.il/product_info.php?p...2778f79cdd80afc אני משתמש בתוכנה NERO6 וזה אפילו לא נותן לי את האפשרות לצרוב במהירות X4 אלא ישר מתחיל מ X8 ועד X52.... ניסיתי גם מדיה (דיסק ריק) אחר וזה עדיין לא נותן לי..... מה עושים... נ.ב. אני צריך צריבה במהירות X4 כדי לצרוב סרטים ל DVD...

• 6 תגובות
    • 768 צפיות
  8. איך אני יכול להפתור את הבעיה??? ניסיתי בשני התוכנות Roxio Easy CD & DVD Creator 6 וב NERO כיצד ניתן לגרום לו לצרוב במהירות של 48 באופן רציף של הצריבה ? זוות לא הבעיה של הדסקים כי ניסיתי מספר דסקים וזה לא עוזר

• 5 תגובות
    • 904 צפיות
  9. כמובן דרך כרטיס pci ? אני לא צריך שום בקשר או שאני כן צריך משהו?

• 4 תגובות
    • 655 צפיות
  10. יש לי צורב של ימאהה כפול 16 אתמול פירמטתי את המחשב וכאשר אני הולך למחשב שלי הוא לא מציג לי אותו בכלל והוא מותקן טוב כי מתי שהמחשב עולה הוא מראה לי אותו אני הולך ללוח בקרה והוא מראה לי על הצורב סימן קריאה מה אני צריך לעשות??? רציתי להסיר אותו וגם לא נותן כי הוא מבקש ממני להוריד את האב ואין לי בכלל כזה דבר אז אם מישהו יודע בבקשה עזרה דחוף!!!!!!!!!!!!!!!!

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. שלום כמו שאמרתי יש לי צורב רגיל של lg במהירות 52X32X52 והוא לא קורא לי דיסקים מה שקרא זה שחיברתי dvd רגיל ואז שהוצאתי אותו ובאתי לחבר שוב את הצורב אז הוא לא קרא לי דיסיקים לא משנה איזה הוא פשוט לא קרא הוא מזוהה במחשב אבל אני לא יודע מה הבעיה תודה רבה לכל העוזרים אלי.

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  12. Started by yosisharaby,

לפעמים אני שומע ציפצופים חזקים מהמחשב וזה לא מהדיסק הקשיח. זה יכול להיות בעיה של התחממות?

• 4 תגובות
    • 575 צפיות
  13. אז ככה.. היה לי 128MB DDR... וקניתי עוד 256MB.... גם DDR... אקיצר הוספתי אותו.. והוא אומר לי שיש לי רק 256MB הבעיה היא לא במיקום שלהם.. אני יודע.. הזיכרון הגדול צריך להיות בבנק 0 וכל השטויות האלה... ניסיתי לדחוף אותו גם בסדר אחר.. לא עוזר.. והם גם לא שרופים... כי אם אחד מהם היה שרוף המחשב לא היה נדלק.. (נכון?!) חח כי ניסיתי להחליף בין המקומות שלהם.. וכשהראשון שרוף אז הוא לא נותן למחשב לעלות.... אני מאוד אשמח אם תעזרו לי..

• 5 תגובות
    • 698 צפיות
  14. Started by 3pac,

לפני חודש -חודשיים קניתי מחשב חדש . הנה המפרט: E7200 GA-EP43-DS3L Connect3d Radeon HD4850 512MB DDR3 AC Cooler G.Skill DDR2 2048MB 800MHZ Dual Channel מה שיש לי זה לא ממש קריסות,המסך נהיה שחור והקול ממשיך לכמה שניות ואז הוא קופץ . אחרי זה אני חייב לעשות ריסט. ב S.T.A.L.K.E.R. היה לי בערך 2 קריסות (אחרי חרישה של איזה 10 שעות :) בCrysis הראשון היו לי גם כמה קריסות . עכשיו אני משחק בWARHEAD והמשחק קורס אחרי שעתיים +- ,אני עושה ריסט והמשחק קורס אחרי שעה (הזמן אל ממש מדויק). לפעמים גם יש לי הודעות "אל תשלח" ,אבל נראה לי שזה קשור למערכת הפעלה. עשיתי בדיקת יציבות עםFurMark במשך שעה בערך . מה יכולה להיות הבעיה ?

• 35 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. יש לי ראוטר של LevelOne מדגם WBR-3400TX. כל המחשבים מחוברים ישירות לראוטר (ולא אלחוטית). במחשבים שיש לי בהם XP אני צריך להתקין NetBios כי אם לא אני לא רואה את שאר המחשבים ברשת. במחשב החדש שלי עם ויסטה, לגלוש באינטרנט אני יכול, ואפילו לראות מחשבים אחרים ברשת לפעמים, אבל כשאני מנסה להכנס לתקיה המשותפת שלהם אני מקבל הודעה שלא ניתן להתחבר אליהם. התקנתי NetBios גם בויסטה אבל זה לא עזר. מה ניתן לעשות?

• 3 תגובות
    • 552 צפיות
  16. שלום לכולם הנה הבעיה אחרי שהיה לי ריסט המפרט שלי נמצא בצד ימין

• 5 תגובות
    • 725 צפיות
  17. Started by Pc_Master,

יש לי מסך CTX PR960F,ליפני כמה ימים המסך שלי התחיל לרצד... :'( המסך מחובר בשקע לבד,אין שום דבר לייד המסך שממגנט אותו... ניסיתי הכל.אבל פשוט זה לא עוזר. זה אומר שהמסך שלי נידפק?

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. אהלן אנשים, לאחרונה קניתי מחשב נייד בעקבות שהמחשב הנייח שבק חיים. עד פה הכל טוב ויפה הבעיה מתחילה כשניסיתי לאקטב אותו אני מקבל שגיאה שאין ברשותי רישיון דיגיטלי או מפתח מוצר שגיאה 0x803fa067 אני רק רוצה לדעת האם יש הגבלה בהעברת רישיון ממחשב למחשב גם בגירסאות retail בווינדוס 10? במידה ואני יכול לאקטב אותו איך אני עושה את זה?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. [h=1]יש לי רמקולים מובנים במחשב ואני לא שומע כלום מה עושים?[/h]

• 29 תגובות
    • 7.3k צפיות
  20. הבעיה היא שקנראה שלפני כמה ימיים השלט נפל ומשהו נידפק בו ! אני מנגיד מעלה את הווליום הוא קופץ פתאום להכי גבוהה ! הוא לא מדוייק בכלל מה עושים ניגמר לי ההחריות מה הלכו הרמקולים ? או שגם חשמלי רגיל יכול לנסות לתקןן את זה או שיש לכם איזה פיתרון אחר ? תודה לעוזרים !

21. Started by yotam_10,

מאיפה הרעש יכול להיות????? לי נראה שהוא מהדיסק הקשיח או מכוננן הפלופי.

22. וינדוס 98 תודה רבה

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. Started by מלי 123456,

לא יודעת אם היא קשורה לפורום הזה. אך אם יהיה כאן משהו/י שת/יוכל לעזור יהיה מהמםם... יש לי מחשב חדש והטקסט בפוטושופ קטן נורא - גם כשאני מגדילה את גודל הטקסט בכל המחשב ל175% (בהתאמה אישית של התצוגה) באינדיזיין האותיות ענקיות לי - ובפוטושופ ממש - אבל ממש קטנות. אשמח לעזרה תודה מראש מלי

• 25 תגובות
    • 4.8k צפיות
  24. יש לי לוח אם GA-G31M-ES2L של ג'יגה בייט עם מעבד E2200 וכרטיס מסך MSI HD4350 וספק כח של איזיקול 300 ווט כל פעם כשאני מפעיל את המחשב ואני מגיע למסך של אחרי הWELCOME של הווינדואז אקס פי אני פשוט מקבל NO SIGNAL על המסך (בנוסף ליציאת הD-SUB שמחוברת אל מסך CRT 17" מחובר גם מסך טלויזיה מיציאת DVI במחשב שמחובר אליו דרך כבל עם מתאם לטלויזיה לכניסת HDMI) ניסיתי להסיר את ההתקנה של הדרייברים של כרטיס המסך בהצלחה דרך VGA מוד של הווינדואז לאחר מכן אחרי הריסטרט המחשב מראה לי שמזהה את הכרטיס מסך מתקין את הדרייבר דרך הווינדואז ואז פעם אחת קרה שפשוט לאחר סיום התקנת הדרייברים שוב קיבלתי NO SIGNAL בפעם אחרת קרה שנשאר על רזולוציה של 640X480 עם 8 סיביות ואז כשבאתי לשנות ל800X600 או אפילו רק ל…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. הורדתי את הגירסא של הווינדוס.. Microsoft.Windows.XP.Professional.Corporate.SP2.Integrated.July.2006.MULTI.IMAGE-ETH0 ויש ברשותי HD SATA 80GB WD עם לוח NF7-SL והכונן דיסקטים שלי נדפק... ככה שאני לא יכול להתקין ווינדוס על הSATA אני חייב גם IDE מחובר ועליו הווינדוס אז השאלה שלי היא האם אתם חושבים שאם אני יעתיק את הקבצים של SATA מהדיסק של ABIT לדיסק של הווינדוס זה יעזור? או שאולי אני לא צריך את הדיסקט והווינדוס בגלל שהוא חדש יותר יש בו כבר תדרייברים???

• 8 תגובות
    • 871 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.